Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
θα σε ειδοποιησω στην ορκομωσια :2funny:

δημητρη αυτα που λες πολυ ρομαντικα και ομορφα αλλα στην πραξη δεν γινονται...οσο και να αγαπιεσαι με καποιον αμα δεν μπορεις να τα βρεις σε απλα πραγματα οπως το που θα παμε και τι θα φαμε τοτε δυσκολοτερα ζητηματα οπως τα οικονομικα ειναι ικανα να διαλυσουν πολυ ευκολα τη σχεση...

+1

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σας συχαθηκε η ψυχη μου :2funny: ρε λεμε...παω να αναψω φωτια....  :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
γιατι;;;;
ποιος το λεει;;;

οσο καλη θεληση κ να χεις οσο αγαπη κ να υπαρχει μετα κουραζεσαι.

και το εχω βιωσει...οχι σε μεγαλο βαθμο λογω ηλικιας βεβαια αλλα ναι...ηταν πολυ κουραστικο....
Μαλιστα.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αποψες της πλακας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εχει κανει τον αυνανισμο επιστημη ο Αυνανας
μπραντ μην γαμας τοσο πολυ ρε μαλακα,θα παθεις τιποτα.ποσες πεφτουν στα ποδια σου αλανι για να τις γαμησεις,και εσυ αντιστεκεσαι,πες μας τυπε,εισαι το ειδωλο μας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ετσι ειναι δυστυχως...
δε ξερω ποσο καιρο ειναι/ηταν η μεγαλυτερη σχεση σου αλλα ξαναλεω οτι να προσπαθεις 3-4-5 + χρονια σε καποια φαση σε κανει να εχεις σιχαθει....και γαμας κ ερωτα κ αγαπες κ λουλουδια.το μονο που θες ειναι να ξεκουραστεις.να μην φοβασαι να μιλησεις μηπως πεις κατι που τον κανει να νιωσει μειονεκτικα/μη πεις κατι γ λεφτα που θα τον κανει να νιωσει κατωτερος,μη πατε καπου και νιωσει βλακας πανω σε μια κουβεντα...κ .α

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και γω ρομαντικη ειμαι αλλα οχι κ ετσι.....
πες κ συ κατι μη παλευω μονη μου...

τι να πω τα αυτονοητα?
πειτε με ξινη και ελλεηνιδα σκασιλα μου...
εγω με εναν αντρα που δεν μπορει να σταθει διπλα μου και να τον θαυμαζω δεν μπορω να ειμαι...το εχω ξαναπει τοσες φορες ειναι κουραστικο να λες τα ιδια και τα ιδια...ο καθενας βρισκει αυτο που τον εκφραζει...δε γουσταρω να εχω διπλα μου εναν που θα τον ταϊζω...ουτε εναν που το λεξιλογιο στις κουβεντες μας θα περιοριζεται στις 100 λεξεις...δε με ενοχλουν τα μπουζουκια και η βιογραφια του καζαντζιδη που ειπες πριν με ενοχλουν οι στενομυαλοι ανθρωποι ομως...ας ειναι και σκυλας (λεμε τωρα) μπορει να παει να ακουσει και να δει και κατι αλλο? αυτο εχει σημασια...
οταν ειμαι σε σχεση θελω να περναω καλα οχι μιζερα...ολοι μας υποθετω...
οσους συμβιβασμους και υποχωρησεις και να κανεις για εναν ανθρωπο μερικα πραγματα απλα δεν υπερκαλυπτονται απο την αγαπη πως να το κανουμε?

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
μπραντ μην γαμας τοσο πολυ ρε μαλακα,θα παθεις τιποτα.ποσες πεφτουν στα ποδια σου αλανι για να τις γαμησεις,και εσυ αντιστεκεσαι,πες μας τυπε,εισαι το ειδωλο μας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην λες πραγματα που δεν εχω πει. Μην διαστρεβλωνεις τα λογια μου. Εκτος αν εισαι παλιοπουστας και θες να ερθω να σε γαμησω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μ έχεις κόψει να γαμάω ΜΟΝΟ Ρωσίδες?Σοβαρά τώρα.

οχι ρε...πλακα κανω :P
σε εχω κοψει ομως να γαμας μονο ξερακιανες :2funny:
ακομα το θυμαμαι εκεινο το θρεντ που μου χες πεταξει τα ματια εξω χαχααχαχαχαχαχα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
τι να πω τα αυτονοητα?
εγω με εναν αντρα που δεν μπορει να σταθει διπλα μου και να τον θαυμαζω δεν μπορω να ειμαι...το εχω ξαναπει τοσες φορες ειναι κουραστικο να λες τα ιδια και τα ιδια...ο καθενας βρισκει αυτο που τον εκφραζει...δε γουσταρω να εχω διπλα μου εναν που θα τον ταϊζω...ουτε εναν που το λεξιλογιο στις κουβεντες μας θα περιοριζεται στις 100 λεξεις...δε με ενοχλουν τα μπουζουκια και η βιογραφια του καζαντζιδη που ειπες πριν με ενοχλουν οι στενομυαλοι ανθρωποι ομως...ας ειναι και σκυλας (λεμε τωρα) μπορει να παει να ακουσει και να δει και κατι αλλο? αυτο εχει σημασια...
οσους συμβιβασμους και υποχωρησεις και να κανεις για εναν ανθρωπο μερικα πραγματα απλα δεν υπερκαλυπτονται απο την αγαπη πως να το κανουμε?
Θα συμφωνούσα άνετα σε όλα αν ήμουν υπέρ του γάμου Νίτσα μου. :thumbsup:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι να πω τα αυτονοητα?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θενξ γτ βαριομουν να γραφω και δε τα λεω κ τοσο ωραια....ατιμο πτυχιο!!!τα βλεπετε????????????????? :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
οχι ρε...πλακα κανω :P
σε εχω κοψει ομως να γαμας μονο ξερακιανες :2funny:
ακομα το θυμαμαι εκεινο το θρεντ που μου χες πεταξει τα ματια εξω χαχααχαχαχαχαχα
Ναι αυτή τη μαλακία την έχω καλά θυμάσαι.20 κιλά κάτω από μένα τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom