Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μεχρι στιγμης ευτυχως στους οκ...

ναι γτ οχι? λες κ κρινει τα γουστα των αλλων που ω θεοι δεν συμπιπτουν με τα κριτηρια του? μπα, δεν παιζει.

οι χιλιαδες αγαπουληδες που κυνηγανε τοφαλους θελουν γαζωμα με αυτοματο για να μπουν τα πραγματα στην θεση τους..... :sunglasses:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
ναι γτ οχι? λες κ κρινει τα γουστα των αλλων που ω θεοι δεν συμπιπτουν με τα κριτηρια του? μπα, δεν παιζει.

Αυτο που λεω (και λογω του οτι το παντα με μια δοση υπερβολης μαλλον παρερμηνευεται) ειναι οτι η μερικοι να μαθουνε να ειναι πιο επιλεκτικοι και να αποφευγουνε το "οτι να ναι" που θα τους ριξει αναποφευκτα στον κουβα η να σκασουν και να κοψουνε την γκρινια για τις "κακες ελλεινιδες".... :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αυτο που λεω (και λογω του οτι το παντα με μια δοση υπερβολης μαλλον παρερμηνευεται) ειναι οτι η μερικοι να μαθουνε να ειναι πιο επιλεκτικοι και να αποφευγουνε το "οτι να ναι" που θα τους ριξει αναποφευκτα στον κουβα η να σκασουν και να κοψουνε την γκρινια για τις "κακες ελλεινιδες".... :grin:

δεν εχει καμια σχεση αυτο που ειπες τωρα βεβαια με αυτο που παρεθεσα, αλλα οκ.
με αυτο συμφωνω.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Που υπαγομαι εγω?
Πες ελευθερα οτι πιστευεις...Δεν παρεξηγω... :sunglasses:
M αρεσει δικε μου που ζητας απο την λουκι να σε βαλει σε κατηγορια δικης της εμπνευσεως και αμφιβιλου εγκυροτητας...μιας λιστας που εφτιαξε η ιδια......Κανονικα και χωρις παρεξηγηση λουκι θα επρεπε να σε διαγραψουν απο το μπου....και να φας κραξιμο και απομονοση απο τους ανδρες μελη του μπου...μονο και μονο για το θρασσος που εχεις να βαζεις σε κατηγοριες τα μελη του μπου και να τα χαραχτιριζεις γκαγκαδες....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eσυ εκει εντοπιζεις το προβλημα στην συμπεριφορα τους στο οτι μπορει να κολλησουν με ασχημες-χοντρες  :huh:

εγω το εξελαβα ως προς την μαλακια που εχουν πολλοι, να την πεφτουν σε ολες ακομα κ να μην τους αρεσει καποια, κ μετα την ενδεχομενη χυλοπιτα, τις βριζουν κιολας :think:
κ εχουμε κ αυτο το θρεντ με τη συνεχη γκριιιινια

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
M αρεσει δικε μου που ζητας απο την λουκι να σε βαλει σε κατηγορια δικης της εμπνευσεως και αμφιβιλου εγκυροτητας...μιας λιστας που εφτιαξε η ιδια......Κανονικα και χωρις παρεξηγηση λουκι θα επρεπε να σε διαγραψουν απο το μπου....και να φας κραξιμο και απομονοση απο τους ανδρες μελη του μπου...μονο και μονο για το θρασσος που εχεις να βαζεις σε κατηγοριες τα μελη του μπου και να τα χαραχτιριζεις γκαγκαδες....
θρασος??λολ....10000000000 μελη και κανεις δεν ειναι γκαγκα...
ενδιαφερον....που κ στατιστικα να το παρεις δεν παιζει.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
δεν εχει καμια σχεση αυτο που ειπες τωρα βεβαια με αυτο που παρεθεσα, αλλα οκ.
με αυτο συμφωνω.

Εχει....Λεω σε ενα σημειο οτι εχουν μια δοση υπερβολης οι αντιδρασεις μου που αποτυπωνονται στα ποστ μου και το παραδεχομαι.... :sunglasses:

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
μαγκες μια μακρινη μου ξαδερφη τους γειωνε ολους και την νομιζα για ελλεηνιδα

αλλα τωρα βρηκε εναν και τον παρακαλαει.... απλα θελουν να βρουν αυτον που θελουν αυτες

η μαλακια ειναι πως μεχρι να τον βρουν ισως παιζουν με μερικους αλλους παραπανω απο οσο πρεπει αλλα οκ
στην αντιληψη του καθενος ειναι να το κοψει οταν βλεπει πως δεν παιζουν προοπτικες

μολις δειτε πως κατι δεν τραβαει απλα καντε την ηρεμα και ωραια.... θα το βρουν μπροστα τους το μονο σιγουρο!!!!

Δεν συμφερει τωρα να καθεσαι να λες οτι σε επαιξαν γιατι τους δινεις αξια και να δειχνεις αναποτελεσματικος.

Ηρεμα και ωραια το κοβεις και τελειωνει το συστημα για να μην δειξεις και εσυ οτι σε επαιξε

Μήπως ο τύπος είχε Cayenne και εξοχικό στην Μύκονο? Τυχαίο βέβαια, δεν νομίζω ότι θα έπαιζε ρόλο :P

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τραγικο...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εγω το εξελαβα ως προς την μαλακια που εχουν πολλοι, να την πεφτουν σε ολες ακομα κ να μην τους αρεσει καποια, κ μετα την ενδεχομενη χυλοπιτα, τις βριζουν κιολας :think:
κ εχουμε κ αυτο το θρεντ με τη συνεχη γκριιιινια

Ναι μετα το καταλαβα  :rolleyes: :P

Ελα μωρε πραγματικα η γκρινια των ανδρων και το κλαψομουνιασμα τους(εξαιτιας της/των χυλοπιτας/ων που εχουν φαει ) ειναι σαν τη γυναικεια ζηλια .... υπαρχει αλλα κανεις δεν το παραδεχεται  :-

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
θρασος??λολ....10000000000 μελη και κανεις δεν ειναι γκαγκα...
ενδιαφερον....που κ στατιστικα να το παρεις δεν παιζει.
Με συγχωρης πολυ ,...ασε τα 100000 μελη....καθημερινα οι ιδιοι και οι ιδιοι μπαινουν....νταραβεριζεσε με καμια 100 το πολυ..τους ιδιους..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Με συγχωρης πολυ ,...ασε τα 100000 μελη....καθημερινα οι ιδιοι και οι ιδιοι μπαινουν....νταραβεριζεσε με καμια 100 το πολυ..τους ιδιους..
και παλι.τα νουμερα αλλαζουν.δε μου λες κατι.
εσυ μου λες δλδ οτι 100/200 μελη ειναι ολα αστερια.???

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το λες γιατι ξερεις οτι υπαρχουν μουνοδουλοι ...και δε προκειτε να παιξει τετοι σκηνικο...
το λεω γτ θεωρω τραγικο το οτι θεωρεις τραγικο να μην μου ξαναμιλησουν τα μελη του μπου.
χεστηκαν αυτοι γ μενα κ γω γ αυτους.(διευκρινηση:αυτους που δεν εχω προσωπικες επαφες-με εξαιρεσεις-.αυτοι που εχουμε πιθανοτατα θα γελανε τωρα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom