pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Είσαι μαλάκας που άκουσες απλά,τίποτε άλλο.Οι γονεις μου ειχαν τρομοκρατηθει με την ιδεα οτι θα συμπεθεριασουν με Ρωσσους απο την Αγια Πεπτρουπολη...![]()
![]()
![]()
Είσαι μαλάκας που άκουσες απλά,τίποτε άλλο.Οι γονεις μου ειχαν τρομοκρατηθει με την ιδεα οτι θα συμπεθεριασουν με Ρωσσους απο την Αγια Πεπτρουπολη...![]()
![]()
![]()
Οι γονεις μου ειχαν τρομοκρατηθει με την ιδεα οτι θα συμπεθεριασουν με Ρωσσους απο την Αγια Πεπτρουπολη...![]()
![]()
![]()
Εχείς ακουστά για την Ρώσικη μαφία;;;Ισα ισα, αν υπαρχει εναs λαοs , που μαs συμπαθει....κι αυτο εξαιτιαs τηs στασηs στον μεγαλο πολεμο.....ειναι οι Ρωσσοι
Αν μουλεγεs Τουρκαλα , ισωs και να τουs καταλαβαινα
Εχείς ακουστά για την Ρώσικη μαφία;;;
Aσέ τα χίλια άλλα μικροκόμπλεξ της ελληνίδας μάνας(που θα πάει το παιδί μου θα το πάρει στα ξένα κτλ...).
Δεν ξερω αν ειναι μονο θεμα εθνικοτητας αλλα εχω προσεξει πως οι ξενες αξιζουν πολυ περισσοτερο και ταυτοχρονα ειναι πολυ προσγειωμενες,ενω αντιθετα οι Ελληνιδες εχουν μεγαλη εικονα για τον εαυτο τους χωρις να αξιζουν και τοσα πολλα...με κανουν πολλες φορες να μετανοιωνω που τους εδειξα ενδιαφερον...να βγαινω τωρα με ενα ημιμπαζο ψιλοχοντρη αλλα με ωαριο κωλο και καλη για ενα δυο πηδηματα και να μου το παιζει ιστορια...να μου λεει τις θυσιες εκαναν για εκεινη οι πρωην γκομενοι της και πως για να κατσει σε εναν ανδρα ουτε λιγο ουτε πολυ θα πρεπει να της προσφερει τον ουρανο με τ αστρα![]()
Δεν ξερω αν ειναι μονο θεμα εθνικοτητας αλλα εχω προσεξει πως οι ξενες αξιζουν πολυ περισσοτερο και ταυτοχρονα ειναι πολυ προσγειωμενες,ενω αντιθετα οι Ελληνιδες εχουν μεγαλη εικονα για τον εαυτο τους χωρις να αξιζουν και τοσα πολλα...με κανουν πολλες φορες να μετανοιωνω που τους εδειξα ενδιαφερον...να βγαινω τωρα με ενα ημιμπαζο ψιλοχοντρη αλλα με ωαριο κωλο και καλη για ενα δυο πηδηματα και να μου το παιζει ιστορια...να μου λεει τις θυσιες εκαναν για εκεινη οι πρωην γκομενοι της και πως για να κατσει σε εναν ανδρα ουτε λιγο ουτε πολυ θα πρεπει να της προσφερει τον ουρανο με τ αστρα![]()
Ειρωνευεσαι αλλα να ξερεις οτι εγω ποτε δεν θα απεκλεια μια ελληνιδα αν εβλεπα οτι κατι παει να γινει...αν εβλεπα φως εμπαινα...το θεμα ειναι ομως οτι απο την αρχη δεν μπορεις να ξερεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα...δεν ξερεις αν θα πηδηξεις η αν θα μεινεις με τον πουλο στο χερι...Εχεις δικιο παικτη... εχουν οντως μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους.
Και εσυ ειδικα δεν αξιζεις καθολου τετοια συμπεριφορα... για αυτο αλλωστε
δεν εμπλεξες ποτε μαζι τους και δεν εκατσες να κανεις συνενοηση....
ποιος μαλακας ειχε πει την παροιμια "Ο ομοιος στον ομοιο???" εεεε
μαλακιες μην ακους.... ζηλευουνε![]()
![]()
![]()
+1000000000000!!! Απλα τα ειπες ολαΗ διαφορά είναι οτι οι ελλεινίδες πάνε για τα πολλά(να βρούν τον μαλάκα του καναπέ τους που θα τις φροντίζει σαν τον μπαμπάκα τους και το στηρίζουν πίσω απο την υποκρισία της ηθικής,τον sugar-daddy τους δηλαδή) ενώ οι ξένες είναι επαγγελματίες που το μόνο θέλουν είναι τα ευρώ μας και μέχρι εκεί.
Συναισθηματισμοί και γλυκανάλατα έιναι τα όπλα που χρησιμοποιούν εναντίον μας.
Προσωπικά δεν πληρώνω για να πηδήξω(γαμ΄΄η...ω) αλλά για να φύγουν αφού γαμή...ω (![]()
βλέπε λογοκρισία)
Προσοχή που καιρός να εμπιστευτείς,όλοι για θύματα ψάχνουν ,αλλωστε η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά κυρια πολιτισμική,,,![]()
![]()
![]()
Τα ελληνίδα,ρωσσίδα,αγγλίδα,ισπανίδα,αλβανίδα κτλ είναι πίπες...ρε ηλιθιοι αν ειστε ηλιθιοι και οι ξενες μια χαρα
θα σας περνανε για μαλακες... απλα βαλτε μυαλο ξερω γω...
και αν τελικα δεν πετυχετε εδω μετα ψαχνετε για εξω.
H Ελληνιδα βλαπτει σοβαρα την ψυχικη υγειαΕΛα ντε. ΕΙναι σαν να λεμε σε εναν καπνιστη ξερεις κατι? Εφοσον σε πειραζει
και σου κανει πνευμονιες... μην το ελαττωσεις απλα αλλαξε μαρκα ρε παιδι μου
και μαρκα να αλλαξεις ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να σταματησει η ευαισθησια σου
στο τσιγαρο παρα να διορθωσεις την ευαισθησια σου κοβωντας η ελαττωνοντας το κατα πολυ.
Πριν αποφασισετε να αλλαξετε μαρκα σε γκομενες λοιπον
κοιταξτε να τεσταρετε τι ειδους προσωπικοτητα εχετε και αν ειστε οκ
ή μαλακες.
Παλι διδασκεις,παλι τους μορφωνεις τυπε....ΕΛα ντε. ΕΙναι σαν να λεμε σε εναν καπνιστη ξερεις κατι? Εφοσον σε πειραζει
και μαρκα να αλλαξεις ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να σταματησει η ευαισθησια σου
στο τσιγαρο παρα να διορθωσεις την ευαισθησια σου κοβωντας η ελαττωνοντας το κατα πολυ.
ή μαλακες.
H Ελληνιδα βλαπτει σοβαρα την ψυχικη υγεια![]()
![]()
Παλι διδασκεις,παλι τους μορφωνεις τυπε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλαξε βρακι...βρωμαει...ΕΛα ντε. ΕΙναι σαν να λεμε σε εναν καπνιστη ξερεις κατι? Εφοσον σε πειραζει
ή μαλακες γιατι αν ειστε μαλακες μια ζωη προβληματα θα εχετε με τις γκομενες.
Παρηγορια στον αρρωστο τωρα... "αλλαξε εθνικοτητα"