Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε ξεκολα απο το μουνι επιτελους. Ο ανθρωπος μιλα για τη νεολαια γεννικα :headbang:

Για την νεολαια γενικα μιλαω και εγω.
Αλλα οπως ειπα και πιο πανω "δινεις βαση για σχολια...."
Εισαι απλα μια απο τις επιβεβαιωσεις της παραπανω αποψης μου
δεν χρειαζονται αλλα επιχειρηματα  :grin: :grin: :grin:
ανατογαλμι το πιασες? ;)

Επισκέπτης
Για την νεολαια γενικα μιλαω και εγω.
Αλλα οπως ειπα και πιο πανω "δινεις βαση για σχολια...."
Εισαι απλα μια απο τις επιβεβαιωσεις της παραπανω αποψης μου
δεν χρειαζονται αλλα επιχειρηματα  :grin: :grin: :grin:
ανατογαλμι το πιασες? ;)

που θα παει θα στο πιασει :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
...Καμία σχέση...εδώ ξεφεύγουμε εντελώς, γιατί έχουν αλλάξει ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΙΚΑ τόσο η τεχνολογία όσο και τα πρότυπα...Η επιφανειακότητα της παγκοσμιοποίησης, ο ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΜΟΣ της εικόνας και η ΑΠΟΘΕΩΣΗ του χρήματος ως της υπέρτατης και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ αξίας, έφερε αποτελέσματα...
Συμφωνω με τα περισσοτερα αλλα  αυτο το .... ''ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΜΟΣ της εικόνας''
Εννοεις την δημιουργια λανθασμενων προτυπων για τους νεους ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είμαι 30 χρόνων και λόγω κάποιοων επιπλέον σπουδών τρομάρα είμαι σχεδ΄ν σε καθημερινή συναναστροφή με κοριτσάκια από 18-23. Λοιπόν αρχικά επισημαίνω ότι συγκριτικά με την πρώτη φοιτητική πορεία μου , το επίπεδο των κοριτσιών είναι ανεβασμένο. ΄Τα κοριτσάκια ντύνονται πολύ κυριλέ και πολύ περιποιημένα. Από εκεί και πέρα πλέον φαίνονται πλέον ότι είναι ξεκάθαρα τα τέκνα της γενιάς των περιοδικών του Κωστόπουλου και των μεσημβρινάδικων. Αυτά που οι σημεινοι τριαντάρηδες κάναμε , τα έχουν κάνει από τα 15 . Είναι 20 χρόνων και μιλούν με μία απίστευτη χυδαιότητα ,[size=20pt] πανελής απουσία ερωτικού ή αισθησιακού στοιχείου[/size]. προσοχή μία χυδαιότητα που λογαριάζεται σαν απελευθέρωση. Φανταστείτε λοιπόν μια γενιά κοριτσιών που νομίζει ότι είναι πανελίστρια σε μεσημβρινάδικα και κριτικάρει τα πάντα νομίζοντας ότι είναι υπεράνω. Αυτά τα κοριτσάκια γαμιούνται από τα 12-13(πρώτη γυμνασίου), βαφονται από 10 , πίνουν από τα 11 , καπνίζουν , μα παρα πολλές, απο τα 12-13 και φτάνουν στα 20 και φαίνονται περπατημένες και συνάμα καμμένες. Να μην πέσει στο στόμα τους αλλη αντίπαλη γυναίκα, την έχουν ΄΄ξεσκίσει'' και την έχουν συκοφαντήσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. άνδρας που δεν τους κάθεται θεωρείται σε λιγότερο από κλάσματα δευτερολέπτου πούστης. Μόνιμο  θέμα συζήτησης οι γκόμενοι, όπου φυσικά εκεί πάντα έχουν δίκιο. Απούσια ή και και αναπηρία επικοινωνίας, μία γενιά που δεν έχει μάθει να μιλάει ενώπιος ενωπίω, δηλαδή άμεσα, έχει μάθει να μιλάει μόνο πίσω από τον υπολογιστή ή μέσω μηνυμάτων στο κοινό. ΄Αγνοια κοινωνικής μόρφωσης,αδυνατώντας να συμπληρώσουν ακόμα και μία υπεύθυνη δήλωση, πόσο μάλλον να εκφράσουν γνώμη ή να σταθούν κριτικά απέναντι σε οποιοδήποτε θέμα. Εντελώς μα εντελως εξαρτημένα από τους γονείς τους , φαινεται πλέον ο τεράστιος μύθος της ελληνικης οικογένειας που ουσιαστικά δημιουργεί μη αυτόνομα ατομα και εντελώς ανεύθυνα. Με λίγα λόγια γαμήσε τα σου λέω...

η μονη διαφωνια μου. γαμησι αξιωσεων, συγκριτικα ανωτερο με τη προηγουμενη γενια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
...Τις έχω ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ εδώ και ΧΡΟΝΙΑ...
Δεν ειναι και ολες το ιδιο για να τις γραψεις ....
Αλλα οταν κατι σε ενοχλει εχεις δυο επιλογες
1η Το αγνοεις παντελως
2η Απαντας αναλογα

Ομως πολλες φορες ειναι καλυτερα να αγνοεις παρα να απαντας....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
η μονη διαφωνια μου. γαμησι αξιωσεων, συγκριτικα ανωτερο με τη προηγουμενη γενια.

Για αυτο τρεχουν ολοι στις πουτανες?
Σαββατο βραδυ Φυλης οι 7 στους 10 επιδοξοι καβαλαρηδες
ηταν εμφανισιμοι, και ομως.
Κατι σαν να μην κολλαει εδω τυπε  :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε ειναι γνωστο, οσοι γαμουνε στη φυλης το κανουν απο αποψη και οχι επειδη δε τους καθονται οι γκομενες  :crazy:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αυτο ρε μαγκες πως το εξιγητε,καλα εγω ειμαι χοντρος και ασχημος αλλα βλεπω κατι παλικαρια μια χαρα!!και τρεχουν στις πουτανες.....Ε εκει με πιανει η απογοητευση και λεω τερμα αμα δεν εχουν αυτοι  γκομενες εμεις δεν προκειτε να γαμησουμε ποτε..

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Είμαι 30 χρόνων και λόγω κάποιοων επιπλέον σπουδών τρομάρα είμαι σχεδ΄ν σε καθημερινή συναναστροφή με κοριτσάκια από 18-23. Λοιπόν αρχικά επισημαίνω ότι συγκριτικά με την πρώτη φοιτητική πορεία μου , το επίπεδο των κοριτσιών είναι ανεβασμένο. ΄Τα κοριτσάκια ντύνονται πολύ κυριλέ και πολύ περιποιημένα. Από εκεί και πέρα πλέον φαίνονται πλέον ότι είναι ξεκάθαρα τα τέκνα της γενιάς των περιοδικών του Κωστόπουλου και των μεσημβρινάδικων. Αυτά που οι σημεινοι τριαντάρηδες κάναμε , τα έχουν κάνει από τα 15 . Είναι 20 χρόνων και μιλούν με μία απίστευτη χυδαιότητα , πανελής απουσία ερωτικού ή αισθησιακού στοιχείου. προσοχή μία χυδαιότητα που λογαριάζεται σαν απελευθέρωση. Φανταστείτε λοιπόν μια γενιά κοριτσιών που νομίζει ότι είναι πανελίστρια σε μεσημβρινάδικα και κριτικάρει τα πάντα νομίζοντας ότι είναι υπεράνω. Αυτά τα κοριτσάκια γαμιούνται από τα 12-13(πρώτη γυμνασίου), βαφονται από 10 , πίνουν από τα 11 , καπνίζουν , μα παρα πολλές, απο τα 12-13 και φτάνουν στα 20 και φαίνονται περπατημένες και συνάμα καμμένες. Να μην πέσει στο στόμα τους αλλη αντίπαλη γυναίκα, την έχουν ΄΄ξεσκίσει'' και την έχουν συκοφαντήσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. άνδρας που δεν τους κάθεται θεωρείται σε λιγότερο από κλάσματα δευτερολέπτου πούστης. Μόνιμο  θέμα συζήτησης οι γκόμενοι, όπου φυσικά εκεί πάντα έχουν δίκιο. Απούσια ή και και αναπηρία επικοινωνίας, μία γενιά που δεν έχει μάθει να μιλάει ενώπιος ενωπίω, δηλαδή άμεσα, έχει μάθει να μιλάει μόνο πίσω από τον υπολογιστή ή μέσω μηνυμάτων στο κοινό. ΄Αγνοια κοινωνικής μόρφωσης,αδυνατώντας να συμπληρώσουν ακόμα και μία υπεύθυνη δήλωση, πόσο μάλλον να εκφράσουν γνώμη ή να σταθούν κριτικά απέναντι σε οποιοδήποτε θέμα. Εντελώς μα εντελως εξαρτημένα από τους γονείς τους , φαινεται πλέον ο τεράστιος μύθος της ελληνικης οικογένειας που ουσιαστικά δημιουργεί μη αυτόνομα ατομα και εντελώς ανεύθυνα. Με λίγα λόγια γαμήσε τα σου λέω...

Θα συμφωνησω με τα περισσοτερα και ειδικα με αυτο που εχω κοκκινο με εμφαση στο ΑΝΕΥΘΥΝΑ

Ομως καπου γινεσαι και ισοπεδωτικος αν και εχεις ολα τα δικια...

Συνοψιζοντας λοιπον τα οσα λες πραγματι τα σημερινα κοριτσια ειναι απειρως πιο ανεπτυγμενα σε ερωτικες περιπτυξεις απο οτι ειμασταν εμεις στην ηλικια τους...
Αυτο εχει ως αποτελεσμα την ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ στις πραξεις τους .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε ειναι γνωστο, οσοι γαμουνε στη φυλης το κανουν απο αποψη και οχι επειδη δε τους καθονται οι γκομενες  :crazy:

Ενταξει τυπε μου τα χουμε ξαναπει αυτα (οτι τα κανουν απο αποψη)
Ας υποθεσουμε οτι το κανει 1ας εμφανισημος επειδη ειναι κολοχαρακτηρας
Αντε και ενας 2ος επειδη ειναι καθυστερημενος και μαλακας
Αντε και ενας τριτος και ενας τεταρτος...αλλα ΟΛΟΙ παικτη?
Εσυ δηλαδη μπορεις και ολοι αυτοι δεν μπορουν?
Και πιθανοτικα να το παρεις με τα χειροτερα ενδεχομενα ειναι αδυνατον

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κατι σαν να μην κολλαει εδω τυπε  :sunglasses:

1. δεν  τρέχουν όλοι στις πουτάνες.
2. ισως αυτο να μην οφείλεται στις κοπέλες που κυκλοφορούν αλλα στα αντρικά συμπλέγματα και φοβίες να πλησιάσουν μια κοπέλα που μπορεί να τους αρνηθει. Ως γνωστόν, η πουτάνα χυλόπιτες δεν ρίχνει.

Αυτο ρε μαγκες πως το εξιγητε,καλα εγω ειμαι χοντρος και ασχημος αλλα βλεπω κατι παλικαρια μια χαρα!!και τρεχουν στις πουτανες.....Ε εκει με πιανει η απογοητευση και λεω τερμα αμα δεν εχουν αυτοι  γκομενες εμεις δεν προκειτε να γαμησουμε ποτε..

Δεν μπορείς να φανταστείς τι γυναίκες πηδάνε ορισμένοι χοντροί και άσχημοι. Αυτοι όμως δεν εχουν κομπλεξ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Τυπε δεν ειναι αυτο , ειναι και αλλες παραμετροι που δεν εχουν λαβει
υποψιν τους οι εκτορ λοπεζηδες της κοινωνιας.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
τυπε ειναι γνωστο, οσοι γαμουνε στη φυλης το κανουν απο αποψη και οχι επειδη δε τους καθονται οι γκομενες  :crazy:
Αυτο το ''απο αποψη'' το αναλυεις αν θες ?

