δικε μου αμα καταφερεις να λυσεις το ζητημα πας για νομπελσυναδελφοι....σε αυτη την ερωτηση Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
υπαρχει μια και μοναδικη απαντηση και πολυ απλη
δεν τρεχει τιποτε με αυτες απλως ειναι ελλεεινιδες...........τελος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μα το ελυσε ηδη τυπε μου......δικε μου αμα καταφερεις να λυσεις το ζητημα πας για νομπελ
Ξαναδιαβασε το να δεις.....
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
900 δεν εχεις πει οτι παιρνεις?εξω θα επαιρνες διπλασια
υγεια θα ειχες κ εξω
το αφεντικο σου πως σου μιλαει?οι πελατες σου?δεν σου γαμανε την ζωη?
χειροτερη συμπεριφορα κ διαπροσωπικες σχεσεις δεν θα βρεις πουθενα
για να μην πω οτι εισαι νεος κ σε εχουν φαει τα μπουρδελα λογο ελλεεινιδων.Πουθενα αλλου δεν γινεται αυτο κ εδω το εχουμε αποδεχτει και μας φαινεται κ φυσιολογικο
Ωραιος! Θυμασαι βλεπω! Κοιτα μου αρεσει η δουλεια μου. Τα λεφτα μπορει να μην ειναι πολλα (αν και μου εδωσαν ηδη μια μικρη αυξηση) αλλα στη φαση που ειμαι (26 ετων χωρις υποχρεωσεις) μου φτανουν. Μη νομιζεις οτι εξω θα επαιρνα τα τρελα λεφτα. Φιλοι μου που δουλευουν σε παρομοιες εταιρειες εξω παιρνουν 2000-2500 το μηνα, αλλα τα 1000 τους φευγουν στο ενοικιο, αρα καταληγουμε να μην εχουμε και μεγαλη διαφορα. Και εγω οποτε θελω παω και βλεπω τη θαλασσα και κανω βολτα στον ηλιο ενω αυτους τους εχει φαει η υγρασια και η μιζερια.
Για τις γκομενες που λες σιγουρα εξω ειναι καλυτερα, αλλα δεν παραπονιεμαι, 2 fuck buddies εχω. Στα μπουρδελα πηγαινω οχι τοσο απο την αναγκη του σεξ οσο για την καλτιλα και το διαφορετικο.
Με το ίδιο κουράγιο που σας αντιμετωπίζουν κι αυτές βλέποντας την κλαψόπουτσά σας .Δεν φτανει που εχουν γινει σαν φωκιες μην πω θαλασσιοι ελεφαντες γεματες κυτταριτιδα εχουν και γουστο και τουπε παναθεμα τες
Και ερωτω κυριοι .....
[size=30pt]ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ?[/size]
Πίσω απο αυτή την κλαψόπουτσα κρύβονται χιλιάδες συμπλέγματα,αφραγκιές,μιζέρια και κατάθλιψη .
Όλα αυτά φαίνονται στην πούτσα ,να ξέρετε.Μια πούτσα που κλαίει δεν σε καυλώνει όσο και να πεις,την λυπάσαι.
Για λύπηση είστε.Καταντήσατε να γίνεται σαν τις γυναικούλες που κράζετε.Γκρίνια,μιζέρια και κατάθλιψη.
Ωστόσο δεν μας χάλασε.Μας γαμάνε άλλοι ,πιο μάγκες ,χαρούμενοι και ξύπνιοι.
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τι νεα απο ταυλανδη μαγκα ??? κρυβε λογια τυπε δεν ειναι πολλες οι ξενεςστο κολωνακι πολλες γκαρσονες μπουφετσουδες (οχι σε μπαρ) που ξερω ειναι η απο λατινικη αμερικη η απο ανατολικη ευρωπη! (ξερω 5 τουλαχιστον) "μαζεμενα" κοριτσια αν δεν σε ξερουν δεν ανοιγονται, οι περισσοτερες ελευθερες, δεν ειναι τιποτα θεες (ανω της μεσης ελληνιδας) αλλα γυναικες που δουλεουν σε εστιατορια σαντουιτσαδικα 12 ωρες τη μερα σε μια ξενη χωρα και στελνουν λεφτα πισω στη πατριδα, δεν σας κανουν για συντροφοι? τι λετε?
να μας το κανει λιανα φιλτατε,δε το καταλαβαΜα το ελυσε ηδη τυπε μου......
Ξαναδιαβασε το να δεις.....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Με το ίδιο κουράγιο που σας αντιμετωπίζουν κι αυτές βλέποντας την κλαψόπουτσά σας .
Πίσω απο αυτή την κλαψόπουτσα κρύβονται χιλιάδες συμπλέγματα,αφραγκιές,μιζέρια και κατάθλιψη .
Όλα αυτά φαίνονται στην πούτσα ,να ξέρετε.Μια πούτσα που κλαίει δεν σε καυλώνει όσο και να πεις,την λυπάσαι.
Για λύπηση είστε.Καταντήσατε να γίνεται σαν τις γυναικούλες που κράζετε.Γκρίνια,μιζέρια και κατάθλιψη.
δεν κλαιγονται ρε συ.
Απλα σας κραζουν.
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κανε ονειρα κανεις δε σας γαμαειΜε το ίδιο κουράγιο που σας αντιμετωπίζουν κι αυτές βλέποντας την κλαψόπουτσά σας .
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςΜε το ίδιο κουράγιο που σας αντιμετωπίζουν κι αυτές βλέποντας την κλαψόπουτσά σας .
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Με το ίδιο κουράγιο που σας αντιμετωπίζουν κι αυτές βλέποντας την κλαψόπουτσά σας .
εχεις δικιο
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Μην μας ρεζιλεύετε 2-3 ατομα ρε.
Υπαρχουν και μπουρδελιαριδες που έχουν κοψει
το κραξιμο στις ελλεηνιδες. :S
μεχρι να το κοψεις ομως μπολντη εφτασες τα 20.000 ποστ ! :-
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ορεξη που την εχεις κι εσυ......να μας το κανει λιανα φιλτατε,δε το καταλαβα
Οχι τιποτα αλλο αλλα συγχιστικε και η αλλιντισα η μανδηλοφορουσα
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Καποια θα του εκατσε τυπε και το γυρισε το τροπαριο !!!!!!μεχρι να το κοψεις ομως μπολντη εφτασες τα 20.000 ποστ ! :-
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δεν φτανει που εχουν γινει σαν φωκιες μην πω θαλασσιοι ελεφαντες γεματες κυτταριτιδα εχουν και γουστο και τουπε παναθεμα τες
Και ερωτω κυριοι .....
[size=30pt]ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ?[/size]
απαπα μοιραζει χυλοπιτες με ρυθμο πολυβολου ο αναπηρος
ε μα αφου ειπαμε το ζητημα τεινει στο διηνεκεςΟρεξη που την εχεις κι εσυ......
Οχι τιποτα αλλο αλλα συγχιστικε και η αλλιντισα η μανδηλοφορουσα
ειναι αλυτο
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εχεις δικιο
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ετοιμαζω την μεγαλη φυγη (ταυλανδη) τυπε μου! δε κλεινει και η εταιρεια μου (ουτε με απολυουν να παρω αποζημιωση) να αναγκαστω να φυγω! το φθινοπωρο πιστευω σιγουρα! η ζωη θα γινει αφορητη εδω, ειτε με σαμαρα ειτε με τσιπρα ειτε με ευρω ειτε με δραχμητι νεα απο ταυλανδη μαγκα ??? κρυβε λογια τυπε δεν ειναι πολλες οι ξενες
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ωραιος! Θυμασαι βλεπω! Κοιτα μου αρεσει η δουλεια μου. Τα λεφτα μπορει να μην ειναι πολλα (αν και μου εδωσαν ηδη μια μικρη αυξηση) αλλα στη φαση που ειμαι (26 ετων χωρις υποχρεωσεις) μου φτανουν. Μη νομιζεις οτι εξω θα επαιρνα τα τρελα λεφτα. Φιλοι μου που δουλευουν σε παρομοιες εταιρειες εξω παιρνουν 2000-2500 το μηνα, αλλα τα 1000 τους φευγουν στο ενοικιο, αρα καταληγουμε να μην εχουμε και μεγαλη διαφορα. Και εγω οποτε θελω παω και βλεπω τη θαλασσα και κανω βολτα στον ηλιο ενω αυτους τους εχει φαει η υγρασια και η μιζερια.
Για τις γκομενες που λες σιγουρα εξω ειναι καλυτερα, αλλα δεν παραπονιεμαι, 2 fuck buddies εχω. Στα μπουρδελα πηγαινω οχι τοσο απο την αναγκη του σεξ οσο για την καλτιλα και το διαφορετικο.
1000 εχει το διαμερισμα δωματιο με κοινοχρηστο μπανιο κουζινα εχει 400.Ειναι σαν να εισαι σε πολυκατοικια ανεξαρτητα δωματια απλα πρεπει να πας να τρως κ να χεζεις σε αλλο δωματιο κ γλιτωνεις 600 ευρω
για την συμπεριφορα του αφεντικου σου δεν ειπες τιποτα?ο προισταμενος σου πως σου μιλαει?η συναδελφοι σου?ξερεις τι εννοωω γτ τα εχω βιωσει κ εγω αυτα δεν μιλαω στην τυχη
καλα αυτα για χομπυ κ καλτιλα ειναι αστεια.Ολοι παμε στις τανες επειδη δεν μπορουμε να γαμαμε αντιστοιχες γκομενες στην ελλαδα οχι γτ φταιμε εμεις αλλα επειδη εχουν αυτες τετοια νοοτροπια
μαλλον εχεις φαει πλυση εγκεφαλου απο τους γονεις για την Ελλαδαρα την χωρα τους φοβερους ξεχωριστους Ελληνες κλπ κ το λυπηρο ειναι οτι εχεις παει εξω κ εχεις κ φιλους εξω
δεν πειραζει κατσε εδω κ κοιτα τον ηλιο που λαμπει μπαμπη μου
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
εχεις δικιο
Μαλλον θα ανηκει στο ηρωικο 30% των γυναικων που καταφερνει να γαμιεται