Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
όχι ρε αυτή η γενία είναι πράγματι γαμησε τα, πλέουν δίχως πυξιδα, χωρίς τίποτα, ελλειψη προτεραιοτητων και αναπηρία διακρισης του ωραίου από το ασχημο, του ουσιώδους από το ανούσιο και το χειρότερο δεν μπορουν να εκφρασουν μία αποψη και να επιχειρηματολογησουν

Ισως προβάλλονται αυτα τα άτομα, ενω οι υπολοιποι που εχουν άποψη, σωστή στάση ζωής και στόχους δεν φωνασκούν αλλα "δουλέυουν" αθόρυβα και μονο αν μπεις στον κοπο να τους γνωρίσεις περισσοτερο αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά με τους υπολοιπους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Είμαι 30 χρόνων και λόγω κάποιοων επιπλέον σπουδών τρομάρα είμαι σχεδ΄ν σε καθημερινή συναναστροφή με κοριτσάκια από 18-23. Λοιπόν αρχικά επισημαίνω ότι συγκριτικά με την πρώτη φοιτητική πορεία μου , το επίπεδο των κοριτσιών είναι ανεβασμένο. ΄Τα κοριτσάκια ντύνονται πολύ κυριλέ και πολύ περιποιημένα. Από εκεί και πέρα πλέον φαίνονται πλέον ότι είναι ξεκάθαρα τα τέκνα της γενιάς των περιοδικών του Κωστόπουλου και των μεσημβρινάδικων. Αυτά που οι σημεινοι τριαντάρηδες κάναμε , τα έχουν κάνει από τα 15 . Είναι 20 χρόνων και μιλούν με μία απίστευτη χυδαιότητα , πανελής απουσία ερωτικού ή αισθησιακού στοιχείου. προσοχή μία χυδαιότητα που λογαριάζεται σαν απελευθέρωση. Φανταστείτε λοιπόν μια γενιά κοριτσιών που νομίζει ότι είναι πανελίστρια σε μεσημβρινάδικα και κριτικάρει τα πάντα νομίζοντας ότι είναι υπεράνω. Αυτά τα κοριτσάκια γαμιούνται από τα 12-13(πρώτη γυμνασίου), βαφονται από 10 , πίνουν από τα 11 , καπνίζουν , μα παρα πολλές, απο τα 12-13 και φτάνουν στα 20 και φαίνονται περπατημένες και συνάμα καμμένες. Να μην πέσει στο στόμα τους αλλη αντίπαλη γυναίκα, την έχουν ΄΄ξεσκίσει'' και την έχουν συκοφαντήσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. άνδρας που δεν τους κάθεται θεωρείται σε λιγότερο από κλάσματα δευτερολέπτου πούστης. Μόνιμο  θέμα συζήτησης οι γκόμενοι, όπου φυσικά εκεί πάντα έχουν δίκιο. Απούσια ή και και αναπηρία επικοινωνίας, μία γενιά που δεν έχει μάθει να μιλάει ενώπιος ενωπίω, δηλαδή άμεσα, έχει μάθει να μιλάει μόνο πίσω από τον υπολογιστή ή μέσω μηνυμάτων στο κοινό. ΄Αγνοια κοινωνικής μόρφωσης,αδυνατώντας να συμπληρώσουν ακόμα και μία υπεύθυνη δήλωση, πόσο μάλλον να εκφράσουν γνώμη ή να σταθούν κριτικά απέναντι σε οποιοδήποτε θέμα. Εντελώς μα εντελως εξαρτημένα από τους γονείς τους , φαινεται πλέον ο τεράστιος μύθος της ελληνικης οικογένειας που ουσιαστικά δημιουργεί μη αυτόνομα ατομα και εντελώς ανεύθυνα. Με λίγα λόγια γαμήσε τα σου λέω...

Δεν πα να κουρευτουν?  :grin:

Αι κοιταξ του τομαρς ρε... Που ελεγε και ενας βλαχος γνωστος μου :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.902
Πόντοι
22.785
""Mα σαν γυρισειιιιιιιιιιιι   δεν θα μου φτανουννννννννν
χιλιαδεs δρομοιιιιιιιιιιιιιι  για να τουs τρεξωωωωωωωωωω
και οσεs πικρεεεεεεεεεεεεεεεεεεs μου εχει κανει
ακομα τοσεεεεεεεεεs μπορω ν αντεξωωωωωω"""
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έγω ΚΟΛΗΤΈ ψάχνω κάποια έλλλλλελινίδα να με πηδήξει μέ strapon καί θέλω όταν με πηδάει να φοράμε και οι δυύ ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες γόβες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ισως προβάλλονται αυτα τα άτομα, ενω οι υπολοιποι που εχουν άποψη, σωστή στάση ζωής και στόχους δεν φωνασκούν αλλα "δουλέυουν" αθόρυβα και μονο αν μπεις στον κοπο να τους γνωρίσεις περισσοτερο αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά με τους υπολοιπους.
Ίσως αλλά επειδη πραγματικά προσπαθω να μιλώ με όλους και όλες βλέπω ελάχιστα πράγματα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οτι σας κανει την τιμη και το πηδατε να σας ενδιαφερει
Για ολα τα αλλα... αγνοηστε την υπαρξη τους.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Έγω ΚΟΛΗΤΈ ψάχνω κάποια έλλλλλελινίδα να με πηδήξει μέ strapon καί θέλω όταν με πηδάει να φοράμε και οι δυύ ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες γόβες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Πρότεινέ το στη φίλη σου τη συμφορουμίτισσα......!

Επισκέπτης
Ενω αρχικά ειπα να συμφωνήσω μαζί σου, μετά σκέφτηκα τι έλεγε η προηγουμενη γενια για τη δική μας, και η προ-προηγουμενη για την γενιά των γονιών μας.

Σάπια νεολέρα!!!!!!!

+100
Λαθος να κρινονται οι νεοτεροι , συγκρινομενοι με τους παλαιοτερους. Τα ιδια ελεγε και ο πατερας μου για τη δικη του γεννια και τη δικη μου ,αλλα και τοτε και τωρα εξακολουθω να πιστευω οτι ελεγε μαλακιες. Κι εμεις , οτι και να πουμε για τα σημερινα 15χρονα-20χρονα , μαλακιες θα ειναι γιατι κρινουμε με βαση αυτα που ζησαμε εμεις. Ο κοσμος αλλαζει , αλλαζουν και οι νεοι μαζι του.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.902
Πόντοι
22.785
Πρότεινέ το στη φίλη σου τη συμφορουμίτισσα......!

Αύτή ?????. 1ον δέν ξυρίζεται ποτέ/////
           2ον φωράη βράκες
           3ον βρομάνε οί γόβες της !!!!!!!!

4ον Μήν άπαριθμώ , τήν βαρέθηκα .........

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Αύτή ?????. 1ον δέν ξυρίζεται ποτέ/////
           2ον φωράη βράκες
           3ον βρομάνε οί γόβες της !!!!!!!!

4ον Μήν άπαριθμώ , τήν βαρέθηκα .........

Συνεχίζει να κυκλοφοράει με σαπάκια.....??? :think:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
+100
Λαθος να κρινονται οι νεοτεροι , συγκρινομενοι με τους παλαιοτερους. Τα ιδια ελεγε και ο πατερας μου για τη δικη του γεννια και τη δικη μου ,αλλα και τοτε και τωρα εξακολουθω να πιστευω οτι ελεγε μαλακιες. Κι εμεις , οτι και να πουμε για τα σημερινα 15χρονα-20χρονα , μαλακιες θα ειναι γιατι κρινουμε με βαση αυτα που ζησαμε εμεις. Ο κοσμος αλλαζει , αλλαζουν και οι νεοι μαζι του.
Λάθος μα λάθος όλα κρίνονται και όλα κρίνονται γιατί έτσι χάνεται το προτυπο , το ορθό ,το σωστό. Πρέπεινα υπάρχει κριτική ,ζύμωση  ή ανταλλάγη. Αν οτιδήποτε υπάρχει παράλληλα και ασυμπτωτα, χωρις να καταλήγει σε τίποτα , τότε έχουμε χάος. Παράδειγμα, λέω εγώ η σημερινή γενια παίρνει ναρκωτικά, λές εσύ μη τους κρίνεις, τότε τι δημιουργείται?????? το τίποτα. Εννοείται ότι και η γενιά των πατεράδων μας έιχε τα στραβα, αλλα είχε το χαρακτηριστικ΄ο τηςς αντίδρασης, της υγιούς, αυτα τα παιδάκια και πολλοι απο μας , δεν αντιδρούν σε τίποτα , λες και είνια σε μια μόνιμη νιρβάνα..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.367
Πόντοι
506
Ενω αρχικά ειπα να συμφωνήσω μαζί σου, μετά σκέφτηκα τι έλεγε η προηγουμενη γενια για τη δική μας, και η προ-προηγουμενη για την γενιά των γονιών μας.

Σάπια νεολέρα!!!!!!!

...Καμία σχέση...εδώ ξεφεύγουμε εντελώς, γιατί έχουν αλλάξει ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΙΚΑ τόσο η τεχνολογία όσο και τα πρότυπα...Η επιφανειακότητα της παγκοσμιοποίησης, ο ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΜΟΣ της εικόνας και η ΑΠΟΘΕΩΣΗ του χρήματος ως της υπέρτατης και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ αξίας, έφερε αποτελέσματα...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
να ερθω για οφθαλμοπεη ?? (whatever that is δηλαδη...)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
...Καμία σχέση...εδώ ξεφεύγουμε εντελώς, γιατί έχουν αλλάξει ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΙΚΑ τόσο η τεχνολογία όσο και τα πρότυπα...Η επιφανειακότητα της παγκοσμιοποίησης, ο ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΜΟΣ της εικόνας και η ΑΠΟΘΕΩΣΗ του χρήματος ως της υπέρτατης και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ αξίας, έφερε αποτελέσματα...

Παικτη ωραια ολα αυτα που λες αλλα
το αποτελεσμα ποιο ειναι?
Εσυ εχεις σκοπο να μπεις και να παιξεις
το παιχνιδι τους προκειμενου να κερδισεις κατι η οχι?
Αν οχι τοτε απλα περιφρονησε τες σαν να μην υπαρχουν
αλλιως να καθομαστε να λεμε και να λεμε τι γινετε κτλπ
δεν βγαζει καπου , ο κοσμος δεν θα αλλαξει
η θα παιξεις μπαλα , η θα κανεις σαν να μην υπαρχει.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.367
Πόντοι
506

...Τις έχω ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ εδώ και ΧΡΟΝΙΑ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και το λεω αυτο γιατι
οταν κανεις αναφορες ειναι σαν να αναγνωριζεις την υπαρξη του προβληματος
δινεις απλα βαση και δικαιωμα για σχολια
τυπου "Δεν μπορει , ειναι αδυναμος και απλα κλαψομουνιαζει"
Να περιφρονεις οτιδηποτε δεν μπορεις (επειδη δεν θελεις) να αποκτησεις παικτη
η καλυτερη εκδικηση ειναι να το αγνοεις  ;)
Εσωτερικα σκεψου το , και προβληματισου αλλα εξωτερικα πληρης περιφρονηση  :grin:
Απο το να το δημοσιοποιεις δειχνοντας ποσο σε ενοχλει ειναι σιγουρα αποτελεσματικοτερο
αυτο που σου λεω

Επισκέπτης

Ρε ξεκολα απο το μουνι επιτελους. Ο ανθρωπος μιλα για τη νεολαια γεννικα :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom