Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πλέων ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ καλύτερα ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ οι ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΗ.
αυτά τα έγραψες με μικρά για το ξεκάρφωμα :think:

bee

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά τώρα τελευταία έπεσε στην αντίληψη μου ένα site που μιλάει ότι έχει λυθεί το μυστήριο με τις Ελληνίδες... και έχει βρεθεί ο τρόπος..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά τώρα τελευταία έπεσε στην αντίληψη μου ένα site που μιλάει ότι έχει λυθεί το μυστήριο με τις Ελληνίδες... και έχει βρεθεί ο τρόπος..

η αποπλάνηση είναι γυναικεία υπόθεση. οι ελληνίδες πρέπει να μάθουν πως να αποπλανούν έναν άντρα. αρκετές δε ξέρουν και αφήνουν το ρόλο αυτό στον άντρα. σου πετούν το μπαλάκι και βγάζουν την ουρά τους απέξω.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

φιλαρακι βγαινει το μεροκαματο? παντως η εισαγωγη σου ειναι για τον πουτσο, ακου διδασκω απο το 2012 οταν εχουμε αρχες απριλη, μονο σου τη σκεφτηκες αυτην τη μαλακια  :uglystupid:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Παίδες ωραία αυτά που γράφετε.Αυτά είναι καλά για προφορική παρεΐστικη κουβέντα σε καφέ.Αλλιώς πρέπει να γράφουμε με τις ώρες. Για αυτό θα πω μόνο επιγραμματικά τα ακόλουθα:
1.Για όλα φταίνε οι Ελληνίδες μαμάδες.
2. Η Ελληνίδα πρέπει να "κτυπιέται¨όσο είναι μικρή και έχει ακόμη στοιχεία ρομαντισμού.Όσο μεγαλώνει γίνεται κακώς εννοούμενη εκλεκτική και υπολογίστρια. Δηλαδή οι καλές κτυπιούνται άμεσα και σε μικρή ηλικία και αποσύρονται από την κυκλοφορία. όσες μένουν είναι τα γνωστά που λέμε. :s&m_2:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Προχθες που πηγα στα μπουρδελα παντως ειδα και αρκετα τυπακια με τρεντυ στυλ
, προσεγμενα κτλπ ξερεις απο αυτους που βλεπεις και λες οτι ειναι οι καμακερς στα κλαμπς
και πανε με το ρευμα ρε παιδι μου. Φαινεται αρχισαν και αυτοι να ανακαλυπτουν την μαγεια
της φυλης και να μην υπολογιζουν πια τις ελλεηνιδες  για να δουμε... γιατι πιστευω
και αυτοι χαλουσαν πολυ την πιατσα....

Αφού στα είπε ο δάσκαλος ο λάκης ο 33ας ....

Γιατί η φυλής αποκλείει το καμάκι ;;;

Όταν ξεχαρμανιάζεις στις πουτάνες,
πας καλύτερα στο καμάκι.
Την αγαμία την μυρίζονται ακόμη και οι παρθένες.

Προσωπικά τα πήγαινα πολύ καλά στο καμάκι ,
αν είχα πάει πρωί σε μασατζιδικο
και απογευματάκι cg.
Αν είχα πάνω από 2 μέρες , τα ποσοστά ήταν πολύ χειρότερα.
Αν είχα πάνω από 5 μέρες,
τα ποσοστά επιτυχίας στο καμάκι ηταν ... 0%

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αφού στα είπε ο δάσκαλος ο λάκης ο 33ας ....

Γιατί η φυλής αποκλείει το καμάκι ;;;

Όταν ξεχαρμανιάζεις στις πουτάνες,
πας καλύτερα στο καμάκι.
Την αγαμία την μυρίζονται ακόμη και οι παρθένες.

Προσωπικά τα πήγαινα πολύ καλά στο καμάκι ,
αν είχα πάει πρωί σε μασατζιδικο
και απογευματάκι cg.
Αν είχα πάνω από 2 μέρες , τα ποσοστά ήταν πολύ χειρότερα.
Αν είχα πάνω από 5 μέρες,
τα ποσοστά επιτυχίας στο καμάκι ηταν ... 0%

ΑΚου επειδη βαριεμαι τα σεντονια πλεον  :grin:

καταρχην για καμακι οτι ηταν να γραψω το χω γραψει εδω μεσα.
Αλλο δεν εχει.

