Δηλαδή?Οι ξένες είναι πιο αεράτες γενικά. Έτσι είναι φίλε. Φαίνεται άλλωστε. Εκπέμπουν κάτι το διαφορετικό από τις δικές μας. Θετική ενέργεια.
Για δώσε μας ένα παράδειγμα.
Δηλαδή?Οι ξένες είναι πιο αεράτες γενικά. Έτσι είναι φίλε. Φαίνεται άλλωστε. Εκπέμπουν κάτι το διαφορετικό από τις δικές μας. Θετική ενέργεια.
Το ιδιο ελεγα πιο αναλυτικαΆλλο είπες πριν, αλλά ντάξει, πάσο.
Λες και σας κρατάει τίποτα κάνετε πάντως.
όχι, αλλά μπορείς να δώσεις κάποιες ευκαιρίες στον εαυτό σου να γνωρίσεις κάποιον και να πηδηχτείτε αν κάτσει. ένα τηλέφωνο, ένα ραντεβού για καφέ ή ποτό... μην τους απορρίπτεις χωρίς να τους γνωρίσεις πρώτα...
Eπειδη θα μου την πεσουν Velvy,Mounitsa και ολα τα θυληκα του σαιτ να ξεκαθαρισω.
Ασχετα με την εμφανιση οι γυναικες αλλων εθνικοτητων εχουν ενα πολυ μεγαλο προσον σε σχεση με τις Ελληνιδες.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ.
Το βλεπεις στο πως κινουνται,στο πως συμπεριφερονται,στο πως τρωνε και πινουν,στο πως ντυνονται,σου βγαζουν μια αλλη ενεργεια.
Δεν έχεις και πολύ άδικο σε αυτό, απλά με ενοχλεί όπως ειπώθηκε/γράφτηκε προηγουμένως. Λες και ξέρετε όντως πότε γαμήθηκε κάποια και γίνατε και κριτές.
θες να σου ανοιξω το κωλαρακι σαν κονσερβα?αυτοι αρεσουν στον νεο123 μαν
Το ιδιο ελεγα πιο αναλυτικα
Τι μας κραταει?Δεν το καταλαβα
Ναι και θα γαμηθώ για να μην με κράξει κανείς, πώς δεν το σκέφτηκα.
Α και κάτι άλλο. Όλοι εσείς που γαμάτε επί πληρωμή, χαρακτηρίζεστε ισορροπημένοι? Να ξέρω τον ορισμό που δίνεις δλδ.
μπα δεν στην πεφτω εγω προσωπικα...σε πολλα συμφωνω...η μονη μου ενσταση ειναι οτι κρινουμε ανθρωπους αλλων χωρων και νοοτροπιων χωρις να λαμβανουμε υποψην μας το γενικοτερο πλαισιο....οι δυτικες και οι βορειες (συγκεκριμενα) ειναι πολυ πιο απλες επειδη και η νοοτροπια τους ειναι τελειως διαφορετικη...εχει συζητηθει απειρες φορες αυτο...οι ελληνες αντρες εχουν συγκεκριμενη νοοτροπια η οποια συναδει με τη νοοτροπια των ελληνιδων....ο σουηδος δεν θα κατσει να ανοιξει για παραδειγμα θεμα "ερωτικο παρελθον ερωτικης συντροφου" επειδη πολυ απλα δεν τον ενδιαφερει...η ελλεηνιδα ναι θα παιξει ολο αυτο το θεατρο επειδη αυτο ακριβως ζηταει ο μαλακας της...υπαρχουν φυσικα λαμπρες εξαιρεσεις...
Μουνιτσα εγω να ξερεις πως σε δεχομαι οπως εισαι, οσοι κι αν εχουν περασει απο τη ζωη σου :-*
ποιος εχει σκανδιναβεςρε φιλε εχεις σκανδιναβες και μιλας για ελληνιδες?για πες κανα μουνι απο τα βορεια γαμησες
Δεν ειπα να γαμηθεις για να μη σε κραζουν, ειπα να γαμηθεις για να ξεμπουκωσεις, που εχει πηξει το μυαλο σου απο την αγαμια
Οσο για το δευτερο που ρωτας, βεβαια και ειμαστε ισορροπημενοι, ειμαστε ο ορισμος του ισορροπημενου ατομου
Παλι λαθος.Απλά μπήκες κι εσύ στο τριπάκι, κράζω κράζω και δεν πάω κατευθείαν εκεί που θέλω δίχως μίρλα. Σα να ανακαλύπτεται μόλις τον κόσμο, κάνετε.
μολις 3...
ποιος εχει σκανδιναβες
Παλι λαθος.
Μια διαπιστωση εκανα απο την παρατηριτικοτητα μου στην παραλια,δεν μιλησα σε προσωπικο εππιπεδο,εσυ το εκανες προσωπικο το θεμα.
μολις 3...
Ωπα, να τα μας.Ναι και θα γαμηθώ για να μην με κράξει κανείς, πώς δεν το σκέφτηκα.
Α και κάτι άλλο. Όλοι εσείς που γαμάτε επί πληρωμή, χαρακτηρίζεστε ισορροπημένοι? Να ξέρω τον ορισμό που δίνεις δλδ.
Και γιατι δινεις περισσοτερο απο μια τριχα απο τ αρχιδια σου, αν θα σου την πεσουν οι συγκεκριμενες?Eπειδη θα μου την πεσουν Velvy,Mounitsa και ολα τα θυληκα του σαιτ να ξεκαθαρισω.
Ασχετα με την εμφανιση οι γυναικες αλλων εθνικοτητων εχουν ενα πολυ μεγαλο προσον σε σχεση με τις Ελληνιδες.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ.
Το βλεπεις στο πως κινουνται,στο πως συμπεριφερονται,στο πως τρωνε και πινουν,στο πως ντυνονται,σου βγαζουν μια αλλη ενεργεια.
Ωπα, να τα μας.
Οσοι γαμαμε επι πληρωμη, ειμαστε ανισορροποι.
Δεκτον.Χάνεις το νόημα. Δε γενίκευσα-ίσως δεν το έθεσα σωστά.
Είμαι αγάμητη από επιλογή *γενικά το λέω-αν παρακολουθήσεις τα όσα γράφτηκαν φαίνεται η επιλογή που λέω=Ανισόρροπος
Γαμάω γενικά, ανεξάρτητα το πώς=Είμαι ισορροπημένος.