skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
...Έχω είμαι...Μάστα...Νέα Ελληνική γραμματική...
Στη γραμματική δεν είδα λάθος....
(μήπως εννούσες συντακτικό????)
...Έχω είμαι...Μάστα...Νέα Ελληνική γραμματική...
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά αλλοδαπές είναι και οι Αζέρες, οι Ουζμπέκες, τα Ρωσίδια κλπ κλπ. Άαααα.... στις Αμερικανο-κεντρο-δυτικοευρωπαίες να περιληφθούν και οι Σομαλές, κατ' εξαίρεσιν. ;)Μήπως, θα ήταν σκόπιμο, να διαχωρίσουμε στην ψηφοφορία τις αλλοδαπές σε ''κεντρο-,δυτικοευρωπαίες, Αμερικανίδες''...............και ''όοοοολες οι άλλες'';
Μήπως, θα ήταν σκόπιμο, να διαχωρίσουμε στην ψηφοφορία τις αλλοδαπές σε ''κεντρο-,δυτικοευρωπαίες, Αμερικανίδες''...............και ''όοοοολες οι άλλες'';
δεν γινεται μεγαλε.. δεν ξεσπα ετσι ο μεσος ελληναρας σακατεμενος απο την ζωη και την χυλοπιττα.
...Πω...πω...μας έκανες τη μούρη κρέας...βαθυστόχαστη ανάλυση...πήγαιν να γλύψεις κανα dildo τώρα...
κιμα στα εκανα τα μουτρα .. και θα φτιαξω αυριο ωραιοτατο μπιφτεκακι.
...Φτιάχτο λίγο σκληρό...να μπαίνει...ξέρεις εσύ...
Μετα το αμερικαν παι τα παντα γαμιουνταιγαμας και τους κεφτεδες; χαχαχαχαχαχααχχαχα ρε τι λετε βραδιατικο...
...ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ είσαι...
ποιος?Υπάρχει ακόμα ο Μουνίτσος;;;
ποιος?
Εντελώς μα εντελως εξαρτημένα από τους γονείς τους , φαινεται πλέον ο τεράστιος μύθος της ελληνικης οικογένειας που ουσιαστικά δημιουργεί μη αυτόνομα ατομα και εντελώς ανεύθυνα. Με λίγα λόγια γαμήσε τα σου λέω...
Εντελώς μα εντελως εξαρτημένα από τους γονείς τους , φαινεται πλέον ο τεράστιος μύθος της ελληνικης οικογένειας που ουσιαστικά δημιουργεί μη αυτόνομα ατομα και εντελώς ανεύθυνα. Με λίγα λόγια γαμήσε τα σου λέω...
όχι ρε αυτή η γενία είναι πράγματι γαμησε τα, πλέουν δίχως πυξιδα, χωρίς τίποτα, ελλειψη προτεραιοτητων και αναπηρία διακρισης του ωραίου από το ασχημο, του ουσιώδους από το ανούσιο και το χειρότερο δεν μπορουν να εκφρασουν μία αποψη και να επιχειρηματολογησουνΕνω αρχικά ειπα να συμφωνήσω μαζί σου, μετά σκέφτηκα τι έλεγε η προηγουμενη γενια για τη δική μας, και η προ-προηγουμενη για την γενιά των γονιών μας.
Σάπια νεολέρα!!!!!!!
φίλε εννοείται, γαμιούνται ασύστολα και ξετσίπωτα. ΑΛΛΑ από ιδία εμπειρία και αυτά που ακυοώ ,βλέπω,αγγίζω , μυρίζω θα εχεις ένα γαμήσι σε στυλ Τζούλιας , μια ξερή ,αντιερωτική, αντιαισθησιακή διείσδυση του φαλλού σε όλες, μα όλες τις τρύπες. Επόμενως εσύ αποφασίζεις...Τα γραφόμενά σου, νομίζω ότι αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα!!!
Κάτι ποιό ειδικό τώρα: Ως προς το γαμήσι....... εννοείς να γαμήσουμε την κατάσταση ή τα πιπινάκια???