Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Επισκέπτης
σε αλλες παραλιες παμε :grin: πιο σωστο ειναι το ενδεχομενο το πολυ μια εχει ωραια μουρη ,το πολυ μια εχει ωραια φατσα και πολυ μια εχει ωραιο βυζο :grin:
Για να μην υπερβαλω εδω που ειμαι εχω δει αρκετες αξιολογες Ελληνιδες,το DNA εχει δεχτει μια τροποποιηση τα τελευταια χρονια και υπαρχει αισθητη βελτιωση ομως η βλαχονεοτροποια της Ελληνιδας δυσκολο να αλλαξει.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Για να μην υπερβαλω εδω που ειμαι εχω δει αρκετες αξιολογες Ελληνιδες,το DNA εχει δεχτει μια τροποποιηση τα τελευταια χρονια και υπαρχει αισθητη βελτιωση ομως η βλαχονεοτροποια της Ελληνιδας δυσκολο να αλλαξει.
που πας τυπε ?εγω μιλαω για καβουρι βουλιαγμενη προς τα κει μερια :-

Επισκέπτης
αλλα ολες εχουν κατι κοινο.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το εχω παρατηρησει και εγω,υποτιθετε οτι ειναι διακοπες και εχουν λιγακι πιο χαλαρη διαθεση και ομως η μυτη στον ουρανο.
Μπορει να εχουν να γαμηθουν κανενα χρονο αλλα αμα πας να της την πεσεις θα σε πει λιγουρη.
Η Ελληνιδα ζει οχι για να γαμιεται αλλα για να ριχνει ακυρα,αυτο την ικανοποιει.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ειμαι σε νησι τυπε,και το κακο για αυτες ειναι οτι φετος εχουν σκασει σαν ακριδες τα Σκανδιναβα :grin:
ρε φιλε εχεις σκανδιναβες και μιλας για ελληνιδες?για πες κανα μουνι απο τα βορεια γαμησες :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τον τελευταιο καιρο τις παρατηρω στην παραλια.
Καποιες εχουν ωραιο κωλο,καποιες αλλες εχουν καλο βυζο,αλλες εχουν ωραια μουρη αλλα ΟΛΕΣ νομιζουν οτι ειναι μουναρες.
Για να το παιζεις μουναρα κυρα μου πρεπει να τα εχεις ολα σε ικανοποιητικο βαθμο,οχι ωραιο βυζι και κωλο σα μπιφτεκι ας πουμε,και το χειροτερο ολως ειναι οτι εχουν το θρασος να κανουν τα τσαλιμακια τους και ακριβως διπλα ειναι ξαπλωμενη μια θεα Σκανδιναβη.
Λιγη τσιπα ρε γαμωτο.

Πώς πρέπει να ξαπλώνουμε δίπλα σε μια θεά? Να πάρουμε και το μπουρνούζι στην παραλία ας πούμε?

Το εχω παρατηρησει και εγω,υποτιθετε οτι ειναι διακοπες και εχουν λιγακι πιο χαλαρη διαθεση και ομως η μυτη στον ουρανο.
Μπορει να εχουν να γαμηθουν κανενα χρονο αλλα αμα πας να της την πεσεις θα σε πει λιγουρη.
Η Ελληνιδα ζει οχι για να γαμιεται αλλα για να ριχνει ακυρα,αυτο την ικανοποιει.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω ειλικρινά.
Δλδ αν έχω να γαμηθώ πολύ καιρό, πρέπει να κάθομαι σ'όποιον μου την πέσει? Κι ας είναι κι ωραίος ξέρω γω.

Χάρε εσύ? :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πώς πρέπει να ξαπλώνουμε δίπλα σε μια θεά? Να πάρουμε και το μπουρνούζι στην παραλία ας πούμε?

Δλδ αν έχω να γαμηθώ πολύ καιρό, πρέπει να κάθομαι σ'όποιον μου την πέσει? Κι ας είναι κι ωραίος ξέρω γω.

σε ολα ναι....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

να σεβεσαι τις ομορφοτερες :sunglasses:

δεν σου μιλαει απο τοτε που εμαθε οτι κανεις bdsm :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

δεν σαρεσουν οι ωραιοι γαμιαδες με τουρλωτα κωλαρακια κ πρασινα ματια?

θες μπουχες με φλιτς φλιτς κοιλουμπα αφαλο με μακα απο το τισερτ απο την ηφαιστου που στον εκανε προξενιο η κολλητη σου η τον γνωρισες στη δουλεια?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Βρωμοελλεηνιδα το σεξ ειναι υγεια, το να εχεις καιρο να γαμηθεις δειχνει ψυχικη ανισσοροπια   :s&m_3:

θες μπουχες με φλιτς φλιτς κοιλουμπα αφαλο με μακα απο το τισερτ απο την ηφαιστου που στον εκανε προξενιο η κολλητη σου η τον γνωρισες στη δουλεια?

:think: :think: :think:  :S

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
να σεβεσαι τις ομορφοτερες :sunglasses:

δεν σου μιλαει απο τοτε που εμαθε οτι κανεις bdsm :grin:

1)Θα σκανάρω τον χώρο που πάω ώστε να μην είναι καμιά ομορφότερη και την προσβάλω με την παρουσία μου.
2)θα σκεπάζομαι.
3)Θα πηγαίνω σε ερημικές παραλίες.
4)Ε γάμα τα, θα γεμίζω μια πλαστική γούρνα στην αυλή μου. :(

Από πού?! >:(

Πού να στείλω διεύθυνση για το πρώτο είδος? :sunglasses:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

όχι, αλλά μπορείς να δώσεις κάποιες ευκαιρίες στον εαυτό σου να γνωρίσεις κάποιον και να πηδηχτείτε αν κάτσει. ένα τηλέφωνο, ένα ραντεβού για καφέ ή ποτό... μην τους απορρίπτεις χωρίς να τους γνωρίσεις πρώτα...  

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βρωμοελλεηνιδα το σεξ ειναι υγεια, το να εχεις καιρο να γαμηθεις δειχνει ψυχικη ανισσοροπια   :s&m_3:

Ναι και θα γαμηθώ για να μην με κράξει κανείς, πώς δεν το σκέφτηκα.

Α και κάτι άλλο. Όλοι εσείς που γαμάτε επί πληρωμή, χαρακτηρίζεστε ισορροπημένοι? Να ξέρω τον ορισμό που δίνεις δλδ.

Επισκέπτης
Eπειδη θα μου την πεσουν Velvy,Mounitsa και ολα τα θυληκα του σαιτ να ξεκαθαρισω.
Ασχετα με την εμφανιση οι γυναικες αλλων εθνικοτητων εχουν ενα πολυ μεγαλο προσον σε σχεση με τις Ελληνιδες.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ.
Το βλεπεις στο πως κινουνται,στο πως συμπεριφερονται,στο πως τρωνε και πινουν,στο πως ντυνονται,σου βγαζουν μια αλλη ενεργεια.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

:thumbsup:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
όχι, αλλά μπορείς να δώσεις κάποιες ευκαιρίες στον εαυτό σου να γνωρίσεις κάποιον και να πηδηχτείτε αν κάτσει. ένα τηλέφωνο, ένα ραντεβού για καφέ ή ποτό... μην τους απορρίπτεις χωρίς να τους γνωρίσεις πρώτα...  

Δεν έχεις και πολύ άδικο σε αυτό, απλά με ενοχλεί όπως ειπώθηκε/γράφτηκε προηγουμένως. Λες και ξέρετε όντως πότε γαμήθηκε κάποια και γίνατε και κριτές.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Οι ξένες είναι πιο αεράτες γενικά. Έτσι είναι φίλε. Φαίνεται άλλωστε. Εκπέμπουν κάτι το διαφορετικό από τις δικές μας. Θετική ενέργεια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eπειδη θα μου την πεσουν Velvy,Mounitsa και ολα τα θυληκα του σαιτ να ξεκαθαρισω.
Ασχετα με την εμφανιση οι γυναικες αλλων εθνικοτητων εχουν ενα πολυ μεγαλο προσον σε σχεση με τις Ελληνιδες.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ.
Το βλεπεις στο πως κινουνται,στο πως συμπεριφερονται,στο πως τρωνε και πινουν,στο πως ντυνονται,σου βγαζουν μια αλλη ενεργεια.

Άλλο είπες πριν, αλλά ντάξει, πάσο.

Λες και σας κρατάει τίποτα κάνετε πάντως.  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom