Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Οι ξένες είναι πιο αεράτες γενικά. Έτσι είναι φίλε. Φαίνεται άλλωστε. Εκπέμπουν κάτι το διαφορετικό από τις δικές μας. Θετική ενέργεια.
Δηλαδή?
Για δώσε μας ένα παράδειγμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όχι, αλλά μπορείς να δώσεις κάποιες ευκαιρίες στον εαυτό σου να γνωρίσεις κάποιον και να πηδηχτείτε αν κάτσει. ένα τηλέφωνο, ένα ραντεβού για καφέ ή ποτό... μην τους απορρίπτεις χωρίς να τους γνωρίσεις πρώτα...  

πσσσσσ τυπε βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τους χαρακτηρες  :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Eπειδη θα μου την πεσουν Velvy,Mounitsa και ολα τα θυληκα του σαιτ να ξεκαθαρισω.
Ασχετα με την εμφανιση οι γυναικες αλλων εθνικοτητων εχουν ενα πολυ μεγαλο προσον σε σχεση με τις Ελληνιδες.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ.
Το βλεπεις στο πως κινουνται,στο πως συμπεριφερονται,στο πως τρωνε και πινουν,στο πως ντυνονται,σου βγαζουν μια αλλη ενεργεια.

μπα δεν στην πεφτω εγω προσωπικα...σε πολλα συμφωνω...η μονη μου ενσταση ειναι οτι κρινουμε ανθρωπους αλλων χωρων και νοοτροπιων χωρις να λαμβανουμε υποψην μας το γενικοτερο πλαισιο....οι δυτικες και οι βορειες (συγκεκριμενα) ειναι πολυ πιο απλες επειδη και η νοοτροπια τους ειναι τελειως διαφορετικη...εχει συζητηθει απειρες φορες αυτο...οι ελληνες αντρες εχουν συγκεκριμενη νοοτροπια η οποια συναδει με τη νοοτροπια των ελληνιδων....ο σουηδος δεν θα κατσει να ανοιξει για παραδειγμα θεμα "ερωτικο παρελθον ερωτικης συντροφου" επειδη πολυ απλα δεν τον ενδιαφερει...η ελλεηνιδα ναι θα παιξει ολο αυτο το θεατρο επειδη αυτο ακριβως ζηταει ο μαλακας της...υπαρχουν φυσικα λαμπρες εξαιρεσεις...

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έχεις και πολύ άδικο σε αυτό, απλά με ενοχλεί όπως ειπώθηκε/γράφτηκε προηγουμένως. Λες και ξέρετε όντως πότε γαμήθηκε κάποια και γίνατε και κριτές.

αυτή είναι και η ουσία του φλέρτ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το ιδιο ελεγα πιο αναλυτικα :)

Τι μας κραταει?Δεν το καταλαβα :think:

Τότε δεν το κατάλαβα εγώ. Αλλά μάλλον δεν έχω τσίπα. :P

Απλά μπήκες κι εσύ στο τριπάκι, κράζω κράζω και δεν πάω κατευθείαν εκεί που θέλω δίχως μίρλα. Σα να ανακαλύπτεται μόλις τον κόσμο, κάνετε.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ναι και θα γαμηθώ για να μην με κράξει κανείς, πώς δεν το σκέφτηκα.

Α και κάτι άλλο. Όλοι εσείς που γαμάτε επί πληρωμή, χαρακτηρίζεστε ισορροπημένοι? Να ξέρω τον ορισμό που δίνεις δλδ.

Δεν ειπα να γαμηθεις για να μη σε κραζουν, ειπα να γαμηθεις για να ξεμπουκωσεις, που εχει πηξει το μυαλο σου απο την αγαμια  :s&m_3:

Οσο για το δευτερο που ρωτας, βεβαια και ειμαστε ισορροπημενοι, ειμαστε ο ορισμος του ισορροπημενου ατομου  :grin:

μπα δεν στην πεφτω εγω προσωπικα...σε πολλα συμφωνω...η μονη μου ενσταση ειναι οτι κρινουμε ανθρωπους αλλων χωρων και νοοτροπιων χωρις να λαμβανουμε υποψην μας το γενικοτερο πλαισιο....οι δυτικες και οι βορειες (συγκεκριμενα) ειναι πολυ πιο απλες επειδη και η νοοτροπια τους ειναι τελειως διαφορετικη...εχει συζητηθει απειρες φορες αυτο...οι ελληνες αντρες εχουν συγκεκριμενη νοοτροπια η οποια συναδει με τη νοοτροπια των ελληνιδων....ο σουηδος δεν θα κατσει να ανοιξει για παραδειγμα θεμα "ερωτικο παρελθον ερωτικης συντροφου" επειδη πολυ απλα δεν τον ενδιαφερει...η ελλεηνιδα ναι θα παιξει ολο αυτο το θεατρο επειδη αυτο ακριβως ζηταει ο μαλακας της...υπαρχουν φυσικα λαμπρες εξαιρεσεις...

