Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
μαλακα εχ κατι τσοντες στο τζιμ, μου σπανε τα νευρα και θελω να τις κλοτσησω, ερχεται η καυλα γυμπνει η πορνη την ωρα που κανω μπροστινα και προσπαθω να συγκεντρωθω, με κατι σορτσακια και κατι μπουστακια και τις κοιλιες εξω, προχτες εκανα αεροπλανο βυθισεις και πηγα να πεσω με την αλλη τη τσοντα

ειναι ενοχλητικο ρε μαλακα

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μαλακα εχ κατι τσοντες στο τζιμ, μου σπανε τα νευρα και θελω να τις κλοτσησω, ερχεται η καυλα γυμπνει η πορνη την ωρα που κανω μπροστινα και προσπαθω να συγκεντρωθω, με κατι σορτσακια και κατι μπουστακια και τις κοιλιες εξω, προχτες εκανα αεροπλανο βυθισεις και πηγα να πεσω με την αλλη τη τσοντα

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγω οταν κανω αρσεις και σκουοτ παντως φευγουν απο διπλα μου ολοι τοσα κιλα μονο εγω κανω εκει μεσα τοσα νευρα που εχω φοβουνται μηπως με κοψουν καταλαθως και μετα ποιος τους σωζει  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω αν εμπαινε καμια μπροστα μου και πηγαινα να πεσω θα τη ειχα κανει να ντρεπετε να ξαναπατησει απο αυτα που θα ακουγε  :rockon:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

σε ποιο τζυμ πας να ερθω να την παιξω?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγω οταν κανω αρσεις και σκουοτ παντως φευγουν απο διπλα μου ολοι τοσα κιλα μονο εγω κανω εκει μεσα τοσα νευρα που εχω φοβουνται μηπως με κοψουν καταλαθως και μετα ποιος τους σωζει  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω αν εμπαινε καμια μπροστα μου και πηγαινα να πεσω θα τη ειχα κανει να ντρεπετε να ξαναπατησει απο αυτα που θα ακουγε  :rockon:

ποσα κανεις αρσεις μωρη κηδεια?

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
τι να της πεις της τσοντας?

που πας ετσι μωρη πηδιολα, να κανεις βαρη ή ψαχνεις να βρεις κανα μουσκουλιαρη ?

δεν την παλευω καστανο

δε ξερω τι ειναι πιο ενοχλητικο οι τσοντες ή οι μαλακες που κανουν οτι τρομπια βρουν και πιανουν χωρο ασκοπα.

και δε με αφορα τι κανουν, αλλα πιανουν τα 2 ρακ που εχει το γαμω τζιμ και κανουν μαλακιες

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
τι να της πεις της τσοντας?

που πας ετσι μωρη πηδιολα, να κανεις βαρη ή ψαχνεις να βρεις κανα μουσκουλιαρη ?

δεν την παλευω καστανο

δε ξερω τι ειναι πιο ενοχλητικο οι τσοντες ή οι μαλακες που κανουν οτι τρομπια βρουν και πιανουν χωρο ασκοπα.

και δε με αφορα τι κανουν, αλλα πιανουν τα 2 ρακ που εχει το γαμω τζιμ και κανουν μαλακιες
Δεν ειναι ενοχλητικο το τι φορανε ειτε αντρες ειτε γυναικες το ενοχλητικο ειναι οτι καθονται στους παγκους και τις τροχαλιες 25λεπτα και ξυνουν το μουνι-αρχιδια τους.. :headbang:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
εχω την αλλη την αρχη πορνη εχει περασει το κλενι για χυσι

εχει κανει κατι ποδια να τα γλυφεις απο δαχτυλο μεχρι κωλοτρυπα μεχρι να λιωσει

και ερχεται με κατι σορτσακια στριγκακια γαμω το σκουοτ μου γαμω

δε μπορω να συγκεντρωθω ρε μαλακα, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, οχι τιποτα αλλο θα  με στειλει η ECA

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

δε μπορω να συγκεντρωθω ρε μαλακα, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, οχι τιποτα αλλο θα  με στειλει η ECA
Ε μην γινεσε μαλακας μες το τζιμ δεν κοιταμε τιποτα εκτος απτον αλτηρα ειναι ιεροσυλια :grin:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6

αυτη πατερ ερχεται για να διαλεχει γκομενο καινα κανει το κοματι της....

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
δε γινομαι μαλακας, καυλομενος γινομαι και ή βαζω περισσοτερα κιλα ή μου χαλανε τη συγκεντρωση
θελω να πιασω καμια και να τη σαδισω με μισος

χαχα bodybuilderou εισαι μαλακα

τι ειναι αλτηρας?  τη μονη χρηση που βρισκω πια για τους αλτηρες ειναι για weighted dips kai weighted chins

μπροστινα, διζυγο, μονοζυγο, power cleans

εβαλα και κρικους στο σπιτι, Ηαννιβαλ σου ρχομαι

τωρα που πα bodybuilderou, ερχοταν μια θεα το χειμωνα με εναν τυπο (κυριακη εσκαγαν μεσημερι, γαμω την πουτανα μου πρεπει να ξαναπαω μεσημερια), τετοια ηδονη να βλεπω τυπισα να κανει αρσεις δεν εχω ξαναζησει, τι πλατη τι γλουτοι τι 4κεφαλα τι τραπεζια και θυμηκοτητα η μουναρα ρε μαλακα δεν υπηρχε

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
  αυτη πατερ ερχεται για να διαλεχει γκομενο καινα κανει το κοματι της....

οχι ερχεται για να καυλωσει ο τοπος με την παρτι της και να λεει "ναι ειμαι μουναρα, με κοιτανε ολα τα λιγουρια"

εχει και κατι σιλοκονοτουπανα βυζια και ερχεται και με αυτα εξω

δε γινονται αυτα ρε φιλε, η κατεριναρα 2-3 φορες ηρθε κυριλε στο τζιμ και ειναι στριπου ρε φιλε, αυτη τι στον πουτσο ειναι μεγαλο βυζιτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom