Επισκέπτης
εισαι πολυ δουλα τελικααχαχαχαχαχα με τους κοληγουςςςς
ευκαιρια να με συνετισετε λοιπον
εισαι πολυ δουλα τελικααχαχαχαχαχα με τους κοληγουςςςς
ευκαιρια να με συνετισετε λοιπον
σκασε και εσυ μουροχαβλο,σου μιλησα?βγαλε το σκασμο.νομιζεις οτι μονο εσυ διαβαζεις εδω μεσα?
ζωο εισαι και φαινεσαι βαρεμενο!δε με νοιαζει η αποψη σου!δεν με ενδιαφερει και δεν στη ζητησα!νομιζεις οτι μονο εγω εχω αυτη την αποψη απο οσους διαβαζουν?
υ.γ. τα πεταμενα ζωα στην ακρη δε λενε ποτε σκασε σε αλλους
μας εβγαλαν και λουγκρες....αυτααααααα.....τι εννοεις,ανηκει στο γυναικειο φυλο?
Προς το παρόν σας επιτρέπω να με αποκαλείτε Saint. Και να γνωρίζετε ότι είναι μεγάλη παραχώρηση κυρίως λόγο του ατοπήματός σας.να σε φωναζω Bonaventura???
ζωο εισαι και φαινεσαι βαρεμενο!δε με νοιαζει η αποψη σου!δεν με ενδιαφερει και δεν στη ζητησα!
στο ξαναπα,σιχαμα,βουλωστο και μην ασχολεισαι μαζι μου οπως εγω δεν ασχολουμαι με σενα!ελα ζωο φυγε τωρα. κουραζεις.
στο ξαναπα,σιχαμα,βουλωστο και μην ασχολεισαι μαζι μου οπως εγω δεν ασχολουμαι με σενα!
δεν εγραψα sait,saint εγραψα και σταματηστε συνεχεια την καραμελα!
επειδη το λες εσυ ρε καραγκιοζη?ελα γαμησου λεμε. φευγεις.
επειδη το λες εσυ ρε καραγκιοζη?
αχσαχαχαχαχαχαχα τωρα το ειδα αυτο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Δεν σου ειπαν για το saint. Αλλα δεν σου λεω και τι εννοουν γιατι μου αρεσει να γελαω
να χαλαρωσουμε με ποια εννοια?ποιος ξεκινησε?εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαλαρωστε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
Παράδειγμα αλληλεγύης μεταξύ γυναικών?
Προς το παρόν σας επιτρέπω να με αποκαλείτε Saint. Και να γνωρίζετε ότι είναι μεγάλη παραχώρηση κυρίως λόγο του ατοπήματός σας.
εισαι πολυ δουλα τελικα
εννοω οτι εσυ εισαι πιο εξυπνη, δεν κερδιζεις τιποτα, μονο χαλιεσαι, δεν αξιζει καταλαβες??να χαλαρωσουμε με ποια εννοια?ποιος ξεκινησε?
σαν τα πιρανχας ειναι οι ψυχασθενικες. με το που ασχολεσαι την μια, μαζευονται ολες.
νταξει,αλλα πες ποιος το ξεκινησε!και μετα το τελειωνω!εννοω οτι εσυ εισαι πιο εξυπνη, δεν κερδιζεις τιποτα, μονο χαλιεσαι, δεν αξιζει καταλαβες??