Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
απο κει το κολλησα.
Τραγικο !
Μωρηηηηη συγκεντρωσου ... θα σε κανω ριπορτ ετσι κ το ξαναδω
απο κει το κολλησα.
Οχι δε ειναι αστερια....αλλα ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους για καποιο λογο επιλεγει τα μπουρδελλα και τις πουτανες...γιαυτο ειναι και εδω...και οι περισσοτεροι το λενε ξεκαθαρα καπιοι αλλη δεν το λενε τοσο ανοιχτα δεν γουσταρουν τις ελληνιδες και οτι αντιπρωσοπευει αυτος ο ορος...και παλι.τα νουμερα αλλαζουν.δε μου λες κατι.
εσυ μου λες δλδ οτι 100/200 μελη ειναι ολα αστερια.???
βρες μου ΕΝΑ ποστ που να λεω οτι τους κραζω επειδη πανε στις πουτανες(στα @@ μου)και οχι επειδη εχουν αρνητικο αι κιου.Οχι δε ειναι αστερια....αλλα ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους για καποιο λογο επιλεγει τα μπουρδελλα και τις πουτανες...γιαυτο ειναι και εδω...και οι περισσοτεροι το λενε ξεκαθαρα καπιοι αλλη δεν το λενε τοσο ανοιχτα δεν γουσταρουν τις ελληνιδες και οτι αντιπρωσοπευει αυτος ο ορος...
Εσυ δηλαδη θα τους κατηγοριες για αυτο?Δεν γουσταρουν και το λενε...
τραγικο... :-θα σε κανω ριπορτ
Ενταξει..ξερεις δεν θα συμβει και το παιζεις ανετη....μην ξεχνας οτι εδω μεσα εχεις καμια 20000 ποστ...Και δεν το θεωρο τραγικο..το θεωρο νορμαλ...το λεω γτ θεωρω τραγικο το οτι θεωρεις τραγικο να μην μου ξαναμιλησουν τα μελη του μπου.
χεστηκαν αυτοι γ μενα κ γω γ αυτους.(διευκρινηση:αυτους που δεν εχω προσωπικες επαφες-με εξαιρεσεις-.αυτοι που εχουμε πιθανοτατα θα γελανε τωρα)
τραγικο... :-
Ποτε δεν ειπα οτι τους κραζεις για αυτο...τους κραζεις επιδει δεν γουσταρουν τις ελληνιδες..και γουσταρουν να πηγαινουν στις πουτανες..για να μην τους τα ζαλιζουν οι ελληνιδες...βρες μου ΕΝΑ ποστ που να λεω οτι τους κραζω επειδη πανε στις πουτανες(στα @@ μου)και οχι επειδη εχουν αρνητικο αι κιου.τραγικο... :-
ασχετο...ο αριθμος των ποστ ασχετο...Ενταξει..ξερεις δεν θα συμβει και το παιζεις ανετη....μην ξεχνας οτι εδω μεσα εχεις καμια 20000 ποστ...Και δεν το θεωρο τραγικο..το θεωρο νορμαλ...
οκ.παραιτουμαι.Ποτε δεν ειπα οτι τους κραζεις για αυτο...τους κραζεις επιδει δεν γουσταρουν τις ελληνιδες..και γουσταρουν να πηγαινουν στις πουτανες..για να μην τους τα ζαλιζουν οι ελληνιδες...
:o
Το κολλησες και συ βρε ζωον ? :S
Ρε δεν μπορεις να αποκαλεις ντιπ για ντιπ αυτους που δε γουσταρουν την ρατσα σου....γκεγκε?ασχετο...ο αριθμος των ποστ ασχετο...
προφανως και δεν συμπαθω 200 μελη...ουτε εκεινοι.
τα 10-20συμπαθω με αφορουν.
απο κει κ περα στα @@ μου.
και ελεος"το παιζω ανετη"....
τραγικο(χ2)
ο γιες!Ρε δεν μπορεις να αποκαλεις ντιπ για ντιπ αυτους που δε γουσταρουν την ρατσα σου....γκεγκε?
Ποτε δεν ειπα οτι τους κραζεις για αυτο...τους κραζεις επιδει δεν γουσταρουν τις ελληνιδες..και γουσταρουν να πηγαινουν στις πουτανες..για να μην τους τα ζαλιζουν οι ελληνιδες...
Πανε και αυτες στις πουτανες?Το ίδιο λένε και αυτές όταν συγκατοικούν με Έλληνα(ρα)
Που υπαγομαι εγω?
Πες ελευθερα οτι πιστευεις...Δεν παρεξηγω...
Αυτο λεγεται απελπισια φιλε και στην ρεαλ λαιφ δεν μπορει να επιλλεγεις παντα ......Αυτο που λεω (και λογω του οτι το παντα με μια δοση υπερβολης μαλλον παρερμηνευεται) ειναι οτι η μερικοι να μαθουνε να ειναι πιο επιλεκτικοι και να αποφευγουνε το "οτι να ναι" που θα τους ριξει αναποφευκτα στον κουβα η να σκασουν και να κοψουνε την γκρινια για τις "κακες ελλεινιδες"....
σωστο κι αυτο....εγω το εξελαβα ως προς την μαλακια που εχουν πολλοι, να την πεφτουν σε ολες ακομα κ να μην τους αρεσει καποια, κ μετα την ενδεχομενη χυλοπιτα, τις βριζουν κιολας
κ εχουμε κ αυτο το θρεντ με τη συνεχη γκριιιινια
Οταν εισαι νορμαλ και δεν σε πιανει εκεινη η επιληψια λες και καμια σωστη κουβεντα....Αμα ρωτας αυτην να σου πει που υπαγεσαι εχεις προβλημα
μην καθεστε και κανετε συζητηση πλεον με δαυτην ρε μλκες...
και εγω εκανα παλια και το μετανιωσα... μια αργοσχολη τυπισσα(με μπολικο κομπλεξ) ειναι
με επιπεδο αντιληψης κατω απο το 0. (Και λεει για των αλλων για να ξεχνιεται)
τι κανετε συζητηση... δεν προκειται να σας προσφερει τιποτα. Καλυτερα μιληστε με τον τοιχο
ή τα αρχιδια σας.