anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 506
Oκ μεινε τοτε με την παλαμω![]()
Με την παλάμω μάλλον είσαι εσύ...εγώ έχω βρει άλλες διεξόδους
Oκ μεινε τοτε με την παλαμω![]()
τωρα που εχεις γινει ηδη;![]()
![]()
![]()
![]()
ευτυχώς, η εξάρτησή μου είναι έτη φωτός από σας...
Ασε τις υπεκφυγές και μιλα με επιχειρήματα. ΑΝ ΕΧΕΙΣ...Αλλιώς, ναι. Στην τρύπα σου και κλάμα για τα απίθανα ΧΑΛΙΑ σας...ΑΧΡΗΣΤΕΣ...
Οι Ελληνιδες (οχι ολες αλλα η πλειοψηφια) φαιρονται ετσι γιατι τις παιρνει.
Ας ειναι καλα τα λιγουρια οι Ελληνες που ξεφτυλιζουν το αντρικο φυλο.
και βεβαια χρυσο μου δωσε θαρρος στον χωριατη να σ'ανεβει στο κρεβατι. ξερεις τι ομως και οι ρωσιδες τα ιδια ειναι μονο που ειναι πιο φτωχομπινεδιαρες οπως ειπε κι ενα αλλο μελος. αντε μην τρελαθω τωρα που νομιζετε οτι η μεση ρωσιδα ειναι σαν αυτες που βλεπετε στο νετΟι Ελληνιδες (οχι ολες αλλα η πλειοψηφια) φαιρονται ετσι γιατι τις παιρνει.
Ας ειναι καλα τα λιγουρια οι Ελληνες που ξεφτυλιζουν το αντρικο φυλο.
οι περισσοτερες εχουν ψυχρες φατσεςαντε μην τρελαθω τωρα που νομιζετε οτι η μεση ρωσιδα ειναι σαν αυτες που βλεπετε στο νετ
και βεβαια χρυσο μου δωσε θαρρος στον χωριατη να σ'ανεβει στο κρεβατι. ξερεις τι ομως και οι ρωσιδες τα ιδια ειναι μονο που ειναι πιο φτωχομπινεδιαρες οπως ειπε κι ενα αλλο μελος. αντε μην τρελαθω τωρα που νομιζετε οτι η μεση ρωσιδα ειναι σαν αυτες που βλεπετε στο νετ
Οι Ρωσιδες ειναι δουλες του αντρα γιατι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Ολα τα κανουν απο συμφερον και οχι γιατι αγαπουν περισσοτερο τους αντρες.
Στην πρωτη ευκαιρια σε εχουν παρατησει για καποιον καλυτερο.
Κατα τη γνωμη μου αυτος που καταφευγει σε ξενες στη χωρα του (κυριως για γαμο) ειναι
ανικανος να ψησει μια απο τις (λιγες) Ελληνιδες που αξιζουν.
ΑΝ εισαι μαγκας φιλε και σιχαινεσαι τη χωρα μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα,
και τη μαλακισμενη νοοτροπια του μεσου Ελληνα και της μεσης Ελληνιδας,
φυγε εξω.
Πηγαινε Σκανδιναβια, Γερμανια, Γαλλια και δε ξερω που αλλου.
Παντρεψου ξενη, αλλα ξενη που δε σε βλεπει σαν πορτοφολι η οτιδηποτε αλλο.
Oποιος θέλει αν φύγει για Σουηδία ..Νορβηγια .. Ισλανδια ..
ας μου γραψει η ας ψάξει στο google to ΕURES...
Μένω 10 χρόνια Σουηδία ...και με αυτά που διαβάζω εδώ είμαι ευτυχισμένος για την αποφασή μου..
Τωρα στην Ελλάδα που κάνω μπάνιο βλέπω όλο ξυνισμένες φάτσες...(Ελληνίδες)..
Αυτά!!
Οι Ρωσιδες ειναι δουλες του αντρα γιατι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Κατα τη γνωμη μου αυτος που καταφευγει σε ξενες στη χωρα του (κυριως για γαμο) ειναι
ανικανος να ψησει μια απο τις (λιγες) Ελληνιδες που αξιζει.
1-Οι Ρωσιδες εχουν το μεγαλυτερο οπλο........την ομορφια.......με αυτη μπορουν να κανουν τα παντα......
2-Ελληνιδα που να αξιζει εεεεεεεεεεε............
δεν το εχει στα γονιδια της........τι να αξιζει..?
Δλδ εσυ ποια Ελληνιδα θεωρεις οτι αξιζει?
1-Οι Ρωσιδες εχουν το μεγαλυτερο οπλο........την ομορφια.......με αυτη μπορουν να κανουν τα παντα......
2-Ελληνιδα που να αξιζει εεεεεεεεεεε............
δεν το εχει στα γονιδια της........τι να αξιζει..?
Δλδ εσυ ποια Ελληνιδα θεωρεις οτι αξιζει?
εχεις να φας μουτζες που δεν περιγραφονται, αμα λες οτι για να κανεις σχεση με μια γυναικα τα βασικο προσον της ειναι η ομορφια της
Αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις?
Απο γυναικα πως τα πας?
ΑΠο δουλειες?
ρε συ αυτη ειναι η αληθεια γιατι του τη λες????και για λιγο να πας εξω,οπουδηποτε και δεις την συμπεριφορα γενικα των ανθρωπων αλλα ειδικοτερα των γυναικων θα καταλαβεις ποσο πισω ειναι οι δικες μας!!!!!!!ολες οι ξενες οταν θα τους κανεις ενα ωραιο πειραγμα θα σου χαμογελασουν και θα σου δωσουν να καταλαβεις οτι ''υπαρχεις'' οτι σε ειδαν και οτι εκτιμησαν στο φιναλε ενα ανθρωπο που τους εκανε ενα κοπλιμεντο!!!!!Εδω, ενω στην ουσια ψοφανε για πειραγμα (γυναικεια επιβεβαιωση!!!)μολις τις πειραξεις αντιδρουν σαν να τις πυροβολησες!!!!!απο μεσα τους πανηγυριζουν και απο εξω σηκωνουν την μυτη το παιζουν πριγκιπισες και σε αγνοουν επειδικτικα!!!ο ορισμος της υποκρισιας και των ανατολιτικων ....καταβολων.....(400 χρονια ηταν....)Αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις?
Απο γυναικα πως τα πας?
ΑΠο δουλειες?
38 χρ ..
Καθηγητής Αγγλικών .
Γυναίκες ...
Πήγαινε σε μια Disco /Bar και μίλα σε όποια θέλεις..
Οι περισσότερες θα γελάσουν ευγενικά .. Καμία σχέση με Ελλάδα..
Βγάζεις γκόμενα και ..με το ποδήλατο!!!! αρκει να μιλάς και να έχεις χιούμορ!!
Δουλειες θα βρεί δύσκολα..
Ομως όλα ειναι θέμα προσπάθειας..
ρε συ αυτη ειναι η αληθεια γιατι του τη λες????και για λιγο να πας εξω,οπουδηποτε και δεις την συμπεριφορα γενικα των ανθρωπων αλλα ειδικοτερα των γυναικων θα καταλαβεις ποσο πισω ειναι οι δικες μας!!!!!!!ολες οι ξενες οταν θα τους κανεις ενα ωραιο πειραγμα θα σου χαμογελασουν και θα σου δωσουν να καταλαβεις οτι ''υπαρχεις'' οτι σε ειδαν και οτι εκτιμησαν στο φιναλε ενα ανθρωπο που τους εκανε ενα κοπλιμεντο!!!!!Εδω, ενω στην ουσια ψοφανε για πειραγμα (γυναικεια επιβεβαιωση!!!)μολις τις πειραξεις αντιδρουν σαν να τις πυροβολησες!!!!!απο μεσα τους πανηγυριζουν και απο εξω σηκωνουν την μυτη το παιζουν πριγκιπισες και σε αγνοουν επειδικτικα!!!ο ορισμος της υποκρισιας και των ανατολιτικων ....καταβολων.....(400 χρονια ηταν....)
Ειμαστε ατυχοι που γεννηθηκαμε σε αυτον τον τοπο.
Αλλα για τα χαλια μας εμεις φταιμε και κανεις αλλος.
Με τις επιλογες μας και τη συμπεριφορα μας εχουμε γινει η πιο βαλτωμενη και χωρις ελπιδα χωρα της Ευρωπης.