memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ελα ρυθμΑυτα να τα κανεις στις μαλακιες που στελνει η Σερβια στη γιουροβιζιον....![]()
![]()
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
ελα ρυθμΑυτα να τα κανεις στις μαλακιες που στελνει η Σερβια στη γιουροβιζιον....![]()
![]()
ελλεηνιδα στη σπηλια σουΕλα μεμουλα....![]()
![]()
![]()
;) ;)Αυτα να τα κανεις στις μαλακιες που στελνει η Σερβια στη γιουροβιζιον....![]()
![]()
Ναι σωστα...Το κλαψομουνι εδω μεσα μεταφραζεται σε κραξιμο (προνομιο υστερικων ανοργασμικων κατινων χειριστου ειδους).....
Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο.... ;)
ελλεηνιδα στη σπηλια σου![]()
δε παω μεταναστης τυπε, θα παντρευτω ντοπια και θα αφομοιωθω στην τοπικη κοινωνια, (πιστευω πως μπορω) εχω και 2 φιλους ευρωπαιους κατω για παρεα, με ελληνες δε γουσταρω και πολλα παρε δωσε, εχω λεφτα για 2-3 χρονια, κατι θα κανω με γρηγορο φαγητο, πωλησεις μεσω ιντερνετ, και φορεξ τρειντινγκ που δουλευω κατι τεχνικες χρονια! μεχρι και οι γεροι μου μου ειπαν φυγε! δεν υπαρχει καμια ελπιδα γι αυτο το τοπο πλεον! ηταν το κατευοδιο που περιμενα
γουσταρεις σεξ και βια αγαπουλη?Εσυ εισαι αυτη με το μαστιγιο????![]()
γουσταρεις σεξ και βια αγαπουλη?![]()
Aδεια ορκομωσιας;Mε ειδες να υποστηριξω τις ελλεηνιδες? :S
χρειαζομαι μια δευτερη γνωμη.
Aδεια ορκομωσιας;
οσο εσυ εχεις αρχιδιαΝαι γουσταρω να με βαρανε οι αφεντρες και να βασανιζουν τα αρχιδακια μου....Εισαι αφεντρα????
Ευχομαι να σου πανε ολα καλα φιλαρακο...δε παω μεταναστης τυπε, θα παντρευτω ντοπια και θα αφομοιωθω στην τοπικη κοινωνια, (πιστευω πως μπορω) εχω και 2 φιλους ευρωπαιους κατω για παρεα, με ελληνες δε γουσταρω και πολλα παρε δωσε, εχω λεφτα για 2-3 χρονια, κατι θα κανω με γρηγορο φαγητο, πωλησεις μεσω ιντερνετ, και φορεξ τρειντινγκ που δουλευω κατι τεχνικες χρονια! μεχρι και οι γεροι μου μου ειπαν φυγε! δεν υπαρχει καμια ελπιδα γι αυτο το τοπο πλεον! ηταν το κατευοδιο που περιμενα
Mε ειδες να υποστηριξω τις ελλεηνιδες? :S
χρειαζομαι μια δευτερη γνωμη.
οσο εσυ εχεις αρχιδιαγουσταρεις να σε στραπονιασω?
Απλα συμφωνησες με κατι...Απο κει κ περα δεν ασχολουμαι πως το αντιλαμβανεται ο καθενας.....
Απλα συμφώνησα με κατι αυτονόητο ναι![]()
και μετα απο λιγο
"ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ... ΗΣΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ξαφνικα έγινες μουνοδουλος"
κ μετα λενε μερικοι να κάτσεις να συζητας με επιχειρηματα
χαχαχαχ καλό ρε.