Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αλλο να ζεις κι αλλο να κανεις ταξιδια να το ξερεις...

μονο μαζοχιστρια πρεπει να εισαι για να προτιμας να ζεις στην ελλαδα...αν σου δινοταν η ευκαιρια δεν θα εφευγες? το ιδανικο ειναι να μενεις εξω και να κανεις κανα ταξιδι στην ελλαδα μια φορα τον χρονο..μαλακες ειναι οι ομογενεις?γυρισε κανενας πισω? μαλλον οχι...
εκτος αν εχεις εμπειρια απο ζωη στην ουγκαντα και δεν εχεις δει κατι αλλο στην ζωη σου... :think:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έλα  αγαπητέ  DIKY τί πιο ωραίο από το να είσαι στην Ελλάδα  και να  πηδάς  αλλοδαπές .  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μονο μαζοχιστρια πρεπει να εισαι για να προτιμας να ζεις στην ελλαδα...αν σου δινοταν η ευκαιρια δεν θα εφευγες? το ιδανικο ειναι να μενεις εξω και να κανεις κανα ταξιδι στην ελλαδα μια φορα τον χρονο..μαλακες ειναι οι ομογενεις?γυρισε κανενας πισω? μαλλον οχι...
εκτος αν εχεις εμπειρια απο ζωη στην ουγκαντα και δεν εχεις δει κατι αλλο στην ζωη σου... :think:

ζω στις βρυξελλες και εχω ταξιδεψει σε αμετρητες πολεις σε αλλες 5 χωρες εκτος απο την ελλαδα και το βελγιο. οτι ειπα δεν ηταν ειρωνικο απλως κοινη λογικη. καθε μερος εχει τα καλα του... καλα η ελλαδα μονο για διακοπες ειναι για να λεμε και την αληθεια αλλα οταν την βλεπεις μονο μεσα απο ταξιδι λες ποπο τι χωρα ειναι αυτη. το ιδιο ισχυει και για τις αλλες χωρες

Επισκέπτης

Πεστα ρε φιλε.Η κολοελαλδα μονο για τα νησια της το καλοκαιρι αξιζει και για τις τουριστριες της.Κατα τα αλλα ειναι για τον πουτσο να μενεις εδω ολο τον χρονο  :jerking: :jerking: :jerking:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
DIKY την Παρασκευη παρε με μαζι σου και φερε μου και το CD ....

Ποσταρω φοτο απο μη Ελλεεινιδα που πηγαινε πρωι πρωι στη δουλεια της ( η φοτο ειναι απο εξωτερικο προφανως ....)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Πεστα ρε φιλε.Η κολοελαλδα μονο για τα νησια της το καλοκαιρι αξιζει και για τις τουριστριες της.Κατα τα αλλα ειναι για τον πουτσο να μενεις εδω ολο τον χρονο  :jerking: :jerking: :jerking:

τα παντα ειναι της πλακας εδω..
αστεια χωρα...
κ μην πει κανενας γιατι δεν φευγετε..ολοι εχουμε λογους που δεν φυγαμε(ακομα)ή που φυγαμε κ γυρισαμε ή οτιδηποτε ο καθενας..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
DIKY την Παρασκευη παρε με μαζι σου και φερε μου και το CD ....

Ποσταρω φοτο απο μη Ελλεεινιδα που πηγαινε πρωι πρωι στη δουλεια της ( η φοτο ειναι απο εξωτερικο προφανως ....)

ειναι να απορεις παντως χειμωνα καλοκαιρι φοραν ανοιχτα ρουχα και απορω πως δεν κρυωνουν τωρα πια βεβαια καταλαβα οτι το κρυο ειναι μεχρι να το συνηθισεις

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε κώλυμα με της Ελληνίδες..

fcs2mq.gif

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγω διαφωνω σε ΠΑΡΑ πολλα απο αυτα που λεει ο τσολιας..
και ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος..
κ το ΜΙΖΕΡΟΣ μπορει να το οριζει ο καθενας μας διαφορετικα..για μενα αλλο μπορει να σημαινει μιζερια,για τον τσολια αλλο..
αυτο θα πω μονο..

και οποιος δεν γουσταρει ας μην διαβαζει το θρεντ..

κ μην το παρεις προσωπικα τσολια,αλλα δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι με αυτο που εγραψες..
σιγά μην το πάρω προσωπικά ... εδώ είμαστε για να περνάμε καλά ... απλώς έγραψα αυτό που μου βγαίνει.
δεν σκέφτομαι ότι θα πρέπει να πάρω ελληνίδα ή ξένη ... είμαι όπως τα φέρει η τύχη.
φυσικά όμως δεν βάζω τον εαυτό μου να λέει συνέχεια ότι οι ελληνίδες είναι ελλεινίδες γιατί από το πολύ πιπίλισμα στο τέλος θα το πιστέψω.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:rockon: :rockon: :rockon:

Μοιρολατρικος ο φιλτατος τσολιας με μια δοση κιολας εθνικισμου επειδη θιξαμε τις Ελεινιδες και ατυχης συγκρισης τους με τις ξενες.
εθνικιστή μπορείς να με πεις επειδή θέλω να φάω λάχανο τους τουρκαλάδες
μια από τα ίδια για την μακεδονία... όχι όμως για τις ελληνίδες :cheesy:
και αυτό γιατί :
περιτριγυριζόμαστε κάθε μέρα από αυτές και μας επηρεάζουν|
καρδιά είναι αυτή και μάτια δεν έχει , οπότε ποτέ δεν ξέρεις|
και στο κάτω κάτω δεν είναι όλες έτσι...
αν είναι να τύχει μία στα χρόνια που θα είμαι στην ελλάδα είναι καλοδεχούμενη για κάτι σοβαρό ή φευγαλαίο ανάλογα πως θα τύχει
αν πάλι φύγω για εξωτερικό (μεταπτυχιακό-δουλειές-μλκιες) δν νομίζω να είμαι μοιρολάτρης γιατί θα καθορίσω εγώ το μέλλον μου και όχι το γεγονός ότι γεννήθηκα στην ελλάδα-βαφτίστηκα χριστιανός-κληρονόμησα χρέη,λεφτά-γεννήθηκα φτωχός(είναι πράγματα τα οποία δν μπορώ να τα αλλάξω αμέσως αλλά έχω την δυνατότητα και τον υποτυπώδη νου για να το πράξω)

και για να κλείσω θέλω να πω ότι:
το γεγονός ότι κάθεται ο καθένας και βρίζει άτομα και προσωπικότητες χωρίς όμως να αγγίζει ούτε τον μέσο όρο από αυτά που προσπαθεί να περιγράψει με κάνει να γράφω αυτά που γράφω. μπορεί ο καθένας να γράψει εδώ μέσα ότι θέλει αλλά θα ήταν πιο φρόνιμο για αυτόν να τα πει στο σωστό άνθρωπο.
Και ναι θεωρώ μιζέρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ να κάθεται κόσμος εδώ αλλά και σε αρσενικοθηλυκές  παρέες και να θάβει το άλλο φύλλο και όλα αυτά επειδή ξέρει ότι θα βρει συμπαράσταση από τους όμοιους του. Εγώ δεν κάθομαι να συζητήσω γιατί με παράτησε η γκόμενα ή γιατί δεν ανταποκρίθηκε σε αυτά που ένοιωθα-είπα-έκανα... είμαι σύμφωνος να τα μοιραστώ μαζί σας ,όπως και το έχω κάνει, αλλά από κάποιο σημείο και μετά πρέπει να συζητήσεις με το άλλο "μισό" ή "ολόκληρο" . ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας.

(Ο εθνικιστής των ελληνίδων που είπατε πιο πάνω περιμένει τις περισυνές αμερικανίδες για να τους δείξει τα ελληνικά αξιοθέατα)
Το καλοκαίρι έφτασε... και ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

ες αύριο τα σπουδαία λοιπόν με νέα και εντυπώσεις

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Παραλία. Γνωστό μαγαζί. Πανσέληνος. Η γνωστή παρουσιάστρια, με τα μπούτια πεταγμένα έξω, φλερτάρει μ' ένα νεαρό υπό το σεληνόφως.

Ξαφνικά εξαφανίζονται και οι δύο. Σε ...

...απόσταση βολής ένας παπαράτσι βλέπει το "λαυράκι" να χάνεται μέσα από τα χέρια του. Τους ψάχνει παντού, αλλά δεν τους βρίσκει...

Μια τρελή υποψία μπαίνει στο μυαλό του και πάει και στήνεται έξω από τις τουαλέτες. Μετά από μισή ώρα αναμονής και εκεί που ετοιμαζόταν να φύγει, την βλέπει...

Η παρουσιάστρια βγαίνει από τις ... αντρικές τουαλέτες με το φόρεμα κουρέλι. Παραπατάει, ημιλιπόθυμη από το άγριο σεξ.

Επειδή μπορεί να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες, σας το λέμε. Για να είστε υποψιασμένοι...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Από mail που πήραμε Η βυζαρού της Αγ. Παρασκευής

Χαμός με τη βυζαρού εκεί στο μέγαρο. Η Λ.Κ. το παίζει φίρμα αλλά όλοι ξέρουμε πως έφτασε μέχρι εκεί. Μετά τη σχέση της με τον Σ.Τ. τώρα έχει ρίξει αλλού τα δίχτυα της. Ενώ γλυκοκοιτάζει τον Δ.Γ. το παίζει και με το Π.Π. Αμαν κυρά μου είσαι και παντρεμένη.
Αναρτήθηκε από John στις 3:40 μμ 4 σχόλια
Από mail που πήραμε

Ο άρχοντας του Περισσού δεν το βάζει κάτω. Πάλι τον έκαναν τσακωτό να τρώει και να πίνει και μετά να βγάζει τα μάτια του μέσα στη mercedes του με την γνωστή του φιλενάδα. Ε ρε γέλια που πέφτουν. Πάλι καλά που έχουν αυτόν εκεί στον Περισσό γιατί έριξαν και κλάμα με το κλείσιμο της φυλλάδας.
Αναρτήθηκε από John στις 3:30 μμ 0 σχόλια
Από mail που πήραμε

Άγριο παιχνίδι στην Κηφισιά. Ο Σ.Μ. δε λέει να ξεκωλλήσει από την Μ.Κ.. Λένε ότι έχουν και ερωτική φωλιά για τα πεταχτά σεξουαλικά τους παιχνίδια. Αλήθεια ρε Μ.Κ. μαζί σου φέρνεις και το δονητή σου;
Αναρτήθηκε από John στις 3:29 μμ 0 σχόλια
Απάντηση στα τροκτικά

Μου φαίνεται ότι εκεί στους υπονόμους τους τρώει ο κώλος τους. Μας έπιασαν στο στόμα τους αλλά αν συνεχίσουν θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα. Και για τον αρχισυντάκτη του παιδεραστή που έχει σχέση 10 χρόνια αλλά είναι παρθένος και για τις αλλαξοκωλιές που κάνουν. Οκ τρωκτικά το πούλο γιατί θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα.
όσο για τον άλλο τον αντίπαλό σας καλά πληροφορήθηκε ότι είχαμε κάτι προβλήματα αλλά όπως βλέπετε τα τελειώσαμε. Περιμένουμε τα email σας και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια
Αναρτήθηκε από John στις 3:25 μμ 0 σχόλια
Της αγάπης γιατρειά

Στο υποκατάστημα του ΙΚΑ πάνω από τη Βασ. όλγας γίνεται το έλα να δεις. Μόλις κλείνουν το μεσημέρι στον τέταρτο όροφο μαζεύεται η διευθύντρια του προσωπικού και ο υπεύθυνος ταμείου και βγάζουν τα ματια τους. Ο Ι.Κ. και η Α.Λ. είναι παντρεμένοι αλλά καθόλου δεν καίγονται
Αναρτήθηκε από John στις 3:22 μμ 0 σχόλια
Από mail που πήραμε Αλλού τρώει και πίνει αλλού πάει και το δίνει

Γνωστός τηλεπανελίστας με... αμφί-βόλου ορέξεις, αλλού πίνει το εσπρεσσάκι του κι αλλού πάει και το δίνει (το θέμα, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό). Πολύ Χάι καταστάσεις.
Αναρτήθηκε από John στις 3:20 μμ 0 σχόλια
Από mail που πήραμε Το μελανούρι και η αχόρταγη

Ποια παραγωγος ειδησεων στον Αντ1 κλεινει τα φωτα στα μονταζ οταν συναντιεται με ενα πολυ μελαχροινο αγορι...Μηπως φοβαται τα στελεχη που περνουν γιατι και μαυτους κατι ειχε παντα...
Αναρτήθηκε από John στις 3:19 μμ 0 σχόλια
16 Απρ 2008
Ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείχνετε

Παιδιά μην ντρέπεστε δώστε μας και άλλα καυτά νέα. Βγάλτε στον τάκο όλες τις παράνομες σχέσεις και όλες τις ξεκωλλιάρες και όλες τις αδερφές. χαχαχαχαα θα πέσει πολύ γέλιο. Γιατί οι πιο γελοίοι είναι οι δημοσιογραφίσκοι, που το παίζουν ότι έχουν και εξουσία.
στείλτε μας και βίντεο αν έχετε με δημοσιογραφίνες που γαμιούνται σαν σκυλιά και τώρα το παίζουν παρθένες.
Αναρτήθηκε από John στις 9:32 μμ 7 σχόλια
Από mail που πήραμε

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ Η ΑΠΛΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ; Ζ.Ν. ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΒΥΖΙ, ΜΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ, ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΚΑΝΕΝΑ!!!
Αναρτήθηκε από John στις 9:29 μμ 0 σχόλια
Από mail που πήραμε

ΠΟΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Τ.Σ. ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΑΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

:boobies: :boobies: :boobies:αυτο ειναι Blog που βγαζει τα απλυτα των γνωστων tv-ελλεεινίδων στην φόρα..

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παλι εκτος θεματος ο λαπλας........ολο οφ τοπικ τα βγαζεις τα θρεντ τι θα γινει με την παρτυ σου? :P
ελα για να βλεπω δουλεια.......θαψιμο.....ανοιξε και ο καιρος και ολο και κατι θα βγει προς συζητηση....... :P :P

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παλι εκτος θεματος ο λαπλας........ολο οφ τοπικ τα βγαζεις τα θρεντ τι θα γινει με την παρτυ σου? :P
ελα για να βλεπω δουλεια.......θαψιμο.....ανοιξε και ο καιρος και ολο και κατι θα βγει προς συζητηση....... :P :P

Επ σε τσάκωσα!!! ;)
Εσύ θα γίνεις η πράκτοράς μου που θ'ανοίξει το θρέντ "Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;"!!! :dancing:
Πρέπει κι εμείς να φάμε το κράξιμο της αλεπούς να έχει χαβαλέ!!! :tooth:
Εντάξει κοπέλα μου; Αν σου την πει κανείς, πες ο βύζος φταίει... :rockon: :rockon: :rockon:

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Το βιντεάκι σου φίλε Λαπλάς αποδεικνύει ότι οι Ελλεεινίδες είναι για τον ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δέστε τι γράφει κάτω στη σελίδα της η theofania.

"THEOFANIA IS SEEKING SPONSOR"    :2funny: :2funny: :2funny:

TI MOYNA EINAI AYTH REEEEEEEEE?????????????????????  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Λοιπον για να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια και επειδη ολα τα λιγουρια τις ιδιες αποψεις εχουν και δικαιωμα τους ειναι να ειναι σαβουρηδες γραφω τα παρακατω!

Ας παρουμε μονο την Ευρωπη!

Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ρωσσιδες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Τσεχες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ουγγαρεζες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ουκρανεζες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Πολωνεζες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ρουμανες?

Η απαντηση ειναι ενα μεγαλο 'ΟΧΙ"
Γι'αυτο Βουλωστε το!!!!!!!!!!!!!

Θελετε και αλλα???????????????????

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

βρε μουνιτσα που εισαι εσυ?ολα καλα?σε χασαμε!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Λοιπον για να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια και επειδη ολα τα λιγουρια τις ιδιες αποψεις εχουν και δικαιωμα τους ειναι να ειναι σαβουρηδες γραφω τα παρακατω!

Ας παρουμε μονο την Ευρωπη!

Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ρωσσιδες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Τσεχες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ουγγαρεζες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ουκρανεζες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Πολωνεζες?
Συγκρινονται οι Ελληνιδες με τις Ρουμανες?

Η απαντηση ειναι ενα μεγαλο 'ΟΧΙ"
Γι'αυτο Βουλωστε το!!!!!!!!!!!!!

Θελετε και αλλα???????????????????

oχι βεβαια..σε κανεναν τομεα..
η ελληνιδα μονο σε αυτους τους τομεις ειναι ΑΝΙΚΗΤΗ:στην γκρινια κ στην μιζερια κ στην αχαριστια..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εντ χιαρ  γουι γκοου αγκαιν
αναδερ μπραντ νιου ντευ χας καμ

Stories

Νέο!