Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
αχ Κουλα!!! :2funny:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πφφφφφφφφφ εισαι δηθεν εκλεκτικος εσυ :P
αφου ειναι ολες μουναρες σου λεωωωωωωωωωωωωωωωω
εχουν βυζια, εχουν κωλο και γαμιουνται ευχαριστα...τι αλλο θες δηλαδη πια και συ? ημαρτον :P

Αλλο να γαμιεται καποια για να παρει χρηματα, αλλο να γαμιεται μαζι σου γιατι σε γουσταρει και θελει να σου αδειασει τα αρχιδια απο σπερμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
όπως και ξένες με απαιτήσεις.Αλλά καλύτερα μουνάρα με,κάποιες λογικές,απαιτήσεις,παρά μπαζόλα με πασατέμπο στην παραλία.
Για μένα οι εθνικότητες δεν παίζουν ΚΑΝΕΝΑ ρόλο.
παλι σωστοοοοοος!καριολη,με εχεις κανει και συμφωνω μαζι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
όπως και ξένες με απαιτήσεις.Αλλά καλύτερα μουνάρα με,κάποιες λογικές,απαιτήσεις,παρά μπαζόλα με πασατέμπο στην παραλία.
Για μένα οι εθνικότητες δεν παίζουν ΚΑΝΕΝΑ ρόλο απλαγα γαμαω ΜΟΝΟ ρωσσιδες

:2funny:

Αλλο να γαμιεται καποια για να παρει χρηματα, αλλο να γαμιεται μαζι σου γιατι σε γουσταρει και θελει να σου αδειασει τα αρχιδια απο σπερμα.

σε μενα τα λες? εγω δεν παιρνω χρηματα οποτε σιγουρα δεν ειμαι στην πρωτη κατηγορια... :P

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
ρε αγορι μου...αμοιβαιες υποχωρησεις σε τι????να παω μια δυο στα μπουζουκια που σιχαινομαι.να παει αυτος μια δυο σε γκαλλερυ πχ που χασμουριεται κ μονο στο ακουσμα....μετα;;;;τι;;;ποσο καιρο θα παει αυτο..αμοιβαια κουραση κ υπερπροσπαθεια ειναι μετα που δε σαφηνει να χαλαρωσεις.
Λαθος αντιληψη αυτο....
Ευχομαι πραγματικα να το νιωσεις, γιατι δεν μπορω να στο εξηγησω απλα ...
Οταν αγαπας και θες να εισαι πλαι στο ατομο που σε ενδιαφερει τοτε μαθαινεις να ακολουθας αν οχι ολα τα πατηματα του μερικα τουλαχιστον
Αλλωστε αυτες οι προτιμησεις που αναφερεις δεν ειναι και τοσο σοβαρες κατα την κριση μου παντα....
Στο κατω κατω δεν θα αναλυσετε τον ταδε πινακα στην ταδε γκαλερυ ουτε το ταδε αριστουργημα στο ταδε θεατρο η ξερω γω που αλλου...
Μαζι θα νιωσετε τις καρδιες να χτυπουν στον ρυθμο σας και αυτο ειναι το βασικο,
ολα τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες....

Για σκεψου το λιγο παλι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Η Αντζελινα τι κανει ρε,λες να κανετε και αλλο παιδι;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εξ ακοης (sic) μωρε...διαβαζω κριτικες τι νομιζες? (οξυμωρον...)  :2funny:
τωρα εκπαιδευομαι στην "Χαλαρωτικη πιπουλα"...χαχαχχαχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Οταν αρεις πτυχιο ριξε πμ...την εχω αναγκη αυτη την εποχη μια χαλαρωτικη..

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Για μένα οι εθνικότητες δεν παίζουν ΚΑΝΕΝΑ ρόλο.

