Ε μην γινεσε μαλακας μες το τζιμ δεν κοιταμε τιποτα εκτος απτον αλτηρα ειναι ιεροσυλια
πειράζει άμα καβλαντιζεις με γκόμενα φουσκωτού ;
Ε μην γινεσε μαλακας μες το τζιμ δεν κοιταμε τιποτα εκτος απτον αλτηρα ειναι ιεροσυλια
...δεν ξερω ρε φιλε...ευχομαι να μαθειςτι ειναι απο την καλη και απο την αναποδηοχι ερχεται για να καυλωσει ο τοπος με την παρτι της και να λεει "ναι ειμαι μουναρα, με κοιτανε ολα τα λιγουρια"
εχει και κατι σιλοκονοτουπανα βυζια και ερχεται και με αυτα εξω
:knockinb
δε γινονται αυτα ρε φιλε, η κατεριναρα 2-3 φορες ηρθε κυριλε στο τζιμ και ειναι στριπου ρε φιλε, αυτη τι στον πουτσο ειναι μεγαλο βυζιτα?
εχει σκασει ηδη τυπε ακομη δεν τον πηρες χαμπαριμην λες τετοια γιατι θα σκασει μυτη ο αβραμης
το 90% και πλέον των θεμάτων έχουν να κάνουν με τον αγοραίο έρωτα?Και τοτε ποιος ο λογος που εισαι εδω μεσα ?
Μην ξεχασεις να δωσεις και ξυλο με το γαμησι.Μου την πεσανε 3 ελλεεινιδες, επικειται γαμισι με μια απο αυτες
Τυποι μου δεν ξερω αν τυχαινει στο δικο μου κυκλο ή ειναι λογω καλοκαιριου, παντως εχω την εντυπωση πως οι Ελλεηνιδες εχουν στρωσει / χαλαρωσει πολυ. Καλα γαμησια να χουμε
αντίομάλλον βρήκα γκόμενα
μαλλον θα τρωω παντοφλα κ πασουμακι ολο το σαμερ
Τυποι μου δεν ξερω αν τυχαινει στο δικο μου κυκλο ή ειναι λογω καλοκαιριου, παντως εχω την εντυπωση πως οι Ελλεηνιδες εχουν στρωσει / χαλαρωσει πολυ. Καλα γαμησια να χουμε
τωρα που το θυμηθηκα καθοταν ελλεινιδα στο μετρο με τον γκομενο της η οποια ηταν αρκετα καλης εμφανισης κ θεμα συζητης ειχαν κατι σουβλακια που ειχε φαει σαββατο κ τα ρευοταν κ την ειχε πιασει χεσιμο μεχρι την δευτερα
γυρω στα 25 η γκομενα
εξαρτάται την ελληνίδα, πάντως ευτυχώς αυξήθηκε η προσφορά κοκό με πολλούς τρόπους (ρδε, στούντιο, μασάζ, στριπ-φραπεδάκι) και η ζήτηση παρέμεινε πάνω κάτω η ίδια. Πάντως γενικά στις Ελληνίδες δεν πρέπει να έχουμε πολλά πολλά, προσβολές, ειρωνείες και απαξίωση (όταν με 40 ευρά σε στούντιο τρως καλά)
τωρα που το θυμηθηκα καθοταν ελλεινιδα στο μετρο με τον γκομενο της η οποια ηταν αρκετα καλης εμφανισης κ θεμα συζητης ειχαν κατι σουβλακια που ειχε φαει σαββατο κ τα ρευοταν κ την ειχε πιασει χεσιμο μεχρι την δευτερα
γυρω στα 25 η γκομενα
σε αλλες παραλιες παμε πιο σωστο ειναι το ενδεχομενο το πολυ μια εχει ωραια μουρη ,το πολυ μια εχει ωραια φατσα και πολυ μια εχει ωραιο βυζοΤον τελευταιο καιρο τις παρατηρω στην παραλια.
Καποιες εχουν ωραιο κωλο,καποιες αλλες εχουν καλο βυζο,αλλες εχουν ωραια μουρη αλλα ΟΛΕΣ νομιζουν οτι ειναι μουναρες.
Για να το παιζεις μουναρα κυρα μου πρεπει να τα εχεις ολα σε ικανοποιητικο βαθμο,οχι ωραιο βυζι και κωλο σα μπιφτεκι ας πουμε,και το χειροτερο ολως ειναι οτι εχουν το θρασος να κανουν τα τσαλιμακια τους και ακριβως διπλα ειναι ξαπλωμενη μια θεα Σκανδιναβη.
Λιγη τσιπα ρε γαμωτο.
Τον τελευταιο καιρο τις παρατηρω στην παραλια.
Καποιες εχουν ωραιο κωλο,καποιες αλλες εχουν καλο βυζο,αλλες εχουν ωραια μουρη αλλα ΟΛΕΣ νομιζουν οτι ειναι μουναρες.
Για να το παιζεις μουναρα κυρα μου πρεπει να τα εχεις ολα σε ικανοποιητικο βαθμο,οχι ωραιο βυζι και κωλο σα μπιφτεκι ας πουμε,και το χειροτερο ολως ειναι οτι εχουν το θρασος να κανουν τα τσαλιμακια τους και ακριβως διπλα ειναι ξαπλωμενη μια θεα Σκανδιναβη.
Λιγη τσιπα ρε γαμωτο.