Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και παλι.τα νουμερα αλλαζουν.δε μου λες κατι.
εσυ μου λες δλδ οτι 100/200 μελη ειναι ολα αστερια.???
Οχι δε ειναι αστερια....αλλα ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους για καποιο λογο επιλεγει τα μπουρδελλα και τις πουτανες...γιαυτο ειναι και εδω...και οι περισσοτεροι το λενε ξεκαθαρα καπιοι αλλη δεν το λενε τοσο ανοιχτα δεν γουσταρουν τις ελληνιδες και οτι αντιπρωσοπευει αυτος ο ορος...
Εσυ δηλαδη θα τους κατηγοριες για αυτο?Δεν γουσταρουν και το λενε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οχι δε ειναι αστερια....αλλα ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους για καποιο λογο επιλεγει τα μπουρδελλα και τις πουτανες...γιαυτο ειναι και εδω...και οι περισσοτεροι το λενε ξεκαθαρα καπιοι αλλη δεν το λενε τοσο ανοιχτα δεν γουσταρουν τις ελληνιδες και οτι αντιπρωσοπευει αυτος ο ορος...
Εσυ δηλαδη θα τους κατηγοριες για αυτο?Δεν γουσταρουν και το λενε...
βρες μου ΕΝΑ ποστ που να λεω οτι τους κραζω επειδη πανε στις πουτανες(στα @@ μου)και οχι επειδη εχουν αρνητικο αι κιου.
θα σε κανω ριπορτ
τραγικο... :-

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το λεω γτ θεωρω τραγικο το οτι θεωρεις τραγικο να μην μου ξαναμιλησουν τα μελη του μπου.
χεστηκαν αυτοι γ μενα κ γω γ αυτους.(διευκρινηση:αυτους που δεν εχω προσωπικες επαφες-με εξαιρεσεις-.αυτοι που εχουμε πιθανοτατα θα γελανε τωρα)
Ενταξει..ξερεις δεν θα συμβει και το παιζεις ανετη....μην ξεχνας οτι εδω μεσα  εχεις καμια 20000 ποστ...Και δεν το θεωρο τραγικο..το θεωρο νορμαλ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βρες μου ΕΝΑ ποστ που να λεω οτι τους κραζω επειδη πανε στις πουτανες(στα @@ μου)και οχι επειδη εχουν αρνητικο αι κιου.τραγικο... :-
Ποτε δεν ειπα οτι τους κραζεις για αυτο...τους κραζεις επιδει δεν γουσταρουν τις ελληνιδες..και γουσταρουν να πηγαινουν στις πουτανες..για να μην τους τα ζαλιζουν οι ελληνιδες...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ενταξει..ξερεις δεν θα συμβει και το παιζεις ανετη....μην ξεχνας οτι εδω μεσα  εχεις καμια 20000 ποστ...Και δεν το θεωρο τραγικο..το θεωρο νορμαλ...
ασχετο...ο αριθμος των ποστ ασχετο...
προφανως και δεν συμπαθω 200 μελη...ουτε εκεινοι.
τα 10-20συμπαθω με αφορουν.
απο κει κ περα στα @@ μου.

και ελεος"το παιζω ανετη"....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ποτε δεν ειπα οτι τους κραζεις για αυτο...τους κραζεις επιδει δεν γουσταρουν τις ελληνιδες..και γουσταρουν να πηγαινουν στις πουτανες..για να μην τους τα ζαλιζουν οι ελληνιδες...
οκ.παραιτουμαι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ασχετο...ο αριθμος των ποστ ασχετο...
προφανως και δεν συμπαθω 200 μελη...ουτε εκεινοι.
τα 10-20συμπαθω με αφορουν.
απο κει κ περα στα @@ μου.

και ελεος"το παιζω ανετη"....
Ρε δεν μπορεις να αποκαλεις ντιπ για ντιπ αυτους που δε γουσταρουν την ρατσα σου....γκεγκε?

Επισκέπτης

Το ίδιο λένε και αυτές όταν συγκατοικούν με Έλληνα(ρα) :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Που υπαγομαι εγω?
Πες ελευθερα οτι πιστευεις...Δεν παρεξηγω... :sunglasses:

Αμα ρωτας αυτην να σου πει που υπαγεσαι εχεις προβλημα
μην καθεστε και κανετε συζητηση πλεον με δαυτην ρε μλκες...
και εγω εκανα παλια και το μετανιωσα... μια αργοσχολη τυπισσα(με μπολικο κομπλεξ) ειναι
με επιπεδο αντιληψης κατω απο το 0. (Και λεει για των αλλων για να ξεχνιεται)  :2funny: :2funny:

τι κανετε συζητηση... δεν προκειται να σας προσφερει τιποτα. Καλυτερα μιληστε με τον τοιχο
ή τα αρχιδια σας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αυτο που λεω (και λογω του οτι το παντα με μια δοση υπερβολης μαλλον παρερμηνευεται) ειναι οτι η μερικοι να μαθουνε να ειναι πιο επιλεκτικοι και να αποφευγουνε το "οτι να ναι" που θα τους ριξει αναποφευκτα στον κουβα η να σκασουν και να κοψουνε την γκρινια για τις "κακες ελλεινιδες".... :grin:
Αυτο λεγεται απελπισια φιλε και στην ρεαλ λαιφ δεν μπορει να επιλλεγεις παντα ......  :sunglasses:
Ειναι καθαρα θεμα τυχης γιαυτο και λενε η ''καλη'' γυναικα η ο ανδρας ειναι λαχειο.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εγω το εξελαβα ως προς την μαλακια που εχουν πολλοι, να την πεφτουν σε ολες ακομα κ να μην τους αρεσει καποια, κ μετα την ενδεχομενη χυλοπιτα, τις βριζουν κιολας :think:
κ εχουμε κ αυτο το θρεντ με τη συνεχη γκριιιινια
σωστο κι αυτο....
ειναι ασχημο να βριζεις αν δεν σου κατσει η αλλη η ο αλλος

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αμα ρωτας αυτην να σου πει που υπαγεσαι εχεις προβλημα
μην καθεστε και κανετε συζητηση πλεον με δαυτην ρε μλκες...
και εγω εκανα παλια και το μετανιωσα... μια αργοσχολη τυπισσα(με μπολικο κομπλεξ) ειναι
με επιπεδο αντιληψης κατω απο το 0. (Και λεει για των αλλων για να ξεχνιεται)  :2funny: :2funny:

τι κανετε συζητηση... δεν προκειται να σας προσφερει τιποτα. Καλυτερα μιληστε με τον τοιχο
ή τα αρχιδια σας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οταν εισαι νορμαλ και δεν σε πιανει εκεινη η επιληψια λες και καμια σωστη κουβεντα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom