Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
αμα οι αντρες δεν ηταν μαλακες (οχι ολοι βεβαια) ουτε οι γκομενες θα ηταν ετσι

δεν σας κοβει ρε μλκες? Αμα της αλληνης η κακη νοοτροπια δεν επιανε για ποιο λογο να την κρατουσε.

Θα την αλλαζε αλλιως δεν θα επιβιωνε και δεν θα ειχε τυχη. Αλλα εφοσον επιβιωνει... φαινομενικα

παραμενει οπως ειναι.... με αυτα που εχω δει να γινονται πλεον δεν δικαιολογω καμια απο τις 2 πλευρες

και οι 2 πλευρες ειμαστε χαλια... και εχουμε ψωμι ακομη να φαμε μεχρι να φτιαξουμε... ειδαλλως μια ζωη χρεωμενοι , κακομοιριδες και ανοργανωτοι.... και θα λεμε τα κλασσικα "Εμεις , ειμαστε οι ανωτεροι ολων , οι αρχαιοι ημων προγονοι ηταν πανω απο ολους κτλπ κτλπ)

Σαν τους πολιτικους ειναι ολο κλαιγεστε και παραπονιεστε και στις επομενες απλα θα ψηφισετε σαμαρα

τι να λεμε τωρα....  :2funny: :2funny: :2funny:

κοροιδευομαστε και μεταξυ μας

Τα εχουμε ξαναπει...Οταν και το τελευταιο μπαζο στην Ελλαδα μπορει να βρει ενα λοχο "greek lovers" να την κυνηγανε σαν ξελιγωμενοι απο πισω, τοτε αυτη η ανισοροπια με τις σχεσεις των δυο φυλων θα υπαρχει στον αιωνα τον απαντα....Δεν φταινε οι γυναικες....Αφου στην Ελλαδα περναει το να πουλας τρελα και μουρη και σου αποφερει υλικα οφελη καθε ειδους, γιατι η καθε γκομενιτσα να το ριξει στην ηθικη?  :)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τα εχουμε ξαναπει...Οταν και το τελευταιο μπαζο στην Ελλαδα μπορει να βρει ενα λοχο "greek lovers" να την κυνηγανε σαν ξελιγωμενοι απο πισω, τοτε αυτη η ανισοροπια με τις σχεσεις των δυο φυλων θα υπαρχει στον αιωνα τον απαντα....Δεν φταινε οι γυναικες....Αφου στην Ελλαδα περναει το να πουλας τρελα και μουρη και σου αποφερει υλικα οφελη καθε ειδους, γιατι η καθε γκομενιτσα να το ριξει στην ηθικη?  :)
Σωστοτατες οι αποψεις σας φιλτατοι .....

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Σωστοοοός

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Τα εχουμε ξαναπει...Οταν και το τελευταιο μπαζο στην Ελλαδα μπορει να βρει ενα λοχο "greek lovers" να την κυνηγανε σαν ξελιγωμενοι απο πισω

ρε παιδια χαλαρωστε, εγω ξερω κοπελες χοντρουλες και ασχημουλες που δεν τις κυνηγαει κανενας λοχος...οσες φιλες χοντρες ασχημες εχω αμαν κανουν να βρουν ενα γκομενο...αντε να τις πηδηξει καποιος μια φορα στο τοσο μπορει να βρουν...δεν ξερω ισως για τους αντοστοιχους αντρες χοντρους ασχημους πιθανων να ειναι πιο τραγικα τα πραγματα...αλλα όχι τις χοντρες και ασχημες τις κυνηγαει λοχος...καμια σχεση με το τουφεκι τους κυνηγανε τους αντρες

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
   ρε παιδια χαλαρωστε, εγω ξερω κοπελες χοντρουλες και ασχημουλες που δεν τις κυνηγαει κανενας λοχος...οσες φιλες χοντρες ασχημες εχω αμαν κανουν να βρουν ενα γκομενο...αντε να τις πηδηξει καποιος μια φορα στο τοσο μπορει να βρουν...δεν ξερω ισως για τους αντοστοιχους αντρες χοντρους ασχημους πιθανων να ειναι πιο τραγικα τα πραγματα...αλλα όχι τις χοντρες και ασχημες τις κυνηγαει λοχος...καμια σχεση με το τουφεκι τους κυνηγανε τους αντρες

Μαλλον οι φιλες σου δεν πολυκυκλοφορουν εξω γιατι θα ειχαν δεχτει καταδρομικη επιθεση απο αγαπουληδες αμεσα.... :2funny: :2funny: :2funny:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Μαλλον οι φιλες σου δεν πολυκυκλοφορουν εξω γιατι θα ειχαν δεχτει καταδρομικη επιθεση απο αγαπουληδες αμεσα.... :2funny: :2funny: :2funny:

κυκλοφορουν και παρακυκλοφορουν μαλιστα...απλα μην το βλεπετε έτσι...Πιθανων μια όχι ωραια αλλα όχι και ασχημη μια αδιαφορη να έχει καποιες κατακτησεις, αλλα απο εκει και περα μην θεοποιείτε τις γυναικες...

Οι χοντρες επισης απο οσο εχω δει μπορει να βρουν καποιον να της πηδηξει μια φορα στο τοσο αλλα αυτος δεν τις θελει για σχεση...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
  κυκλοφορουν και παρακυκλοφορουν μαλιστα...απλα μην το βλεπετε έτσι...Πιθανων μια όχι ωραια αλλα όχι και ασχημη μια αδιαφορη να έχει καποιες κατακτησεις, αλλα απο εκει και περα μην θεοποιείτε τις γυναικες...

Οι χοντρες επισης απο οσο εχω δει μπορει να βρουν καποιον να της πηδηξει μια φορα στο τοσο αλλα αυτος δεν τις θελει για σχεση...
οΤαν λες χοντρες στα ποσα κιλα αναφερεσαι?

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Μακρια και αλαργα... :badair:

Αλλοι καβλωνουν με χοντρες αλλοι με πιγκουινους του Linux αλλοι γουσταρουν να περνουν ματι τον Σειταριδη να γαμαει κτλ Ποιος ειστε εσεις κυριε να κρινετε τα γουστα του καθενος?  :grin:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

στο fb πολλες χοντρες που εχω δει εχουν χιλιαδες ''φιλους'' σιγουρα παιρνουν αρκετα μνμ για καυλαντισμα προσκληση για καφε κλπ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αλλοι καβλωνουν με χοντρες αλλοι με πιγκουινους του Linux αλλοι γουσταρουν να περνουν ματι τον Σειταριδη να γαμαει κτλ Ποιος ειστε εσεις κυριε να κρινετε τα γουστα του καθενος?  :grin:
Εγω τυπε αυτα που προσφερω σε μια γκομενα ειναι κορυφαιας ποιοτης...και εχω την απαιτηση αυτα που θα μου προσφερει αυτη να ειναι της ιδιας ποιοτητας και πιο πανω....δεν προσφερω χαρα στην οποιαδηποτε...για να πω οτι γαμησα..... :grin:..... Και δεν κρινω κανεναν...μονο τον εαυτο μου....

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Εγω τυπε αυτα που προσφερω σε μια γκομενα ειναι κορυφαιας ποιοτης...και εχω την απαιτηση αυτα που θα μου προσφερει αυτη να ειναι της ιδιας ποιοτητας και πιο πανω....δεν προσφερω χαρα στην οποιαδηποτε...για να πω οτι γαμησα..... :grin:..... Και δεν κρινω κανεναν...μονο τον εαυτο μου....

Το ξερω τυπε....Απλα δεν επιασες μαλλον το υπονοουμενο προς καποιους  ;)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
στο fb πολλες χοντρες που εχω δει εχουν χιλιαδες ''φιλους'' σιγουρα παιρνουν αρκετα μνμ για καυλαντισμα προσκληση για καφε κλπ

οι χιλιαδες αγαπουληδες που κυνηγανε τοφαλους θελουν γαζωμα με αυτοματο για να μπουν τα πραγματα στην θεση τους..... :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

εσυ παιζει να εισαι μεγαλο ψωνιο και ξιπασμενη.
:grin:

χαλαρωσε το λιγο. Ο καθενας και η καθεμια κυνηγαει με το τουφεκι το αντιστοιχο
οι χοντρες κυνηγανε με το τουφεκι τους αντρες και οι ωραιες κυνηγανε με το τουφεκι τους εξυπνους
και με προσωπικοτητα... γιατι τετοια βοδια που ειναι δεν τις αντεχει κανεις πανω απο 1 βδομαδα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εσυ παιζει να εισαι μεγαλο ψωνιο και ξιπασμενη.
:grin:

χαλαρωσε το λιγο. Ο καθενας και η καθεμια κυνηγαει με το τουφεκι το αντιστοιχο
οι χοντρες κυνηγανε με το τουφεκι τους αντρες και οι ωραιες κυνηγανε με το τουφεκι τους εξυπνους
και με προσωπικοτητα... γιατι τετοια βοδια που ειναι δεν τις αντεχει κανεις πανω απο 1 βδομαδα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ε μα ρε φιλε την βλεπω απο μερες τωρα στο ενα θρεντ κατι παριστανει "μας την πεσανε οι ταξιτζιδες σε μας τις αθωες..." ειπαμε ειναι γελοιοι οι ταριφες αλλα δεν φταινε μονο αυτοι. Εγω γνωστο μου ταριφα που μου λεει ορισμενα πουτανακια πως προκαλουν που καθονται πισω στο καθισμα κτλπ

ΤΗν αλλη... λεει για τις χοντρες... σιγα ρε κοπελια... μπορει η χοντρη στο σεξ να σε ρεζιλευει πχ
τι σχεση εχει η εμφανιση...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ε μα ρε φιλε την βλεπω απο μερες τωρα στο ενα θρεντ κατι παριστανει "μας την πεσανε οι ταξιτζιδες σε μας τις αθωες..." ειπαμε ειναι γελοιοι οι ταριφες αλλα δεν φταινε μονο αυτοι. Εγω γνωστο μου ταριφα που μου λεει ορισμενα πουτανακια πως προκαλουν που καθονται πισω στο καθισμα κτλπ

ΤΗν αλλη... λεει για τις χοντρες... σιγα ρε κοπελια... μπορει η χοντρη στο σεξ να σε ρεζιλευει πχ
τι σχεση εχει η εμφανιση...
Και λιγα λες......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom