Kynhgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η αλλη ειναι η παπαζολης μαν;
Γυναίκα ήταν. Αυτή με τα σκοινιά στο avatar.
η αλλη ειναι η παπαζολης μαν;
Περιτομη δεν κανουν μονο οι Εβραιοι, αλλα και οι Μουσουλμανοι.ένα σχόλιο περί κλειτοριδεκτομής, μιας και σβήστηκε το θρεντ:
δεν βλέπω τον κόσμο και τόσο ευαισθητοποιημένο με την αναγκαστική περιτομή των εβραίων αρρένων γιατί άραγε?
το θέμα είναι η βία ή η απώλεια της σεξουαλικής ευχαρίστησης?
γιατί αν είναι το πρώτο είστε υποκριτές, αν είναι το δεύτερο απλώς παρεμβαίνετε σε ξένα χωράφια, σε ήθη και έθιμα άλλων λαών με ρίζες αιώνων που ΔΕΝ σας αφορούν καταραμένοι δυτικοί
το ρυθμακι .. τσουλα παιδι μου τι περιμενεις; αχχαχαχαχαχαχΓυναίκα ήταν. Αυτή με τα σκοινιά στο avatar.
Κάποιος έχει μανα και απέτυχε σαν γυιος....
Να σε χαιρονται οι γονεις σου βλασταρι.Αν πραγματικα συμμεριζεσαι αυτα που γραφουν εδω ελεεινιδα ειναι και η μανα σου.Παρεπιπτοντως δεν εχω κορη αλλα γυιο. ;)Sorry μάγκα εγώ δεν ήμουν βλαστάρι και κακομαθημένο γιαυτό τους τιμάω.
Και είμαι τυχερός που δεν θα σου μοιάζουν. Βάλε την κόρη σου την κακομαθημένη τώρα να πεί την γνώμη της για τον πατερούλη της...
Στα αρχιδια μας ρε πεμπτοφαλαγγιτη.Δεν έχει καμία σχέση η κλειτοριδεκτομή με την περιτομή.
Η κλειτοριδεκτομή είναι ο ακρωτηριασμός του στυτικού οργάνου της γυναίκας, ενω η περιτομή είναι η χειρουργική αφαίρεση της ακροποσθίας δηλ της άκρης της ποσθης, του δέρματος δηλαδή που καλύπτει τη βάλανο... (του δικού μας στυτικού οργάνου αν θες να το πεις έτσι)
Η κλειτοριδεκτομή είναι μία βάναυση σαδιστική πρακτική (ως αποτέλεσμα θρησκευτικού πραληρήματος κάποιων εξτρεμιστών μουσουλμάνων) που εκτός απο απώλεια της σεξοαυλικής ευχαρίστησης, τοπικής μολυνσης (λόγω πρόχειρων χειρισμών) λειτουργεί και ως εκλυτικός παράγοντας ψυχικής νόσου (συχνότατα)
Η δε περιτομή είναι μια πρακτική πολύ διαδομένη και στις δυτικές κοινωνίες πια, αφου εκτός απο την καλύτερη υγιεινή της περιοχής μπορεί να προστατεύσει ακόμα και απο την εμφάνιση καρκινου τους πέους.
Φυσικά υπάρχουν ενστάσειςνα μη γίνεται χωρίς τη συναίνεση αυτου που θα υποστεί μια τέτοια διαδικασία..αλλά σε βρεφική ηλικία είναι πιο ανώδυνη...
Εχω κάνει περιτομή και πιστεύω με βοηθησε, και στο σεξ και στη στυση.
Ειχα φίμωση βέβαια..
Ωωωωωωωωω φιλε τι σου ειπε για την μανα σου... Προσβολα...Να σε χαιρονται οι γονεις σου βλασταρι.Αν πραγματικα συμμεριζεσαι αυτα που γραφουν εδω ελεεινιδα ειναι και η μανα σου.Παρεπιπτοντως δεν εχω κορη αλλα γυιο. ;)
Να σε χαιρονται οι γονεις σου βλασταρι.Αν πραγματικα συμμεριζεσαι αυτα που γραφουν εδω ελεεινιδα ειναι και η μανα σου.Παρεπιπτοντως δεν εχω κορη αλλα γυιο. ;)
Μα καλα ηλιθιος εισαι?Ακους αυτα που θες να ακουσεις και οχι αυτα που σου λενε.Σου ειπα οτι αν συμμεριζεσαι αυτα που γραφονται εδω για τις ελληνιδες γυναικες τοτε θα συμφωνεις οτι τα ιδια ισχυουν και για ατομα στην οικογενεια σου.Τι αλλο να πω?Ναί δεν έχεις κόρη... Δές πρίν πώς σε ψάρωσα. αχαχαχαχαχα Και είναι γιός όχι γυιός.
Επίσης μίλα καλύτερα για την μάνα μου γιατί δεν με γνωρίζεις και απο χτές.
Μαν εχεις πιει τιποτα; Τι παραληρημα ειναι αυτο.[i ΚΛΕΙΤΕΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑ.... ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΟΚΟΨΗΜΟ ΣΤΟ ΠΥΡΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΒΙΝΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...
Μαν εχεις πιει τιποτα; Τι παραληρημα ειναι αυτο.
Μα καλα ηλιθιος εισαι?Ακους αυτα που θες να ακουσεις και οχι αυτα που σου λενε.Σου ειπα οτι αν συμμεριζεσαι αυτα που γραφονται εδω για τις ελληνιδες γυναικες τοτε θα συμφωνεις οτι τα ιδια ισχυουν και για ατομα στην οικογενεια σου.Τι αλλο να πω?
Τλος παντων σταματαω να ασχολουμαι,καλο σου βραδυ και καλη συνεχεια!
Βρε ηλιθιε στο φορουμ των ελεεινιδων εισαι!!!Τοσο μαλακας πια?Κι αφου εκλαμβανεις τη λογικη συζητηση σαν αδυναμια σαλτα και γαμησου,μεγαλη αξια σου εδωσα!Οι φεμινίστριες δεν είναι γυναίκες αφού είναι και κατά του γάμου. Οπότε μαζέψου και μάζεψε και την κόρη σου την κακομαθημένη γιατί με κάνα κόπανο σαν εσένα που τρώει παντόφλα θα μπλέξει και όχι με άντρα.