gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μια μπουρδα ειναι
μια μπουρδα ειναι
μια μπουρδα ειναι
...Εντάξει...άσε εμάς την πλέμπα να βλέπουμε μπούρδες, κι εσύ βλέπε ταινίες του Fassbinder και άκου Rahmaninoff...
σας αφηνω αλλα μετα μην κανετε καμμια μαλακια να μου πουλησετε πνευμα..τον ηπιατε..
σας αφηνω αλλα μετα μην κανετε καμμια μαλακια να μου πουλησετε πνευμα..τον ηπιατε..
Ορεγεσαι ; Στο μπουντρουμι σου.. Δεν εχω κανενα οικτο για οσους αντιφασκουν....Είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι θέλουμε...και ειδικά με μια Ελεηνίδα σαν εσένα...μέχρι και να στον δώσουμε να τον γλείψεις ...(κατά δήλωσή σου-πάντα)...
Ορεγεσαι ; Στο μπουντρουμι σου.. Δεν εχω κανενα οικτο για οσους αντιφασκουν.
...Έλα...ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ...
εδω δεν ξερνας με τα αποφαγια που βλεπεις.. πλλλλλλλλλλλλλλλλακα με κανεις;
...Άσε μας κοριτσάκι, μου...που θα μας κάνεις και κριτική...πήγαινε να βρεις κανα αγοράκι της ηλικίας σου να παίξετε doctor and nurse...
βυζοπολεμο παιζουμε ...Kiss... μαι ας..
η ερι θα μπορουσε να ηταν και η ιδια μοντ να ξερεις.......Με ξένα βυζιά...στην αντιγραφή καλή είσαι πάντως...πας και με τα νερά των mods εδώ μέσα...
...Με ξένα βυζιά...στην αντιγραφή καλή είσαι πάντως...πας και με τα νερά των mods εδώ μέσα...
τα βυζια δικα σου ειναι;εχω ορκιστει πιστη στους μονδ και αφοσιωση στον αντισθενη. εχουμε προβληματακι;
εχω ορκιστει πιστη στους μονδ και αφοσιωση στον αντισθενη. εχουμε προβληματακι;
μοντς ....αυτοι οι αγνωστοι αναμεσα μας..........ΚΑΝΕΝΑ...Γραμμένους σας έχω...άλλωστε αν δεν υπήρχαμε εμείς, δε θα υπήρχαν κι αυτοί...
μοντς ....αυτοι οι αγνωστοι αναμεσα μας.......
...Ο καλύτερος είναι αυτός που το παίζει ειδήμων στη rock και βγάζει λίστες απ το ιντερνετ...
ενω εσυ εχεις εισαι ειδημων στο κισμετ..
...Έχω είμαι...Μάστα...Νέα Ελληνική γραμματική...