Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Είπα κάτι αντίθετο? Είπα ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Εσύ το πρώτο που βλέπεις στις γυναίκες είναι το πρόσωπο?

Επέτρεψέ μου, να μην αποκαλύψω λεπτομέρειες. Διαβάζουν πολλές (άσχετες) εδώ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.641
Πόντοι
2.637
Μαλιστα ... τωρα δηλαδη πιασαμε και το συστημα στην γνωριμια.....

Πολυ ενδιαφερουσα αυτη η κουβεντα...
Δεν ηξερα οτι θελει και συστημα η προσεγγιση με το αλλο φυλλο...
Σε λιγο καιρο δηλαδη οι σχεσεις θα ειναι αυτοματοποιημενες μεσω συστηματος δηλαδη ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μαλιστα ... τωρα δηλαδη πιασαμε και το συστημα στην γνωριμια.....

Πολυ ενδιαφερουσα αυτη η κουβεντα...
Δεν ηξερα οτι θελει και συστημα η προσεγγιση με το αλλο φυλλο...
Σε λιγο καιρο δηλαδη οι σχεσεις θα ειναι αυτοματοποιημενες μεσω συστηματος δηλαδη ?

Το σύστημα έχει να κάνει με το ποσο κυρος θα εχει το πλασαρισμα του εαυτου σου.
Η πρωτη εντυπωση ειναι αυτη που μετραει.
Για να πλασαριστεις σωστα πρεπει να χεις κυρος. Σε εισαγωγικα παντα μιας και δεν μιλαμε για συνοδους κορυφης
Και για να χεις κυρος θα πρεπει να χεις εμφυτευσει στον εγκεφαλο σου οτι αυτο που κανεις
ειναι φυσιολογικο. Τοτε επερχεται αυτο που λεμε χαλαροτητα και φυσικοτητα.

Που ειναι οι θεμελιοι λιθοι για μια καλη γνωριμια ακομη και με τυπισσες που ποτε δεν φανταζοσουν
δεν ξυπνησες ενα πρωι και ειπες αντε σημερα θα ειμαι φυσικος και βγηκες εξω και το πετυχες.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.377
Πόντοι
506
ποιοτικος μπορει να μην ειναι, αλλα δείχνει ξεκάθαρα τι παθαίνει οποιος προσχεδιάζει με τέτοια λεπτομέρεια το τρόπο που θα προσεγγίσει τον άλλο.

εσυ βεβαια δεν χρειάζεται να ασχοληθεις με αυτο. Απλά πάτα το κουμπάκι του ΑΝΤ1 καθε μεσημέρι.

...Αν κρίνω από σένα, ΚΑΛΥΤΕΡΑ το μεσημέρι παρά το βράδι...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Γιατί? Ζηλεύεις? ΣΥΝΕΤΑΞΑΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ. :grin:

Παπαπαπαπααααααααα, δεν κανουν τέτοια πράγματα τα κορίτσια. (Μόνο οι "αλλοδαπές παστρικές" που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας κι έχουν ξεμυαλήσει τους άνδρες μας")..... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παιδιά βγήκα χθες με ένα φίλο μου για ένα ποτάκι χαλαρό....

Με κάρφωνε μία (καλό μουνί) από απέναντι σε τέτοιο σημείο που αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την μάνα μου να με ξεματιάσει γιατί με έπιασε πονοκέφαλος και χασμουριόμουν όλη την ώρα σαν τον μαλάκα και δάκρυσαν τα μάτια μου.....

Εντάξει είμαι παιδαράς (και γαμώ τα παιδιά) και όλες με γουστάρουν αλλά απλά κάποιες το παρακάνουν νομίζω....

Μόλις συνήρθα δεν άντεξα άλλο και πήγα και την μίλησα....

Τις λέω τι θα γίνει μόνο θα κοιταζόμαστε....

Αμέσως πήρε τα ξινά και τα μίζερα και τα ελεεινά μούτρα που έχουν οι περισσότερες Ελεεινίδες ψαρούδες και μου απάντησε ξαφνιασμένη σαν να μην συμβαίνει τίποτα...’’Τι άλλο θες να γίνει δηλαδή’’ μου λέει...

Ήθελα να την φέρω το ποτό της στο κεφάλι και νευρίασα και την είπα...
’ Δηλαδή δεν θα σε γαμήσω ’ ..... και γύρισε νευριασμένη και μου λέει ‘ όχι ! θα με αφήσεις ήσυχη τώρα... ’ και έφυγα τσατισμένος...

Έκανα κάτι λάθος?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι , εκανες κατι λαθος. Ειπες παραπανω ψεμματα απο οσα επρεπε και σε πηραμε χαμπαρι  :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Παπαπαπαπααααααααα, δεν κανουν τέτοια πράγματα τα κορίτσια. (Μόνο οι "αλλοδαπές παστρικές" που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας κι έχουν ξεμυαλήσει τους άνδρες μας")..... :grin:

ΑΝ ειχα αντρα κατι τετοιες περιπτωσάρες θα προτιμούσα να μου τον "ξεμυαλήσει" καμια αλλοδαπη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Παιδιά βγήκα χθες με ένα φίλο μου για ένα ποτάκι χαλαρό....

Με κάρφωνε μία (καλό μουνί) από απέναντι σε τέτοιο σημείο που αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την μάνα μου να με ξεματιάσει γιατί με έπιασε πονοκέφαλος και χασμουριόμουν όλη την ώρα σαν τον μαλάκα και δάκρυσαν τα μάτια μου.....

Εντάξει είμαι παιδαράς (και γαμώ τα παιδιά) και όλες με γουστάρουν αλλά απλά κάποιες το παρακάνουν νομίζω....

Μόλις συνήρθα δεν άντεξα άλλο και πήγα και την μίλησα....

Τις λέω τι θα γίνει μόνο θα κοιταζόμαστε....

Αμέσως πήρε τα ξινά και τα μίζερα και τα ελεεινά μούτρα που έχουν οι περισσότερες Ελεεινίδες ψαρούδες και μου απάντησε ξαφνιασμένη σαν να μην συμβαίνει τίποτα...’’Τι άλλο θες να γίνει δηλαδή’’ μου λέει...

Ήθελα να την φέρω το ποτό της στο κεφάλι και νευρίασα και την είπα...
’ Δηλαδή δεν θα σε γαμήσω ’ ..... και γύρισε νευριασμένη και μου λέει ‘ όχι ! θα με αφήσεις ήσυχη τώρα... ’ και έφυγα τσατισμένος...

Έκανα κάτι λάθος?

Ναι ρε την ρώτησες. Επρεπε πρώτα να την "πάρεις" και τα γλυκόλογα να της τα λές κατά την διάρκεια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ΑΝ ειχα αντρα κατι τετοιες περιπτωσάρες θα προτιμούσα να μου τον "ξεμυαλήσει" καμια αλλοδαπη.

Τς τς τς...... (όλες το γάμο και το βόλεμα σκέφτονται ρε παιδάκι μου.....).

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.377
Πόντοι
506
Το σύστημα έχει να κάνει με το ποσο κυρος θα εχει το πλασαρισμα του εαυτου σου.
Η πρωτη εντυπωση ειναι αυτη που μετραει.
Για να πλασαριστεις σωστα πρεπει να χεις κυρος. Σε εισαγωγικα παντα μιας και δεν μιλαμε για συνοδους κορυφης
Και για να χεις κυρος θα πρεπει να χεις εμφυτευσει στον εγκεφαλο σου οτι αυτο που κανεις
ειναι φυσιολογικο. Τοτε επερχεται αυτο που λεμε χαλαροτητα και φυσικοτητα.

Που ειναι οι θεμελιοι λιθοι για μια καλη γνωριμια ακομη και με τυπισσες που ποτε δεν φανταζοσουν
δεν ξυπνησες ενα πρωι και ειπες αντε σημερα θα ειμαι φυσικος και βγηκες εξω και το πετυχες.

...ΧΑΛΛΑΡΩΣΕ ρε φιλαράκι...σιγά μην ξοδέψουμε τόση φαιά ουσία για τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τς τς τς...... (όλες το γάμο και το βόλεμα σκέφτονται ρε παιδάκι μου.....).

ρε μαλέα εσυ το ειχες πει πρωτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom