Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δεν ειμαι κατα του οργανου που λεγεται μπουζουκι,αλλα με ολη αυτη τη κατασταση τα λεγωμενα μπουζουκια,που το θεωρουν λαιφ σταιλ :jerking: και το να πανε να δουνε το Κιαμο νομιζουν οτι κατι κανουν :jerking:
:thumbsup: :cool2:

Ομορφα μπορεις να περασεις και στο σπιτι με την καταλληλη παρεα με κεφι...
Σιγουρα θα ειναι ποιο ζεστα και ποιο αληθινα με παρεα να πιεις να χορεψεις και βαλεις το στερεο σε καποια επιτρεπτα ορια στο σπιτι σου

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Στην πραγματικότητα αυτό είναι Τούρκικο λάιφσταιλ....και το μπουζούκι και όλα αυτά......αλλά ναι έχεις δίκιο.....είναι ξεφτίλα να δώσεις 100,200 € πόσα δίνεις δε ξέρω,για να δεις έναν Κιάμο,που στο εξωτερικό δε τον ξέρουν καν..... :sunglasses:
Καμια σχεση με Τουρκια..Δε το κατακρινω αλλα το στυλ τυπου εγω θα σκασω κατι παραπανω για κατσω πρωτο τραπεζι πιστα για να το παιξω μουρη στο γκομενακι :jerking:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Στην πραγματικότητα αυτό είναι Τούρκικο λάιφσταιλ....και το μπουζούκι και όλα αυτά......αλλά ναι έχεις δίκιο.....είναι ξεφτίλα να δώσεις 100,200 € πόσα δίνεις δε ξέρω,για να δεις έναν Κιάμο,που στο εξωτερικό δε τον ξέρουν καν..... :sunglasses:
αυτο θα πει αληθεια και αθωωτητα.....

γιαυτο σε παω ρε Αβραμακο...  :sunglasses:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Ομορφα μπορεις να περασεις και στο σπιτι με την καταλληλη παρεα με κεφι...
Σιγουρα θα ειναι ποιο ζεστα και ποιο αληθινα με παρεα να πιεις να χορεψεις και βαλεις το στερεο σε καποια επιτρεπτα ορια στο σπιτι σου
:thumbsup:Κριμα που δεν προλαβα αυτες τις εποχες ,που μαζευοντουσαν αληθινες παρεες και καναν γνησιο γλεντι...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ταβερνακι (στο τσακιρ κεφι πινω κανενα κρασακι) παρεουλα....ωραια μουσικη...αααααααχ αυτα ειναι!!

Επισκέπτης
Καμια σχεση με Τουρκια..Δε το κατακρινω αλλα το στυλ τυπου εγω θα σκασω κατι παραπανω για κατσω πρωτο τραπεζι πιστα για να το παιξω μουρη στο γκομενακι :jerking:

Για κλωτσιές όποιος το κάνει αυτό.....και άλλο τόσο ηλίθια η γκόμενα που το δέχεται,αντί να τον πλακώσει

ΥΣ. το μπουζούκι είναι τούρκικο όργανο.......άλλη μια μαλακία που πήραμε από τους Τούρκους :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αυτο θα πει αληθεια και αθωωτητα.....

γιαυτο σε παω ρε Αβραμακο...  :sunglasses:

:thumbsup:Κριμα που δεν προλαβα αυτες τις εποχες ,που μαζευοντουσαν αληθινες παρεες και καναν γνησιο γλεντι...

Και τώρα γίνετε αυτό.....μαζεύονται 5-6 σε ένα σπίτι παραγγέλνουν πίτσες και πλακώνονται για τη μουσική :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ταβερνακι (στο τσακιρ κεφι πινω κανενα κρασακι) παρεουλα....ωραια μουσικη...αααααααχ αυτα ειναι!!
:thumbsup:Παντως εγω οταν τα ειχα με μια κοπελα,οταν της ελεγα να παμε σε κουτουκακια με μουσικη μου ελεγε βαριεμαι εγω θελω να κουνηθω σε κλαμπακι :rolleyes:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ελπιζω μεσα απο την κριση που μας ηρθε να βγουμε λιγο πιο ανθρωπινοι επαναπροσδιοριζοντας τις αξιες μας
Πιστευω οτι αυτο δεν θα αργησει να γινει.....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.783
Πόντοι
25.467
Απο εξω ειναι η καταγωγη μου και εχω ενα δειγμα..Και μεσα απο την οικογενεια εχω παραδειγμα :sunglasses:
Να σας πω και εγώ με την σειρά μου να μην διατυπώνετε τέτοιου τύπου αφορισμούς. (Από μέσα είναι η καταγωγή μου, αλλά έζησα και δούλευα αρκετά χρόνια σε διάφορα Ευρωπαϊκά κράτη)  :cool2:

Επισκέπτης

Για σένα ωραία μουσική.....όχι για όλους...μη το ξεχνάμε..... :cheesy:

Ελπιζω μεσα απο την κριση

Γιατί ρε Δημήτρη το χαλάς τώρα;;;;; :'( :'( :'( :'(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.783
Πόντοι
25.467
Για κλωτσιές όποιος το κάνει αυτό.....και άλλο τόσο ηλίθια η γκόμενα που το δέχεται,αντί να τον πλακώσει

ΥΣ. το μπουζούκι είναι τούρκικο όργανο.......άλλη μια μαλακία που πήραμε από τους Τούρκους :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και τώρα γίνετε αυτό.....μαζεύονται 5-6 σε ένα σπίτι παραγγέλνουν πίτσες και πλακώνονται για τη μουσική :grin:

Λάθος. Είναι εξέλιξη της πανδουρίδος (Ένας από τους βιρτουόζους και ο Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδών).

Επισκέπτης
:thumbsup:Παντως εγω οταν τα ειχα με μια κοπελα,οταν της ελεγα να παμε σε κουτουκακια με μουσικη μου ελεγε βαριεμαι εγω θελω να κουνηθω σε κλαμπακι :rolleyes:

Υπάρχει και η μέση λύση,....κάντε μια βόλτα στο πάρκο ου δεν έχει μυοσική και έτσι θα με΄πινετε και οι 2 ευχαριστημένοι

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Να σας πω και εγώ με την σειρά μου να μην διατυπώνετε τέτοιου τύπου αφορισμούς. (Από μέσα είναι η καταγωγή μου, αλλά έζησα και δούλευα αρκετά χρόνια σε διάφορα Ευρωπαϊκά κράτη)  :cool2:
Ενταξει το γενικευσα με μια δοση χιουμορ ;) η πιο πολυ το καταλαβαν,δεν μιλαω φυσικα για ολες, αλλα για ενα μεγαλο ποσοστο :sunglasses:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

καθε ηλικια/φαση/περιοδος εχει και τις αναγκες της. ολα χρειαζονται. και το κουτουκι και το κλαμπ και το ταξιδι. καθε πραγμα στην ωρα του και με την καταλληλη...εγω με αλλη πηγαινα στα ρεμπετικα, με αλλη στο wild rose/rock & roll με αλλη ταξιδια και με αλλη κυριλε εστιατορια ή σινεμα. και αλλη παντρευτηκα  :2funny: :2funny: :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Υπάρχει και η μέση λύση,....κάντε μια βόλτα στο πάρκο ου δεν έχει μυοσική και έτσι θα με΄πινετε και οι 2 ευχαριστημένοι
Μου αρεσει πολυ,τη γυαικα τη ρωτησες αν θελει να περπατησει :think:Οι δικες μας δεν ειναι πολυ της πεζοποριας νομιζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom