Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εντ χιαρ  γουι γκοου αγκαιν
αναδερ μπραντ νιου ντευ χας καμ

καλημερα ομορφη..
εσενα να σε βαζουμε στις ελλεηνίδες ή στις κυπριοπουλες?
ή το ίδιο ειναι? :P :P

οσες φιλες εχω κυπριες λενε ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ..
:P

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
τι ρατσισμος ειναι αυτος. γραφουμ με γκρηγκλις και μας την πεφτετε. γραφει αγγλικα με ελληνικους χαρακτηρες και δεν την πεφτετε.
stop the adikia naou.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
δεν υπαρχει ρουλ αγκαινστς δατ ομως μαι ντιαρ γκομπρ... ντοντ πουτ φυτιλιες κ δευ μεηκ ουαν κοζ αι ριλι λαικ ραιτινγκ λαικ δις εντ ιφ νοτ αι γουιλ χαβ ε ντιπρεσσιον τουλαχιστον :crazy:
καλημερα ομορφη..
εσενα να σε βαζουμε στις ελλεηνίδες ή στις κυπριοπουλες?
ή το ίδιο ειναι? :P :P

οσες φιλες εχω κυπριες λενε ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ..
:P

δεν ειναι ελληνιδες? δεν εχουν καμια σχεση με ελληνικο εθνος αυτες? θα σου λεγα τι ειναι αλλα ειμαι ευγενικη... *P

δεν θα κατσω να πω τι ειμαι εγω... αλλα κ οι κυπριες εχουν γινει πολυ σνομπ τα τελευταια χρονια χαχαχα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δεν ειναι ελληνιδες? δεν εχουν καμια σχεση με ελληνικο εθνος αυτες? θα σου λεγα τι ειναι αλλα ειμαι ευγενικη... *P

δεν θα κατσω να πω τι ειμαι εγω... αλλα κ οι κυπριες εχουν γινει πολυ σνομπ τα τελευταια χρονια χαχαχα

συμφωνω...
ξερω παρα πολλες κ οπως τα λες ειναι..

κ μερικες τα εχουν με τουρκους ελεω σπουδων αγγλια ΑΛΛΑ βριζουν τους ελληνες επειδη κ καλα σας προδωσαν το 74(που στην ουσια η χουντα κ η αμερικη κ η αγγλια σας προδωσαν,οχι ΟΛΟΙ οι ελληνες)..
δεν φανταζεσαι ποσο με νευριαζει αυτο..

εκει να με δεις..
αυτα που τους λεω ειναι 231231231312 φορες χειροτερα απο αυτα που λεω για ελλεηνιδες..

εχω κ μια γνωστη που αλλαξε θρησκεια για να παντρευτει τουρκο,ο τουρκος ηταν ξαδελφος του εμρε,τουρκου ποδοσφαιριστη ..
αυτες ειναι χειροτερες απο την τελευταια ελλεηνίδα μαλλον..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
τουρκο? κ μιλαμε για κυπριες που ζουσαν κυπρο ολη τους τη ζωη κ πηγαν για σπουδες ινγκλαντ? εχω την εντυπωση οτι ξερεις περιπτωσαρες απλως χαχαχα
που τις βρισκεις κ εσυ?

τεσπα δεν θελω να συζητησουμε αυτο το θεμα.. κυπρος - ελλαδα - 74 κλπ γιατι δεν εχει νοημα κ μπορει κ να υπαρξουν κ τσακωμοι (οχι μεταξυ μας γενικα) *P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
τουρκο? κ μιλαμε για κυπριες που ζουσαν κυπρο ολη τους τη ζωη κ πηγαν για σπουδες ινγκλαντ? εχω την εντυπωση οτι ξερεις περιπτωσαρες απλως χαχαχα
που τις βρισκεις κ εσυ?

τεσπα δεν θελω να συζητησουμε αυτο το θεμα.. κυπρος - ελλαδα - 74 κλπ γιατι δεν εχει νοημα κ μπορει κ να υπαρξουν κ τσακωμοι (οχι μεταξυ μας γενικα) *P

ξερω πολλες κυπριες βρε..
οποιο παπλωμα κ να σηκωσεις,μια κυπρια θα βρεις απο κατω  :P :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
απο ποια πολη οι περισσοτερες εαν επιτρεπεται? (διοτι εμεις της λευκωσιας ειμαστε οι πιο σνομπ... οχι εγω δλδ οι αλλες... χαχαχα)

πολλα παπλωματα σηκωνεις μαλλον γιατι οσο κ να πεις δεν ειμαστε κ τοσοι πολλοι... *P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
απο ποια πολη οι περισσοτερες εαν επιτρεπεται? (διοτι εμεις της λευκωσιας ειμαστε οι πιο σνομπ... οχι εγω δλδ οι αλλες... χαχαχα)

πολλα παπλωματα σηκωνεις μαλλον γιατι οσο κ να πεις δεν ειμαστε κ τοσοι πολλοι... *P

παφο κ λευκωσια εχω κολλητες που γνωρισα εδω κ γυρισαν πισω κ τωρα μενουν εκει..
τις παφιωτισσες τις λετε βλαχες ξερω κ οι πρωτευουσιανες το παιζετε ιστορια..

οι αλλες απο πολλα μερη εκει,ακομα κ καταγωγη απο κατεχομενα ξερω..
ο σπιτονοικοκυρης μου ειναι απο κατεχομενα(αμμοχωστος) κ οταν κατεβαινει κατω παει να παιξει στα κατεχομενα στα καζινο κ οταν τον ρωτησα πως μπορει μου λεει 'δεν τρεχει κατι,ξεχαστηκαν πια αυτα'..

αντε βρες..

εγω δεν ειμαι υπερπατριωτης κ τετοια,ακομα κ για το κατεχομενο κουβειτ για παραδειγμα τα ιδια ελεγα..δεν εχει να κανει με ελλαδα απλα με ενα κατεχομενο μερος,οποιο κ να ηταν,τα ιδια θα ελεγα γιατι με πειραζει η αδικια..μεγαλη μαλακια δεν ειναι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
βρε μουνιτσα που εισαι εσυ?ολα καλα?σε χασαμε!!

Αδερφέ γιατί είσαι τόσο αγαθός;
Δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι σ αυτό το σάιτ πλην κάνα δυό εξαιρέσεων είναι όλες κι όλες 5-6 αγάμητα μουνιά που μπαίνουν κατά καιρούς με διαφορετικά νικς;
Δε θέλει και πολλή φαιά..........

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Αδερφέ γιατί είσαι τόσο αγαθός;
Δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι σ αυτό το σάιτ πλην κάνα δυό εξαιρέσεων είναι όλες κι όλες 5-6 αγάμητα μουνιά που μπαίνουν κατά καιρούς με διαφορετικά νικς;
Δε θέλει και πολλή φαιά..........

φιλε ειλικρινα οχι,αυτο δεν το ειχα σκεφτει..
ειδικα για μουνιτσα..

καλημερα φιλε,ετοιμασου για πεμπτη..εχει γαβρο στα καρβουνα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φιλε ειλικρινα οχι,αυτο δεν το ειχα σκεφτει..
ειδικα για μουνιτσα..

καλημερα φιλε,ετοιμασου για πεμπτη..εχει γαβρο στα καρβουνα..
μα δεν αναφέρομαι απαραιτήτως στη μουνίτσα.....
Απλά στο ιντερνετ να ξέρεις ότι κατά βάση κυκλοφορεί ότι πιο κομπλεξικό, άσχημο, αγάμητο και ανώμαλο υπάρχει στον κόσμο......
Η φτηνή διέξοδος του α δου σου λου δίδει και στο τελευταίο μπάζο τον τελευταίο λόγο να μην αυτοκτονήσει.

Την Πέφτη θα πέσει πολύ λάδι........

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Απλά στο ιντερνετ να ξέρεις ότι κατά βάση κυκλοφορεί ότι πιο κομπλεξικό, άσχημο, αγάμητο και ανώμαλο υπάρχει στον κόσμο......
Η φτηνή διέξοδος του α δου σου λου δίδει και στο τελευταίο μπάζο τον τελευταίο λόγο να μην αυτοκτονήσει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελειο...τελεια ατακα..

Επισκέπτης

Τι αυτοκριτική..μπράβο ρε περσόνα. Έτσι σε θέλω να αυτοπροσδιορίζεσαι που και που.. ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τι αυτοκριτική..μπράβο ρε περσόνα. Έτσι σε θέλω να αυτοπροσδιορίζεσαι που και που.. ;)

ως τι είχες μπει πριν από 2 λεπτά μωρή σαββούρα;....
Κάνε αναφορά τώρα στο συντονιστή να με κάνει γουόρν...............

Επισκέπτης
ως τι είχες μπει πριν από 2 λεπτά μωρή σαββούρα;....
Κάνε αναφορά τώρα στο συντονιστή να με κάνει γουόρν...............

Ε δεν γίνεται να σε κάνει γουορν γιατί θέλω καποια στιγμή να μπω με το νικ σαβούρα! χαχαχαχαχαχαχ
Εξαλλου συνεχίζεις να αποτυπώνεις τον χαρακτήρα σου, χαζή είμαι να μην σε αφήσω ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ε δεν γίνεται να σε κάνει γουορν γιατί θέλω καποια στιγμή να μπω με το νικ σαβούρα! χαχαχαχαχαχαχ
Εξαλλου συνεχίζεις να αποτυπώνεις τον χαρακτήρα σου, χαζή είμαι να μην σε αφήσω ;)
το χαρακτήρα μου τον αποτυπώνω.
την ερώτηση δεν απάντησες....
Αιντε γιατί σαν πολλές καριόλες απ την ίδια πσρέα δεν μπήκατε στο μαντρί;
Πήγαινε να παίξεις τώρα με την κλειτορίδα σου και μπαίνεις αργότερα ως σαββούρα...
Αλλωστε χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
παφο κ λευκωσια εχω κολλητες που γνωρισα εδω κ γυρισαν πισω κ τωρα μενουν εκει..
τις παφιωτισσες τις λετε βλαχες ξερω κ οι πρωτευουσιανες το παιζετε ιστορια..

οι αλλες απο πολλα μερη εκει,ακομα κ καταγωγη απο κατεχομενα ξερω..
ο σπιτονοικοκυρης μου ειναι απο κατεχομενα(αμμοχωστος) κ οταν κατεβαινει κατω παει να παιξει στα κατεχομενα στα καζινο κ οταν τον ρωτησα πως μπορει μου λεει 'δεν τρεχει κατι,ξεχαστηκαν πια αυτα'..

αντε βρες..

εγω δεν ειμαι υπερπατριωτης κ τετοια,ακομα κ για το κατεχομενο κουβειτ για παραδειγμα τα ιδια ελεγα..δεν εχει να κανει με ελλαδα απλα με ενα κατεχομενο μερος,οποιο κ να ηταν,τα ιδια θα ελεγα γιατι με πειραζει η αδικια..μεγαλη μαλακια δεν ειναι?

ο σπιτονοικοκυρης σου ειναι μαλαξ
οπως κ αλλοι σαν αυτον
κ τπτ δεν ξεχαστηκε

τεσπα
ναι οντως ισχυουν αυτα που λες για τις γυναικες *P

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος και συ μιλας για κατι πραγματα μικρα. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
το χαρακτήρα μου τον αποτυπώνω.
την ερώτηση δεν απάντησες....
Αιντε γιατί σαν πολλές καριόλες απ την ίδια πσρέα δεν μπήκατε στο μαντρί;
Πήγαινε να παίξεις τώρα με την κλειτορίδα σου και μπαίνεις αργότερα ως σαββούρα...
Αλλωστε χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.......

τι λες παιδί μου ; Θα χάσω εγώ την ευκαιρία να σε βλέπω να ιδρώνεις και να ξε ιδρώνεις απο άγχος για το τι θα μου απαντήσεις;
Ξέρεις και άλλες παροιμίες που να σου ταιριάζουν τόσο;
Να βοηθήσω; ε.... ας πούμε αυτήν που λεει της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες την ξέρεις;
Γάντι σου πάει... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τι λες παιδί μου ; Θα χάσω εγώ την ευκαιρία να σε βλέπω να ιδρώνεις και να ξε ιδρώνεις απο άγχος για το τι θα μου απαντήσεις;
Ξέρεις και άλλες παροιμίες που να σου ταιριάζουν τόσο;
Να βοηθήσω; ε.... ας πούμε αυτήν που λεει της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες την ξέρεις;
Γάντι σου πάει... :2funny:
Ιδρώνω μόνο όταν γαμάω....
Προφανώς μόνο κοντές ψωλές σε γαμάνε γι αυτό την ξέρεις καλά την παροιμία......
Και που και που το ξυρίζουμε εεεε;
Γιατί σε κόβω για πολύ περμανάντ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom