kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αυτά τα έγραψες με μικρά για το ξεκάρφωμαΠλέων ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ καλύτερα ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ οι ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΗ.
αυτά τα έγραψες με μικρά για το ξεκάρφωμαΠλέων ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ καλύτερα ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ οι ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΗ.
Mαπα το σιτε σου φιλε.Παιδιά τώρα τελευταία έπεσε στην αντίληψη μου ένα site που μιλάει ότι έχει λυθεί το μυστήριο με τις Ελληνίδες... και έχει βρεθεί ο τρόπος..
Παιδιά τώρα τελευταία έπεσε στην αντίληψη μου ένα site που μιλάει ότι έχει λυθεί το μυστήριο με τις Ελληνίδες... και έχει βρεθεί ο τρόπος..
Παιδιά τώρα τελευταία έπεσε στην αντίληψη μου ένα site που μιλάει ότι έχει λυθεί το μυστήριο με τις Ελληνίδες... και έχει βρεθεί ο τρόπος..
φιλαρακι βγαινει το μεροκαματο? παντως η εισαγωγη σου ειναι για τον πουτσο, ακου διδασκω απο το 2012 οταν εχουμε αρχες απριλη, μονο σου τη σκεφτηκες αυτην τη μαλακια
φιλαρακι βγαινει το μεροκαματο? παντως η εισαγωγη σου ειναι για τον πουτσο, ακου διδασκω απο το 2012 οταν εχουμε αρχες απριλη, μονο σου τη σκεφτηκες αυτην τη μαλακια
Προχθες που πηγα στα μπουρδελα παντως ειδα και αρκετα τυπακια με τρεντυ στυλ
, προσεγμενα κτλπ ξερεις απο αυτους που βλεπεις και λες οτι ειναι οι καμακερς στα κλαμπς
και πανε με το ρευμα ρε παιδι μου. Φαινεται αρχισαν και αυτοι να ανακαλυπτουν την μαγεια
της φυλης και να μην υπολογιζουν πια τις ελλεηνιδες για να δουμε... γιατι πιστευω
και αυτοι χαλουσαν πολυ την πιατσα....
Αφού στα είπε ο δάσκαλος ο λάκης ο 33ας ....
Γιατί η φυλής αποκλείει το καμάκι ;;;
Όταν ξεχαρμανιάζεις στις πουτάνες,
πας καλύτερα στο καμάκι.
Την αγαμία την μυρίζονται ακόμη και οι παρθένες.
Προσωπικά τα πήγαινα πολύ καλά στο καμάκι ,
αν είχα πάει πρωί σε μασατζιδικο
και απογευματάκι cg.
Αν είχα πάνω από 2 μέρες , τα ποσοστά ήταν πολύ χειρότερα.
Αν είχα πάνω από 5 μέρες,
τα ποσοστά επιτυχίας στο καμάκι ηταν ... 0%
τελικα οι ελεινιδες εχουνε καψει πολλους...
μεχρι και σαιτ κραξιματος απο αντρα εχει δημιουργηθει αφιερωμενο σε αυτες...
[URL unfurl="true"]http://ksenerotes.blogspot.com/[/url]
ο τύπος άρχισε να το χάνει από τη στιγμή που έπαθε εμμονή με το PUA, ως τότε είχε φάση
Τον παρακολουθεις? Μου φαινεται οτι ειναι πληρη συγχιση....Το ενα ποστ αντιφασκει με το αλλο....
ναι κάτι λίγα τν παρακολουθούσα , με όλη αυτή τη μαλακία με το PUA όμως κούρασε, βέβαια μπορεί να γκαύλωσε τους απανταχού αγάμητους αλλά αν δεν το χεις τι να σου κάνει το PUA κτλ , παρόλο που γενικά λέει αρκετά καλά σαν "θεωρία"
Περα απο το PUA εγω εχω μια αλλη απορια....
Ο τυπος απο την μια προωθει τον εαυτο του ως "next best thing" και απο την αλλη κλαψομουνιζει για τις "ξενερωτες" γκομενες σε καθε ποστ του...Μπερδευομαι...
είναι λίγο ψυχάκι ναι χαχαχα, υποτίθεται ότι κ καλά γαμάς αβέρτα με την μαλακία κ ο τύπος ούτε θηλυκή γάτα δεν εγάμησε ως τώρα (αν έχω χάσει καμια ιστορία που γάμησε τελικά δεκτά κ πμ )