1000 εχει το διαμερισμα δωματιο με κοινοχρηστο μπανιο κουζινα εχει 400.Ειναι σαν να εισαι σε πολυκατοικια ανεξαρτητα δωματια απλα πρεπει να πας να τρως κ να χεζεις σε αλλο δωματιο κ γλιτωνεις 600 ευρω
για την συμπεριφορα του αφεντικου σου δεν ειπες τιποτα?ο προισταμενος σου πως σου μιλαει?η συναδελφοι σου?ξερεις τι εννοωω γτ τα εχω βιωσει κ εγω αυτα δεν μιλαω στην τυχη
καλα αυτα για χομπυ κ καλτιλα ειναι αστεια.Ολοι παμε στις τανες επειδη δεν μπορουμε να γαμαμε αντιστοιχες γκομενες στην ελλαδα οχι γτ φταιμε εμεις αλλα επειδη εχουν αυτες τετοια νοοτροπια
μαλλον εχεις φαει πλυση εγκεφαλου απο τους γονεις για την Ελλαδαρα την χωρα τους φοβερους ξεχωριστους Ελληνες κλπ κ το λυπηρο ειναι οτι εχεις παει εξω κ εχεις κ φιλους εξω
δεν πειραζει κατσε εδω κ κοιτα τον ηλιο που λαμπει μπαμπη μου
ρε συ ο καθενας κανει τις επιλογες του
Αφεντικο στη δουλεια που ειμαι δεν εχω, εννοειται οτι δουλευω με καποιον προισταμενο απο πανω μου και οντως αν κανω καμια μαλακια θα τα ακουσω, αλλα το προτιμω αυτο απο τον Αγγλο που δε θα με μπινελικωσει επιτοπου αλλα θα με θαψει πισω απο την πλατη μου.
Για το ενοικιο που λες εχω γνωστους / φιλους σε Λονδινο, Παρισι, Βερολινο, Μιλανο, ολοι δινουν απο 800 + το μηνα για ενοικιο και μαλιστα με συγκατοικηση.
Δεν ειπα ποτε οτι οι Ελληνες γαμαμε και δερνουμε, απλα οτι ο καθενας κανει τις επιλογες του. Προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος με τη δικη μου, αν τωρα βγουμε απο Ε.Ε. και πληρωνομαι σε δραχμες και δεν μπορω να φυγω κιολας για εξω μπορει και να το μετανιωσω που δεν εκατσα οταν μπορουσα, το μελλον θα δειξει.