Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εχτες και σημερα μου ετυχε μια απιστευτη εμπειρια με μια 24 χρονη κοπελια.....απλα μου την επεσε να τη γαμησω και αυτο απο το διαδικτυο.....αν προλαβω μετα το παιχνιδι αποψε αλλιως αυριο....μιλαμε για το ΤΣΟΥΛΑΚΙ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εχτες και σημερα μου ετυχε μια απιστευτη εμπειρια με μια 24 χρονη κοπελια.....απλα μου την επεσε να τη γαμησω και αυτο απο το διαδικτυο.....αν προλαβω μετα το παιχνιδι αποψε αλλιως αυριο....μιλαμε για το ΤΣΟΥΛΑΚΙ

με ρεγουλα μαστορα  :tooth: καλη;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
προσεχε τυπε γιατι κατι τετοιο μας ελεγε και ενας αλλος και πηγανε στο ξενοδοχειο κατευθειαν,και του πηγε ο βαμβακουλας.ακομη τσουζει ο κωλος του.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
προσεχε τυπε γιατι κατι τετοιο μας ελεγε και ενας αλλος και πηγανε στο ξενοδοχειο κατευθειαν,και του πηγε ο βαμβακουλας.ακομη τσουζει ο κωλος του.

ελλεηνιδα και καλη ; απορω παντως ασε καμμια μπουρουχα θα ναι και λογικα ουτε θα του κατσει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ελλεηνιδα και καλη ; απορω παντως ασε καμμια μπουρουχα θα ναι και λογικα ουτε θα του κατσει.

Ρε  μη δειs ανθρωπο να πηδαει προοδευει.....Αμεσωs να τον γκαντεμιασετε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε  μη δειs ανθρωπο να πηδαει προοδευει.....Αμεσωs να τον γκαντεμιασετε

η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγακι κομπλεξικη και θελω να βαζω φραγμους στο πηδημα των αλλωνε απο κακια και ζηλια :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγακι κομπλεξικη και θελω να βαζω φραγμους στο πηδημα των αλλωνε απο κακια και ζηλια :grin:

Η αναπτυξη θαρθει και χωριs εσενα μικροαστη Ευρωπαια  :grin: :grin: :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
γιατι σου φαινεται περιεργο ρε φιλε? Ο καθενας περιμενει στη γωνια για να στηριξει τις αποψεις του. αλλα απο κει και περα το εχουμε παραχεσει αμφοτεροι, τα ακαποτα και τα γουστα στα μπουρδελα δειχνουν αγαμια ακριβως οπως οι αποψεις των δημοσιογραφων που λες

Λοιπον θα μεταφερω τον διαλογο μας στο γνωστο τοπικ  :grin:
Τυπε μου ξερεις απο τα γραπτα μου οτι δεν μου αρεσουν να κραταω πολιτικη "ισων αποστασεων"....Επειδη ενα σημαντικο ποσοστο αντρων εχουν total trash(στα ορια του εγκληματος) για μυαλο για να ζητανε ακαποτα απο ιεροδουλες δεν δικαιολογει τις ιδεολογικες καθοδηγητριες των ελλεινιδων να τους γεμιζουν σκατα στο κεφαλι  :sunglasses:

Επισκέπτης
Λοιπον θα μεταφερω τον διαλογο μας στο γνωστο τοπικ  :grin:
Τυπε μου ξερεις απο τα γραπτα μου οτι δεν μου αρεσουν να κραταω πολιτικη "ισων αποστασεων"....Επειδη ενα σημαντικο ποσοστο αντρων εχουν total trash(στα ορια του εγκληματος) για μυαλο για να ζητανε ακαποτα απο ιεροδουλες δεν δικαιολογει τις ιδεολογικες καθοδηγητριες των ελλεινιδων να τους γεμιζουν σκατα στο κεφαλι  :sunglasses:
οι 700 οικοι ανοχης, οι δεν ξερω ποσες αδηλωτες ιεροδουλες μονο στην αθηνα και τα ποικιλα προγραμματα στα στουντιο δεν συμφωνουν με την αποψη σου, οταν ο κοσμος ψαχνει πουτανα για να γλυψει κατι δεν παει καλα και μην μου πεις για τις Ελλεινιδες γιατι θα σου πω οτι εχουμε τοσες μεταναστριες και τοσες τουριστριες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Πως στην επεσε τυπε?

Απο φβ? αυτη σε εκανε αντ?

αν ειναι μονο για πηδημα παω και εγω
σχεσεις και μαλακιες δεν μπορω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42