Natta
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πότε προλαβες και εγινες warned εσυ?
δεν εχω καταλάβει...
περιμένω να μου εξηγήσει ο admin
Πότε προλαβες και εγινες warned εσυ?
Ξέχασα να προσθέσω μερικά emoticons καθώς το έγραφα:
ρε τυπε μην μπαινεις απο το ιδιο μοντεμ και εσυδεν εχω καταλάβει...
περιμένω να μου εξηγήσει ο admin
Χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Μιλαμε εχουν πρασινισει ολες απο το κακο τους!!!!
Θα με επικηρυξουν σε λιγο!!
Και μόνο να σκεφτείς οτι ο άλλος είναι παντρεμένος και σου κάνει ζηλίτσες-μουτράκια για άλλους γκόμενους κτλ..καταλαβαίνεις για πόσο χαιβανια μιλάμε.
για ποιο λογο?
ενταξει προφανως το ταργκετ γκρουπ περιοριζεται σε ηλικιες 18-22...μεχρι εκει μπορω να δικαιολογησω εν μερει τοσο στοκο στον εγκεφαλο
Αμα υπαρχει στοκος ρε συνηθως δε φευγει ολος με τα χρονια...Παντα θα μεινει κατι.....
σωστο αλλα οσο μαλακας ειναι ο παντρεμενος αλλο τοσο ειναι και αυτη που παει μαζι του...εκτος και αν το κρυβει αυτος,υπαρχουν και τετοια πουστρακια.για ποιο λογο?
ενταξει προφανως το ταργκετ γκρουπ περιοριζεται σε ηλικιες 18-22...μεχρι εκει μπορω να δικαιολογησω εν μερει τοσο στοκο στον εγκεφαλο
στανταρακι αυτο...αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος για να εξηγησω το πώς μια γκομενα μπορει να χαψει ολο το παραμυθι και να το θεωρησει καψουρα
σωστο αλλα οσο μαλακας ειναι ο παντρεμενος αλλο τοσο ειναι και αυτη που παει μαζι του...εκτος και αν το κρυβει αυτος,υπαρχουν και τετοια πουστρακια.
Ουτε εγω...Απλα δεν πιστευω οτι παιζει σε συγκεκριμενες ηλικιες μονο.....
Ξεκολλα λιγο.α καλα δε μιλαω για το περι παντρεμενου/παντρεμενης....μιλαω για το σκηνικο της και καλα ζηλειας για τους πρωην και πες μου με ποσους εχεις παει και σβησε τους απο το μσν και σκισε τις φωτογραφιες τους κτλ κτλ κτλ....
το περι παντρεμενων ειναι αλλη πιπερατη συζητηση
Εσεις βεβαια δεν μασατε ποτέ απο παραμυθια, ειστε αετοι...
Ξεκολλα λιγο.
Ποιος μιλησε για "και καλα ζηλια?"
Αληθινη ζηλια ειναι.
Ανασφαλεις και κομπλεξικες ειναι.Ως γνωστον η ζηλια φερνει το αντιθετο αποτελεσμα.σκαει ο αλλος.η η αλλη.ναι ισως...απλα στις πιο πιτσιρικες μπορω να βρω ενα επιχειρημα για τον στοκο....στις μεγαλυτερες δεν υπαρχει ελαφρυντικο...ειναι απλα ηλιθιες...χαχαχα
Ανασφαλεις και κομπλεξικες ειναι.Ως γνωστον η ζηλια φερνει το αντιθετο αποτελεσμα.σκαει ο αλλος.η η αλλη.
Ο καθενας και η καθεμια θετει υποκειμενικα το οριο του λογικου πλαισιου.η ζηλεια ειναι γαματη οταν ειναι σε λογικα πλαισια...
ποιο γαματο ειναι να να εμπιστευεσαι τον αλλον και να μην ζηλευεις.η ζηλεια ειναι γαματη οταν ειναι σε λογικα πλαισια...
Πιο πληκτικο, πεθαινεις.ποιο γαματο ειναι να να εμπιστευεσαι τον αλλον και να μην ζηλευεις.
ποιο γαματο ειναι να να εμπιστευεσαι τον αλλον και να μην ζηλευεις.