Τι αποψη δηλαδη ?
Και τι μπορει να νιωσεις σε μια επαγγελματια ?
Ειναι ''μαγκια'' δηλαδη να συνουσιαστεις απλα με μια επαγγελματια ? (χιλιαδες το κανουν αυτο αρα μονο ''μαγκια'' δεν ειναι)
(γιατι ΕΡΩΤΑΣ αυτο δεν λεγεται με την καμια)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
1. δεν  τρέχουν όλοι στις πουτάνες.
2. ισως αυτο να μην οφείλεται στις κοπέλες που κυκλοφορούν αλλα στα αντρικά συμπλέγματα και φοβίες να πλησιάσουν μια κοπέλα που μπορεί να τους αρνηθει. Ως γνωστόν, η πουτάνα χυλόπιτες δεν ρίχνει.

3.Δεν μπορείς να φανταστείς τι γυναίκες πηδάνε ορισμένοι χοντροί και άσχημοι. Αυτοι όμως δεν εχουν κομπλεξ.

1. -> Σωστα καποιοι μενουν στην μαλακια (ακομη χειροτερο)
2.-> Ναι σιγουρα οι κοπελες δεν φταινε ποτε , αλλα προχωροντας τελικα δεν φταινε ουτε και οι αντρες... εν ολιγοις και με λιγα λογια ο σκυλος τα ριχνει στην γατα η γατα στον ποντικο και ο ποντικος στην ουρα του. Η πουτανα δεν ριχνει χυλοπιτες αλλα αυτες οι γκομενες γιατι ριχνουν? Μιας και τα παιδια ειναι εμφανισημα? Και κυριως Καλα παιδια και οχι επιθετικα? Εγω παει στο διαολο ειμαι σεξιστης , απολυτος και αλαζονοψευτομαγκακι αυτα τα παιδια που ειναι καπως πιο ηρεμα γιατι?

3. Μυθος. Ενας ωραιοτατος μυθος για να ξεπερασεις τα οποια κομπλεξ εχεις σαν ανθρωπος... ως προς αυτη τη κατευθυνση ειναι καλο προτυπο.
Ενας χοντρος θα βρει απο παρεα γκομενα αν ειναι σε καλο κυκλο και ειναι πολυ καλο παιδακι (δεν εχει αποψη , λεει σε ολα ναι και ειναι συγκαταβατικος συνεχως) η αν εχει προνοησει ο μπαμπας του για αυτον με χρηματα
Ολοι οι αλλοι χοντροι πανε να πνιγουν... χοντροι και ασχημοι δηλαδη , ειδα πολλους και απο αυτους στα κλαμπακια της Φυλης στο σαββατο το βραδυ μαζι με μας τους υποτιθεμενους εμφανισιμους και αδυνατους  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αδιαβαστη. δε μελετας το ημερολογιο της Νταριας  :boobies:

Τυπε δεν ειναι αυτο , ειναι και αλλες παραμετροι που δεν εχουν λαβει
υποψιν τους οι εκτορ λοπεζηδες της κοινωνιας.

τυπε νομιζω οτι εχει ωριμασει ο καιρος ωστε να μας κανεις μια σκιαγραφηση του προφιλ μας. ποιοι ειμαστε κλπ. θελω να το δω αμεσα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ειδα πολλους και απο αυτους στα κλαμπακια της Φυλης στο σαββατο το βραδυ μαζι με μας τους υποτιθεμενους εμφανισιμους και αδυνατους  :2funny: :2funny:

Αν κυκλοφορείς μονο Φυλής θα νομίζεις οτι ολος ο υπολοιπος πληθυσμός δεν κάνει τιποτα άλλο απ το να συχνάζει στη Φυλης.

αδιαβαστη. δε μελετας το ημερολογιο της Νταριας  :boobies:

ωχ! πιάστηκα!
ομολογώ οτι δεν το χω διαβάσει ακόμα.
στείλε ενα λινκ να πάω στην κατάλληλη σελίδα. Εγω εχω ξηγηθει ωραία σε αντιστοιχες περιπτώσεις ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν κυκλοφορείς μονο Φυλής θα νομίζεις οτι ολος ο υπολοιπος πληθυσμός δεν κάνει τιποτα άλλο απ το να συχνάζει στη Φυλης.

ωχ! πιάστηκα!
ομολογώ οτι δεν το χω διαβάσει ακόμα.
στείλε ενα λινκ να πάω στην κατάλληλη σελίδα. Εγω εχω ξηγηθει ωραία σε αντιστοιχες περιπτώσεις ;)

με πετυχες σε ασχημη στιγμη. βαριεμαι να κανω και τη μυγα ξου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Μπα , ειμαι απο τους ηπιους μπουρδελιαρηδες (ακομη τουλαχιστον)

Εχουμε μιλησει και για το καμακι αλλωστε.

Συνεχιζεις ομως να μην απαντας σε αυτα που ριχνω στο τραπεζι
Εγω μπορει να εχω κακο χαρακτηρα.
Οι αλλοι τυποι που ειναι πιο ηρεμοι γιατι τρωνε χυλοπιτες?
Και επισης αφου ειναι μαλακια πλεον να ριχνεται ο αντρας....και φοβουνται οι περισσοτερες
οταν πας να τους το κανεις , και ενω εχουν αλλαξει και οι καιροι και εχουμε γινει
πιο προχω και οι γυναικες το κανουν καποιες φορες πρωτες(οπως λενε)
γιατι δεν την πεφτουν αυτες με τροπο στα ηρεμα παιδια?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
1. -> Σωστα καποιοι μενουν στην μαλακια (ακομη χειροτερο)
2.-> Ναι σιγουρα οι κοπελες δεν φταινε ποτε , αλλα προχωροντας τελικα δεν φταινε ουτε και οι αντρες... εν ολιγοις και με λιγα λογια ο σκυλος τα ριχνει στην γατα η γατα στον ποντικο και ο ποντικος στην ουρα του. Η πουτανα δεν ριχνει χυλοπιτες αλλα αυτες οι γκομενες γιατι ριχνουν? Μιας και τα παιδια ειναι εμφανισημα? Και κυριως Καλα παιδια και οχι επιθετικα? Εγω παει στο διαολο ειμαι σεξιστης , απολυτος και αλαζονοψευτομαγκακι αυτα τα παιδια που ειναι καπως πιο ηρεμα γιατι?

Ειναι πολλοι οι λογοι .... απο ελλειψη θαρρους μεχρι ελλειψη δικαιωματος απο την πλευρα του αλλου φυλλου (ανδρες γυναικες)

3. Μυθος. Ενας ωραιοτατος μυθος για να ξεπερασεις τα οποια κομπλεξ εχεις σαν ανθρωπος... ως προς αυτη τη κατευθυνση ειναι καλο προτυπο.
Ενας χοντρος θα βρει απο παρεα γκομενα αν ειναι σε καλο κυκλο και ειναι πολυ καλο παιδακι (δεν εχει αποψη , λεει σε ολα ναι και ειναι συγκαταβατικος συνεχως) η αν εχει προνοησει ο μπαμπας του για αυτον με χρηματα
Ολοι οι αλλοι χοντροι πανε να πνιγουν... χοντροι και ασχημοι δηλαδη , ειδα πολλους και απο αυτους στα κλαμπακια της Φυλης στο σαββατο το βραδυ μαζι με μας τους υποτιθεμενους εμφανισιμους και αδυνατους  :2funny: :2funny:

Δεν ειναι ολοι οι ευσωμοι πως τους παρουσιαζεις
στον αντιποδα να σου πω οτι ακριβως το ιδιο συμβαινει και στους δηθεν αδυνατους εμφανισιμους και φυσικα αναφερωμαι και στα δυο φυλλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom