Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Σεβαστη η αποψη σου αν και ΕΓΩ πιστευω οτι υπερβαλεις ....

ΠΕΙΡΑΖΕΙ να ρωτησω τι ηλικια εχεις ?
Μου την λες και με πμ αν δεν θες να μαθευτει
και εχεις τον λογο μου οτι δεν προκειται να την πω πουθενα. :sunglasses:

Μου απαντησες δυο φορες με δυο διαφορετικες απαντησεις... :grin: 23 στα 24 ειμαι.... :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Διαφορετικα ολοι θα ειμασταν ελευθεροι ατεκνοι και ισως να μην υπηρχαμε και καν !!!!!!!
.

πού ειναι το κακο σε αυτο?
μακαρι τους περισσοτερους που εχουν παιδια κ τα εχουν κανει σαν τα μουτρα τους, να τους ειχαν στειρωσει με την ενηλικιωση.

Επισκέπτης
Μου απαντησες δυο φορες με δυο διαφορετικες απαντησεις... :grin: 23 στα 24 ειμαι.... :cheesy:

Πάντως μένω άναυδος.....το μπου μαζεύει όλους τους ώριμους,με μεγαλίστικο μυαλό.....και νόμιζα ότι εδώ μέσα είμαστε 45-55......και ακούω κάτι 23,25...ο χριστός και η παναγ΄'ια :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ελληνιδες,ενα αδιευκρινιστο  ειδος ανθρωπου :sunglasses:

Επισκέπτης
Ελληνιδες,ενα αδιευκρινιστο  ειδος ανθρωπου :sunglasses:

Εγώ τι να πω......μια χαρά τις καταλαβαίνω.....τώρα εσείς τι πρόβλημα έχετε δε ξέρω....

Πάντως,ένα είναι το κακό των Ελληνίδων....γουστάρουν μπουζούκια οι περισσότερες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Eιχα ενα φιλο ιταλο στην αγγλια 29 χρονων,ο οποιος ειχε 11 παιδια με 4 διαφορετικες γυναικες....στο ενδεκατο πηγε και εκανε στειρωση.... :tooth:

Τόσο μικρός και έχει κάνει 11 παιδιά;;; Δηλαδή μετά από 10 χρόνια θα φτάσει τα 20 παιδιά; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πάντως μένω άναυδος.....το μπου μαζεύει όλους τους ώριμους,με μεγαλίστικο μυαλό.....και νόμιζα ότι εδώ μέσα είμαστε 45-55......και ακούω κάτι 23,25...ο χριστός και η παναγ΄'ια :2funny:
Ρε αβραμη τι νομιζες.....80% λιανομαριδο ειναι εδω μεσα....

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγώ τι να πω......μια χαρά τις καταλαβαίνω.....τώρα εσείς τι πρόβλημα έχετε δε ξέρω....

Πάντως,ένα είναι το κακό των Ελληνίδων....γουστάρουν μπουζούκια οι περισσότερες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Mε διαφορα οι πιο γκρινιαρες γυναικες του κοσμου...Με τα μπουζουκια θα συμφωνισω μαζι σου :cool

Επισκέπτης
Ρε αβραμη τι νομιζες.....80% λιανομαριδο ειναι εδω μεσα....

Η αλήθεια είναι,ότι ο γραπτός λόγος γερνάει τον  άνθρωπο...καρατσεκαρισμένο ;)

Mε διαφορα οι πιο γκρινιαρες γυναικες του κοσμου...Με τα μπουζουκια θα συμφωνισω μαζι σου :cool

Ε ναι μωρέ...άκου μπουζούκια......ας ακούει λαϊκά δεν είναι εκεί το πρόβλημα....ευτυχώς ο καλός θεούλης έφτιαξε τα ακουστικά,για τέτοιες περιπτώσεις....αλλά το να πηγαίνεις σε μπουζούκια και να χορεύεις πάνω στα τραπέζια,είναι ξεφτίλα >:(

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
οκ
Με καλυψες με την ηλικια σου...
Ιδιες αποψεις ειχα κι εγω στην ηλικια σου πανω κατω...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
πού ειναι το κακο σε αυτο?
μακαρι τους περισσοτερους που εχουν παιδια κ τα εχουν κανει σαν τα μουτρα τους, να τους ειχαν στειρωσει με την ενηλικιωση.
Αυτο το λεει μια μελλουσα μητερα ?
Πολυ βαρια κουβεντα ειπες τωρα κοπελια......

Ποτε δεν μπορεις να ξερεις πως θα εξελιχθει ενα παιδι στην πορεια της ζωης του
Το περισσοτερο κακο το κανουν οι ανευθυνοι γονεις ..... που κοιτανε μονο την καλοπεραση τους και το βολεμα τους
Αλλα ακομη και αυτο το καθοριζει η βιωσιμοτητα μεσα απο τις ευκαιριες που ερχονται στην πορεια...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Η αλήθεια είναι,ότι ο γραπτός λόγος γερνάει τον  άνθρωπο...καρατσεκαρισμένο ;)

Ε ναι μωρέ...άκου μπουζούκια......ας ακούει λαϊκά δεν είναι εκεί το πρόβλημα....ευτυχώς ο καλός θεούλης έφτιαξε τα ακουστικά,για τέτοιες περιπτώσεις....αλλά το να πηγαίνεις σε μπουζούκια και να χορεύεις πάνω στα τραπέζια,είναι ξεφτίλα >:(
Δεν ειμαι κατα του οργανου που λεγεται μπουζουκι,αλλα με ολη αυτη τη κατασταση τα λεγωμενα μπουζουκια,που το θεωρουν λαιφ σταιλ :jerking: και το να πανε να δουνε το Κιαμο νομιζουν οτι κατι κανουν :jerking:

Επισκέπτης
Δεν ειμαι κατα του οργανου που λεγεται μπουζουκι,αλλα με ολη αυτη τη κατασταση τα λεγωμενα μπουζουκια,που το θεωρουν λαιφ σταιλ :jerking: και το να πανε να δουνε το Κιαμο νομιζουν οτι κατι κανουν :jerking:

Στην πραγματικότητα αυτό είναι Τούρκικο λάιφσταιλ....και το μπουζούκι και όλα αυτά......αλλά ναι έχεις δίκιο.....είναι ξεφτίλα να δώσεις 100,200 € πόσα δίνεις δε ξέρω,για να δεις έναν Κιάμο,που στο εξωτερικό δε τον ξέρουν καν..... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom