quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τι λε ρε φιλαρακι ναουμ στα μερη μας δηλαδιςΘα ειμαι στο Πευκοχωρι ΠΣΚ....
Τι λε ρε φιλαρακι ναουμ στα μερη μας δηλαδιςΘα ειμαι στο Πευκοχωρι ΠΣΚ....
και στο καραμελωμα καλα τα παμε σαφωςΠιό πολύ γιά καραμέλωμα σε κόβω, παρά για αερισμό.
Θα του τα αεριζω εγω συχνα μην αγχωνεσε...
μαλακα εχ κατι τσοντες στο τζιμ, μου σπανε τα νευρα και θελω να τις κλοτσησω, ερχεται η καυλα γυμπνει η πορνη την ωρα που κανω μπροστινα και προσπαθω να συγκεντρωθω, με κατι σορτσακια και κατι μπουστακια και τις κοιλιες εξω, προχτες εκανα αεροπλανο βυθισεις και πηγα να πεσω με την αλλη τη τσοντα
ειναι ενοχλητικο ρε μαλακα
Θα ειμαι στο Πευκοχωρι ΠΣΚ....
μαλακα εχ κατι τσοντες στο τζιμ, μου σπανε τα νευρα και θελω να τις κλοτσησω, ερχεται η καυλα γυμπνει η πορνη την ωρα που κανω μπροστινα και προσπαθω να συγκεντρωθω, με κατι σορτσακια και κατι μπουστακια και τις κοιλιες εξω, προχτες εκανα αεροπλανο βυθισεις και πηγα να πεσω με την αλλη τη τσοντα
ειναι ενοχλητικο ρε μαλακα
Εγω οταν κανω αρσεις και σκουοτ παντως φευγουν απο διπλα μου ολοι τοσα κιλα μονο εγω κανω εκει μεσα τοσα νευρα που εχω φοβουνται μηπως με κοψουν καταλαθως και μετα ποιος τους σωζει
Εγω αν εμπαινε καμια μπροστα μου και πηγαινα να πεσω θα τη ειχα κανει να ντρεπετε να ξαναπατησει απο αυτα που θα ακουγε
Πρώτο πόδι? Πολυκοσμία θα έχει δικέ μου. Πως θα την ξεμοναχιάσεις?
Δεν ειναι ενοχλητικο το τι φορανε ειτε αντρες ειτε γυναικες το ενοχλητικο ειναι οτι καθονται στους παγκους και τις τροχαλιες 25λεπτα και ξυνουν το μουνι-αρχιδια τους..τι να της πεις της τσοντας?
που πας ετσι μωρη πηδιολα, να κανεις βαρη ή ψαχνεις να βρεις κανα μουσκουλιαρη ?
δεν την παλευω καστανο
δε ξερω τι ειναι πιο ενοχλητικο οι τσοντες ή οι μαλακες που κανουν οτι τρομπια βρουν και πιανουν χωρο ασκοπα.
και δε με αφορα τι κανουν, αλλα πιανουν τα 2 ρακ που εχει το γαμω τζιμ και κανουν μαλακιες
Εσενα ολοκληρο παντως σε πιανω απο ποδια και λαιμο και σε κανω 12 επαναληψεις χαλαραποσα κανεις αρσεις μωρη κηδεια?
Εσενα ολοκληρο παντως σε πιανω απο ποδια και λαιμο και σε κανω 12 επαναληψεις χαλαρα
δε θα μεινω..κατι γκεστ κανω...
ΟΙ ΑΛΛΟΙ δε με χαιρετατε βρε?????????????????????????????????? :'( :'( :'(
Ε μην γινεσε μαλακας μες το τζιμ δεν κοιταμε τιποτα εκτος απτον αλτηρα ειναι ιεροσυλιαεχω την αλλη την αρχη πορνη εχει περασει το κλενι για χυσι
εχει κανει κατι ποδια να τα γλυφεις απο δαχτυλο μεχρι κωλοτρυπα μεχρι να λιωσει
και ερχεται με κατι σορτσακια στριγκακια γαμω το σκουοτ μου γαμω
δε μπορω να συγκεντρωθω ρε μαλακα, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, οχι τιποτα αλλο θα με στειλει η ECA
μην λες τετοια γιατι θα σκασει μυτη ο αβραμηςΕσενα ολοκληρο παντως σε πιανω απο ποδια και λαιμο και σε κανω 12 επαναληψεις χαλαρα
αυτη πατερ ερχεται για να διαλεχει γκομενο καινα κανει το κοματι της....εχω την αλλη την αρχη πορνη εχει περασει το κλενι για χυσι
εχει κανει κατι ποδια να τα γλυφεις απο δαχτυλο μεχρι κωλοτρυπα μεχρι να λιωσει
και ερχεται με κατι σορτσακια στριγκακια γαμω το σκουοτ μου γαμω
δε μπορω να συγκεντρωθω ρε μαλακα, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, οχι τιποτα αλλο θα με στειλει η ECA
αυτη πατερ ερχεται για να διαλεχει γκομενο καινα κανει το κοματι της....