pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μεγαλύτερη από εσένα ή το ίδιο;;;Σου εχω πει οτι εισαι μεγαλη πουτανα εσυ?
Μεγαλύτερη από εσένα ή το ίδιο;;;Σου εχω πει οτι εισαι μεγαλη πουτανα εσυ?
Σου εχω πει οτι εισαι μεγαλη πουτανα εσυ?
η αυτογνωσια ειναι καλο πραγμααυτες που τα χαβουν αυτα παντως τις θεωρω κατηγορια πιο-χαπατο-πεθαινεις....
Πω πω χολη!Αν ηξερες τι κανει και τι δεν κανει το μωρο σου δεν θα περνουσες απτην πορτα του σπιτιου σου με ανεση... ;)
Εεε θα ωριμάσω κ γω κάποτες...Ποσο μα ποσο νεος εισαι γαμωτο.
η αυτογνωσια ειναι καλο πραγμα
Φανηκε μολις, οτι στην πουτανα δεν χωρανε πουτανιες.Μεγαλύτερη από εσένα ή το ίδιο;;;
Το μωρο μου, δεν κανει τετοια.
Ο μ.ο. γυναικών δηλαδή κ βάλε...αυτες που τα χαβουν αυτα παντως τις θεωρω κατηγορια πιο-χαπατο-πεθαινεις....
Ο μ.ο. γυναικών δηλαδή κ βάλε...
Έλα ντάξει τώρα,το ψεύτικο ενδιαφέρον αν το πουλάς καλά πιάνει στην πλειοψηφία....δε συμφωνω σε αυτο....
Φτιαξε τα εσυ με τον Αλεξ, και θα τα πουμε μετα αν εχεις ορεξη για στολο... ;)Βρε σαν το αλεξ ναχα βρε....
Βρε θα γαμηθω με ολοκληρο στολο και με ελαφρυα την καρδια ομως ....
Μα δεν τα κάνει απο ζήλια ρε..μουφιές δικηγορίστικες είναι για να ψαρώνει η αλλη πως είναι καψούρης.
Έλα ντάξει τώρα,το ψεύτικο ενδιαφέρον αν το πουλάς καλά πιάνει στην πλειοψηφία....
Πρέπει να 'ναι πολύ τσακαλάκι η άλλη για να μην τσιμπήσει...
Φαντάσου να τα φτιάξεις με τον άλεξ...πόσες φωτογραφίες έχει να σκίσει κ πόσα προφίλ στο fb να διαγράψει.Βρε σαν το αλεξ ναχα βρε....
Βρε θα γαμηθω με ολοκληρο στολο και με ελαφρυα την καρδια ομως ....
Έλα ντάξει τώρα,το ψεύτικο ενδιαφέρον αν το πουλάς καλά πιάνει στην πλειοψηφία....
Πρέπει να 'ναι πολύ τσακαλάκι η άλλη για να μην τσιμπήσει...
Δλδ αν μου πει ο αλλος τετοιες μαλακιες σημαινει οτι ειναι καψουρης?????
Καπου το χω χασει το πραμα.....
Οντως το εχασες. Το αντιθετο ειπε.Δλδ αν μου πει ο αλλος τετοιες μαλακιες σημαινει οτι ειναι καψουρης?????
Καπου το χω χασει το πραμα.....
Φτιαξε τα εσυ με τον Αλεξ, και θα τα πουμε μετα αν εχεις ορεξη για στολο... ;)