Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μπα... οι ουκρανεζες εχουν καλυτερους κωλους  :boobies: :boobies: :grin:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• eleinida1.JPG
    eleinida1.JPG
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 21

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

χαχαχαχα φιλε κατι αλλο,δεν θελω να σχολιασω εμφανιση..
κατι με χαρακτηρα καλυτερα :P :P

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχχα ΩΧ παναγια μου μας πηρε ο αερας απο τα μπαζα ρε ασπρουλη!!!! ΕΡΘΚΟΥΕΙΚ!!!!

Επισκέπτης
χαχαχαχα φιλε κατι αλλο,δεν θελω να σχολιασω εμφανιση..
κατι με χαρακτηρα καλυτερα :P :P

Εχω καιρο να ασχοληθω με ελεινιδα για να εχω κατι σε χαρακτηρα  :P .Παντως πριν 2 χρονια τα ειχα με μια Αθηναια που παρολλο που ηταν αρκετα καλο κομματι ειχε τετοια αντιθηλυκη συμπεριφορα και καποια ψυχολογικα προβληματα που ουτε να την πηδησω δεν ηθελα.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
παιδες ενα εχω να πω...ειμαι εδω και δυο μερες σε κατασταση αποσυνθεσης και απελπισιας γιατι γυρισα απο εξωτερικο και αυτα που ειδα, εζησα..οι γυναικες που πηδηξα,που γνωρισα..ο τροπος που με κοιτουσανε στα μπαρ..γαμηστε τα παιδια, παμε να φυγουμε για εξωτερικο. ειναι πραγματικα αληθεια οτι οι ελλεεινιδες ειναι μαλακισμενα πλασματα αξιοθρηνητα. τι θα κανουμε, πως θα γινει να παμε εξω ολοι να περναμε ανθρωπινα και καλυτερα απο ολες τις αποψεις και κυριως να αφησουμε τις ελλεεινιδες πισω μας. λυπαμαι που και στο θρεντ αυτο μιλανε και εχουν λογο μερικα απο αυτα τα αξιοθρηνητα πλασματα και μαλιστα δινουμε αξια στα λεγομενα τους!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
παιδες ενα εχω να πω...ειμαι εδω και δυο μερες σε κατασταση αποσυνθεσης και απελπισιας γιατι γυρισα απο εξωτερικο και αυτα που ειδα, εζησα..οι γυναικες που πηδηξα,που γνωρισα..ο τροπος που με κοιτουσανε στα μπαρ..γαμηστε τα παιδια, παμε να φυγουμε για εξωτερικο. ειναι πραγματικα αληθεια οτι οι ελλεεινιδες ειναι μαλακισμενα πλασματα αξιοθρηνητα. τι θα κανουμε, πως θα γινει να παμε εξω ολοι να περναμε ανθρωπινα και καλυτερα απο ολες τις αποψεις και κυριως να αφησουμε τις ελλεεινιδες πισω μας. λυπαμαι που και στο θρεντ αυτο μιλανε και εχουν λογο μερικα απο αυτα τα αξιοθρηνητα πλασματα και μαλιστα δινουμε αξια στα λεγομενα τους!

ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ...
για πες,περασες τοσο καλα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Οχι σε παρακαλω ντικι οχι πολλες λεπτομερειες εδω.Θα βαλω τα κλαματα που ειμαι εγκλωβισμενος σε αυτην την σκατοχωρα μεχρι να τελιωσω τις σπουδες μου...

αστον να τα πει φιλε να τα ακουν ολοι..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οχι σε παρακαλω ντικι οχι πολλες λεπτομερειες εδω.Θα βαλω τα κλαματα που ειμαι εγκλωβισμενος σε αυτην την σκατοχωρα μεχρι να τελιωσω τις σπουδες μου...

βγες εξω να δεις και την γλυκα....  :grin: μιλαει η πειρα

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ...
για πες,περασες τοσο καλα?

δεν θελω να πω εδω αυτα που εζησα, μονο σε πμ οποιος θελει να του πω..παντως ακομη δεν εχω βγει απο το σπιτι μου, μονο στην δουλεια πηγαινω για να μην δω κατι που να μου χαλασει την ολη ομορφη εικονα που εχω...

Επισκέπτης
δεν θελω να πω εδω αυτα που εζησα, μονο σε πμ οποιος θελει να του πω..παντως ακομη δεν εχω βγει απο το σπιτι μου, μονο στην δουλεια πηγαινω για να μην δω κατι που να μου χαλασει την ολη ομορφη εικονα που εχω...

Ντικυ εχω προτεραιοτητα  :grin:

Πωωω φιλε σε καταλαβαινω ρεε

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
βγες εξω να δεις και την γλυκα....   :grin: μιλαει η πειρα

πιστευω να ην το λες ειρωνικα "πεπειραμενη" μου γυναικα γιατι αυτο που εχω να συμβουλεψω εγω ειναι να παει εξω να δει πραγματικα την γλυκα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

αυτο κανω κ εγω μολις γυριζω απο εξωτερικο..
λες να ειμαστε κλωνοποιημενοι? :P
ουτε καφε δεν θελω να πηγαινω μετα ΚΥΡΙΩΣ με γυναικες..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ζουσες εκει η για ταξιδι πηγες;
εχω κανει πολλα ταξιδια αλλα βασικα δεν θελω να ανοιξω διαλογο μαζι σου γιατι θα καταλαηξει σε αντιπαραθεση και δεν εχω ορεξη τωρα..καταλαβε με, μολις γυρισα απο αλλο ενα ονειρο..
whitey διαβασε το πμ σου..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχω κανει πολλα ταξιδια αλλα βασικα δεν θελω να ανοιξω διαλογο μαζι σου γιατι θα καταλαηξει σε αντιπαραθεση και δεν εχω ορεξη τωρα..καταλαβε με, μολις γυρισα απο αλλο ενα ονειρο..
whitey διαβασε το πμ σου..

οκ οτι πεις παντως αλλο να ζεις κι αλλο να κανεις ταξιδια να το ξερεις...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αυτο κανω κ εγω μολις γυριζω απο εξωτερικο..
λες να ειμαστε κλωνοποιημενοι? :P
ουτε καφε δεν θελω να πηγαινω μετα ΚΥΡΙΩΣ με γυναικες..
ε,ναι σε κανα μηνα πιστευω θα εχω επανελθει..με τιποτα καφες φιλε, ουτε να τις δω δεν θελω για την ωρα. θα ξαναβγω παλι καμια παρασκευη σε κωλομπαρο να δω καμια ρωσιδα παλι..μεχρι εκει! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom