Επισκέπτης
Σου φανηκε οτι ζηλεψα? Θα ηθελες να ζηλεψω?Γιατί? Ζηλεύεις? ΣΥΝΕΤΑΞΑΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ.
Σου φανηκε οτι ζηλεψα? Θα ηθελες να ζηλεψω?Γιατί? Ζηλεύεις? ΣΥΝΕΤΑΞΑΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ.
...Αυτό το "sait" ΤΙ ακριβώς σημαίνει?
γνωριζομαστε απο καπου? Εχεις καποιο προβλημα με τις αλλοδαπες και τις αποκαλεις παστρικιες? Σου εφαγε καμια τον αντρα και εκφραζεσαι κατ'αυτον τον τροπο? Ε παρτο χαμπαρι φιλεναδα. Αν δεν ηθελε ο αντρας σου να φαγωθει δεν θα στον ετρωγε. Χαλαρωσε το λοιπον.Παπαπαπαπααααααααα, δεν κανουν τέτοια πράγματα τα κορίτσια. (Μόνο οι "αλλοδαπές παστρικές" που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας κι έχουν ξεμυαλήσει τους άνδρες μας").....
σημαινει site για αυτες που καναν αγγλικα στον στρατηγακη για 1 χρονο και ηταν και απροσεκτες
γνωριζομαστε απο καπου? Εχεις καποιο προβλημα με τις αλλοδαπες και τις αποκαλεις παστρικιες? Σου εφαγε καμια τον αντρα και εκφραζεσαι κατ'αυτον τον τροπο? Ε παρτο χαμπαρι φιλεναδα. Αν δεν ηθελε ο αντρας σου να φαγωθει δεν θα στον ετρωγε. Χαλαρωσε το λοιπον.
γνωριζομαστε απο καπου? Εχεις καποιο προβλημα με τις αλλοδαπες και τις αποκαλεις παστρικιες? Σου εφαγε καμια τον αντρα και εκφραζεσαι κατ'αυτον τον τροπο? Ε παρτο χαμπαρι φιλεναδα. Αν δεν ηθελε ο αντρας σου να φαγωθει δεν θα στον ετρωγε. Χαλαρωσε το λοιπον.
ο αγιανα ειναι ρε...γνωριζομαστε απο καπου? Εχεις καποιο προβλημα με τις αλλοδαπες και τις αποκαλεις παστρικιες? Σου εφαγε καμια τον αντρα και εκφραζεσαι κατ'αυτον τον τροπο? Ε παρτο χαμπαρι φιλεναδα. Αν δεν ηθελε ο αντρας σου να φαγωθει δεν θα στον ετρωγε. Χαλαρωσε το λοιπον.
Ας την ρε να ξεδιπλώσει το "ταλέντο" της μην την κόβεις. ;)ο αγιανα ειναι ρε...
Μπορεις να της πεις "εισαι πολυ ομορφη" αντί να της πεις "εισαι καυλα" στην πρώτη ατάκα που θα της πεις.
αυτο δεν πιάνεται για ψέμα αλλά για ευγένεια.
εγω προτιμω το εισαι καυλα παντως
μετα τις φαπες η πριν?εγω προτιμω το εισαι καυλα παντως
δεν εγραψα sait,saint εγραψα και σταματηστε συνεχεια την καραμελα!σημαινει site για αυτες που καναν αγγλικα στον στρατηγακη για 1 χρονο και ηταν και απροσεκτες
τα περιλαμβανει ολα....ειναι ευρυς ορος....εγω προτιμω το εισαι καυλα παντως
τι βλεπω πολλα σουξου μουξου βλεπω!!Καλημέρα δεσποσύνη μου. Όπως βλέπετε και είναι άλωστε απολύτως φυσικό επικράτησα στην μονομαχία.
1.1 Οι 2-3 προσπαθειες σε ολη σου την ζωη δεν ειναι προσπαθεια τυπε , ουτε οι γεννημενοι βασιλιαδες δεν προσπαθουσαν τοσο λιγο.
1.2 Ελληνικο ξευτιλομουνο , γιατι τετοια υπεροψια? Κατι μπορει δυνατο και αυτη να σου προσφερει αμα της δωσεις την δυνατοτητα.
Ολοι και ολα χρειαζονται.
2. Δεν πουλας , επειδη δεν μπορεις & δεν μπορεις επειδη δεν θελεις εφοσον δεν θελεις γιατι οι αλλες που το νιωθουν αυτο να θελουν?. Βρηκες το λαθος σου , δοκιμασε να το διορθωσεις δεν θα προσαρμοστει ο κοσμος σε σενα
εσυ θα προσαρμοστεις στον κοσμο... θα ανταμοιφθεις πολυ περισσοτερο και μακροπροθεσμα ;)
3. Αναλογα. Αλλες φορες το δειχνεις , αλλες φορες το αποκρυπτεις.
Το αποτελεσμα που θα λαβεις ειναι αυτο που πρεπει να χεις στο μυαλο σου , ειτε αυτο προκυψει με τον α η β' τροπο
Φιλικα
Mε το καύλα έχετε λιγότερες πιθανότητες να φάτε κέρατο απ ότι με το όμορφη κυρίες μου.
Έγινε (γ)κάβλα μουκαβλα γραφτο γαμω τη πταναμ, χαλας το προστυχο του πραματος με το υ