ετσι μας εχουν κανειαπο την απελπισια τους μεχρι και με τις τσοντες τα εχουνε βαλει οι γκομενες τυπε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ετσι μας εχουν κανει
χανουνε τον πολεμο τυπε και εχουνε φριξει...
με τις τσοντες,τις ιεροδουλες,τους πρωην,τους νυν,τους αντρες,τις φιλες τους και και καιαπο την απελπισια τους μεχρι και με τις τσοντες τα εχουνε βαλει οι γκομενες τυπε...
ετσιμε τις τσοντες,τις ιεροδουλες,τους πρωην,τους νυν,τους αντρες,τις φιλες τους και και και
καιρος να αλλαξουν τα πραγματα. ας κηνυγανε αυτες τωραχανουνε τον πολεμο τυπε και εχουνε φριξει...
αλλα δυσκολο να αλλαξουν αφου ζουν για να παντρευτουν μια ημερα.
παντα θα υπαρχει ενα κατοικιδιο ζωο να τις καταλαβαινειχανουνε τον πολεμο τυπε και εχουνε φριξει...
αυτο σωστοπαντα θα υπαρχει ενα κατοικιδιο ζωο να τις καταλαβαινει
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
μ' αρεσεις γιατι το εχεις φιλοσοφισει...παντα θα υπαρχει ενα κατοικιδιο ζωο να τις καταλαβαινει
σωστο σε βρισκω και συμφωνω μαζι σου, εκ μεγαλης πειρας..
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
με τις τσοντες,τις ιεροδουλες,τους πρωην,τους νυν,τους αντρες,τις φιλες τους και και και
κοιτα ενα κομμεντ που κανει μια Maria Varsama κατω απο το αρθρο...Εμετος....
trelopalaviaris78
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πλεον μου το που πατησουν τα 30 γεμιζουν με ανασφαλειεσ και το μονο που εχουν στο μυαλο ειναι τον γαμο δηλαδη αποκατασταση
εμ καπως ετσι δεν παει?μ' αρεσεις γιατι το εχεις φιλοσοφισει...
σωστο σε βρισκω και συμφωνω μαζι σου, εκ μεγαλης πειρας..
ο χρονος μετρα γρηγοροτερα για αυτες βιολογικα και πρεπει να γεννησουν καποια στιγμη
με τα μυαλα αυτα στο ραφι με τον σκυλο και ντοκιμαντερ με παιδακια
και λεφταπλεον μου το που πατησουν τα 30 γεμιζουν με ανασφαλειεσ και το μονο που εχουν στο μυαλο ειναι τον γαμο δηλαδη αποκατασταση
της εχουν παραμελησει οι αντρες την σεξουαλικη της ζωη το γνωστο ανεκδοτο
κοιτα ενα κομμεντ που κανει μια Maria Varsama κατω απο το αρθρο...Εμετος....
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
της εχουν παραμελησει οι αντρες την σεξουαλικη της ζωη το γνωστο ανεκδοτο
με τετοια μυαλα δεν υφισταται σεξουαλικη ζωη και ουτε προκειται...
trelopalaviaris78
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι και να βρουν τον μαλακα με το ασπρο αλογο να τησ παρεχει τα παντα και αυτεσ να αραζουν και να ξηνουν το μουνι τουσ...αλλα απο την αλλη πλεον υπαρχουν πολλοι μαλακεσ που το ανεχονται και δουλευουν σαν σκυλια,και οι βρομιαρεσ εχουν παραπανο χρονο για τρελιτσεσκαι λεφτα
ναι και να βρουν τον μαλακα με το ασπρο αλογο να τησ παρεχει τα παντα και αυτεσ να αραζουν και να ξηνουν το μουνι τουσ...αλλα απο την αλλη πλεον υπαρχουν πολλοι μαλακεσ που το ανεχονται και δουλευουν σαν σκυλια,και οι βρομιαρεσ εχουν παραπανο χρονο για τρελιτσεσ
τωρα πια "πεθαναν" οι μαλακες. το ανεχονται για το κοκο. τους παταν εκει που πονουν παντως τα ειπες τελεια,τον πλουσιο θελουνε κ να αραζουν και να ξυνουν το μουνι τους ,να βαζουν κρεμες κτλ.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τωρα πια "πεθαναν" οι μαλακες. το ανεχονται για το κοκο. τους παταν εκει που πονουν παντως τα ειπες τελεια,τον πλουσιο θελουνε κ να αραζουν και να ξυνουν το μουνι τους ,να βαζουν κρεμες κτλ.
το προβλημα δεν ειναι τι θελουν...και εγω θα γουσταρα να καθομαι και να με ταιζει μια ψηλη παμπλουτη μουναρα...αλλα εγω τουλαχιστον το παραδεχομαι και δεν κοροιδευω τον κοσμο κρυβομενος πισω απο το δαχτυλο μου και ριχνοντας ευθυνες απο δω και απο εκει οπως πολλες απο αυτες...
μαν πρεπει να ανοιξουμε μαγαζι με σκυλους και κρεμες για τις ελλεηνιδες
τρελο χρημα..καμμια κριση
trelopalaviaris78
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γιαυτο πρεπει να πηγαινουμε με συνειδοποιειμενεσ 35αρεσ που θελουν μονο πουτσο η πιπινια αλλα και αυτα κουραζουν και το πανε λαου λαου το θεμα
ναι ρε παιχτη με τη διαφορα οτι εσυ δεν εχεις μουνιτο προβλημα δεν ειναι τι θελουν...και εγω θα γουσταρα να καθομαι και να με ταιζει μια ψηλη παμπλουτη μουναρα...αλλα εγω τουλαχιστον το παραδεχομαι και δεν κοροιδευω τον κοσμο κρυβομενος πισω απο το δαχτυλο μου και ριχνοντας ευθυνες απο δω και απο εκει οπως πολλες απο αυτες...
απεκει δε θα χασουμε.μαν πρεπει να ανοιξουμε μαγαζι με σκυλους και κρεμες για τις ελλεηνιδες
βαλε κ γατεε
ετσι οπως το λες μονο 35-40 να ξερουν τι θελουνγιαυτο πρεπει να πηγαινουμε με συνειδοποιειμενεσ 35αρεσ που θελουν μονο πουτσο η πιπινια αλλα και αυτα κουραζουν και το πανε λαου λαου το θεμα
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
μαν πρεπει να ανοιξουμε μαγαζι με σκυλους και κρεμες για τις ελλεηνιδες
τελικα οι επιχειρηματικες καινοτομιες μπορουν να ανθισουν σε μερη που δεν τα περιμενεις...