Προσέξτε μην σας πατήσει ;)
ειναι μεγαλο παναθεμα το σαν eurostar ειναι στο μεγεθος
Προσέξτε μην σας πατήσει ;)
Μαλλον έχει αλλάξει ράγες. Αυτόβουλη και ανεξάρτητη tres banal; Δηλαδή είστε δούλες κατώτερες κατά koroivo; Σεις λέτε
ολα τα κακα τα εχω ρε κοροιβε κ εγω πια
οχι η ευα δεν ειναι
ειναι μεγαλο παναθεμα το σαν eurostar ειναι στο μεγεθος
καλά τώρα το παρακάνεις όχι και οι άντρες να φοράνε στρινγκοτι εισαι γυναικα ειναι το μεγαλυτερο
τωρα αν εισε τραβεστι οπως λες καλο για σενα
αληθευει οτι στην κυπρο ειναι της μοδας οι <<αντρες>> να φορανε στρινγκ?
γιες ντου γιου χαβ ε προμπλεμ γουιθ δατ? λετς γκοου αουτσαιντ εντ σολβ δις ναου!!!
*P *P *P
καλά τώρα το παρακάνεις όχι και οι άντρες να φοράνε στρινγκ
ποσες φορες να πω οτι ειμαι κοριτσι? απο τα κανονικα!!! χα χαχα
αμαν βρε κοροιβε το πιο μεγαλο κακο σου εσενα δεν ειναι τα υπεροχα ποστ σου ειναι οτι δεν διαβαζεις τι σου λενε οι αλλοι
γιες ντου γιου χαβ ε προμπλεμ γουιθ δατ? λετς γκοου αουτσαιντ εντ σολβ δις ναου!!!
*P *P *P
ποιον?
κ αμεσως μετα τονισα οτι εκανα πλακα με το ταλο τον ομορφο
ε δεν ξερω να σου πω γιατι δεν ασχολουμαι με τους κυπριους αλλα φανταζομαι πως οχι δεν την βρισκουν με τα στρινγκ
λεο πολυ μας πληγωνεις με αυτα που λες :'(
Αφού δεν μαγειρεύεις εσύ, δεν υπάρχει θέμα. Για την eva έλεγα που το κάνει.
Άντε, έχω και δουλειά αύριο, μπας και βρω καμία που είναι ανεξάρτητη με δική της άποψη, που θέλει και το κάνει το... παστίτσιο. Εδώ μέσα είστε δούλες, παραδοσιακές χρόνια πίσω
τα λογια σου για την μπαιτ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω δεν ξέρω τον πατόζα αλλά ξέρω τον παρτόζα και τον ντιμίτρι τον ρώσοκαλα τον πατοζα δεν ξερεις?
το πατοζας κλαμπ στην λεμεσο δεν το ξερεις?
πολυ γαμιας ο πατοζας
τουλαχιστον τον ντιμιτρι τον ξερεις?
τα λογια σου για την μπαιτ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω δεν ξέρω τον πατόζα αλλά ξέρω τον παρτόζα και τον ντιμίτρι τον ρώσο
Εσύ είπες ότι είναι αφέντρα σου, άρα εσύ είσαι δουλίτσα. Και είχα τις καλύτερες προθέσεις. Και τη κουζινίτσα σου θα είχες και τη ποδίτσα σου και![]()
αυτόβουλα θα έκανες το παστιτσάκι