Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Οχι μωρε ...εκει ειναι το μυστικο...να το ακουν οι γκομενες ωμα.....δεν ψαχνουμε να βρουμε τι θα τους χαιδεψει τα αυτια...

Καθόλου. Απλώς πιστεύω πως τους εξάπτει την φαντασία.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
ε μα ρε φιλε την βλεπω απο μερες τωρα στο ενα θρεντ κατι παριστανει "μας την πεσανε οι ταξιτζιδες σε μας τις αθωες..." ειπαμε ειναι γελοιοι οι ταριφες αλλα δεν φταινε μονο αυτοι. Εγω γνωστο μου ταριφα που μου λεει ορισμενα πουτανακια πως προκαλουν που καθονται πισω στο καθισμα κτλπ

ΤΗν αλλη... λεει για τις χοντρες... σιγα ρε κοπελια... μπορει η χοντρη στο σεξ να σε ρεζιλευει πχ
τι σχεση εχει η εμφανιση...

Γιατι νευριαζεις????

μπορει εγω να μαι η χειροτερη απο ολες, αλλα σου λεω μια αληθεια...τη δικη μου αληθεια βεβαια... απο κοπελες που ξερω. Λοιπον οσες ειναι οχι γεματουλες αλλα χοντρες δηλαδη σαν αυτες που επαιζαν πχ στο εισαι το ταιρι μου δεν βρισκουν...τι να πω ρε παιδια οτι βρισκουν???

Επισης ξερω κοπελα αδυνατη αλλα με χαλια φατσα που ειναι στην ηλικια μου και εχει κανει σεξ 4 φορες απο μια φορα με 4 διαφορετικους. Εξηγω οτι η γυναικα ισως βρει να τη πηδηξει μια φορα καποιος αλλα δεν βρισκει σχεση(που τη σχεση ζητανε οι περισσοτερες). Και αυτο που σας λεω ειναι να μην τις θεοποιειτε και νομιζετε οτι και το μπαζο γαμαει και δερνει...

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
εγω παντως πριν εννοουσα για κανονικες χοντρες με ξυγκια στο μπρατσο κ στην πλατη  :tits2:
οχι απλες γεματουλες
εκτος αν αυτες εχουν ξεσκιστει στα αντς κ μαζεψαν τοσους φιλους

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
εγω παντως πριν εννοουσα για κανονικες χοντρες με ξυγκια στο μπρατσο κ στην πλατη  :tits2:
οχι απλες γεματουλες
εκτος αν αυτες εχουν ξεσκιστει στα αντς κ μαζεψαν τοσους φιλους

η απλα ειχαν βαλει μια ωραια φωτο προφιλ που φαινοντουσαν πιο αδυνατες πιο ωραιες και μετα οταν την εκανες φιλη ηταν κιντερ εκπληξη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
  Γιατι νευριαζεις????

μπορει εγω να μαι η χειροτερη απο ολες, αλλα σου λεω μια αληθεια...τη δικη μου αληθεια βεβαια... απο κοπελες που ξερω. Λοιπον οσες ειναι οχι γεματουλες αλλα χοντρες δηλαδη σαν αυτες που επαιζαν πχ στο εισαι το ταιρι μου δεν βρισκουν...τι να πω ρε παιδια οτι βρισκουν???

Επισης ξερω κοπελα αδυνατη αλλα με χαλια φατσα που ειναι στην ηλικια μου και εχει κανει σεξ 4 φορες απο μια φορα με 4 διαφορετικους. Εξηγω οτι η γυναικα ισως βρει να τη πηδηξει μια φορα καποιος αλλα δεν βρισκει σχεση(που τη σχεση ζητανε οι περισσοτερες). Και αυτο που σας λεω ειναι να μην τις θεοποιειτε και νομιζετε οτι και το μπαζο γαμαει και δερνει...

νομιζω οτι αυτο που ενοχλει δεν ειναι το αν το μπαζο γαμιεται και δερνεται απο γαμιαδες αλλα η νοοτροπια και η συμπεριφορα που ειναι "γαμαω και δερνω" ακομα και αν εχει αραχνιασει σε ολες τις οπες :)

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
νομιζω οτι αυτο που ενοχλει δεν ειναι το αν το μπαζο γαμιεται και δερνεται απο γαμιαδες αλλα η νοοτροπια και η συμπεριφορα που ειναι "γαμαω και δερνω" ακομα και αν εχει αραχνιασει σε ολες τις οπες :)

Σιγουρα αυτο ειναι προβλημα πολλων ανθρωπων...νομιζω οχι μονο γυναικων..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οκ λυθηκε.

Προχωρουμε παρακαλω σε αλλο μειζον θεμα

της ελληνικης κοινωνιας  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
η απλα ειχαν βαλει μια ωραια φωτο προφιλ που φαινοντουσαν πιο αδυνατες πιο ωραιες και μετα οταν την εκανες φιλη ηταν κιντερ εκπληξη...

βαζουν μονο προσωπο ολες του οι prof pics κ υπο γωνιες κλασσικα εκει που την πατανε ειναι οταν τις ταγκαρουν αλλoi κ φαινεται ο ογκολιθος αν κ πολλες κανουν remove τα tags  :kissass2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom