Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96
To περίεργο είναι ότι ακόμα γελάτε με τέτοια θέματα.
Και μετά λέμε πώς έκανε επιτυχία ο Σεφερλής.

Σκασε ρεεε!! Τολμας και πεταγεσαι σε τετοιο θεμα???? Ιτυθεικαται λεμε! Μπουλο τωρα!!  :grin:

Επισκέπτης
ΠΣΣΣΣΣΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ...... ΤΑ ΣΕΒΟΙΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥ....   Τις μισω γιατι αφτες οι καριολες ΕΛΕΗΝΕΣ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ,ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ  εχουνε υποδουλοσοι χιλιαδες  συναγωνιστες στον Φεμηνιστικο ζυγο-ΤΥΧΟ τους.. ο οποιος σιγα,σιγα καταρεει και κατακερματιζεται με πολλους προαναφερθεντες τροπους.. Στην αρχη πολεμουσαμε με σφεντονες τωρα με πυρηνικα... ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
τυπε σε καμια παρκαδα θαναι
τι αλλο μπορει να κανει ενας αβραμης
Τυπε μου ανησυχω. Δεν με εχει παρει και κανα τηλεφωνο να μου βογγηξει... :crazy:
Την ταινια που ποσταρα προχθες, "Νειατα στην Λασπη" την ειδες;
Ειναι διαμαντι, εχει σκηνες σε τσοντοσινεμα, λυσσασμενες γραιες με ζιγκολο καιταλιμπαν...

Που το βρηκες ρε καυλιαρη? Επεσα κατω απο τα γελια! Τα λεει ολα το τραγουδακι  :rockon: :rockon: :rockon:
Μονο οι Ελληνες του εξωτερικου παραμενουν πλεον κυριαρχα αρσενικα να ουμε... :knuppel:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δεν ειναι η χυλοπιτα φιλε... ειναι οτι λεω την αληθεια 100% αποτυχανε σε ολα οι φεμινιστριες.. ουτε γκομενο εχουνε , ουτε καλο χαρακτιρα , ουτε εμφανισιμες ειναι , ουτε δουλεια εχουνε , ουτε λευτα (κριση)  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑΑ... Πουτανες ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑΑΑ...   δηνω respect στον ΜΕΓΑ ΕΚΔΙΚΙΤΗ αφου αναφερθηκε και το ονομα του και πολλα respect ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΤΙΚΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ.....   

ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ.... ΧΑΣΑΤΕ.......
ΟΞΩΩΩΩΩΩΩ...

Επισκέπτης
velvy απλα ξεκουμπισου απο το θεμα....   κανενας συναγωνιστης δεν κοροιδευει το θεμα που ανεβασα.. ολοι με στηριζουνε οπως και στηριζουμε ο ενας τον αλλον. Οι κατηνιες ειναι γυναικεια προνομια καταλαβες??? αντε πουλο τωρα... Ρεσπεκτ σε ολα τα αδερφια...

Επισκέπτης
velvy απλα ξεκουμπισου απο το θεμα....   κανενας συναγωνιστης δεν κοροιδευει το θεμα που ανεβασα.. ολοι με στηριζουνε οπως και στηριζουμε ο ενας τον αλλον. Αυτα ειναι γυναικεια προνομια καταλαβες??? αντε πουλο τωρα... Ρεσπεκτ σε ολα τα αδερφια...

Ετσι τυπε χωσε. :rockon: :rockon: Μην τις αφησουμε να μας παρουν τον αερα οι ελλεεινιδες.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ετσιιιι...όλοι οι κακομοίρηδες με τα πικρόχολα θρεντ ,συγχώνευση εδώ!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
velvy απλα ξεκουμπισου απο το θεμα....  κανενας συναγωνιστης δεν κοροιδευει το θεμα που ανεβασα.. ολοι με στηριζουνε οπως και στηριζουμε ο ενας τον αλλον. Οι κατηνιες ειναι γυναικεια προνομια καταλαβες??? αντε πουλο τωρα... Ρεσπεκτ σε ολα τα αδερφια...

Καλά, όταν θα στο συγχωνεύσουν πες κι ότι σε σαμποτάρω. :cheesy:

Εντιτ: χαχαχαχα όταν το έγραφα συγχωνεύτηκε!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το θαψανε το θεμα οι καριολες.  :-

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
ΠΣΣΣΣΣΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ...... ΤΑ ΣΕΒΟΙΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥ....   Τις μισω γιατι αφτες οι καριολες ΕΛΕΗΝΕΣ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ,ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ  εχουνε υποδουλοσοι χιλιαδες  συναγωνιστες στον Φεμηνιστικο ζυγο-ΤΥΧΟ τους.. ο οποιος σιγα,σιγα καταρεει και κατακερματιζεται με πολλους προαναφερθεντες τροπους.. Στην αρχη πολεμουσαμε με σφεντονες τωρα με πυρηνικα... ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ....
Αδελφε, ειναι δυσκολα τα πραγματα.
Εχουν κανει κολεγιά με τις πουσταρδελες και βαλλομαστε απο παντου.
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/OKTWVRIOS/28-10/alex1.jpg[/img[/URL]]

Ασε που εχουν και την 5η φαλαγγα, τους αγαπουληδες, και μας διαβρωνουν εκ των εσω...

Επισκέπτης
ΣΥΓΝΩΜΗ ποιος εξυμπνος συνχονευσε το θεμα Ε????????????
ΕΓΩ ΜΗΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ...  Αν δεν αποκατασταθει εγω θα το ξανα ανοιξω.. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΛΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΤΩΡΑΑΑΑ... ειστε για το πουτσοοοο.

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
ΕΓΩ ΜΗΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ...  Αν δεν αποκατασταθει εγω θα το ξανα ανοιξω.. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΛΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΤΩΡΑΑΑΑ... ειστε για το πουτσοοοο.
Μαλάκα αλήθεια σου λέω πονάνε τα μάτια μου, γράφε greeklish καλύτερα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
ΕΓΩ ΜΗΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ...  Αν δεν αποκατασταθει εγω θα το ξανα ανοιξω.. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΛΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΤΩΡΑΑΑΑ... ειστε για το πουτσοοοο.
Κατι τετοια συνηθως τα κανει ο Λευκος Ιπποτης του Θεσσαλικου καμπου.
Η 5η φαλαγγα που σου ελεγα... ;)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Κανά παιχνίδι πήρες?

το 2κ το μπασκετ μονο γιαυτο το πηρα

πηρα και hd οθονη με καλωδιο τα εβαλα ολα simulation κ καιγομαι απο το πρωι

οταν γινω αρκετα καλος θα μπω κ ονλινε κ δεν θα ξαναβγω ποτε απο το σπιτι μου

το απογευμα ξεχασα να χεσω κ τωρα εφαγα λιγο για να με κρατησει η ολονυχτια