Μουνιτσα εγω να ξερεις πως σε δεχομαι οπως εισαι, οσοι κι αν εχουν περασει απο τη ζωη σου  :-*

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ειπα να γαμηθεις για να μη σε κραζουν, ειπα να γαμηθεις για να ξεμπουκωσεις, που εχει πηξει το μυαλο σου απο την αγαμια  :s&m_3:

Οσο για το δευτερο που ρωτας, βεβαια και ειμαστε ισορροπημενοι, ειμαστε ο ορισμος του ισορροπημενου ατομου  :grin:

Με αυτά τα μέτρα/σταθμά, δεν μπορώ ούτε καν να προσβληθώ. :cheesy:

Επισκέπτης
Απλά μπήκες κι εσύ στο τριπάκι, κράζω κράζω και δεν πάω κατευθείαν εκεί που θέλω δίχως μίρλα. Σα να ανακαλύπτεται μόλις τον κόσμο, κάνετε.
Παλι λαθος.
Μια διαπιστωση εκανα απο την παρατηριτικοτητα μου στην παραλια,δεν μιλησα σε προσωπικο εππιπεδο,εσυ το εκανες προσωπικο το θεμα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παλι λαθος.
Μια διαπιστωση εκανα απο την παρατηριτικοτητα μου στην παραλια,δεν μιλησα σε προσωπικο εππιπεδο,εσυ το εκανες προσωπικο το θεμα.

Το ότι έφερα τον εαυτό μου σαν παράδειγμα δε σήμαινε ότι το έκανα προσωπικό-δε με έχει δει κανείς σας στην παραλία. :P
Aπλά μου φάνηκε αισχρούλι το ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε να είμαστε δίπλα σε μια θεά και να νιώθουμε όμορφα με εμάς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι και θα γαμηθώ για να μην με κράξει κανείς, πώς δεν το σκέφτηκα.

Α και κάτι άλλο. Όλοι εσείς που γαμάτε επί πληρωμή, χαρακτηρίζεστε ισορροπημένοι? Να ξέρω τον ορισμό που δίνεις δλδ.
Ωπα, να τα μας.
Οσοι γαμαμε επι πληρωμη, ειμαστε ανισορροποι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eπειδη θα μου την πεσουν Velvy,Mounitsa και ολα τα θυληκα του σαιτ να ξεκαθαρισω.
Ασχετα με την εμφανιση οι γυναικες αλλων εθνικοτητων εχουν ενα πολυ μεγαλο προσον σε σχεση με τις Ελληνιδες.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ.
Το βλεπεις στο πως κινουνται,στο πως συμπεριφερονται,στο πως τρωνε και πινουν,στο πως ντυνονται,σου βγαζουν μια αλλη ενεργεια.
Και γιατι δινεις περισσοτερο απο μια τριχα απο τ αρχιδια σου, αν θα σου την πεσουν οι συγκεκριμενες?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ωπα, να τα μας.
Οσοι γαμαμε επι πληρωμη, ειμαστε ανισορροποι.

Χάνεις το νόημα. Δε γενίκευσα-ίσως δεν το έθεσα σωστά.
Είμαι αγάμητη από επιλογή *γενικά το λέω-αν παρακολουθήσεις τα όσα γράφτηκαν φαίνεται η επιλογή που λέω=Ανισόρροπος
Γαμάω γενικά, ανεξάρτητα το πώς=Είμαι ισορροπημένος.

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί ρε παιδιά; Ποιος γαμάει χωρίς να πληρώνει;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Χάνεις το νόημα. Δε γενίκευσα-ίσως δεν το έθεσα σωστά.
Είμαι αγάμητη από επιλογή *γενικά το λέω-αν παρακολουθήσεις τα όσα γράφτηκαν φαίνεται η επιλογή που λέω=Ανισόρροπος
Γαμάω γενικά, ανεξάρτητα το πώς=Είμαι ισορροπημένος.
Δεκτον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom