quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πως επιτρεπεις να εχει και φμπ απορωΚαι εννοειται οτι οι πρωην διαγραφονται απο fb, msn και τετοια.
Πως επιτρεπεις να εχει και φμπ απορωΚαι εννοειται οτι οι πρωην διαγραφονται απο fb, msn και τετοια.
Τοση κι αλλη τοση.θα επιμεινω στο οτι κανεις πλακα....τοση γραφικοτητα δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει...
τι ειμαι εγω χασοδικης? γυναικα χωρις παρελθον ειναι αντρας χωρις μελλον.
Πρέπει να'ναι πολύ βιτσιόζα όποια μένει μετά από όλη αυτή την ανάκριση τρίτου βαθμού.
Πως επιτρεπεις να εχει και φμπ απορω
Ε τι ειμαι, κανενας σατραπης?Πως επιτρεπεις να εχει και φμπ απορω
Δεν το λες καλα.
Το σωστο ειναι οτι "η γυναικα πρεπει να εχει παρελθον, και ο αντρας μελλον".
ετσι ακριβωςη χαρα των διπλων λογαριασμων θα ειναι οι γκομενες
ενα το επισημο για τον αγαπουλη και ενα της καυλαντας με τους νταγλαραδες....
Μα δεν τα κάνει απο ζήλια ρε..μουφιές δικηγορίστικες είναι για να ψαρώνει η αλλη πως είναι καψούρης.Πως επιτρεπεις να εχει και φμπ απορω
και βενταλια για αερατυπε αστο καλυτερα. αν ειναι να ακουμε απο σενα τι ειναι σωστο θα γυριζουμε στο δωματιο με ζαρτιερες ακουγοντας αρλετα και στο χερι μπατιντα ντε κοκο.
ετσι ακριβως
Το μωρο μου, δεν κανει τετοια.η χαρα των διπλων λογαριασμων θα ειναι οι γκομενες
ενα το επισημο για τον αγαπουλη και ενα της καυλαντας με τους νταγλαραδες....
Μα δεν τα κάνει απο ζήλια ρε..μουφιές δικηγορίστικες είναι για να ψαρώνει η αλλη πως είναι καψούρης.
Το μωρο μου, δεν κανει τετοια.
Τοση κι αλλη τοση.
Οποια δεν θελει, δεν την υποχρεωνω να μενει με το ζορι.
Σου εχω πει οτι εισαι μεγαλη πουτανα εσυ?Μα δεν τα κάνει απο ζήλια ρε..μουφιές δικηγορίστικες είναι για να ψαρώνει η αλλη πως είναι καψούρης.
Η παλιά πουτάνα το έπιασε αμέσως!!!Μα δεν τα κάνει απο ζήλια ρε..μουφιές δικηγορίστικες είναι για να ψαρώνει η αλλη πως είναι καψούρης.
Ποσο μα ποσο νεος εισαι γαμωτο.Πρέπει να'ναι πολύ βιτσιόζα όποια μένει μετά από όλη αυτή την ανάκριση τρίτου βαθμού.
Το μωρο μου, δεν κανει τετοια.
χαχαχαχχαχα Το γαμας και γερνει ομως...και θα της ριξεις αδικο??? θα την πεις ελλεηνιδα??? πουτανα??? το γαμας ή δεν το γαμας κυριε προεδρε???
Αν ηξερες τι κανει και τι δεν κανει το μωρο σου δεν θα περνουσες απτην πορτα του σπιτιου σου με ανεση... ;)Το μωρο μου, δεν κανει τετοια.