stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Εσυ να ακους τι σου λεει ο γεροντας σου...και ασε τις φιλοσοφιες...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εδω...!!!εγω εξεφρασα την δικη μου αποψη οχι της νιτσας.Λουκ που'σαι λατρεία;;;;![]()
εδω...!!!εγω εξεφρασα την δικη μου αποψη οχι της νιτσας.
και αφου ειναι δικη μου αποψη την θεωρω και σωστη.εχω κ παραδειγματα δικα μου..
δε θα αλλαξω....
μα γιατι ειναι μουναρα....duhhhhhhhhhhh![]()
απαντησα οτι για μενα στο σαιτ ενα μεγαλο ποσοστο ειναι μουνι να ναι κ οτι να ναι...
παρε μια σφουγγαριστρα ρε τσιπη![]()
![]()
πας και σε τετοια πραγματα,Μπραντ;αφου οι γκομενες περπατας και λιωνουν για παρτι σου ρεEγω μουναρα για τα δικα μου γουστα, σε μπουρδελο δεν εχω δει ποτε. Σε στουντιακι οντως καποιες ηταν μουναρες και πολυ σεξι.
καλα ναι...απλα επειδη εδω ειναι καπως πιο κλειστη η κοινωνια μας(καλα οχι μονο στο σαιτ...ειναι και ηλικιακο θεμα και θεμα του πως εχεις μεγαλωσει...παντως αυτο που περιγραφεις σιγουρα δεν περιοριζεται εδω μεσα...
Εεε μα με τον τσίπη τον γέρο σου που έμπλεξες...
Eγω μουναρα για τα δικα μου γουστα, σε μπουρδελο δεν εχω δει ποτε. Σε στουντιακι οντως καποιες ηταν μουναρες και πολυ σεξι.
θελω μισα μισα το χαρτζηλικη ομωςΕεε μα με τον τσίπη τον γέρο σου που έμπλεξες...
Θες να σε υιοθετήσουμε;;;![]()
Ελα ρε...που?πφφφφφφφφφ εισαι δηθεν εκλεκτικος εσυ
αφου ειναι ολες μουναρες σου λεωωωωωωωωωωωωωωωω
εχουν βυζια, εχουν κωλο και γαμιουνται ευχαριστα...τι αλλο θες δηλαδη πια και συ? ημαρτον![]()
Η κυρια ενσταση μου για τις ελληνιδες ειναι ο χαρακτηρας τους και οι παραλογες απαιτησεις τους. Σαφως και υπαρχουν ομορφες ελληνιδες.
Αυτό ξέχνα το,πεζοδρόμιο θα βγεις να μας δίνεις κ μας!!!θελω μισα μισα το χαρτζηλικη ομως![]()
![]()
![]()
πας και σε τετοια πραγματα,Μπραντ;αφου οι γκομενες περπατας και λιωνουν για παρτι σου ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όπως και ξένες με απαιτήσεις.Αλλά καλύτερα μουνάρα με,κάποιες λογικές,απαιτήσεις,παρά μπαζόλα με πασατέμπο στην παραλία.Η κυρια ενσταση μου για τις ελληνιδες ειναι ο χαρακτηρας τους και οι παραλογες απαιτησεις τους. Σαφως και υπαρχουν ομορφες ελληνιδες.
τα παραλες...Η κυρια ενσταση μου για τις ελληνιδες ειναι ο χαρακτηρας τους και οι παραλογες απαιτησεις τους. Σαφως και υπαρχουν ομορφες ελληνιδες.
Τις φαπες εννοης..θελω μισα μισα το χαρτζηλικη ομως![]()
![]()
![]()