Σαφως υπαρχουν πολλες ξεβρακωτες αλλοδαπες, που ψαχνουν να τυλιξουν τον γαμπρο. Απαιτειται μυαλο για να μην την πατησεις. Αμα ειναι να διαλεξω αναμεσα σε 2 που ειναι παρασιτα στην τσεπη μου, θα διαλεξω την πιο ομορφη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Λαθος αντιληψη αυτο....
Οταν αγαπας και θες να εισαι πλαι στο ατομο που σε ενδιαφερει τοτε μαθαινεις να ακολουθας αν οχι ολα τα πατηματα του μερικα τουλαχιστον
Αλλωστε αυτες οι προτιμησεις που αναφερεις δεν ειναι και τοσο σοβαρες κατα την κριση μου παντα....
Στο κατω κατω δεν θα αναλυσετε τον ταδε πινακα στην ταδε γκαλερυ ουτε το ταδε αριστουργημα στο ταδε θεατρο η ξερω γω που αλλου...
Μαζι θα νιωσετε τις καρδιες να χτυπουν στον ρυθμο σας και αυτο ειναι το βασικο,

εχεις ενυδρειο ρε στο σπιτι;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σαφως υπαρχουν πολλες ξεβρακωτες αλλοδαπες, που ψαχνουν να τυλιξουν τον γαμπρο. Απαιτειται μυαλο για να μην την πατησεις. Αμα ειναι να διαλεξω αναμεσα σε 2 που ειναι παρασιτα στην τσεπη μου, θα διαλεξω την πιο ομορφη.
Μη διαλέξεις ΚΑΜΙΑ που είναι παράσιτο είτε στην τσέπη είτε οπουδήποτε αλλού,imo

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λαθος αντιληψη αυτο....
Στο κατω κατω δεν θα αναλυσετε τον ταδε πινακα στην ταδε γκαλερυ ουτε το ταδε αριστουργημα στο ταδε θεατρο η ξερω γω που αλλου...Μαζι θα νιωσετε τις καρδιες να χτυπουν στον ρυθμο σας και αυτο ειναι το βασικο,

γιατι;;;;
ποιος το λεει;;;

οσο καλη θεληση κ να χεις οσο αγαπη κ να υπαρχει μετα κουραζεσαι.

και το εχω βιωσει...οχι σε μεγαλο βαθμο λογω ηλικιας βεβαια αλλα ναι...ηταν πολυ κουραστικο....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Οταν αρεις πτυχιο ριξε πμ...την εχω αναγκη αυτη την εποχη μια χαλαρωτικη..

θα σε ειδοποιησω στην ορκομωσια :2funny:

δημητρη αυτα που λες πολυ ρομαντικα και ομορφα αλλα στην πραξη δεν γινονται...οσο και να αγαπιεσαι με καποιον αμα δεν μπορεις να τα βρεις σε απλα πραγματα οπως το που θα παμε και τι θα φαμε τοτε δυσκολοτερα ζητηματα οπως τα οικονομικα ειναι ικανα να διαλυσουν πολυ ευκολα τη σχεση...

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Η Αντζελινα τι κανει ρε,λες να κανετε και αλλο παιδι;

Πλενεσαι?
Εισαι ενηλικος?
Εισαι πανω απο 1.65?
Εχεις γαμησει ποτε στη ζωη σου?
Εισαι εμφανισιακα καλυτερος απο τον Κουασιμοδο?
Ποσα πληκτρολογια εχεις πεταξει μεχρι τωρα απο το  :jerking: ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θα σε ειδοποιησω στην ορκομωσια :2funny:

δημητρη αυτα που λες πολυ ρομαντικα και ομορφα αλλα στην πραξη δεν γινονται...οσο και να αγαπιεσαι με καποιον αμα δεν μπορεις να τα βρεις σε απλα πραγματα οπως το που θα παμε και τι θα φαμε τοτε δυσκολοτερα ζητηματα οπως τα οικονομικα ειναι ικανα να διαλυσουν πολυ ευκολα τη σχεση...
και γω ρομαντικη ειμαι αλλα οχι κ ετσι.....
πες κ συ κατι μη παλευω μονη μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom