mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ο καθενας και η καθεμια θετει υποκειμενικα το οριο του λογικου πλαισιου.
προφανως...επισης προφανως μιλαω με βαση τη δικη μου υποκειμενικη κριση...
Ο καθενας και η καθεμια θετει υποκειμενικα το οριο του λογικου πλαισιου.
ρε συ αλεξ ζηλευαμε στα 15-20,οχι στα 40.Καταρχην εγω δεν εχω λογο να ζηλευω γιατι ειμαι ο καλυτερος απο ολους.Πιο πληκτικο, πεθαινεις.
Υ.Γ. Αν δεν ζηλευεις, δεν γουσταρεις. Τοσο απλα.
Τι σχεση εχει η εμπιστοσυνη με τη ζηλια ρε φιλε?ρε συ αλεξ ζηλευαμε στα 15-20,οχι στα 40.Καταρχην εγω δεν εχω λογο να ζηλευω γιατι ειμαι ο καλυτερος απο ολους.
ρε συ αλεξ ζηλευαμε στα 15-20,οχι στα 40.Καταρχην εγω δεν εχω λογο να ζηλευω γιατι ειμαι ο καλυτερος απο ολους.
Η ζηλια δεν προερχεται απο την ελειψη εμπιστοσυνης;Τι σχεση εχει η εμπιστοσυνη με τη ζηλια ρε φιλε?
Με δουλευεις?
Η ζηλια δεν προερχεται απο την ελειψη εμπιστοσυνης;
Ορθον.δεν υπαρχει χειροτερο απο το να θεωρεις τον αλλον δεδομενο
και πιο βαρετο....
αλλο η ζηλεια ομως και αλλο η εμπιστοσυνη....μπορω ταυτοχρονα να εμπιστευομαι θανατηφορα και να ζηλευω
Ορθον.
Ας πουμε ξερω οτι το μωρο μου εχει ματια μονο για μενα.
Και δεν θα κοιταξει αλλον. Την εμπιστευομαι.
Οταν ομως βγουμε εξω και κοιταξει αλλος τα μπουτια της, ζηλευω. Δεν εχει να κανει με το αν πιστευω οτι θα στραβοκοιταξει. Πολύ απλα δεν θελω να προκαλεί καν ευχαριστηση στα ματια των αλλων.
Αντε, θα συνεννοηθουμε τελικα οι δυο μας αποψεαναλογα τη ζηλεια....μπορει να προερχεται και απο την υπερβολικη καυλα για τον αλλον ;)
Αλλο ειναι αυτο.Καταρχην εγω αυτο ποτε δεν το ζηλευα αλλα το γουσταρα,να κοιτανε οι αλλοι την γκομενα που ειχα.Ορθον.
Οταν ομως βγουμε εξω και κοιταξει αλλος τα μπουτια της, ζηλευω. Δεν εχει να κανει με το αν πιστευω οτι θα ξενοκοιταξει. Πολύ απλα δεν θελω να προκαλεί καν ευχαριστηση στα ματια των αλλων.
Αντε, θα συνεννοηθουμε τελικα οι δυο μας αποψε
δηλαδη δε γουσταρεις το οτι μπορει να προκαλει ευχαριστηση στα ματια των αλλων πιρφορων ( = )και παραλληλα να ξερεις οτι μονο ΕΣΥ μπορεις να την εχεις και να σε κοιταει στα ματια? εγω αυτο το βρισκω πολυ αφροδισιακο
Κατα βαθος ξερω οτι εχεις δικιο σε αυτο. Δεν ειμαι δα και ανοητος.δηλαδη δε γουσταρεις το οτι μπορει να προκαλει ευχαριστηση στα ματια των αλλων και παραλληλα να ξερεις οτι μονο ΕΣΥ μπορεις να την εχεις και να σε κοιταει στα ματια? εγω αυτο το βρισκω πολυ αφροδισιακο
Οκ, μαλλον σωστο ειναι αυτο, αλλά δυσκολευομαι πολυ.Αλλο ειναι αυτο.Καταρχην εγω αυτο ποτε δεν το ζηλευα αλλα το γουσταρα,να κοιτανε οι αλλοι την γκομενα που ειχα.
Αυτο να το χαιρεσαι ρε.
Δεν βαριεσαι. Καλη καρδια.μην παιρνεις αερα...υπαρχουν αγεφυρωτα χασματα
Πες της να φορεσει μπουρκα για παρτη σου !!!!!!!Ορθον.
Οταν ομως βγουμε εξω και κοιταξει αλλος τα μπουτια της, ζηλευω. Δεν εχει να κανει με το αν πιστευω οτι θα ξενοκοιταξει. Πολύ απλα δεν θελω να προκαλεί καν ευχαριστηση στα ματια των αλλων.
Μου ερχεται να την κλειδωσω σε κανενα υπογειο να μην την βλεπει κανενας.
η ζηλεια ειναι γαματη οταν ειναι σε λογικα πλαισια...