Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
με απλα λογια ευα
θα αφηνες τη μιστρεςς κ θα εβρισκες τον μαστερ
χαχαχαχαχαχαχα

κοροιβε δεν εχω ιδεα γι αυτα που λες

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
με απλα λογια ευα
θα αφηνες τη μιστρεςς κ θα εβρισκες τον μαστερ
χαχαχαχαχαχαχα

κοροιβε δεν εχω ιδεα γι αυτα που λες

τι μαστερ και μαλακιες
αν θελει εκπαιδευτη να μαθει να ειναι γυναικα και να φερετε σαν γυναικα εγω ειμαι εδω

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Mετα απο 250 σελιδες και γυρω στα 3,500 ποσταρισματα, υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος να μου πει με 5-10 κουβεντες ζουμερες τι τρεχει τελικα ??

Tα μόνα που έχω καταλάβει είναι ότι ο Ασπρούλης δε συμπαθεί τις ελληνίδες και ότι ο Βύζος σπαμάρει ασύστολα!!! :tooth: :tooth: :tooth:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
εγω ειναι βλαχος
εχω παει κυπρο και ξερω μερικα
γιαυτο ειπα για τις κυπριες
εχω εμπειριες

Δεν εισαι βλαχος, η ντροπη των βλαχων εισαι!!
Βασικα βαρεθηκα να ασχολουμαι με την παρτη σου
ενα τελευταιο θα σου πω.Δεν εισαι γαμιας εσυ
ανεγκεφαλος φλωρακος εισαι, αναθεμα αν εχεις
κανει τα μισα απο αυτα που λες αλλα και να τα
εχεις κανει δεν ειναι προς τιμη σου μαλλον το
ποσο "λιγος" εισαι δειχνουν.Και αν δεν σ'αρεσουν
οι ελληνιδες το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.647
Πόντοι
506
Λοιπόν, επειδή το θέμα του thread τοχετε γαμίσει, να σας υπενθυμίσω ότι μιλάμε για τις σιχαμένες Ελεεινίδες (και τρισαθλιες)...Προσωπικά, μετά από πολύ καιρό τιμωρίας, επανέρχομαι για να πω δυο λογάκια σε κάποια κοριτσάκια (evab και άλλες), που έχουν μπει στη σελίδα και γράφουν διάφορες μαλ... Δε θα ασχολιόμουν,ούτε και με νοιάζει που μπήκαν σε ανδρική ιστοσελίδα. Από τη στιγμή όμως που βάλθηκαν να κάνουν τις δικηγορίνες της φάρας τους, πρέπει ν'ακούσουν μερικά πράγματα. Οι περισσότεροι, λοιπόν εδώ μέσα,συμφωνούμε ότι οι Ελεεινίδες (λέξη ΜΠΟΜΠΑ)είναι οι πιο ΑΧΡΗΣΤΕΣ γυναίκες που υπάρχουν. Κι όταν λέμε ΑΧΡΗΣΤΕΣ, το εννοούμε. Ας αφήσω το sex, γιατί σ' αυτό υστερούν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ. Ούτε μια πίπα της προκοπής δεν ξέρουν να κάνουν. Και πώς να ξέρουν; Αφού τους άντρες σχεδόν τους σιχαίνονται. Ναι, φίλοι συναγωνιστές. Μας σιχαίνονται, όπως σιχαίνονται και το ίδιο τους το φύλο, όπως σιχαίνονται και τον ίδιο τους τον εαυτό. Τους πειράζει που τους τη λέμε, γιατί κατά βάθος τα ξέρουν τα ΧΑΛΙΑ τους. Κάνουν πάντα τις δύσκολες, κι αφού πηδηχτούν (με τη θέλησή τους), σου λένε ότι τις εκμεταλεύτηκες, επειδή τελικά δεν ζήτησες το χέρι τους από το μπαμπά. Για τόσο σοβαρά άτομα μιλάμε. Επίπεδο (κινηματογραφικής) Μάρθας Βούρτση από το '60. Η μόνιμη δικαιολογία (της πλάκας) που χρησιμοποιούν είναι ότι "δεν υπάρχουν πια άντρες" (δηλαδή ΜΑΛΑΚΕΣ, που να συμφωνούν με τη διεστραμμένη διαθεσή τους). Πουθενά στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο δε θ' ακουσετε τέτοια κοτσάνα από γυναίκες, φίλοι συναγωνιστές. Έχω ζήσει 5 χρόνια στην Ευρώπη κ έχω γνωρίσει γυναίκες απ' όλο τον κόσμο. Οι δικές μας είναι-μακράν- οι χειρότερες. Η δικηγορίνα evab είπε προχθές σε κάποιον, ότι όταν βρίζει όλες τις Ελεεινίδες, βρίζει μαζί και τη μάνα και την αδερφή του. Θαυμάστε επιχείρημα!! Πάει να μας δημιουργήσει ενοχές. Μα φυσικά καισας βρίζουμε όλες, αγαπητή μου. Γιατί ακόμη και σα μάνες και σαν αδερφές είστε ΑΧΡΗΣΤΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΧΑΜΠΑΡΙ. Ειστε αυταρχικές ή υπερπροστατευτικές και πάντα σε αντιζηλία και μίσος θανάσιμο με τη γκόμενα ή τη γυναίκα μας. Φιλία δεν ξέρετε τι θα πει, γιατί ζηλεύετε αρρωστημένα η μια την άλλη. Αγάπη δεν ξέρετε τι θα πει, γιατί στο τέλος τα ανάγετε ΟΛΑ στο ατομικό σας ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΙΣΤΕ Α-Θ-Λ-Ι-Ε-Σ!! Έχοντας αποτύχει σε ΟΛΑ, δεν είναι καθόλου περίεργο, που έχετε αποτύχει στο-έτσι κι αλλιώς- ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ: Δηλαδή στο να είστε καλές ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Γιατί αυτό είναι το πιο ΔΥΣΚΟΛΟ. Κατ αρχήν επειδή θέλει πολύ θάρρος και ειλικρίνεια, που δεν ταχετε...και κατα δεύτερο, επειδή προϋποθέτει μια στοιχειώδη αγάπη στον άντρα...Ναι, ακόμα και οι πουτανες μας αγαπάνε περισσότερο από σας. Ελάτε στη Γερμανία να σας δείξω τι θα πει πραγματική πουτάνα. Πληρώνεις, αλλά το φχαριστιέσαι. Υπάρχει, ρε παιδί μου, εντιμότητα... Γι αυτό έχετε σκυλιάσει και με τις Ανατολικοευρωπαίες. Όχι μόνο γιατί εμφανισιακά δε πιάνετε μπάζα μπροστά τους, όχι μόνο γιατί κάνουν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ sex (που εσείς ούτε στον υπνο σας δεν μπορείτε), αλλά και επειδή μπορείς να πεις και μια κουβέντα μαζί τους, πέρα από το sex and the city. Αυτά για πρώτη δόση...Θα επανέλθω δριμύτερος, εφόσον το απαιτήσουν οι περιστάσεις. Ως τότε, καληνύχτα και κοιτάτε πώς θα βελτιωθείτε...ΑΧΡΗΣΤΕΣ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ενταξει λοιπον. επανηλθες για να πεις τα 2 λογακια σου στις γυναικες εδω μεσα. μας τα πες. συγχαρητηρια. παμε να κλαψουμε τωρα γοερα..!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.647
Πόντοι
506
Ασε τις υπεκφυγές και μιλα με επιχειρήματα. ΑΝ ΕΧΕΙΣ...Αλλιώς, ναι. Στην τρύπα σου και κλάμα για τα απίθανα ΧΑΛΙΑ σας...ΑΧΡΗΣΤΕΣ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
τωρα δεν γινεται κλαιω ειπαμε ασε με
αυριο αν δεν κοψω κ τις φλεβες μου, απ τα 2 λογακια σου

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.647
Πόντοι
506
Χαίρομαι, που με τη στάση σας, επιβεβαιώνετε τα λεγόμενά μου...ΑΧΡΗΣΤΕΣ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
νταξει ρε φιλε ειμαστε αχρηστες κ κλαιμε με αναφιλητα

παραγωγε μην εκμεταλλευεσαι καταστασεις για να νομιζεις οτι κερδισες *P

Επισκέπτης
"Σκύλα, δε θα σου τηλεφωνήσω
κι αν με πάρεις θα στο κλείσω θα σου δείξω εγώ
Κάργια, έσκισα τα γράμματα σου
μάζεψα τα πράγματα σου τέρμα ως εδώ

Γιατί είσαι άχαρη είσαι αχάριστη
είσαι μονόχνωτη, κομπλεξικιά
Γιατί είσαι άγαρμπη είσαι αναίσθητη
είσαι κρυόκωλη και ανοργασμικιά, και ανοργασμικιά

Κτήνος, δε μου φτάνει ένα μπουκάλι
με κατάντησες ρεμάλι κι αλκοολικό
Βούρλο, πρώτα θες να με φυτέψεις
κι ύστερα θα με πιστέψεις πόσο σʼ αγαπώ

Τωρα μπορειτε να κλαψειτε ελλεηνιδες

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.647
Πόντοι
506
Σιγά να μη γίνουμε και αλκοολικοί γι αυτά τα ΡΕΖΙΛΙΑ...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
[quote authorjavascript:void(0);=anatolgami link=topic=24607.msg591637#msg591637 date=1214948523]
Σιγά να μη γίνουμε και αλκοολικοί γι αυτά τα ΡΕΖΙΛΙΑ...
[/quote]

τωρα που εχεις γινει ηδη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom