Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
Ισχύει! Ακόμα και τις 1-2-3 ανασφάλειες που έχουν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Πάντως νομίζω οι Ελληνίδες ΟΧΙ δεν σου λένε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ειπες την μαγικη λεξη!
:rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αμα βλεπω μωρο να κλαιει..συγκινουμαι και προσπαθω να το καλμαρω
Τοσο ευαισθητοs ειμαι......ναι
την κλαψα του θρεντ ηθελα να δειξω απλως...βαλε την ευαισθησια στο μπαουλακι πισω.... :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
την κλαψα του θρεντ ηθελα να δειξω απλως...βαλε την ευαισθησια στο μπαουλακι πισω.... :grin:
Tα συγχρονα σπιτια δεν διαθετουν μπαουλα κι αλλα τετοια αρχαιολιθικα
πιφφφφφφφ   :grin: 

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλα.βαλτην τοτε στο art deco συνθετο σου. :fuck2:
Κανει αντιθεση......δεν
Εξαλλου τα δωρα δεν επιστρεφονται...........Πετα την στον βοθρο
URL]]

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θυμάμαι 2 χρονάκια πριν καυλάντιζα με ένα γκομενάκι πολύ δυνατό... Με γούσταρε και το γούσταρα μα το παιζα φλου... Φτάνουν τα γεννέθλιά της. Μου λέει θέλω να σαι στο τραπέζι μου σε μαγαζί στην παραλιακή. Της λέω θα δω γτ δίνω μάθημα την άλλη μέρα... Το απόγευμα της ίδιας μέρας της λέω τελικά όχι... 1 η ώρα σκάω στο μαγαζί με τούρτα και λελούδια ενώ ο τραγουδιστής λέει απ την πίστα στην τύπισσα χρόνια πολλά... Αποτέλεσμα; Η κοπέλα συγκουνήθηκε τρελά ήταν η καλύτερη σχέση που κανα ποτέ και ακόμα και όταν την άφησα για μια άλλη μου λεγε πως αν γύρναγα θα το ξεχνούσε... Κλείνοντας το κλου εκείνης της βραδιάς. 3 η ώρα το βράδυ βγαίνω με την γεννεθλιάζουσα έξω απ το μαγαζί και πηγαίνουμε στην παραλία... Πηδάμε σε μια βαρκούλα απ τις πολλές που ταν δεμένες και γίνεται το σώσε... Γι αυτό λέω. Δεν θέλει κόπο... Θέλει τρόπο...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Θυμάμαι 2 χρονάκια πριν καυλάντιζα με ένα γκομενάκι πολύ δυνατό... Με γούσταρε και το γούσταρα μα το παιζα φλου... Φτάνουν τα γεννέθλιά της. Μου λέει θέλω να σαι στο τραπέζι μου σε μαγαζί στην παραλιακή. Της λέω θα δω γτ δίνω μάθημα την άλλη μέρα... Το απόγευμα της ίδιας μέρας της λέω τελικά όχι... 1 η ώρα σκάω στο μαγαζί με τούρτα και λελούδια ενώ ο τραγουδιστής λέει απ την πίστα στην τύπισσα χρόνια πολλά... Αποτέλεσμα; Η κοπέλα συγκουνήθηκε τρελά ήταν η καλύτερη σχέση που κανα ποτέ και ακόμα και όταν την άφησα για μια άλλη μου λεγε πως αν γύρναγα θα το ξεχνούσε... Κλείνοντας το κλου εκείνης της βραδιάς. 3 η ώρα το βράδυ βγαίνω με την γεννεθλιάζουσα έξω απ το μαγαζί και πηγαίνουμε στην παραλία... Πηδάμε σε μια βαρκούλα απ τις πολλές που ταν δεμένες και γίνεται το σώσε... Γι αυτό λέω. Δεν θέλει κόπο... Θέλει τρόπο...

ωραιος κ συ
στην αρχη μας πηραν τα κλαματα μετα με τη βαρκα μας σηκωθηκε κιολας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Γίνονται αυτά τύπε. Γερή βάρκα με εκτόπισμα να βρούμε. Μαούνα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μπραβο ρε μάγκα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom