Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
Και λιγα λες......
α ρε κατι φλωρακια που εχουν καταντησει οι νεοελληναραδες....
ολοι και ολες που τους βλεπεις στα κλαμπακια στο γκαζι το σαββατο βραδυ σαν τα καρναβαλια....
νεοελληναραδες. Ολοι... ολοι. Ο δε τυπακος παιρνει ακριβο αμαξι να δειχνεται και η δε κοπελιτσα αν δεν ειναι στην φαση της λεει δεν θελει(θα της τον φερουμε παραγγελια με την κουριερ οταν θελει).... ε ρε κατι φλωρια.... α ρε κατοχη... α ρε χουντα να σφιξουν τα κωλια... τα καλομαθημενα.
Ρε τυπε που ξερεις απο κατοχη και χουντα? Πουτσα και σουταρισμα θελουν τυπε....πουτανακια ολα...α ρε κατι φλωρακια που εχουν καταντησει οι νεοελληναραδες....
ολοι και ολες που τους βλεπεις στα κλαμπακια στο γκαζι το σαββατο βραδυ σαν τα καρναβαλια....
νεοελληναραδες. Ολοι... ολοι. Ο δε τυπακος παιρνει ακριβο αμαξι να δειχνεται και η δε κοπελιτσα αν δεν ειναι στην φαση της λεει δεν θελει.... ε ρε κατι φλωρια.... α ρε κατοχη... α ρε χουντα να σφιξουν τα κωλια... τα καλομαθημενα.
ειπα κι εγω,μερες ειχε να πει κακια το χρυσουλι!!! :-*καλα που να βλεπες στο καμακι τι ειχε απαντησει... "μου την πεφτουν σχεδον συνεχεια αλλα αν δεν ειμαι στην φαση μου απορριπτω"
σιγα μωρη κλεοπατρα... θα σου ερθει παραγγελια ο αλλος ειδικη ποτε θα στην πεσει
μας το παιζεις και λαιδη γοουορεν.... οι λαιδισες δεν κυκλοφορανε με ταξιά.
ξερω ξερω , κανενας φιλος δεν ειχε αμαξι να κανει τον ταριφα
ειπα κι εγω,μερες ειχε να πει κακια το χρυσουλι!!! :-*
Δεν ειναι αξιαγαπητος?ειπα κι εγω,μερες ειχε να πει κακια το χρυσουλι!!! :-*
Ρε τυπε που ξερεις απο κατοχη και χουντα? Πουτσα και σουταρισμα θελουν τυπε....πουτανακια ολα...
Δεν ειναι αξιαγαπητος?
Ακουμεεεεεεεεεεεεεε.....πουτσα και κλωτσια....τελοςπαντων δεν θα κατσω τωρα να γραψω 1 σελιδα ειπα 2-3 πραγματα
οποια-οποιος θελει να προβληματιστει ας το κανει... παντως αυτα που διαβαζω δεν μ αρεσουν
και δυστυχως πλεον τα ακους συχνα.
Δεν ειναι αξιαγαΜητος?
Μορτη, υπαρχουν χοντρες και χοντρες.εσυ παιζει να εισαι μεγαλο ψωνιο και ξιπασμενη.
χαλαρωσε το λιγο. Ο καθενας και η καθεμια κυνηγαει με το τουφεκι το αντιστοιχο
οι χοντρες κυνηγανε με το τουφεκι τους αντρες και οι ωραιες κυνηγανε με το τουφεκι τους εξυπνους
και με προσωπικοτητα... γιατι τετοια βοδια που ειναι δεν τις αντεχει κανεις πανω απο 1 βδομαδα.
Ακουμεεεεεεεεεεεεεε.....πουτσα και κλωτσια....
δε θελω να σε πικρανω παιχτη,αλλα η χοντρη ειναι χοντρη.Μορτη, υπαρχουν χοντρες και χοντρες.
Μορτη, υπαρχουν χοντρες και χοντρες.
Οχι μωρε ...εκει ειναι το μυστικο...να το ακουν οι γκομενες ωμα.....δεν ψαχνουμε να βρουμε τι θα τους χαιδεψει τα αυτια...Καρότο και μαστίγιο, ακούγεται καλλίτερα.