Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.015

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οι γονεις μου ειχαν τρομοκρατηθει με την ιδεα οτι θα συμπεθεριασουν με Ρωσσους απο την Αγια Πεπτρουπολη... :headbang: :headbang: :headbang:

Ισα ισα, αν υπαρχει εναs λαοs , που μαs συμπαθει....κι αυτο εξαιτιαs τηs στασηs στον μεγαλο πολεμο.....ειναι οι Ρωσσοι
Αν μουλεγεs Τουρκαλα , ισωs και να τουs καταλαβαινα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ισα ισα, αν υπαρχει εναs λαοs , που μαs συμπαθει....κι αυτο εξαιτιαs τηs στασηs στον μεγαλο πολεμο.....ειναι οι Ρωσσοι
Αν μουλεγεs Τουρκαλα , ισωs και να τουs καταλαβαινα
Εχείς ακουστά για την Ρώσικη μαφία;;; :grin:

Aσέ τα χίλια άλλα μικροκόμπλεξ της ελληνίδας μάνας(που θα πάει το παιδί μου θα το πάρει στα ξένα κτλ...).

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Ειπα στους γονεις μου πως με τις ελληνιδες ειδατε προκοπη απο τη μια καριολα στην αλλη.Εκανα καποιες αποπειρες να επικοινωνησω ξανα μαζι της αλλα κατεληξαν στο κενο.Και φυσικα τετοια κοπελα σιγα μη καθοταν να κολλησει μαζι μου...αυτη οταν κυκλοφορουσαμε ολοι οι ανδρες την κοιταζαν σα ξερολουκουμο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εχείς ακουστά για την Ρώσικη μαφία;;; :grin:

Aσέ τα χίλια άλλα μικροκόμπλεξ της ελληνίδας μάνας(που θα πάει το παιδί μου θα το πάρει στα ξένα κτλ...).

Αυτα παντου υπαρχουν....Πχ  Ιταλια Οι νονοι εκει εχουν μαστερ, Αλβανια τα γνωστα....Τουρκια τι να πω κτλ
Πιο ακινδυνοι ειναι ισωs τιποτα Σουηδοι Ελβετοι ....αλλα αντε να βρεθει τετοιοs πεθεροs :grin:

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν ειναι μονο θεμα εθνικοτητας αλλα εχω προσεξει πως οι ξενες αξιζουν πολυ περισσοτερο και ταυτοχρονα ειναι πολυ προσγειωμενες,ενω αντιθετα οι Ελληνιδες εχουν μεγαλη εικονα για τον εαυτο τους χωρις να αξιζουν και τοσα πολλα...με κανουν πολλες φορες να μετανοιωνω που τους εδειξα ενδιαφερον...να βγαινω τωρα με ενα ημιμπαζο ψιλοχοντρη αλλα με ωαριο κωλο και καλη για ενα δυο πηδηματα και να μου το παιζει ιστορια...να μου λεει τις θυσιες εκαναν για εκεινη οι πρωην γκομενοι της και πως για να κατσει σε εναν ανδρα ουτε λιγο ουτε πολυ θα πρεπει να της προσφερει τον ουρανο με τ αστρα :tickedoff:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω αν ειναι μονο θεμα εθνικοτητας αλλα εχω προσεξει πως οι ξενες αξιζουν πολυ περισσοτερο και ταυτοχρονα ειναι πολυ προσγειωμενες,ενω αντιθετα οι Ελληνιδες εχουν μεγαλη εικονα για τον εαυτο τους χωρις να αξιζουν και τοσα πολλα...με κανουν πολλες φορες να μετανοιωνω που τους εδειξα ενδιαφερον...να βγαινω τωρα με ενα ημιμπαζο ψιλοχοντρη αλλα με ωαριο κωλο και καλη για ενα δυο πηδηματα και να μου το παιζει ιστορια...να μου λεει τις θυσιες εκαναν για εκεινη οι πρωην γκομενοι της και πως για να κατσει σε εναν ανδρα ουτε λιγο ουτε πολυ θα πρεπει να της προσφερει τον ουρανο με τ αστρα :tickedoff:

Συχγαρητηρια.....Η Αμερικη ξανα-ανακαλυφθηκε
Ετσι ετσι ετσι......δυστυχωs :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Εχεις δικιο παικτη... εχουν οντως μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους.
Και εσυ ειδικα δεν αξιζεις καθολου τετοια συμπεριφορα... για αυτο αλλωστε
δεν εμπλεξες ποτε μαζι τους και δεν εκατσες να κανεις συνενοηση....
ποιος μαλακας ειχε πει την παροιμια "Ο ομοιος στον ομοιο???" εεεε
μαλακιες μην ακους.... ζηλευουνε  :2funny: :2funny: :2funny:

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1

Η διαφορά είναι οτι οι ελλεινίδες πάνε για τα πολλά(να βρούν τον μαλάκα του καναπέ τους που θα τις φροντίζει σαν τον μπαμπάκα τους και το στηρίζουν πίσω απο την υποκρισία της ηθικής,τον sugar-daddy τους δηλαδή) ενώ οι ξένες είναι επαγγελματίες που το μόνο θέλουν είναι τα ευρώ μας και μέχρι εκεί.
Συναισθηματισμοί και γλυκανάλατα έιναι τα όπλα που χρησιμοποιούν εναντίον μας.
Προσωπικά δεν πληρώνω για να πηδήξω(γαμ΄΄η...ω) αλλά για να φύγουν αφού γαμή...ω ( :) :)βλέπε λογοκρισία)
Προσοχή που καιρός να εμπιστευτείς,όλοι για θύματα ψάχνουν ,αλλωστε η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά κυρια πολιτισμική,,, :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Εχεις δικιο παικτη... εχουν οντως μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους.
Και εσυ ειδικα δεν αξιζεις καθολου τετοια συμπεριφορα... για αυτο αλλωστε
δεν εμπλεξες ποτε μαζι τους και δεν εκατσες να κανεις συνενοηση....
ποιος μαλακας ειχε πει την παροιμια "Ο ομοιος στον ομοιο???" εεεε
μαλακιες μην ακους.... ζηλευουνε  :2funny: :2funny: :2funny:
Ειρωνευεσαι αλλα να ξερεις οτι εγω ποτε δεν θα απεκλεια μια ελληνιδα αν εβλεπα οτι κατι παει να γινει...αν εβλεπα φως εμπαινα...το θεμα ειναι ομως οτι απο την αρχη δεν μπορεις να ξερεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα...δεν ξερεις αν θα πηδηξεις η αν θα μεινεις με τον πουλο στο χερι...

Εγω πολλες φορες για να γαμησω ελληνιδα ειχα γινειναπιστευτος αγαπουλης...ποιητης...σεφ...μαλακας με περικεφαλαια και τις πιο πολλες φορες με ειχαν κρεμασει για να γαμηθουν με ενα αξεστο μπαροβιο φουκαρα που τις ειχε γραμμενες στον πουτσο του...

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Η διαφορά είναι οτι οι ελλεινίδες πάνε για τα πολλά(να βρούν τον μαλάκα του καναπέ τους που θα τις φροντίζει σαν τον μπαμπάκα τους και το στηρίζουν πίσω απο την υποκρισία της ηθικής,τον sugar-daddy τους δηλαδή) ενώ οι ξένες είναι επαγγελματίες που το μόνο θέλουν είναι τα ευρώ μας και μέχρι εκεί.
Συναισθηματισμοί και γλυκανάλατα έιναι τα όπλα που χρησιμοποιούν εναντίον μας.
Προσωπικά δεν πληρώνω για να πηδήξω(γαμ΄΄η...ω) αλλά για να φύγουν αφού γαμή...ω ( :) :)βλέπε λογοκρισία)
Προσοχή που καιρός να εμπιστευτείς,όλοι για θύματα ψάχνουν ,αλλωστε η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά κυρια πολιτισμική,,, :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
+1000000000000!!! Απλα τα ειπες ολα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε ηλιθιοι αν ειστε ηλιθιοι και οι ξενες μια χαρα
θα σας περνανε για μαλακες... απλα βαλτε μυαλο ξερω γω...
και αν τελικα δεν πετυχετε εδω μετα ψαχνετε για εξω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε ηλιθιοι αν ειστε ηλιθιοι και οι ξενες μια χαρα
θα σας περνανε για μαλακες... απλα βαλτε μυαλο ξερω γω...
και αν τελικα δεν πετυχετε εδω μετα ψαχνετε για εξω.
Τα ελληνίδα,ρωσσίδα,αγγλίδα,ισπανίδα,αλβανίδα κτλ είναι πίπες...

Τώρα όντως μπορεί να ήταν καλή περίπτωση η κοπέλα κ έκανε σίγουρα μαλακία που άκουσε γονείς.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΕΛα ντε. ΕΙναι σαν να λεμε σε εναν καπνιστη ξερεις κατι? Εφοσον σε πειραζει
και σου κανει πνευμονιες... μην το ελαττωσεις απλα αλλαξε μαρκα ρε παιδι μου
και μαρκα να αλλαξεις ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να σταματησει η ευαισθησια σου
στο τσιγαρο παρα να διορθωσεις την ευαισθησια σου κοβωντας η ελαττωνοντας το κατα πολυ.

Πριν αποφασισετε να αλλαξετε μαρκα σε γκομενες λοιπον
κοιταξτε να τεσταρετε τι ειδους προσωπικοτητα εχετε και αν ειστε οκ
ή μαλακες γιατι αν ειστε μαλακες μια ζωη προβληματα θα εχετε με τις γκομενες.
Παρηγορια στον αρρωστο τωρα... "αλλαξε εθνικοτητα"

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
και μαρκα να αλλαξεις ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να σταματησει η ευαισθησια σου
στο τσιγαρο παρα να διορθωσεις την ευαισθησια σου κοβωντας η ελαττωνοντας το κατα πολυ.

ή μαλακες.
H  Ελληνιδα βλαπτει σοβαρα την ψυχικη υγεια :rockon: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

ή μαλακες.
Παλι διδασκεις,παλι τους μορφωνεις τυπε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Μπορει να ειναι και θεμα προκαταληψης απεναντι στις Ελληνιδες ομως καποια πραγματα που βλεπω ειναι αντικειμενικα...προφανως ο boldemort δεν εχει αναλογες εμπειριες η και εχει πολυ μικρη εμπειρια...ενταξει δεν ειναι κακο να λεει καποιος την αποψη του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
H  Ελληνιδα βλαπτει σοβαρα την ψυχικη υγεια :rockon: :rockon:

το προβλημα ειναι οτι δεν βλεπουν το προβλημα στην ριζα του.
Το να αλλαξεις μαρκες τσιγαρων ενω εισαι πχ ασθματικος δεν σου κανει κατι
απλα μια ζωη θα παιδευεσαι εκει... καποιες φορες λιγοτερο καποιες περισσοτερο.
Οτι θα παιδευεσαι ειναι δεδομενο. Ενω αν κοψεις ή ελαττωσεις ισως διορθωσεις την ριζα
και σταματησει να σε ενοχλει τοσο... ετσι και με τις γκομενες αν αλλαξεις προσωπικοτητα
ή εστω τροπο σκεψης... ισως σταματησουν οι σχεσεις να ειναι αποτυχημενες ή ενοχλητικες.
Διαφορετικα ειπαμε , απλα θα κοροιδευεις τον εαυτο σου.

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1

ή μαλακες γιατι αν ειστε μαλακες μια ζωη προβληματα θα εχετε με τις γκομενες.
Παρηγορια στον αρρωστο τωρα... "αλλαξε εθνικοτητα"
Αλλαξε βρακι...βρωμαει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom