αδελφε εχεις δικιο..το παρακανα..
ριξε ενα θεμα για ελλεεινιδες να το συζητησουμε![]()
το μουνι των ουκρανεζων μυριζει πιο ωραια απο των ελληνιδων οριστε θεμα
το μουνι των ουκρανεζων μυριζει πιο ωραια απο των ελληνιδων οριστε θεμα
χαχαχαχα φιλε κατι αλλο,δεν θελω να σχολιασω εμφανιση..
κατι με χαρακτηρα καλυτερα![]()
![]()
παιδες ενα εχω να πω...ειμαι εδω και δυο μερες σε κατασταση αποσυνθεσης και απελπισιας γιατι γυρισα απο εξωτερικο και αυτα που ειδα, εζησα..οι γυναικες που πηδηξα,που γνωρισα..ο τροπος που με κοιτουσανε στα μπαρ..γαμηστε τα παιδια, παμε να φυγουμε για εξωτερικο. ειναι πραγματικα αληθεια οτι οι ελλεεινιδες ειναι μαλακισμενα πλασματα αξιοθρηνητα. τι θα κανουμε, πως θα γινει να παμε εξω ολοι να περναμε ανθρωπινα και καλυτερα απο ολες τις αποψεις και κυριως να αφησουμε τις ελλεεινιδες πισω μας. λυπαμαι που και στο θρεντ αυτο μιλανε και εχουν λογο μερικα απο αυτα τα αξιοθρηνητα πλασματα και μαλιστα δινουμε αξια στα λεγομενα τους!
ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ...
για πες,περασες τοσο καλα?
Οχι σε παρακαλω ντικι οχι πολλες λεπτομερειες εδω.Θα βαλω τα κλαματα που ειμαι εγκλωβισμενος σε αυτην την σκατοχωρα μεχρι να τελιωσω τις σπουδες μου...
Οχι σε παρακαλω ντικι οχι πολλες λεπτομερειες εδω.Θα βαλω τα κλαματα που ειμαι εγκλωβισμενος σε αυτην την σκατοχωρα μεχρι να τελιωσω τις σπουδες μου...
ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ...
για πες,περασες τοσο καλα?
δεν θελω να πω εδω αυτα που εζησα, μονο σε πμ οποιος θελει να του πω..παντως ακομη δεν εχω βγει απο το σπιτι μου, μονο στην δουλεια πηγαινω για να μην δω κατι που να μου χαλασει την ολη ομορφη εικονα που εχω...
βγες εξω να δεις και την γλυκα....μιλαει η πειρα
πιστευω να ην το λες ειρωνικα "πεπειραμενη" μου γυναικα γιατι αυτο που εχω να συμβουλεψω εγω ειναι να παει εξω να δει πραγματικα την γλυκα...
δεν θελω να πω εδω αυτα που εζησα, μονο σε πμ οποιος θελει να του πω..παντως ακομη δεν εχω βγει απο το σπιτι μου, μονο στην δουλεια πηγαινω για να μην δω κατι που να μου χαλασει την ολη ομορφη εικονα που εχω...
εχω κανει πολλα ταξιδια αλλα βασικα δεν θελω να ανοιξω διαλογο μαζι σου γιατι θα καταλαηξει σε αντιπαραθεση και δεν εχω ορεξη τωρα..καταλαβε με, μολις γυρισα απο αλλο ενα ονειρο..ζουσες εκει η για ταξιδι πηγες;
εχω κανει πολλα ταξιδια αλλα βασικα δεν θελω να ανοιξω διαλογο μαζι σου γιατι θα καταλαηξει σε αντιπαραθεση και δεν εχω ορεξη τωρα..καταλαβε με, μολις γυρισα απο αλλο ενα ονειρο..
whitey διαβασε το πμ σου..
ε,ναι σε κανα μηνα πιστευω θα εχω επανελθει..με τιποτα καφες φιλε, ουτε να τις δω δεν θελω για την ωρα. θα ξαναβγω παλι καμια παρασκευη σε κωλομπαρο να δω καμια ρωσιδα παλι..μεχρι εκει! ;)αυτο κανω κ εγω μολις γυριζω απο εξωτερικο..
λες να ειμαστε κλωνοποιημενοι?
ουτε καφε δεν θελω να πηγαινω μετα ΚΥΡΙΩΣ με γυναικες..