Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Επιτρεψε μου να σου πω οτι η παρεα κανει την διασκεδαση οχι το λαικο η το εντχνο η το κλασικο.Καλο ειναι να αποφευγουμε τις ταμπελες.

Μπορώ να πάρω το θάρρος και να σας απευθύνω μια ερώτηση με π.μ. αγαπητή μου;

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Πιο πανω λεγατε για το κατα ποσο θα βγουμε πιο ανθρωποι μεσα απο την κριση.Το περασμενο Σαββατο βρεθηκα στον Καρρα και την Κοκκινου και καθοταν στο πρωτο τραπεζι 65αρης με ξανθια 20αρα και ρε παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα λουλουδια εριξε.Ενταξει ξερω οτι γινεται συνενοηση και με το μαγαζι αλλα οπως και να χει ηταν απιστευτα προκλητικο.Τελικα εμαθα απο μια λουλουδου οτι ηταν ενας που εμπορευεται μαρμαρα η πλακακια δεν καταλαβα.Θα ειναι ο ιδιος τυπος που αυριο μεθαυριο θα πει οτι κανει περικοπες στο προσωπικο γιατι δεν βγαινει η επιχειρηση.Ενταξει πριν χρονια ας τα ξοδευε.Αλλα τωρα...προκληση.

Ενταξει ρε φιλε σιγα την Chrysler η την Microsoft που εχει για να κανει και "μαζικες απολυσεις προσωπικου"  :2funny: :2funny: :2funny:
Η Ελλαδα εχει παραγωγικη βαση της πλακας και ως επι το πλειστον αστικη ταξη το ιδιο της πλακας(αν και υπαρχουν εξαιρεσεις).....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
:thumbsup: :cool2:

Σωστα τα λες αλλα υπαρχει και ενα αλλα....
Το εικοσαχρονο θα μπορουσε να ηταν κορη του....  :S

τι λες τωρα βρε Δημητρακη και εισαι και σοβαρο παιδι?

να βαλουμε τοτε φορμουλα γαμησιου: ηλικιες που γαμαμε = (η δικη μας) + - 10 (χρονια).  :2funny:

δηλαδη ενας 20αρης που τον ξεπεταει μια 40αρα δεν θα μπορουσε α ηταν η μανα του?  :2funny:

Συνελθεεεεεεεεεε  :boobies:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Γι αυτο ειμαι της αποψης οτι απλωνεις τα πλοκαμια σου μεχρι εκει που σε παιρνει,σε θεμα προσεγγιζεις του αλλου φυλου..Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα ειναι η αποψη μου...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οταν αρχιζει να θελει ταξιδια και κυριλε εστιατορια τοτε την συνοδευεις αργα αργα και ευγενικα μεχρι το σπιτι της και αφου φτασετε, μετα αρχιζεις να τρεχεις οσο πιο γρηγορα μπορεις μην κοιτωντας πισω σου.... :2funny: :2funny: :2funny:

γτ? νταβα στα γουστα τους σε βαλανε?
:rolleyes:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

MMMESALINA

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει ρε φιλε σιγα την Chrysler η την Microsoft που εχει για να κανει και "μαζικες απολυσεις προσωπικου"  :2funny: :2funny: :2funny:
Η Ελλαδα εχει παραγωγικη βαση της πλακας και ως επι το πλειστον αστικη ταξη το ιδιο της πλακας(αν και υπαρχουν εξαιρεσεις).....
δεν ειναι ετσι ακριβως.Υπαρχουν πολλες μικρομεσαιες επιχειρησεις που δεν θα δωσουν δωρο Πασχα λογω κρισης και ταυτοχρονα οι ιδιοι θα διατηρησουν τις ιδιες συνηθειες τους (Μυκονος-Αστερας -CAYENNE κτλ)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Γι αυτο ειμαι της αποψης οτι απλωνεις τα πλοκαμια σου μεχρι εκει που σε παιρνει,σε θεμα προσεγγιζεις του αλλου φυλου..Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα ειναι η αποψη μου...
Σε ολα πρεπει να απλωνεσαι μεχρι εκει που φτανεις ....

Σωστοτατος εισαι...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δεν ειναι ετσι ακριβως.Υπαρχουν πολλες μικρομεσαιες επιχειρησεις που δεν θα δωσουν δωρο Πασχα λογω κρισης και ταυτοχρονα οι ιδιοι θα διατηρησουν τις ιδιες συνηθειες τους (Μυκονος-Αστερας -CAYENNE κτλ)

αυτο το γνωριζεται απο καποια περιπτωση η απλα το υποθετετε επειδη ετσι πρεπει να υπαρχει και ολιγην αδικια διασπαρτη?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
καλο θα ηταν να ειχατε υποβαλλει αυτο το αιτημα με π.μ.Φυσικα και μπορειτε.

Σας ευχαριστώ.

Υ.Γ. Δεν αποστέλλω ποτέ π.μ. σε δεσποινίδες-κυρίες πρίν λάβω την συναίνεσή τους.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ειμαι νταβας κανενος και ειδες πιο πανω τι ειπα νομιζω για τα μεταξωτα βρακια και τους επιδεξιους κωλους.... :)

απο ποτε ενα κυριλε εστιατοριο ή ενα ταξιδι, ταυτιζεται με εναν επιδεξιο κωλο? ή οσοι συχναζουν στα κυριλατα ειναι οι γαμάτοι? ΄
κ εν πασει περιπτωσει, γουστα λεγονται αυτα. δε δηλωνει τπτ για σενα το ταδε εστιατοριο ή ενα ταξιδι στο Λονδινο.

Επισκέπτης

να βαλουμε τοτε φορμουλα γαμησιου: ηλικιες που γαμαμε = (η δικη μας) + - 10 (χρονια).  :2funny:

δηλαδη ενας 20αρης που τον ξεπεταει μια 40αρα δεν θα μπορουσε α ηταν η μανα του?  :2funny:

Θα μπορούσε....αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια η γυναίκα να είναι 40 και ο άνδρας 20....μόνο σε ταινία θα μπορούσε να γίνει....... :2funny:

Το ανάποδο όμως συμβαίνει.....

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Σαφεστατα....Αλλα υπαρχουν και αλλες που αυτοι μαζι με τους 3-4 εργαζομενους τους βαρανε τις μυγες παρεα.... :)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Αλλο πραγμα 10-20 ετη διαφορα και αλλο μισος αιωνας......

Δεν νομιζετε ?  :rolleyes:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αλλο πραγμα 10-20 ετη διαφορα και αλλο μισος αιωνας......

Δεν νομιζετε ?  :rolleyes:

να το αντιστρεψουμε τοτε. τι παει και κανει 20αρα κοπελα με 65αρη? δνε θα μπορουσε να ηταν ο μπαμπας της?

αυγο με κοτα η περιπτωση, αστη.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
απο ποτε ενα κυριλε εστιατοριο ή ενα ταξιδι, ταυτιζεται με εναν επιδεξιο κωλο? ή οσοι συχναζουν στα κυριλατα ειναι οι γαμάτοι? ΄
κ εν πασει περιπτωσει, γουστα λεγονται αυτα. δε δηλωνει τπτ για σενα το ταδε εστιατοριο ή ενα ταξιδι στο Λονδινο.

Ειναι πιο πολυ κοινωνικο το σχολιο μου για το ποσο ακριβο λαιφσταιλ εχει αποχτησει μια σημαντικη μεριδα πολιτων χωρις να παραγουν και να εξαγουν τιποτα...Δεν τα εβαλα με τις "κακες ελλεινιδες που τα τρωνε απο τους καλοπροαιρετους αντρες"  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom