lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και να τον παιξουμε βεβαιως βεβαιωςτυπε αν τραβηξες καμια φωτο που την
ελα να μας την βαλεις διπλα να παρουμε λιγο ματι
και να τον παιξουμε βεβαιως βεβαιωςτυπε αν τραβηξες καμια φωτο που την
ελα να μας την βαλεις διπλα να παρουμε λιγο ματι
Με θελανε μονο για τα ''φυσικα μου χαρισματα'' κι οχι για το μυαλο μου :'(Γιατι ετσι?
Τι σου εκαναν?
Αφου δεν εχεις μυαλο ρε αχαχουχα.Με θελανε μονο για τα ''φυσικα μου χαρισματα'' κι οχι για το μυαλο μου :'(
Αστα αστα κλαψ λυγμ ... με απογοητεψαν οι ρουφιανες
Μεταξυ μας ολα αυτα ε ?
Η αγγελικουλα ?Αφου δεν εχεις μυαλο ρε αχαχουχα.
Γουσταρανε που εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, και πολυ αστειος.
Διπλα ακομα σε ζητανε.
Θελει να παρει πισω τις γουνες και τα χρυσαφικα που σου ειχε χαρισει.Η αγγελικουλα ?
Τώρα σιγά μην τα βρει...θα τα βουτήξανε οι εισβολείς στην οικία του τα μάλα.Θελει να παρει πισω τις γουνες και τα χρυσαφικα που σου ειχε χαρισει.
Τα χρυσαφικα μου τα εκλεψαν κατι πακηδεςΘελει να παρει πισω τις γουνες και τα χρυσαφικα που σου ειχε χαρισει.
Εγω να δεις......bariemai... :-
στον πουτσο μας ρε χοντρε τι κανειςΕγω να δεις......
Εχετε ?στον πουτσο μας ρε χοντρε τι κανεις
οι 700 οικοι ανοχης, οι δεν ξερω ποσες αδηλωτες ιεροδουλες μονο στην αθηνα και τα ποικιλα προγραμματα στα στουντιο δεν συμφωνουν με την αποψη σου, οταν ο κοσμος ψαχνει πουτανα για να γλυψει κατι δεν παει καλα και μην μου πεις για τις Ελλεινιδες γιατι θα σου πω οτι εχουμε τοσες μεταναστριες και τοσες τουριστριες
εχουμε και μαλιστα τεραστιο, αρκετο να σε περασω κοντοσουβλι χοντρεΕχετε ?
χτικιο !!!!!!
για τον ξενια λες δικε μου;Τα χρυσαφικα μου τα εκλεψαν κατι πακηδες
τις γουνες τις εχω κανει χαλι για τις κρυες νυχτες του χειμωνα, καθως το πετρελαιο ειναι πλεον πολυ ακριβο και δεν ειχα να παρω, για να αναψω την σομπα
Ειναι ολιγον μαδημενες απο το πατημα βεβαια, αλλα αν τις θελει... να τις, τις στειλω με αντικαταβολη, την οποια θα πληρωσει αυτη, γιατι δεν εχω ουτε για σαλιο πλεον
Το μονο που εχω αν θελει ειναι το κορμι μου και τιποτα αλλο
να με κερασεις κοντοσουβλι κοκορετσι και πατατες με κοκα κολα, το δεχομαι, αφου δεν θα πλερωσω τιποτα και θα ντερλικωσω τα μαλα !!!!!εχουμε και μαλιστα τεραστιο, αρκετο να σε περασω κοντοσουβλι χοντρε
κομπλεξικε
ετσι μου ειπε ο σφερδεκλοςaxxaxaxa βγηκανε για καφε με τον Ξενια?
βρηκαμε στεκι και αποψε.
θα τον ηρεμησει ο ξενιας μην φοβασαιαγριεψε ο αχαχουχας
να με κερασεις κοντοσουβλι κοκορετσι και πατατες με κοκα κολα, το δεχομαι, αφου δεν θα πλερωσω τιποτα και θα ντερλικωσω τα μαλα !!!!!
Να με ''περασεις'' εσυ κοντοσουβλι ομως ...
χμμμμμμμμ ... καλυτερα ξανασκεψου το, γιατι μπορει να το ''ψαχνεις'' στα σκουπιδια μετα ;)