Αλλα το καμακι δεν το μαθαινεις με τη θεωρια... οπως ακριβως δεν μαθαινεις
και να προγραμματιζεις αμα δεν ανοιξεις εναν compiler και να αρχισεις να γραφεις
συνεχως κωδικα.

Θελει να το εξασκεις... και οταν δεν καταλαβαινεις κατι (αφου το εχεις ψαξει μονος σου και το εχεις σκεφτει μονος σου και δεν εχεις βρει μια λογικη εξηγηση) τοτε μπαινεις να ρωτησεις !

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Βεβαια ο τυπος που εχει το μπλογκ απο την μια λεει οτι ειναι πολυ ομορφος,εχει καλη δουλεια,δεν μενει χωρις σχεση για μεγαλο διαστημα,γαμαει αβερτα αμα λαχει κτλ
Και απο την αλλη γκρινιαζει σε ολα τα ποστ για το ποσο ξενερωτες ειναι οι ελλεινιδες και σνομπ προς τους αντρες και δεν μπορει να βρει γκομενα στα κυβικα του.... :think:
Η ειναι διχασμενη προσωπικοτητα η φαντασμενος φιδεμπορας του ιντερνετ... :jerking:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
τελικα οι ελεινιδες εχουνε καψει πολλους...
μεχρι και σαιτ κραξιματος απο αντρα εχει δημιουργηθει αφιερωμενο σε αυτες... :think:
[URL unfurl="true"]http://ksenerotes.blogspot.com/[/url]

ο τύπος άρχισε να το χάνει από τη στιγμή που έπαθε εμμονή με το PUA, ως τότε είχε φάση

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο τύπος άρχισε να το χάνει από τη στιγμή που έπαθε εμμονή με το PUA, ως τότε είχε φάση

Τον παρακολουθεις? Μου φαινεται οτι  ειναι σε πληρη συγχιση....Το ενα ποστ αντιφασκει με το αλλο.... :idiot:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Τον παρακολουθεις? Μου φαινεται οτι ειναι πληρη συγχιση....Το ενα ποστ αντιφασκει με το αλλο.... :idiot:

ναι κάτι λίγα τν παρακολουθούσα , με όλη αυτή τη μαλακία με το PUA όμως κούρασε, βέβαια μπορεί να γκαύλωσε τους απανταχού αγάμητους αλλά αν δεν το χεις τι να σου κάνει το PUA κτλ , παρόλο που γενικά λέει αρκετά καλά σαν "θεωρία"

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι κάτι λίγα τν παρακολουθούσα , με όλη αυτή τη μαλακία με το PUA όμως κούρασε, βέβαια μπορεί να γκαύλωσε τους απανταχού αγάμητους αλλά αν δεν το χεις τι να σου κάνει το PUA κτλ , παρόλο που γενικά λέει αρκετά καλά σαν "θεωρία"

Περα απο το PUA  εγω εχω μια αλλη απορια....
Ο τυπος απο την μια προωθει τον εαυτο του ως "next best thing" και απο την αλλη κλαψομουνιζει για τις "ξενερωτες" γκομενες σε καθε ποστ του...Μπερδευομαι... :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Περα απο το PUA  εγω εχω μια αλλη απορια....
Ο τυπος απο την μια προωθει τον εαυτο του ως "next best thing" και απο την αλλη κλαψομουνιζει για τις "ξενερωτες" γκομενες σε καθε ποστ του...Μπερδευομαι... :think:

είναι λίγο ψυχάκι ναι χαχαχα, υποτίθεται ότι κ καλά γαμάς αβέρτα με την μαλακία κ ο τύπος ούτε θηλυκή γάτα δεν εγάμησε ως τώρα (αν έχω χάσει καμια ιστορία που γάμησε τελικά δεκτά κ πμ ) :tooth:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
είναι λίγο ψυχάκι ναι χαχαχα, υποτίθεται ότι κ καλά γαμάς αβέρτα με την μαλακία κ ο τύπος ούτε θηλυκή γάτα δεν εγάμησε ως τώρα (αν έχω χάσει καμια ιστορία που γάμησε τελικά δεκτά κ πμ ) :tooth:

Αυτο το δικαιολογησε οτι στον τριψηφιο αριθμο καμακιων που κανει πετυχαινει στον διψηφιο...Καλα κρασια δηλαδη.... :jerking:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, δεν εξηγειται..
δεν αντεχω αλλο πια, ολες οι γκομενες εχουν ψυχολογικα!!!!!!!!!!!!
Ψυχιατρο θελετε, οχι γκομενο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom