ααα σε παρακαλω πανω που μπαινω στο πετσι του ρολου
επειδη ειστε κατωτερες θελετε εκπαιδευση
οπως τα σκυλια
ααα σε παρακαλω πανω που μπαινω στο πετσι του ρολου
μοναδικη αληθινη αφεντρα μου ειναι η μπαιτ![]()
![]()
εεεε με πεισατε βρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι δεν μου πεφτει? τι σοι μιστρεςς ειμαι αμα αφηνω τους σλεηβς κ εν προκειμενω την ευα να κανουν οτι γουσταρουν?Μα εσένα δε σου πέφτει λόγος. Μάθε να ανοίγεις κάνα μάτι και λέμε
τι δεν μου πεφτει? τι σοι μιστρεςς ειμαι αμα αφηνω τους σλεηβς κ εν προκειμενω την ευα να κανουν οτι γουσταρουν?
δεν γινεται δουλεια ετσι κ κανονισε να δημιουργησεις επανασταση *P
μμμμ ν ανοιγω κανα ματι... κρυαδες!!! *P
ετσι ευα ετσι... αντε να κανεις την μπεσαμελ...
μοναδικη αληθινη αφεντρα μου ειναι η μπαιτ![]()
![]()
εεεε με πεισατε βρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν υπαρχουν τετοιες τις πατησε το τραινο λεο λυπαμαι... *P κ ειναι κ τρε μπαναλ..Α eva, δεν μου κάνουν ούτε οι δούλες, ούτε οι αφέντρες που δεν μαγειρεύουν. Θα βάλω για ανεξάρτητη γυναίκα, αυτόβουλη, με δική της άποψη που ξέρει και θέλει να κάνει παστίτσιο
Α eva, δεν μου κάνουν ούτε οι δούλες, ούτε οι αφέντρες που δεν μαγειρεύουν. Θα βάλω για ανεξάρτητη γυναίκα, αυτόβουλη, με δική της άποψη που ξέρει και θέλει να κάνει παστίτσιο
δεν υπαρχουν τετοιες τις πατησε το τραινο λεο λυπαμαι... *P
δεν υπαρχουν τετοιες τις πατησε το τραινο λεο λυπαμαι... *P κ ειναι κ τρε μπαναλ..
μιλατε και οι κυπριες.ντροπη να πιανετε στο στομα σας της ελληνιδες δειτε πρωτα τα δικα σας τα χαλια και μετα σχολιασε της ελληνιδες σαβουρα.
σ αφησανε ελευθερο παλι ρε ταζ?
κ κυπρια κ γυναικα... αισχος αισχος.. που να παω να σταθω... κ οπου κ να παω ανα μηνα θα με κηνυγαει ο ταζ να μου πει το καινουριο το αποφθεγμα...
λεο εισαι πολυ απαιτητικος... κ παστιτσιο κ γκομενακι σου δινω κ εσυ τπτ... μια αρνηση!!!
και οι 2 κυπριες ειναι?And yours, consecuently. Δύο είστε, δε χάθηκε και ο κόσμος
And yours, consecuently. Δύο είστε, δε χάθηκε και ο κόσμος
Προσέξτε μην σας πατήσει ;)ξεφυγαμε απο το τραινο και μας κυνηγαει τωρα![]()
ξεφυγαμε απο το τραινο και μας κυνηγαει τωρα![]()