Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ένα σχόλιο περί κλειτοριδεκτομής, μιας και σβήστηκε το θρεντ:

δεν βλέπω τον κόσμο και τόσο ευαισθητοποιημένο με την αναγκαστική περιτομή των εβραίων αρρένων γιατί άραγε? :think:

το θέμα είναι η βία ή η απώλεια της σεξουαλικής ευχαρίστησης?

γιατί αν είναι το πρώτο είστε υποκριτές, αν είναι το δεύτερο απλώς παρεμβαίνετε σε ξένα χωράφια, σε ήθη και έθιμα άλλων λαών με ρίζες αιώνων που ΔΕΝ σας αφορούν καταραμένοι δυτικοί :uglystupid:
Περιτομη δεν κανουν μονο οι Εβραιοι, αλλα και οι Μουσουλμανοι.
Παρε να διαβασεις πως βρηκαν το μπελα τους στην Γερμανια πηγαινοντας να περασουν κατι σωστο και λογικο...

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Κάποιος έχει μανα και απέτυχε σαν γυιος.... :)

Sorry μάγκα εγώ δεν ήμουν βλαστάρι και κακομαθημένο γιαυτό τους τιμάω.
Και είμαι τυχερός που δεν θα σου μοιάζουν. Βάλε την κόρη σου την κακομαθημένη τώρα να πεί την γνώμη της για τον πατερούλη της...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν έχει καμία σχέση η κλειτοριδεκτομή με την περιτομή.

Η κλειτοριδεκτομή είναι ο ακρωτηριασμός του στυτικού οργάνου της γυναίκας, ενω η περιτομή είναι η χειρουργική αφαίρεση της ακροποσθίας δηλ της άκρης της ποσθης, του δέρματος δηλαδή που καλύπτει τη βάλανο... (του δικού μας στυτικού οργάνου αν θες να το πεις έτσι)

Η κλειτοριδεκτομή είναι μία βάναυση σαδιστική πρακτική (ως αποτέλεσμα θρησκευτικού παραληρήματος κάποιων εξτρεμιστών μουσουλμάνων) που εκτός απο απώλεια της σεξουαλικής ευχαρίστησης, τοπικής μολυνσης (λόγω πρόχειρων χειρισμών) λειτουργεί και ως εκλυτικός παράγοντας ψυχικής νόσου (συχνότατα)

Η δε περιτομή είναι μια πρακτική πολύ διαδομένη και στις δυτικές κοινωνίες πια, αφου εκτός απο την καλύτερη υγιεινή της περιοχής μπορεί να προστατεύσει ακόμα και απο την εμφάνιση καρκινου τους πέους.
Φυσικά υπάρχουν ενστάσεις να μη γίνεται χωρίς τη συναίνεση αυτου που θα υποστεί μια τέτοια διαδικασία..αλλά σε βρεφική ηλικία είναι πιο ανώδυνη...

Εχω κάνει περιτομή και πιστεύω με βοηθησε, και στο σεξ και στη στυση.
Ειχα φίμωση βέβαια..

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Sorry μάγκα εγώ δεν ήμουν βλαστάρι και κακομαθημένο γιαυτό τους τιμάω.
Και είμαι τυχερός που δεν θα σου μοιάζουν. Βάλε την κόρη σου την κακομαθημένη τώρα να πεί την γνώμη της για τον πατερούλη της...
Να σε χαιρονται οι γονεις σου βλασταρι.Αν πραγματικα συμμεριζεσαι αυτα που γραφουν εδω ελεεινιδα ειναι και η μανα σου.Παρεπιπτοντως δεν εχω κορη αλλα γυιο. ;)

Επισκέπτης
Στα αρχιδια μας ξερουμε τι ειναι η κλητεριδεκτομη δεν χρειαζεται να μας πειτε... κλειτεριδεκτομη θα κανουμε σε ολες τις φεμηνιστριες. φεμηνιστρηα= οχι γυναικα.  επισεις πρεπει να ευνουχισουμε και τους πυρφορους αληλενδετα αυτα τα δυο...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Δεν έχει καμία σχέση η κλειτοριδεκτομή με την περιτομή.

Η κλειτοριδεκτομή είναι ο ακρωτηριασμός του στυτικού οργάνου της γυναίκας, ενω η περιτομή είναι η χειρουργική αφαίρεση της ακροποσθίας δηλ της άκρης της ποσθης, του δέρματος δηλαδή που καλύπτει τη βάλανο... (του δικού μας στυτικού οργάνου αν θες να το πεις έτσι)

Η κλειτοριδεκτομή είναι μία βάναυση σαδιστική πρακτική (ως αποτέλεσμα θρησκευτικού πραληρήματος κάποιων εξτρεμιστών μουσουλμάνων) που εκτός απο απώλεια της σεξοαυλικής ευχαρίστησης, τοπικής μολυνσης (λόγω πρόχειρων χειρισμών) λειτουργεί και ως εκλυτικός παράγοντας ψυχικής νόσου (συχνότατα)

Η δε περιτομή είναι μια πρακτική πολύ διαδομένη και στις δυτικές κοινωνίες πια, αφου εκτός απο την καλύτερη υγιεινή της περιοχής μπορεί να προστατεύσει ακόμα και απο την εμφάνιση καρκινου τους πέους.
Φυσικά υπάρχουν ενστάσειςνα μη γίνεται χωρίς τη συναίνεση αυτου που θα υποστεί μια τέτοια διαδικασία..αλλά σε βρεφική ηλικία είναι πιο ανώδυνη...

Εχω κάνει περιτομή και πιστεύω με βοηθησε, και στο σεξ και στη στυση.
Ειχα φίμωση βέβαια..
Στα αρχιδια μας ρε πεμπτοφαλαγγιτη.
Εμεις συνεχιζουμε να φωναζουμε δυνατα:

[size=20pt]Πουτσα, ξυλο, κλειτοριδεκτομη...[/size]

*Δεν ειναι μουσουλμανικο εθιμο, παρα καταλοιπο προηγουμενων θρησκειων στην Β. Αφρικη.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Να σε χαιρονται οι γονεις σου βλασταρι.Αν πραγματικα συμμεριζεσαι αυτα που γραφουν εδω ελεεινιδα ειναι και η μανα σου.Παρεπιπτοντως δεν εχω κορη αλλα γυιο. ;)
Ωωωωωωωωω φιλε τι σου ειπε για την μανα σου... :new_shocked: Προσβολα...

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Ναί δεν έχεις κόρη... Δές πρίν πώς σε ψάρωσα. αχαχαχαχαχα Και είναι γιός όχι γυιός.
Επίσης μίλα καλύτερα για την μάνα μου γιατί δεν με γνωρίζεις και απο χτές.

Επισκέπτης
[i  ΚΛΕΙΤΕΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑ.... ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΟΚΟΨΗΜΟ ΣΤΟ ΠΥΡΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΒΙΝΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ζητω ο φεμινισμος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ θα σκιστουν σουτιεν αυριο στην κεντρικη ομιλια  :tits2:

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναί δεν έχεις κόρη... Δές πρίν πώς σε ψάρωσα. αχαχαχαχαχα Και είναι γιός όχι γυιός.
Επίσης μίλα καλύτερα για την μάνα μου γιατί δεν με γνωρίζεις και απο χτές.
Μα καλα ηλιθιος εισαι?Ακους αυτα που θες να ακουσεις και οχι αυτα που σου λενε.Σου ειπα οτι αν συμμεριζεσαι αυτα που γραφονται εδω για τις ελληνιδες γυναικες τοτε θα συμφωνεις οτι τα ιδια ισχυουν και για ατομα στην οικογενεια σου.Τι αλλο να πω?
Τλος παντων σταματαω να ασχολουμαι,καλο σου βραδυ και καλη συνεχεια!
ΥΓ Γυιος γραφεται κανονικα!

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μα καλα ηλιθιος εισαι?Ακους αυτα που θες να ακουσεις και οχι αυτα που σου λενε.Σου ειπα οτι αν συμμεριζεσαι αυτα που γραφονται εδω για τις ελληνιδες γυναικες τοτε θα συμφωνεις οτι τα ιδια ισχυουν και για ατομα στην οικογενεια σου.Τι αλλο να πω?
Τλος παντων σταματαω να ασχολουμαι,καλο σου βραδυ και καλη συνεχεια!

Οι φεμινίστριες δεν είναι γυναίκες αφού είναι και κατά του γάμου. Οπότε μαζέψου και μάζεψε και την κόρη σου την κακομαθημένη γιατί με κάνα κόπανο σαν εσένα που τρώει παντόφλα θα μπλέξει και όχι με άντρα.

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οι φεμινίστριες δεν είναι γυναίκες αφού είναι και κατά του γάμου. Οπότε μαζέψου και μάζεψε και την κόρη σου την κακομαθημένη γιατί με κάνα κόπανο σαν εσένα που τρώει παντόφλα θα μπλέξει και όχι με άντρα.
Βρε ηλιθιε στο φορουμ των ελεεινιδων εισαι!!!Τοσο μαλακας πια?Κι αφου εκλαμβανεις τη λογικη συζητηση σαν αδυναμια σαλτα και γαμησου,μεγαλη αξια σου εδωσα!

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τι ελλεηνιδες ρε παιδια μηπως εσεις δεν ψανχεται στα σωστα μερη;

Επισκέπτης
yopla...ANTE ΓΑΜΙΣΟΥ... ηλικρινα... μας εσπασες τα αρχιδια σαλτα και γαμισου,,  φεμηνιστριες=οχι γυναικες= κλειτοριδεκτομη= βασανισμος για παντα..  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom