life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αμα βλεπω μωρο να κλαιει..συγκινουμαι και προσπαθω να το καλμαρω
Τοσο ευαισθητοs ειμαι......ναι
ειπες την μαγικη λεξη!
Ισχύει! Ακόμα και τις 1-2-3 ανασφάλειες που έχουν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου
Πάντως νομίζω οι Ελληνίδες ΟΧΙ δεν σου λένε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
την κλαψα του θρεντ ηθελα να δειξω απλως...βαλε την ευαισθησια στο μπαουλακι πισω....Αμα βλεπω μωρο να κλαιει..συγκινουμαι και προσπαθω να το καλμαρω
Tα συγχρονα σπιτια δεν διαθετουν μπαουλα κι αλλα τετοια αρχαιολιθικατην κλαψα του θρεντ ηθελα να δειξω απλως...βαλε την ευαισθησια στο μπαουλακι πισω....
καλα.βαλτην τοτε στο art deco συνθετο σου.Tα συγχρονα σπιτια δεν διαθετουν μπαουλα κι αλλα τετοια αρχαιολιθικα
πιφφφφφφφ
Ναι.
Ασε τους αλλους να κλαιγονται. Ποιο πολλες για μας!
μαγκες ασχετο τσεκαρετε αυτο δε ξερω αν το ξερατε εγω τωρα το ανακαλυψα
Κανει αντιθεση......δενκαλα.βαλτην τοτε στο art deco συνθετο σου.
Ο λαιφ ειναι σοβαρο παιδι..... κάνε πιό περα ρε, νάρθω και εγώ , και στην επομενη στάση θα 'ερθει και Λαιφ. .....................
ωραιος
τι να τις κανουμε τις ελλεεινιδες αφου θα εχουμε στριπερς ον αουαρ ντεσκτοπ
Ο λαιφ ειναι σοβαρο παιδι.
Θυμάμαι 2 χρονάκια πριν καυλάντιζα με ένα γκομενάκι πολύ δυνατό... Με γούσταρε και το γούσταρα μα το παιζα φλου... Φτάνουν τα γεννέθλιά της. Μου λέει θέλω να σαι στο τραπέζι μου σε μαγαζί στην παραλιακή. Της λέω θα δω γτ δίνω μάθημα την άλλη μέρα... Το απόγευμα της ίδιας μέρας της λέω τελικά όχι... 1 η ώρα σκάω στο μαγαζί με τούρτα και λελούδια ενώ ο τραγουδιστής λέει απ την πίστα στην τύπισσα χρόνια πολλά... Αποτέλεσμα; Η κοπέλα συγκουνήθηκε τρελά ήταν η καλύτερη σχέση που κανα ποτέ και ακόμα και όταν την άφησα για μια άλλη μου λεγε πως αν γύρναγα θα το ξεχνούσε... Κλείνοντας το κλου εκείνης της βραδιάς. 3 η ώρα το βράδυ βγαίνω με την γεννεθλιάζουσα έξω απ το μαγαζί και πηγαίνουμε στην παραλία... Πηδάμε σε μια βαρκούλα απ τις πολλές που ταν δεμένες και γίνεται το σώσε... Γι αυτό λέω. Δεν θέλει κόπο... Θέλει τρόπο...
Θυμάμαι 2 χρονάκια πριν καυλάντιζα με ένα γκομενάκι πολύ δυνατό... Με γούσταρε και το γούσταρα μα το παιζα φλου... Φτάνουν τα γεννέθλιά της. Μου λέει θέλω να σαι στο τραπέζι μου σε μαγαζί στην παραλιακή. Της λέω θα δω γτ δίνω μάθημα την άλλη μέρα... Το απόγευμα της ίδιας μέρας της λέω τελικά όχι... 1 η ώρα σκάω στο μαγαζί με τούρτα και λελούδια ενώ ο τραγουδιστής λέει απ την πίστα στην τύπισσα χρόνια πολλά... Αποτέλεσμα; Η κοπέλα συγκουνήθηκε τρελά ήταν η καλύτερη σχέση που κανα ποτέ και ακόμα και όταν την άφησα για μια άλλη μου λεγε πως αν γύρναγα θα το ξεχνούσε... Κλείνοντας το κλου εκείνης της βραδιάς. 3 η ώρα το βράδυ βγαίνω με την γεννεθλιάζουσα έξω απ το μαγαζί και πηγαίνουμε στην παραλία... Πηδάμε σε μια βαρκούλα απ τις πολλές που ταν δεμένες και γίνεται το σώσε... Γι αυτό λέω. Δεν θέλει κόπο... Θέλει τρόπο...
Γίνονται αυτά τύπε. Γερή βάρκα με εκτόπισμα να βρούμε. Μαούνα;
Μου βγαλες τον καφε απο την μυτηκαι ιπποποταμους φυσικα....
και φωκιες επισης....
Βαρκάκι ρε ξύλινο... 2μιση μέτρα μήκος 1 πλάτος...