Είμαι 30 χρόνων και λόγω κάποιοων επιπλέον σπουδών τρομάρα είμαι σχεδ΄ν σε καθημερινή συναναστροφή με κοριτσάκια από 18-23. Λοιπόν αρχικά επισημαίνω ότι συγκριτικά με την πρώτη φοιτητική πορεία μου , το επίπεδο των κοριτσιών είναι ανεβασμένο. ΄Τα κοριτσάκια ντύνονται πολύ κυριλέ και πολύ περιποιημένα. Από εκεί και πέρα πλέον φαίνονται πλέον ότι είναι ξεκάθαρα τα τέκνα της γενιάς των περιοδικών του Κωστόπουλου και των μεσημβρινάδικων. Αυτά που οι σημεινοι τριαντάρηδες κάναμε , τα έχουν κάνει από τα 15 . Είναι 20 χρόνων και μιλούν με μία απίστευτη χυδαιότητα , πανελής απουσία ερωτικού ή αισθησιακού στοιχείου. προσοχή μία χυδαιότητα που λογαριάζεται σαν απελευθέρωση. Φανταστείτε λοιπόν μια γενιά κοριτσιών που νομίζει ότι είναι πανελίστρια σε μεσημβρινάδικα και κριτικάρει τα πάντα νομίζοντας ότι είναι υπεράνω. Αυτά τα κοριτσάκια γαμιούνται από τα 12-13(πρώτη γυμνασίου), βαφονται από 10 , πίνουν από τα 11 , καπνίζουν , μα παρα πολλές, απο τα 12-13 και φτάνουν στα 20 και φαίνονται περπατημένες και συνάμα καμμένες. Να μην πέσει στο στόμα τους αλλη αντίπαλη γυναίκα, την έχουν ΄΄ξεσκίσει'' και την έχουν συκοφαντήσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. άνδρας που δεν τους κάθεται θεωρείται σε λιγότερο από κλάσματα δευτερολέπτου πούστης. Μόνιμο θέμα συζήτησης οι γκόμενοι, όπου φυσικά εκεί πάντα έχουν δίκιο. Απούσια ή και και αναπηρία επικοινωνίας, μία γενιά που δεν έχει μάθει να μιλάει ενώπιος ενωπίω, δηλαδή άμεσα, έχει μάθει να μιλάει μόνο πίσω από τον υπολογιστή ή μέσω μηνυμάτων στο κοινό. ΄Αγνοια κοινωνικής μόρφωσης,αδυνατώντας να συμπληρώσουν ακόμα και μία υπεύθυνη δήλωση, πόσο μάλλον να εκφράσουν γνώμη ή να σταθούν κριτικά απέναντι σε οποιοδήποτε θέμα. Εντελώς μα εντελως εξαρτημένα από τους γονείς τους , φαινεται πλέον ο τεράστιος μύθος της ελληνικης οικογένειας που ουσιαστικά δημιουργεί μη αυτόνομα ατομα και εντελώς ανεύθυνα. Με λίγα λόγια γαμήσε τα σου λέω...