kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Στα σημεια που παω εγω,παιζει
αρχίδια παίζει
Στα σημεια που παω εγω,παιζει
προσπαθησε να καλυψεις τον κωλο σουαυτό το ποστ θα αποθηκευτεί
ο μαλακας ο κοσνικ ειναι που νομιζει οτι μας δουλευει κιολαςΤελικά είσαι γυναίκα ή άντρας; (ή μήπως τρανς;)
παω στο εν αιθριααρχίδια παίζει
ο μαλακας ο κοσνικ ειναι που νομιζει οτι μας δουλευει κιολας
παω στο εν αιθρια
Παιζει πολυ για ματι Εσυ που πας για ματι στους παγκους με τους αραπαδες ,σε ενημερωνω θα εχει πιο λιγους φετος
κάτι θειές που πάνε να χαζέψουν πολύ κόσμο όμως
παντως συμφωνουμε ολοι βλεπω οτι ειναι γυναικα
πάντως νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποιά είναι η σοκο ;)
Καταρχην ειναι μπυραρια και κατα δευτερον παω μια βολτα στο πανηγυρι και μετα παω για μπυριτσαγια το παζάρι μιλάμε ρε πιτσιπόρδη τι δουλειά έχει η καφετέρια
παντως συμφωνουμε ολοι βλεπω οτι ειναι γυναικα
με αρχιδια
Παιζει πολυ για ματι Εσυ που πας για ματι στους παγκους με τους αραπαδες ,σε ενημερωνω θα εχει πιο λιγους φετος
Οχι,γινανε μετοχοι στο παναθηναικογιατί έτσι ρε? έγιναν εφοπλιστές οι άλλοι?
Οχι,γινανε μετοχοι στο παναθηναικο
Παπαρια μαντολες ολα.1. Ρωτησε κανεις την αποψη σου? Εκει που εκανα συζητηση με τον ανθρωπο και τον ρωτουσα σοβαρα ποιος ειναι ο μισθος του οχι για να κουτσομπολεψω αλλα για να μαθω μιας και με ενδιαφερει η προοπτικη του εξωτερικου . Τι μου εξηγησες? Πεταχτηκες εκει που δεν σε σπειρανε στο ξαφνικο και ειπες ενα καρο ανουσια πραγματα. Απλα μην πεταγεσαι σαν την πορδη εκει που δεν σε σπερνουν.
2. Καλα νταξει φιλε χαιρετισματα στους μαριολαδες , κατα τα αλλα "ΠΟτε ειναι η ντενισσα στην βαρδια της ρε παιδια??? ποτε???"
3. Εσυ μας ζαλιζεις τον ερωτα ρε φιλε καθε λιγο και λιγακι οτι δεν βρισκεις και δεν κανεις και δεν ρανεις... αν δεν βρισκεις κρατα το για την παρτη σου.
Ο χεκτορ εχει δικιο οχι οταν σε λεει κουφο... αυτο ειναι απαραδεκτο
αλλα οταν σε λεει βλακα και καθυστερημενο.
ΕΓω τα λεω χυμα ειτε παρεξηγηθεις ειτε οχι στα αρχιδια μου μιας και εσυ τριβοσουν
εξαρχης , βλεπεις δεν σου απανταω μια δεν σου απανταω δυο παρε το κομπλεξ σου και σε αλλο θρεντ
και ναι εχεις κομπλεξ. Και μεγαλο μαλιστα. Δεν ειναι δικια μου επινοηση. Αν δεν ειχες δεν θα ησουν και βλακας.
Παπαρια μαντολες ολα.
Την αποψη μου ειπα χωρις να σε κρινω....
Παρε και τα αρχιδια σου μαλακα και μην μου ξαναπαντησεις.