treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
To περίεργο είναι ότι ακόμα γελάτε με τέτοια θέματα.
Και μετά λέμε πώς έκανε επιτυχία ο Σεφερλής.
βελβυ πηρα εξμποξ
βελβυ πηρα εξμποξ
Τυπε μου ανησυχω. Δεν με εχει παρει και κανα τηλεφωνο να μου βογγηξει...τυπε σε καμια παρκαδα θαναι
τι αλλο μπορει να κανει ενας αβραμης
Μονο οι Ελληνες του εξωτερικου παραμενουν πλεον κυριαρχα αρσενικα να ουμε...Που το βρηκες ρε καυλιαρη? Επεσα κατω απο τα γελια! Τα λεει ολα το τραγουδακι
Ααα για πες! Το 360 ε?
Γιατί δεν πήρες ps3?
ΟΞΩΩΩΩΩΩΩ...Δεν ειναι η χυλοπιτα φιλε... ειναι οτι λεω την αληθεια 100% αποτυχανε σε ολα οι φεμινιστριες.. ουτε γκομενο εχουνε , ουτε καλο χαρακτιρα , ουτε εμφανισιμες ειναι , ουτε δουλεια εχουνε , ουτε λευτα (κριση) ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑΑ... Πουτανες ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑΑΑ... δηνω respect στον ΜΕΓΑ ΕΚΔΙΚΙΤΗ αφου αναφερθηκε και το ονομα του και πολλα respect ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ.....
ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ.... ΧΑΣΑΤΕ.......
μαρεσε περισσοτερο κ ειχα παλια πς
καλοκαιρακι και θα εχει πεσει πολλη δουλειατυπε σε καμια παρκαδα θαναι
τι αλλο μπορει να κανει ενας αβραμης
velvy απλα ξεκουμπισου απο το θεμα.... κανενας συναγωνιστης δεν κοροιδευει το θεμα που ανεβασα.. ολοι με στηριζουνε οπως και στηριζουμε ο ενας τον αλλον. Αυτα ειναι γυναικεια προνομια καταλαβες??? αντε πουλο τωρα... Ρεσπεκτ σε ολα τα αδερφια...
velvy απλα ξεκουμπισου απο το θεμα.... κανενας συναγωνιστης δεν κοροιδευει το θεμα που ανεβασα.. ολοι με στηριζουνε οπως και στηριζουμε ο ενας τον αλλον. Οι κατηνιες ειναι γυναικεια προνομια καταλαβες??? αντε πουλο τωρα... Ρεσπεκτ σε ολα τα αδερφια...
Αδελφε, ειναι δυσκολα τα πραγματα.ΠΣΣΣΣΣΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ...... ΤΑ ΣΕΒΟΙΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥ.... Τις μισω γιατι αφτες οι καριολες ΕΛΕΗΝΕΣ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ,ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ εχουνε υποδουλοσοι χιλιαδες συναγωνιστες στον Φεμηνιστικο ζυγο-ΤΥΧΟ τους.. ο οποιος σιγα,σιγα καταρεει και κατακερματιζεται με πολλους προαναφερθεντες τροπους.. Στην αρχη πολεμουσαμε με σφεντονες τωρα με πυρηνικα... ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ....
Ποσταρε κανα αναποδο κωλο μωρη χαρχαλω να κανουνε παπαρι τα λυμασμενα του site.Ετσιιιι...όλοι οι κακομοίρηδες με τα πικρόχολα θρεντ ,συγχώνευση εδώ!!!
Μαλάκα αλήθεια σου λέω πονάνε τα μάτια μου, γράφε greeklish καλύτερα.ΣΥΓΝΩΜΗ ποιος εξυμπνος συνχονευσε το θεμα Ε????????????
ΕΓΩ ΜΗΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ... Αν δεν αποκατασταθει εγω θα το ξανα ανοιξω.. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΛΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΤΩΡΑΑΑΑ... ειστε για το πουτσοοοο.
Κατι τετοια συνηθως τα κανει ο Λευκος Ιπποτης του Θεσσαλικου καμπου.ΣΥΓΝΩΜΗ ποιος εξυμπνος συνχονευσε το θεμα Ε????????????
ΕΓΩ ΜΗΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ... Αν δεν αποκατασταθει εγω θα το ξανα ανοιξω.. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΛΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΤΩΡΑΑΑΑ... ειστε για το πουτσοοοο.
Κανά παιχνίδι πήρες?