axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αληθειες !!!!!!![]()
![]()
Τι λέει πάλι ρε γαμώτο αυτός???
Αληθειες !!!!!!![]()
![]()
Τι λέει πάλι ρε γαμώτο αυτός???
Αυτό ισχύει για όλες τις εθνικότητες αν το πας έτσι.για αυτο λεμε οτι
οι ελληνιδες ειναι σαν τις τουαλετες οι καλες ειναι πιασμενες και οι αλλες χεσμενες
μη με κανετε να επαναλαμβανομαι
Ειδικα απο μια ηλικια και μετα ειναι χεσε μεσα !!!!!!!!!
Ολα τα καλα κοριτσια ειναι πιασμενα απο νωρις ...... τα υπολοιπα ειναι πλην πολυ ελαχιστων εξαιρεσεων με ψυχολογικα προβληματα απο χωρισμους κτλ κτλ κτλ κτλ
η πολλαπλα κολληματα που δεν αλλαζουν πλεον λογω παρελθουσας ηλικιας !!!!!!!
Κανουν πλεον και άλλα επαγγελματα ,όπως μεταφραστριας ,λογιστριας
πωλητριας σε μαγαζί κτλ
Υπαρχουν και αρκετες κορες επιχειρηματιών ,που δεν ειναι φτωχες .
Που ξερεις οτι γινεται μονο στην Ελλαδα?Εχεις ταξιδεψει και αλλου? που?
Κακο στο φλερτ δεν υπάρχει και καμια δεν θα σε βρισει αμα ξερεις να μιλας
και να μην πετας μαλακιες. Εμενα μονο 2-3 στις 100 με ειχανε βρισει αλλα αυτες
ειχαν προβλημα γενικοτερο. Κατα τα αλλα φλερτ κανεις. Δεν σου καθονται ομως.
Ο κοινωνικος κυκλος ειναι τα παντα βασικα. Καλυτερα να κατσεις 2 χρονια στο περιθώρειο
και να φτιάξεις καλο κυκλο και μετα θα δεις τα αποτελεσματα.
Το αναποδο ειναι μαλακια. Να προσπαθεις να βγαλεις γκομενα απο καμακι γραφοντας στα αρχιδια σου
τον κοινωνικο κυκλο.
Αυτό ισχύει για όλες τις εθνικότητες αν το πας έτσι.
Στην Αλλιντι πες τα !!!!!!!για αυτο λεμε οτι
οι ελληνιδες ειναι σαν τις τουαλετες οι καλες ειναι πιασμενες και οι αλλες χεσμενες
ρε μαγκα εσυ που ζεις?????? εισαι απο αλλου η εισαι τοσο γαμικος και σου καθονται ολες οι ελληνιδες και σου δινουν λεφτα κιολας χωρις κανενα ιχνος εχθροτητας η ειρωνιας εδω μιλαμε για το που εχουν καταντησει οι ελληνιδες και αναγκαζομαστε να ψαχνουμε 1 στο εκατομμυριο σωστη κοπελα μην ανησυχεις μας καθονται οι ξενες που απο οτι εχω καταλαβει εχουν περισσοτερο μυαλο και ειναι ποιο προσγειωμενες![]()
![]()
![]()
Αυτό ισχύει για όλες τις εθνικότητες αν το πας έτσι.
στο κολωνακι πολλες γκαρσονες μπουφετσουδες (οχι σε μπαρ) που ξερω ειναι η απο λατινικη αμερικη η απο ανατολικη ευρωπη! (ξερω 5 τουλαχιστον) "μαζεμενα" κοριτσια αν δεν σε ξερουν δεν ανοιγονται, οι περισσοτερες ελευθερες, δεν ειναι τιποτα θεες (ανω της μεσης ελληνιδας) αλλα γυναικες που δουλεουν σε εστιατορια σαντουιτσαδικα 12 ωρες τη μερα σε μια ξενη χωρα και στελνουν λεφτα πισω στη πατριδα, δεν σας κανουν για συντροφοι? τι λετε?
για αυτο λεμε οτι
στο κολωνακι πολλες γκαρσονες μπουφετσουδες (οχι σε μπαρ) που ξερω ειναι η απο λατινικη αμερικη η απο ανατολικη ευρωπη! (ξερω 5 τουλαχιστον) "μαζεμενα" κοριτσια αν δεν σε ξερουν δεν ανοιγονται, οι περισσοτερες ελευθερες, δεν ειναι τιποτα θεες (ανω της μεσης ελληνιδας) αλλα γυναικες που δουλεουν σε εστιατορια σαντουιτσαδικα 12 ωρες τη μερα σε μια ξενη χωρα και στελνουν λεφτα πισω στη πατριδα, δεν σας κανουν για συντροφοι? τι λετε?
Που ξερεις οτι γινεται μονο στην Ελλαδα?Εχεις ταξιδεψει και αλλου? που?
**Κ εχω τα ταξιδεψει..κ συζυταω με φιλους εμπειριες..αλλα κα διαβαζω φορουμ... ;)
Αγγλια ειχα παει...κ οσες φορες ειχαμε βγει (3 φιλοι..μπακουρια θα τους ελεγαν στο ελαντα..) δεν καταλαβαινα πως γινομαστα μια παρεα με διπλα κοριτσοπαρεες... ;)
Κακο στο φλερτ δεν υπάρχει και καμια δεν θα σε βρισει αμα ξερεις να μιλας
και να μην πετας μαλακιες. Εμενα μονο 2-3 στις 100 με ειχανε βρισει αλλα αυτες
ειχαν προβλημα γενικοτερο. Κατα τα αλλα φλερτ κανεις. Δεν σου καθονται ομως.
***Δεν ειπαμε να γαμη8ιτε απο το 1ο ραντεβου... αλλα..''ΡΕ ΨΩΝΑΡΑ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΙ..ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ... ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΥΠΕ...???''![]()
Ειναι μια καλη επιλογη![]()
Ρε φιλαράκο ένα λεπτό γιατί βγάζεις ότι συμπέρασμα θες αυθαίτερα, πρώτον δεν διαφώνησα ότι ένα μεγάλο ποσοστών ελλεηνίδων είναι έτσι όπως περιγράφονται σ' αυτό το thread ίσως και χειρότερες (δεν μπορούμε όμως να γενικεύουμε διότι δεν είναι αντικειμενικό).Αυτό που δεν μου άρεσε και είπα είναι ότι με το να κλαψομουνίαζεις στο ιντερνετ και ειδικότερα σ' ενα site που γράφουν μπουρδελιάρηδες που έχουν ασπαστεί την μπουρδελιάρικη ζωή για χ,ψ λόγους.Όταν δεν σ' αρέσει κάτι το γράφεις στον πούτσο σου και ούτε καν ασχολέισαι όπως έχω κάνει εγώ, απόλυτη απαξίωση.
με προλαβες τυπε
καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη αλλα δε μας κανουν![]()
Σημερα το πρωι πηρα το ανηψακι μου να το παω βολτα,με τα πολλα καταληξαμε στην παραλιακη σε γνωστο παιδοτοπο.αυτα που ειδαν τα ματια μου ειναι αδυνατον να τα περιγραψω με λογια,φαλαινες με κολαν που εχουν γεννησει γυφτομπομπιρες που κανουν σαν τρελοι,το υφακι τους ηταν κατι αναμασα σε ζιζελ και μονικα μπελουτσι ενω ζυγιζουν πανω απο 100κιλαεκει ομως που τρελαθηκα ηταν με τους αντρες τους που τους εχουν καταντησει μπουληδες.τρεχαν οι μαλακες πισω απο τα παιδια και οι φωκιες επιναν καφε και τους κοιταζαν απαθεστατες.συμπερασμα μην κανεις μαλακα παιδι με ελλεηνιδα,φυγε οσο πιο μακρια μπορεις απ αυτες θα σε καταστρεψουν αργα και βασανιστικα
Καλα..ενοειται... αυτο κανω...Άλλη , άλλη.
Επόμενη.
"Έχεις δίκιο" + επόμενη
μην κάθεσαι να πονοκεφαλιάζεσαι με την καθεμια
απλα φωτογραφησε το στυλάκι της να το αποφυγεις αν
κατσεις σε παρομοιο χαρακτηρα ξανα.
ακριβως την παραπάνω εντύπωση αφηνετε
οσοι κλαίγεστε.
Οτι δηλαδη ειστε βλάκες και ανίκανοι να βγαλετε γκομενα.
Το βλέπετε ξεκαθαρα. Εξω δεν θα σας το έλεγαν... αλλα αυτο θα ηταν και παλι.
Λοιπον στο χερι σας ειναι να μην αφηνετε τετοιες εντυπωσεις.
[/quoτε]
ποιος ειπε οτι δεν μας καθονται ελλεηνιδες;εγω πια ΔΕΝ ΘΕΛΩ ελλεηνιδες,γιατι ξερω τι σκατα εχω να φαω.Ημουν με μια ουκρανη ιδια η Sylvia Saint.και συμπεριφορα;διαμαντι.τι να κλασει μετα η μεγαιρα η ελλεηνιδα η κατινα;
Καλα..ενοειται... αυτο κανω...
αλλα ΚΑΙ εσυ....
ΜΗΝ της υποστιριζεις τις πατσαβουρες.... ;)
Σε ειχα για ωραιο τυπακο..... μην γινεσαι ΔΟΥΛΟΣ... κ τις γλυφεις με καθε μαλακια που λενε...