sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Στα πλαισια παντα τηs Ελληνο-Ρωσικηs φιλιαs
Στα πλαισια παντα τηs Ελληνο-Ρωσικηs φιλιαs
Αλλαξε βρακι...βρωμαει...
Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν ησουν πιο ευγενικος μαζι μου...δεν φταιω εγω αν ο θεος σου χαρισε λιγα εκατοστα πουτσο για να μας ζαλιζεις τα δικα μας τεραστια αρχιδια...σε τσουζει τυπε ε???
ποναει η αληθεια????
ΕΓω δεν εχω αναλογες εμπειριες γιατι
δεν ειμαι μαλακας... σιγα μην καθομουν εγω
να φτασω στο σημειο να μου πει η γκομενα "ο αλλος με γαμαει ενω εσυ οχι"
αν εισαι ο ιδιος... που εχεις και μουρη να βγαινεις και να λες πως φταινε οι αλλες
μιας και μας ειπες τα κορυφαιοτερα που μπορουμε να ακουσουμε εδω μεσα
αφου εισαι μαλακας ρε φιλε τι πας να ριξεις το φταιξιμο στους αλλους?
ΑΡαξε εκει να διορθωθεις μιας και θελει πολυ δουλεια και τα ξαναλεμε
Π.Σ Η αληθεια τσουζει ειναι αληθεια.
το προβλημα ειναι οτι δεν βλεπουν το προβλημα στην ριζα του.
Το να αλλαξεις μαρκες τσιγαρων ενω εισαι πχ ασθματικος δεν σου κανει κατι
απλα μια ζωη θα παιδευεσαι εκει... καποιες φορες λιγοτερο καποιες περισσοτερο.
Οτι θα παιδευεσαι ειναι δεδομενο. Ενω αν κοψεις ή ελαττωσεις ισως διορθωσεις την ριζα
και σταματησει να σε ενοχλει τοσο... ετσι και με τις γκομενες αν αλλαξεις προσωπικοτητα
ή εστω τροπο σκεψης... ισως σταματησουν οι σχεσεις να ειναι αποτυχημενες ή ενοχλητικες.
Διαφορετικα ειπαμε , απλα θα κοροιδευεις τον εαυτο σου.
Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν ησουν πιο ευγενικος μαζι μου...δεν φταιω εγω αν ο θεος σου χαρισε λιγα εκατοστα πουτσο για να μας ζαλιζεις τα δικα μας τεραστια αρχιδια...
Οσο αναφορα την εμπειρια μου με την Ελληνιδα πρωην μου ναι εκανα μαλακιες αλλα τουλαχιστο ειχα τα ΑΡΧΙΔΙΑ να το παραδεχτω και να το μοιραστω μαζι σας...οποτε ασε τις φιλοσοφιες του καναπε και σταματα να γαμας τη χηρα με τα 5 ορφανα...
Οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερει να λεει...οταν η γυναικα που αγαπουσες και μεχρι προτεινος νομιζες πως ησουν για εκεινη ο ενας και μοναδικος σου λεει ''ο Δημητρης την ειχε πιο μεγαλη'' ''ο Δημητρης με εκανε να χυνω συνεχεια'' ''ο Δημητρης το ενα το αλλο''ε,αμα τον δεις να αγκαλιαζει την γκομενα σου δεν θα θες να του ανοξεις το κεφαλι????α ο ιδιος ειναι... ο κυριος κυριος " Παιδια νοιωθω ασχημα που σας εχω σπασει τ αρχιδια με το θεμα μου αλλα στ αληθεια δεν εχω που να μιλησω ανετα για να βγαλω εξω ολο αυτο τον πονο που εχω μεσα μου...νοιωθω οτι ειστε η παρεα μου,ασχετα με το αν αυτα που μου λετε μου αρεουν η οχι...
Μεχρι που ειδα το μηνυμα νομιζα πως την ειχα αδικησει πως ημουν κακος και ζηλιαρης και παραλογος...μολις πριν 5 λεπτα μου εστειλε μηνυμα πως ειμαι η ζωη της και πως δεν θελέι να με πληγωσει ειναι προθυμη να συναντηθει με τον τυπο που γαμιοταν ΜΠΡΟΣΤΑ μου και να τον χωρισει επιτοπου...ομως φοβαμαι παιδες...ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ασχετα με το αν φταιει η οχι..."
τι να πει κανεις...
ε νταξει φιλε... τι συζητηση να κανει κανεις μαζι σου... αστο αντε γεια...
Τυπε πιστευω θα ηταν πολυ καλυτερο να μην τις μοιραζοσουν
δεν θα σε παρεξηγουσαμε μην ανησυχεις... αλλα το εχετε βρει
τζαμπατζιλικι ολοι σας αντι να πατε σε κανα ψυχιατρο να τα σκασετε
και να σας ακουσει λες δεν γαμιεται θα ανοιξω εναν λογαριασμο να τους ζαλιζω τα αρχιδια
εκει μεσα. Ευγενικος με μαλακες δεν ειμαι σορρυ φιλε... παραεισαι μαλακας
για να ειμαι ευγενικος... ΑΝ ειμαι ευγενικος σε σενα σε αλλους τι πρεπει να ειμαι
που ειναι και παλικαρια
τραβα εκει να παρεις ματι το πουταναριο σου που επειδη νιωθει
ομορφη αποφασισε να ξεχειλωσει ολες τις τρυπες της πριν τα 30 της
και μετα να βρει καναν καμμενο σαν και εσενα να παντρευτει και ασε μας ησυχους.
ΑΝτε γεια
Σωστόοοοος!
Οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερει να λεει...οταν η γυναικα που αγαπουσες και μεχρι προτεινος νομιζες πως ησουν για εκεινη ο ενας και μοναδικος σου λεει ''ο Δημητρης την ειχε πιο μεγαλη'' ''ο Δημητρης με εκανε να χυνω συνεχεια'' ''ο Δημητρης το ενα το αλλο''ε,αμα τον δεις να αγκαλιαζει την γκομενα σου δεν θα θες να του ανοξεις το κεφαλι????
Καλα καλα μην κλαψεις κιολας...αντε να μαλακιστεις με τη μικρη ψωλη σου μωρη κομπλεξικια μαιμου...ουστ απο δω που θα με πεις μαλακα ρε αρχιδι...Τυπε πιστευω θα ηταν πολυ καλυτερο να μην τις μοιραζοσουν
δεν θα σε παρεξηγουσαμε μην ανησυχεις... αλλα το εχετε βρει
τζαμπατζιλικι ολοι σας αντι να πατε σε κανα ψυχιατρο να τα σκασετε
και να σας ακουσει λες δεν γαμιεται θα ανοιξω εναν λογαριασμο να τους ζαλιζω τα αρχιδια
εκει μεσα. Ευγενικος με μαλακες δεν ειμαι σορρυ φιλε... παραεισαι μαλακας
για να ειμαι ευγενικος... ΑΝ ειμαι ευγενικος σε σενα σε αλλους τι πρεπει να ειμαι
που ειναι και παλικαρια
τραβα εκει να παρεις ματι το πουταναριο σου που επειδη νιωθει
ομορφη αποφασισε να ξεχειλωσει ολες τις τρυπες της πριν τα 30 της
και μετα να βρει καναν καμμενο σαν και εσενα να παντρευτει και ασε μας ησυχους.
ΑΝτε γεια
Παρόν,λέγε τι θες.to θεατρο του παραλογου....
Καλα καλα μην κλαψεις κιολας...αντε να μαλακιστεις με τη μικρη ψωλη σου μωρη κομπλεξικια μαιμου...ουστ απο δω που θα με πεις μαλακα ρε αρχιδι...
Παρόν,λέγε τι θες.
Τσου,εγώ είμαι το παιδί που βγάζει τα σκουπίδια!!!συ εισαι που καθαριζεις το παλκο?
Καλα καλα μαναρι μου...μη στενοχωριεσαι...ουχουτο βλε...ελα να σε παρωω εγω μια αγκαλιτσα...σε μαλωσανε καλε???ελα εδω να σου δωσω να βυζαξεις γαλατακι απο την θεορατη πουτσα μουρε μαλακα τραβα στην γωνια γαμιεται το γκομενακι σου ξερω γω
ΧΑΧΑΧΑΧ ε τον βλακα ρε.... την κασετα στην εστειλε η γκομενα η οχι ακομα?
ΕΓω θελω να βγει σε καμια σειρηνα ερασιτεχνικο ρε πουστη με τον ψωλαρα που γαμιεται τον ζορικο και να εισαι ο τελευταιος
που θα την δεις!!! Να την ψαχνεις σε τορρεντς σαν τον ταλαιπωρο και μετα αυτη να σου λεει
"Ε αγαπη μου χιλια συγγνωμη ζωη μου εγω σε αγαπαω αλλα δεν μπορουσα να στην δωσω γιατι με εκβιαζανε"
Τσου,εγώ είμαι το παιδί που βγάζει τα σκουπίδια!!!
Καμία φορά τους πέφτει τίποτα κ στην σκηνή κ πάω κ το μαζεύω.ουτε που να ανεβεις στη σκηνη ρεεεεεε? :-