Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Το κακο ειναι να γινεται απαιτηση και συνεχειαΓιατί ρε Powerade;;;; Κακό είναι να πάτε σε ένα κυριλλέ εστιατόριο;;;;;
Το κακο ειναι να γινεται απαιτηση και συνεχειαΓιατί ρε Powerade;;;; Κακό είναι να πάτε σε ένα κυριλλέ εστιατόριο;;;;;
Επιτρεψε μου να σου πω οτι η παρεα κανει την διασκεδαση οχι το λαικο η το εντχνο η το κλασικο.Καλο ειναι να αποφευγουμε τις ταμπελες.
Πιο πανω λεγατε για το κατα ποσο θα βγουμε πιο ανθρωποι μεσα απο την κριση.Το περασμενο Σαββατο βρεθηκα στον Καρρα και την Κοκκινου και καθοταν στο πρωτο τραπεζι 65αρης με ξανθια 20αρα και ρε παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα λουλουδια εριξε.Ενταξει ξερω οτι γινεται συνενοηση και με το μαγαζι αλλα οπως και να χει ηταν απιστευτα προκλητικο.Τελικα εμαθα απο μια λουλουδου οτι ηταν ενας που εμπορευεται μαρμαρα η πλακακια δεν καταλαβα.Θα ειναι ο ιδιος τυπος που αυριο μεθαυριο θα πει οτι κανει περικοπες στο προσωπικο γιατι δεν βγαινει η επιχειρηση.Ενταξει πριν χρονια ας τα ξοδευε.Αλλα τωρα...προκληση.
Σωστα τα λες αλλα υπαρχει και ενα αλλα....
Το εικοσαχρονο θα μπορουσε να ηταν κορη του.... :S
καλο θα ηταν να ειχατε υποβαλλει αυτο το αιτημα με π.μ.Φυσικα και μπορειτε.Μπορώ να πάρω το θάρρος και να σας απευθύνω μια ερώτηση με π.μ. αγαπητή μου;
Οταν αρχιζει να θελει ταξιδια και κυριλε εστιατορια τοτε την συνοδευεις αργα αργα και ευγενικα μεχρι το σπιτι της και αφου φτασετε, μετα αρχιζεις να τρεχεις οσο πιο γρηγορα μπορεις μην κοιτωντας πισω σου....
ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜκαλο θα ηταν να ειχατε υποβαλλει αυτο το αιτημα με π.μ.Φυσικα και μπορειτε.
Μπορώ να πάρω το θάρρος και να σας απευθύνω μια ερώτηση με π.μ. αγαπητή μου;
δεν ειναι ετσι ακριβως.Υπαρχουν πολλες μικρομεσαιες επιχειρησεις που δεν θα δωσουν δωρο Πασχα λογω κρισης και ταυτοχρονα οι ιδιοι θα διατηρησουν τις ιδιες συνηθειες τους (Μυκονος-Αστερας -CAYENNE κτλ)Ενταξει ρε φιλε σιγα την Chrysler η την Microsoft που εχει για να κανει και "μαζικες απολυσεις προσωπικου"
Η Ελλαδα εχει παραγωγικη βαση της πλακας και ως επι το πλειστον αστικη ταξη το ιδιο της πλακας(αν και υπαρχουν εξαιρεσεις).....
Σε ολα πρεπει να απλωνεσαι μεχρι εκει που φτανεις ....Γι αυτο ειμαι της αποψης οτι απλωνεις τα πλοκαμια σου μεχρι εκει που σε παιρνει,σε θεμα προσεγγιζεις του αλλου φυλου..Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα ειναι η αποψη μου...
γτ? νταβα στα γουστα τους σε βαλανε?
δεν ειναι ετσι ακριβως.Υπαρχουν πολλες μικρομεσαιες επιχειρησεις που δεν θα δωσουν δωρο Πασχα λογω κρισης και ταυτοχρονα οι ιδιοι θα διατηρησουν τις ιδιες συνηθειες τους (Μυκονος-Αστερας -CAYENNE κτλ)
καλο θα ηταν να ειχατε υποβαλλει αυτο το αιτημα με π.μ.Φυσικα και μπορειτε.
Δεν ειμαι νταβας κανενος και ειδες πιο πανω τι ειπα νομιζω για τα μεταξωτα βρακια και τους επιδεξιους κωλους....
τι λες τωρα βρε Δημητρακη και εισαι και σοβαρο παιδι?
να βαλουμε τοτε φορμουλα γαμησιου: ηλικιες που γαμαμε = (η δικη μας) + - 10 (χρονια).
δηλαδη ενας 20αρης που τον ξεπεταει μια 40αρα δεν θα μπορουσε α ηταν η μανα του?
Συνελθεεεεεεεεεε
δεν ειναι ετσι ακριβως.Υπαρχουν πολλες μικρομεσαιες επιχειρησεις που δεν θα δωσουν δωρο Πασχα λογω κρισης και ταυτοχρονα οι ιδιοι θα διατηρησουν τις ιδιες συνηθειες τους (Μυκονος-Αστερας -CAYENNE κτλ)
Αλλο πραγμα 10-20 ετη διαφορα και αλλο μισος αιωνας......τι λες τωρα βρε Δημητρακη και εισαι και σοβαρο παιδι?
να βαλουμε τοτε φορμουλα γαμησιου: ηλικιες που γαμαμε = (η δικη μας) + - 10 (χρονια).
δηλαδη ενας 20αρης που τον ξεπεταει μια 40αρα δεν θα μπορουσε α ηταν η μανα του?
Συνελθεεεεεεεεεε
Αλλο πραγμα 10-20 ετη διαφορα και αλλο μισος αιωνας......
Δεν νομιζετε ?
απο ποτε ενα κυριλε εστιατοριο ή ενα ταξιδι, ταυτιζεται με εναν επιδεξιο κωλο? ή οσοι συχναζουν στα κυριλατα ειναι οι γαμάτοι? ΄
κ εν πασει περιπτωσει, γουστα λεγονται αυτα. δε δηλωνει τπτ για σενα το ταδε εστιατοριο ή ενα ταξιδι στο Λονδινο.