quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Φαντάσου να τα φτιάξεις με τον άλεξ...πόσες φωτογραφίες έχει να σκίσει κ πόσα προφίλ στο fb να διαγράψει.
και ναι εχω παει με 9
Φαντάσου να τα φτιάξεις με τον άλεξ...πόσες φωτογραφίες έχει να σκίσει κ πόσα προφίλ στο fb να διαγράψει.
Το ξέρω....Α κατι ηθελα να σου πω εσενα....
Εχασες τελικα.....
Μολις εχυσα. καληνυχταμεχρι και μενα καβλωνεις οταν μιλας ετσι
Βρε σαν το αλεξ ναχα βρε....
Βρε θα γαμηθω με ολοκληρο στολο και με ελαφρυα την καρδια ομως ....
Το ξέρω....
Και δεν φτάνει αυτό,έχασα κ 11e στο στοίχημα.
Βρε και ζουμπουρλουδικα και μη!!!! μια χαρακαλως τα τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα?
Μολις εχυσα. καληνυχτα
Τί μόνο με μια φορά είσαι ευχαριστημένη;;;Μολις εχυσα. καληνυχτα
Βρε και ζουμπουρλουδικα και μη!!!! μια χαρα
Μπαινεις στο νοημα.εχυσες ποσο εχυσες πιο πολυ απο τους πρωην κλπ κλπ
bitch...Καλα να παθεις.....
Αυτο ειναι ανασφαλεια,οχι καψουρα..αλλα ο αλεξιος πλακα κανειΔλδ αν μου πει ο αλλος τετοιες μαλακιες σημαινει οτι ειναι καψουρης?????
Καπου το χω χασει το πραμα.....
Ελα, αηδιες. Δεν μιλανε ετσι σε μια δεσποινιδα.Τί μόνο με μια φορά είσαι ευχαριστημένη;;;
Και έστω είσαι...κάτσε να σε χύσουμε κ μεις κ φεύγεις μετά...
Αυτο ειναι ανασφαλεια,οχι καψουρα..αλλα ο αλεξιος πλακα κανει
Ναι την προσέβαλα την παρτόλα///Ελα, αηδιες. Δεν μιλανε ετσι σε μια δεσποινιδα.
Και μόνο να σκεφτείς οτι ο άλλος είναι παντρεμένος και σου κάνει ζηλίτσες-μουτράκια για άλλους γκόμενους κτλ..καταλαβαίνεις για πόσο χαιβανια μιλάμε.ξεκιναμε απο το ποσο νουμερο πρεπει να ειναι ο αλλος που θελει να πουλησει κατι τετοιο...ε τωρα για να βλεπεις οτι πιανει [size=14pt]προφανως σε χαπατα πιανει[/size]...αν ειναι να μεταφραζεις το ενδιαφερον σε με ποσους εχεις γαμηθει τοτε ως γκομενα εχεις προβλημα
Ουδεμία σημασια.Και μόνο να σκεφτείς οτι ο άλλος είναι παντρεμένος και σου κάνει ζηλίτσες-μουτράκια για άλλους γκόμενους κτλ..καταλαβαίνεις για πόσο χαιβανια μιλάμε.