Είπα κάτι αντίθετο? Είπα ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Εσύ το πρώτο που βλέπεις στις γυναίκες είναι το πρόσωπο?
Επέτρεψέ μου, να μην αποκαλύψω λεπτομέρειες. Διαβάζουν πολλές (άσχετες) εδώ.
Είπα κάτι αντίθετο? Είπα ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Εσύ το πρώτο που βλέπεις στις γυναίκες είναι το πρόσωπο?
Επέτρεψέ μου, να μην αποκαλύψω λεπτομέρειες. Διαβάζουν πολλές (άσχετες) εδώ.
ΦΥΤΙΛΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ. ;)
ωραιο καμακι παιζει εδω. Περιμενουμε εναγωνιως τις εξελιξεις
Μαλιστα ... τωρα δηλαδη πιασαμε και το συστημα στην γνωριμια.....
Πολυ ενδιαφερουσα αυτη η κουβεντα...
Δεν ηξερα οτι θελει και συστημα η προσεγγιση με το αλλο φυλλο...
Σε λιγο καιρο δηλαδη οι σχεσεις θα ειναι αυτοματοποιημενες μεσω συστηματος δηλαδη ?
ποιοτικος μπορει να μην ειναι, αλλα δείχνει ξεκάθαρα τι παθαίνει οποιος προσχεδιάζει με τέτοια λεπτομέρεια το τρόπο που θα προσεγγίσει τον άλλο.
εσυ βεβαια δεν χρειάζεται να ασχοληθεις με αυτο. Απλά πάτα το κουμπάκι του ΑΝΤ1 καθε μεσημέρι.
Γιατί? Ζηλεύεις? ΣΥΝΕΤΑΞΑΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ.ωραιο καμακι παιζει εδω. Περιμενουμε εναγωνιως τις εξελιξεις
Γιατί? Ζηλεύεις? ΣΥΝΕΤΑΞΑΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ.
Παιδιά βγήκα χθες με ένα φίλο μου για ένα ποτάκι χαλαρό....
Με κάρφωνε μία (καλό μουνί) από απέναντι σε τέτοιο σημείο που αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την μάνα μου να με ξεματιάσει γιατί με έπιασε πονοκέφαλος και χασμουριόμουν όλη την ώρα σαν τον μαλάκα και δάκρυσαν τα μάτια μου.....
Εντάξει είμαι παιδαράς (και γαμώ τα παιδιά) και όλες με γουστάρουν αλλά απλά κάποιες το παρακάνουν νομίζω....
Μόλις συνήρθα δεν άντεξα άλλο και πήγα και την μίλησα....
Τις λέω τι θα γίνει μόνο θα κοιταζόμαστε....
Αμέσως πήρε τα ξινά και τα μίζερα και τα ελεεινά μούτρα που έχουν οι περισσότερες Ελεεινίδες ψαρούδες και μου απάντησε ξαφνιασμένη σαν να μην συμβαίνει τίποτα...’’Τι άλλο θες να γίνει δηλαδή’’ μου λέει...
Ήθελα να την φέρω το ποτό της στο κεφάλι και νευρίασα και την είπα...
’ Δηλαδή δεν θα σε γαμήσω ’ ..... και γύρισε νευριασμένη και μου λέει ‘ όχι ! θα με αφήσεις ήσυχη τώρα... ’ και έφυγα τσατισμένος...
Έκανα κάτι λάθος?
Παπαπαπαπααααααααα, δεν κανουν τέτοια πράγματα τα κορίτσια. (Μόνο οι "αλλοδαπές παστρικές" που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας κι έχουν ξεμυαλήσει τους άνδρες μας").....
Παιδιά βγήκα χθες με ένα φίλο μου για ένα ποτάκι χαλαρό....
Με κάρφωνε μία (καλό μουνί) από απέναντι σε τέτοιο σημείο που αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την μάνα μου να με ξεματιάσει γιατί με έπιασε πονοκέφαλος και χασμουριόμουν όλη την ώρα σαν τον μαλάκα και δάκρυσαν τα μάτια μου.....
Εντάξει είμαι παιδαράς (και γαμώ τα παιδιά) και όλες με γουστάρουν αλλά απλά κάποιες το παρακάνουν νομίζω....
Μόλις συνήρθα δεν άντεξα άλλο και πήγα και την μίλησα....
Τις λέω τι θα γίνει μόνο θα κοιταζόμαστε....
Αμέσως πήρε τα ξινά και τα μίζερα και τα ελεεινά μούτρα που έχουν οι περισσότερες Ελεεινίδες ψαρούδες και μου απάντησε ξαφνιασμένη σαν να μην συμβαίνει τίποτα...’’Τι άλλο θες να γίνει δηλαδή’’ μου λέει...
Ήθελα να την φέρω το ποτό της στο κεφάλι και νευρίασα και την είπα...
’ Δηλαδή δεν θα σε γαμήσω ’ ..... και γύρισε νευριασμένη και μου λέει ‘ όχι ! θα με αφήσεις ήσυχη τώρα... ’ και έφυγα τσατισμένος...
Έκανα κάτι λάθος?
ΑΝ ειχα αντρα κατι τετοιες περιπτωσάρες θα προτιμούσα να μου τον "ξεμυαλήσει" καμια αλλοδαπη.
Τς τς τς...... (όλες το γάμο και το βόλεμα σκέφτονται ρε παιδάκι μου.....).
Το σύστημα έχει να κάνει με το ποσο κυρος θα εχει το πλασαρισμα του εαυτου σου.
Η πρωτη εντυπωση ειναι αυτη που μετραει.
Για να πλασαριστεις σωστα πρεπει να χεις κυρος. Σε εισαγωγικα παντα μιας και δεν μιλαμε για συνοδους κορυφης
Και για να χεις κυρος θα πρεπει να χεις εμφυτευσει στον εγκεφαλο σου οτι αυτο που κανεις
ειναι φυσιολογικο. Τοτε επερχεται αυτο που λεμε χαλαροτητα και φυσικοτητα.
Που ειναι οι θεμελιοι λιθοι για μια καλη γνωριμια ακομη και με τυπισσες που ποτε δεν φανταζοσουν
δεν ξυπνησες ενα πρωι και ειπες αντε σημερα θα ειμαι φυσικος και βγηκες εξω και το πετυχες.
...ΧΑΛΛΑΡΩΣΕ ρε φιλαράκι...σιγά μην ξοδέψουμε τόση φαιά ουσία για τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ...
α οχι.με συγχωρει η χαρη σου......
και πώς να αποφύγουν τις συζυγικές τους υποχρεώσεις να συμπληρώσω.
Παπαπαπαπααααααααα, δεν κανουν τέτοια πράγματα τα κορίτσια. (Μόνο οι "αλλοδαπές παστρικές" που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας κι έχουν ξεμυαλήσει τους άνδρες μας").....
α οχι.με συγχωρει η χαρη σου......