You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
αμα οι αντρες δεν ηταν μαλακες (οχι ολοι βεβαια) ουτε οι γκομενες θα ηταν ετσι
δεν σας κοβει ρε μλκες? Αμα της αλληνης η κακη νοοτροπια δεν επιανε για ποιο λογο να την κρατουσε.
Θα την αλλαζε αλλιως δεν θα επιβιωνε και δεν θα ειχε τυχη. Αλλα εφοσον επιβιωνει... φαινομενικα
παραμενει οπως ειναι.... με αυτα που εχω δει να γινονται πλεον δεν δικαιολογω καμια απο τις 2 πλευρες
και οι 2 πλευρες ειμαστε χαλια... και εχουμε ψωμι ακομη να φαμε μεχρι να φτιαξουμε... ειδαλλως μια ζωη χρεωμενοι , κακομοιριδες και ανοργανωτοι.... και θα λεμε τα κλασσικα "Εμεις , ειμαστε οι ανωτεροι ολων , οι αρχαιοι ημων προγονοι ηταν πανω απο ολους κτλπ κτλπ)
Σαν τους πολιτικους ειναι ολο κλαιγεστε και παραπονιεστε και στις επομενες απλα θα ψηφισετε σαμαρα
τι να λεμε τωρα....
κοροιδευομαστε και μεταξυ μας
Τα εχουμε ξαναπει...Οταν και το τελευταιο μπαζο στην Ελλαδα μπορει να βρει ενα λοχο "greek lovers" να την κυνηγανε σαν ξελιγωμενοι απο πισω, τοτε αυτη η ανισοροπια με τις σχεσεις των δυο φυλων θα υπαρχει στον αιωνα τον απαντα....Δεν φταινε οι γυναικες....Αφου στην Ελλαδα περναει το να πουλας τρελα και μουρη και σου αποφερει υλικα οφελη καθε ειδους, γιατι η καθε γκομενιτσα να το ριξει στην ηθικη?
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Σωστοτατες οι αποψεις σας φιλτατοι .....Τα εχουμε ξαναπει...Οταν και το τελευταιο μπαζο στην Ελλαδα μπορει να βρει ενα λοχο "greek lovers" να την κυνηγανε σαν ξελιγωμενοι απο πισω, τοτε αυτη η ανισοροπια με τις σχεσεις των δυο φυλων θα υπαρχει στον αιωνα τον απαντα....Δεν φταινε οι γυναικες....Αφου στην Ελλαδα περναει το να πουλας τρελα και μουρη και σου αποφερει υλικα οφελη καθε ειδους, γιατι η καθε γκομενιτσα να το ριξει στην ηθικη?
Τα εχουμε ξαναπει...Οταν και το τελευταιο μπαζο στην Ελλαδα μπορει να βρει ενα λοχο "greek lovers" να την κυνηγανε σαν ξελιγωμενοι απο πισω, τοτε αυτη η ανισοροπια με τις σχεσεις των δυο φυλων θα υπαρχει στον αιωνα τον απαντα....Δεν φταινε οι γυναικες....Αφου στην Ελλαδα περναει το να πουλας τρελα και μουρη και σου αποφερει υλικα οφελη καθε ειδους, γιατι η καθε γκομενιτσα να το ριξει στην ηθικη?
Σωστοοοός
Τα εχουμε ξαναπει...Οταν και το τελευταιο μπαζο στην Ελλαδα μπορει να βρει ενα λοχο "greek lovers" να την κυνηγανε σαν ξελιγωμενοι απο πισω
ρε παιδια χαλαρωστε, εγω ξερω κοπελες χοντρουλες και ασχημουλες που δεν τις κυνηγαει κανενας λοχος...οσες φιλες χοντρες ασχημες εχω αμαν κανουν να βρουν ενα γκομενο...αντε να τις πηδηξει καποιος μια φορα στο τοσο μπορει να βρουν...δεν ξερω ισως για τους αντοστοιχους αντρες χοντρους ασχημους πιθανων να ειναι πιο τραγικα τα πραγματα...αλλα όχι τις χοντρες και ασχημες τις κυνηγαει λοχος...καμια σχεση με το τουφεκι τους κυνηγανε τους αντρες
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια χαλαρωστε, εγω ξερω κοπελες χοντρουλες και ασχημουλες που δεν τις κυνηγαει κανενας λοχος...οσες φιλες χοντρες ασχημες εχω αμαν κανουν να βρουν ενα γκομενο...αντε να τις πηδηξει καποιος μια φορα στο τοσο μπορει να βρουν...δεν ξερω ισως για τους αντοστοιχους αντρες χοντρους ασχημους πιθανων να ειναι πιο τραγικα τα πραγματα...αλλα όχι τις χοντρες και ασχημες τις κυνηγαει λοχος...καμια σχεση με το τουφεκι τους κυνηγανε τους αντρες
Μαλλον οι φιλες σου δεν πολυκυκλοφορουν εξω γιατι θα ειχαν δεχτει καταδρομικη επιθεση απο αγαπουληδες αμεσα....
Μαλλον οι φιλες σου δεν πολυκυκλοφορουν εξω γιατι θα ειχαν δεχτει καταδρομικη επιθεση απο αγαπουληδες αμεσα....
κυκλοφορουν και παρακυκλοφορουν μαλιστα...απλα μην το βλεπετε έτσι...Πιθανων μια όχι ωραια αλλα όχι και ασχημη μια αδιαφορη να έχει καποιες κατακτησεις, αλλα απο εκει και περα μην θεοποιείτε τις γυναικες...
Οι χοντρες επισης απο οσο εχω δει μπορει να βρουν καποιον να της πηδηξει μια φορα στο τοσο αλλα αυτος δεν τις θελει για σχεση...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οΤαν λες χοντρες στα ποσα κιλα αναφερεσαι?κυκλοφορουν και παρακυκλοφορουν μαλιστα...απλα μην το βλεπετε έτσι...Πιθανων μια όχι ωραια αλλα όχι και ασχημη μια αδιαφορη να έχει καποιες κατακτησεις, αλλα απο εκει και περα μην θεοποιείτε τις γυναικες...
Οι χοντρες επισης απο οσο εχω δει μπορει να βρουν καποιον να της πηδηξει μια φορα στο τοσο αλλα αυτος δεν τις θελει για σχεση...
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
οΤαν λες χοντρες στα ποσα κιλα αναφερεσαι?
οσα ο Οβελιξ πανω κατω...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μακρια και αλαργα...οσα ο Οβελιξ πανω κατω...
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
Μακρια και αλαργα...
Αλλοι καβλωνουν με χοντρες αλλοι με πιγκουινους του Linux αλλοι γουσταρουν να περνουν ματι τον Σειταριδη να γαμαει κτλ Ποιος ειστε εσεις κυριε να κρινετε τα γουστα του καθενος?
konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
κυκλοφορουν και παρακυκλοφορουν μαλιστα...απλα μην το βλεπετε έτσι...Πιθανων μια όχι ωραια αλλα όχι και ασχημη μια αδιαφορη να έχει καποιες κατακτησεις, αλλα απο εκει και περα μην θεοποιείτε τις γυναικες...
στο fb πολλες χοντρες που εχω δει εχουν χιλιαδες ''φιλους'' σιγουρα παιρνουν αρκετα μνμ για καυλαντισμα προσκληση για καφε κλπ
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εγω τυπε αυτα που προσφερω σε μια γκομενα ειναι κορυφαιας ποιοτης...και εχω την απαιτηση αυτα που θα μου προσφερει αυτη να ειναι της ιδιας ποιοτητας και πιο πανω....δεν προσφερω χαρα στην οποιαδηποτε...για να πω οτι γαμησα..... ..... Και δεν κρινω κανεναν...μονο τον εαυτο μου....Αλλοι καβλωνουν με χοντρες αλλοι με πιγκουινους του Linux αλλοι γουσταρουν να περνουν ματι τον Σειταριδη να γαμαει κτλ Ποιος ειστε εσεις κυριε να κρινετε τα γουστα του καθενος?
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
Εγω τυπε αυτα που προσφερω σε μια γκομενα ειναι κορυφαιας ποιοτης...και εχω την απαιτηση αυτα που θα μου προσφερει αυτη να ειναι της ιδιας ποιοτητας και πιο πανω....δεν προσφερω χαρα στην οποιαδηποτε...για να πω οτι γαμησα..... ..... Και δεν κρινω κανεναν...μονο τον εαυτο μου....
Το ξερω τυπε....Απλα δεν επιασες μαλλον το υπονοουμενο προς καποιους ;)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Το ξερω τυπε....Απλα δεν επιασες μαλλον το υπονοουμενο προς καποιους ;)
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
στο fb πολλες χοντρες που εχω δει εχουν χιλιαδες ''φιλους'' σιγουρα παιρνουν αρκετα μνμ για καυλαντισμα προσκληση για καφε κλπ
οι χιλιαδες αγαπουληδες που κυνηγανε τοφαλους θελουν γαζωμα με αυτοματο για να μπουν τα πραγματα στην θεση τους.....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εσυ παιζει να εισαι μεγαλο ψωνιο και ξιπασμενη.
χαλαρωσε το λιγο. Ο καθενας και η καθεμια κυνηγαει με το τουφεκι το αντιστοιχο
οι χοντρες κυνηγανε με το τουφεκι τους αντρες και οι ωραιες κυνηγανε με το τουφεκι τους εξυπνους
και με προσωπικοτητα... γιατι τετοια βοδια που ειναι δεν τις αντεχει κανεις πανω απο 1 βδομαδα.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εσυ παιζει να εισαι μεγαλο ψωνιο και ξιπασμενη.
χαλαρωσε το λιγο. Ο καθενας και η καθεμια κυνηγαει με το τουφεκι το αντιστοιχο
οι χοντρες κυνηγανε με το τουφεκι τους αντρες και οι ωραιες κυνηγανε με το τουφεκι τους εξυπνους
και με προσωπικοτητα... γιατι τετοια βοδια που ειναι δεν τις αντεχει κανεις πανω απο 1 βδομαδα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ε μα ρε φιλε την βλεπω απο μερες τωρα στο ενα θρεντ κατι παριστανει "μας την πεσανε οι ταξιτζιδες σε μας τις αθωες..." ειπαμε ειναι γελοιοι οι ταριφες αλλα δεν φταινε μονο αυτοι. Εγω γνωστο μου ταριφα που μου λεει ορισμενα πουτανακια πως προκαλουν που καθονται πισω στο καθισμα κτλπ
ΤΗν αλλη... λεει για τις χοντρες... σιγα ρε κοπελια... μπορει η χοντρη στο σεξ να σε ρεζιλευει πχ
τι σχεση εχει η εμφανιση...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Και λιγα λες......ε μα ρε φιλε την βλεπω απο μερες τωρα στο ενα θρεντ κατι παριστανει "μας την πεσανε οι ταξιτζιδες σε μας τις αθωες..." ειπαμε ειναι γελοιοι οι ταριφες αλλα δεν φταινε μονο αυτοι. Εγω γνωστο μου ταριφα που μου λεει ορισμενα πουτανακια πως προκαλουν που καθονται πισω στο καθισμα κτλπ
ΤΗν αλλη... λεει για τις χοντρες... σιγα ρε κοπελια... μπορει η χοντρη στο σεξ να σε ρεζιλευει πχ
τι σχεση εχει η εμφανιση...