Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εσεις πασχετε απο οξυ Ελληνιδισμο!!!!!!
Στις Ελληνιδες βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις δλδ μια εξαιρεση και αυτη ειναι η Σκλιβα.
για πες μας εσύ για τις "ελλεινίδες" που είσαι 19 χρονών και έχες τρομερή πείρα... :birdman:

έρε κακομοίρη ούτε από το σπίτι σου δεν πρόλαβες να βγεις και μιλάς και από πάνω για τις γυναίκες.
όταν θα φας τη φόλα από την ελλεινίδα θα σε δω... όταν θα φας την φόλα από την ξένη  τότε πάλι θα σε ξαναδώ.
και να μην μιλάς για τουρίστριες γιατί οι τουρίστριες ξέρουν ότι θα τους την πέσουν και έχουν το σεξ στο μυαλό τους 24/7  γιατί -----> ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ . - |||||

Δεν θέλω να ακούω μλκιες.. αρκετές άκουσα μέχρι στιγμής.
και θα το ξαναπώ: Δεν είναι μόνες τους οι ελλεινίδες ζουν με εμάς... επιμεριστείτε και εσείς και εγώ μαζί λίγο την κατάσταση . γιατί σε μια κοινωνία που ζουν αρσενικοί και θηλυκοί δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι θηλυκούί. Φταίει και ο μλκας που μοστράρει το ξυρισμένο στήθος του, τα πόδια με την χαλάουα και κυκλοφορεί σαν νούμερο με τα φανελάκια με το ντεκολτέ τα γυαλάκια ηλίου και μετά όταν πάει στο σπίτι (αφού το έχει παίξει γαμιας) τον πηδάει κανένας τριχωτός από τον κώλο και βογγάει.

ΟΛΟΙ έχουμε φάει και όλοι θα ξαναφάμε φόλα.

Και για να σε ρωτήσω... γιατί η σκλίβα. Η τάμτα που είναι μια χαρά κοπέλα χωρίς να προκαλεί, την οποία βέβαια την γκάστρωσε ένας (αν είναι μλκας δεν το ξέρω) και την έχει αφήσει με ένα παιδί. Η οποία επίσης δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε που εμφανίστηκε στο μεγκα στο reality. Η παπαρίζου που είναι θεογκόμενα που έχει σοβαρή σχέση και που επίσης δν έχει δόσει αφορμές για σχόλια.
Θες και άλλες ... η λίστα δεν τελειώνει και να σκεφτείς ότι είναι γυναίκες όλες ΓΥΝΑΙΚΆΡΕΣ με φράγκα τα οποια δεν τις έχουν κάνει σαν κάτι τελευταίες όπως η μπαστα η αλεξανδρατου η λαμπρου και η άλλη που είναι στον θεμο η μελαχρινή από το αγρίνιο(δεν υμάμαι πως την λένε)Οι τελευταίεσ είναι κοντοπούτανα.
Πόσα όμως κοντοπούτανα ξένα ξέρεις? Paris hilton Victoria beckam(κοντοπουτανο με ψηλά το τουπέ) και πολλές άλλες που μόλις είδαν τα φράγκα άνοιξαν τα πόδια και το παίζουν κυρίες.

Επομένως , το ίδιο πρόβλημα έχει ο άγγλος ο ελβετός ο ρώσσος ο αμερικάνος και όλοι οι υπόλοιποι σε αντίστοιχο βαθμό.
Ως πότε θα συντηρείτε ένα θέμα που δεν έχει καν λόγο ύπαρξης... που όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα δεν έχουν εξυπηρετήσει σε τίποτα  απολύτως.
και θα μου πείτε τώρα :Καλά γιατί γράφουν και γράφουν ακόμα αφού είναι τόσο άθλιο το περιεχόμενο

Απάντηση.: Γιατί ο καθένας/η καθεμία μέσα του/της κρύβει μία νταλίκα ΜΙΖΕΡΙΑ και όπου περνάει φορτώνει και άλλη και άλλη και είτε ξεθυμαίνει εδώ είτε ξεθυμαίνει σε λάθος ή σωστά άτομα.

Άποψή μου : να μην κλειδωθεί το θρεντ αλλά να μείνει ανοιχτό... θα γίνει κάτι σαν αυτό που είχε πει ο πανούσης : "Ο τζον λένον ... αυτή η μοιρολογίστρα αδικοχαμένων γκομενών" . Αδικοχαμένοι είμαστε όλοι μας αλλά κάποιοι το παρακάνουν . Τέρμα η κλάψα τέρμα τα αναπάντητα γιατί... γιατί το ένα γιατί το άλλο.
Βάλ' τε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει και μην το χρησημοποιείτε μόνο για να δίνει εντολή ταλάντωσης στο χέρι σας ... βγείτε έξω και προσέξετε πόσοι και πόσες είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιγράφετε εδώ μέσα.

Αυτοί που είναι ΜΑΓΚΕΣ με αρχίδια έχουν γκόμενες ... γιατί αυτοί δεν τις θέλουν να είναι και "παρθένες και πουτάνες" όπως είπε και ένας βλάκας σε ένα σίριαλ. Μην απαιτείτε από τους/τις συντρόφους σας αυτά που βλέπετε στην τηλεόραση ή σε ταινίες.
Οι ταινίες έχουν happy end η ζωή όμως όχι

Ελπίζω να σας κούρασα γιατί εγώ πλέον έχω κουραστεί να βλέπω το εν λόγο θρεντ να μονοπωλεί στην βλακεία του έλληνα... να τον ρίχνει τόσο χαμηλά.
Οι περισσότεροι από εμάς μια ελλεινίδα θα παντρευτούμε μάλλον και θα πούμε και ευχαριστώ και θα τρώμε και ξύλο όταν θα αργούμε, αλλά τότε δν θα μπορούνε να μας κρίνουν γιατί εδώ φαίνονται μόνο τα νικζ και τίποτα άλλο.
Αυτά είχα να πω. τα σκήπτρα σε εσάς τώρα

respect.
charlize_theron_137.jpg
URL]]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σωστός σε ΟΛΑ, τσολιά.
Εκτός ίσως απο το σχόλιο περί Τζων Λέννον.    :)

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
πες τα
ορισμενοι γραφουν λες κ τους χρωστανε ολες οι γκομενες να τους δινουν σημασια κ να τους καθονται επειδη τους την πεφτουν κ επειδη νομιζουν οτι ειναι καποιοι

εκεί είναι κορίτσι μου το πρόβλημα..αυτές νομίζουν ότι είναι κάποιες. το υφάκι αυτό δηλώνει. ένα χαμόγελο και να φύγει απλά είναι η μαγκιά...όχι το υφάκι ..

αλλά τι σου λέω ,ελεινίδα και εσύ?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Φιλε τσολια,τα περισσοτερα που εχεις γραψει ειναι ακριβως ετσι.Μια διαφωνια μονο για να το δουμε το θεμα και σφαιρικα.Γκομενες σημερα εχουν και παρα πολλοι μαλακες που την δεκαετια του 80 και στις αρχες του 90 λεγοντουσαν απο τις γκομενες ως και "φλουφληδες".Ξαφνικα ο φλωρος απεκτησε στην ελληνικη κοινωνια οντοτητα και περαση.Οι γυναικες με την δηθεν απελευθερωση εχασαν το νοημα και το μπαχαλο πλεον σημερα ειναι δεδομενο ως προς αυτους που δεν ξερουν την τακτικη.Εγω φιλε που παιζω την μπαλλα μου οποτε θελω τρωω δεξια και αριστερα και προβλημα δεν εχω.Αλλα για να μην το παιζω και μαγκας ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ με την κατασταση.Εκανα και λιγο τον μαλακα,το καλο παιδι,τον ετσι και τον αλλιως για να γαμησω.Προσποιηθηκα με λιγα λογια αρκετες φορες για να πετυχω τον σκοπο μου μιας και αυτο τραβαγε ο οργανισμος τους.Αυτο ειναι το προβλημα πιστευω οτι γενικα η ελληνικη κοινωνια και ειδικα οι σχεσεις που δημιουργουνται σε αυτη εχουν γινει ψευτικες,και καλα και δηθεν,υπουλες κτλ.Απλα μαγκες οι γυναικες πανε εκει που τις πηγαινει ο αντρας.Εαν τις πηγαμε εμεις σε μονοπατια μαλακισμενα δεν φταινε αυτες που γουσταρουν το αγορακι με το σολαριουμ και το στριγκ ας πουμε.

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι από εμάς μια ελλεινίδα θα παντρευτούμε μάλλον και θα πούμε και ευχαριστώ και θα τρώμε και ξύλο όταν θα αργούμε, αλλά τότε δν θα μπορούνε να μας κρίνουν γιατί εδώ φαίνονται μόνο τα νικζ και τίποτα άλλο.
Αυτά είχα να πω. τα σκήπτρα σε εσάς τώρα

Μην τους βαζεις ολους στο ιδιο σακι.Που ξερεις που ειναι ο αλλος αποφασισμενος να παιξει μπαλα?Πολυ μοιρολατρης μου ακουγεσαι φιλε και γενικα απο το ολο ποστ σου.Δεν σημαινει οτι επειδη ετυχε να γενηθουμε στα σκατα οτι θα μεινουμε και σε αυτα για ολη μας την ζωη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εκεί είναι κορίτσι μου το πρόβλημα..αυτές νομίζουν ότι είναι κάποιες. το υφάκι αυτό δηλώνει. ένα χαμόγελο και να φύγει απλά είναι η μαγκιά...όχι το υφάκι ..

με ξερεις? με ξερεις αν ειμαι ευγενικη? με ξερεις πως δεχομαι το πεσιμο κ τα κοπλιμαν κ αν παρεξηγιεμαι ή οχι? ξερεις αν συμφωνω ή οχι με την καθεμια που το παιζει καποια κ εχει υφακι? επειδη δεν ξερεις αντε απο κει που θα με χαρακτηρισεις κιολας

συμφωνω με το μακροσκελες ποστ του τσολια

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.236
Πόντοι
1.206
τσολια εγραψες! :thumbsup: :thumbsup:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω διαφωνω σε ΠΑΡΑ πολλα απο αυτα που λεει ο τσολιας..
και ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος..
κ το ΜΙΖΕΡΟΣ μπορει να το οριζει ο καθενας μας διαφορετικα..για μενα αλλο μπορει να σημαινει μιζερια,για τον τσολια αλλο..
αυτο θα πω μονο..

και οποιος δεν γουσταρει ας μην διαβαζει το θρεντ..

κ μην το παρεις προσωπικα τσολια,αλλα δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι με αυτο που εγραψες..

Επισκέπτης
εγω διαφωνω σε ΠΑΡΑ πολλα απο αυτα που λεει ο τσολιας..
και ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος..
κ το ΜΙΖΕΡΟΣ μπορει να το οριζει ο καθενας μας διαφορετικα..για μενα αλλο μπορει να σημαινει μιζερια,για τον τσολια αλλο..
αυτο θα πω μονο..

και οποιος δεν γουσταρει ας μην διαβαζει το θρεντ..

κ μην το παρεις προσωπικα τσολια,αλλα δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι με αυτο που εγραψες..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:rockon: :rockon: :rockon:

Μοιρολατρικος ο φιλτατος τσολιας με μια δοση κιολας εθνικισμου επειδη θιξαμε τις Ελεινιδες και ατυχης συγκρισης τους με τις ξενες.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

μηπως απλα δεν δεχεσαι το γεγονος οτι ειναι δυνατον να σου πει οχι μια γκομενα;; ειναι πολυ λογικο αυτο που ειπε η bite δεν ειναι δυνατον να λεμε σε ολους ναι οπως και οι αντρες δεν την πεφτουν ουτε δεχονται ολες τις γκομενες του πλανητη

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μηπως απλα δεν δεχεσαι το γεγονος οτι ειναι δυνατον να σου πει οχι μια γκομενα;; ειναι πολυ λογικο αυτο που ειπε η bite δεν ειναι δυνατον να λεμε σε ολους ναι οπως και οι αντρες δεν την πεφτουν ουτε δεχονται ολες τις γκομενες του πλανητη

ΟΧΙ ρε ευα,δεν ειναι δυνατον..
με γουσταρεις γιατι ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ..
καταλαβες?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ΟΧΙ ρε ευα,δεν ειναι δυνατον..
με γουσταρεις γιατι ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ..
καταλαβες?

καλα λες
δεν το ειχαμε σκεφτει ετσι *P
μηπως ν αλλαξουμε ρολους αντι να εισαι εσυ ο μνδλος μου να ειμαι εγω για σενα το αντιστοιχο? χαχαχαχα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλα λες
δεν το ειχαμε σκεφτει ετσι *P
μηπως ν αλλαξουμε ρολους αντι να εισαι εσυ ο μνδλος μου να ειμαι εγω για σενα το αντιστοιχο? χαχαχαχα

οχι,εγω θα ειμαι ο μουνοδουλος σου,το σκυλακι σου..
θα σε παρακαλω κ θα σε γλυφω σε ολα τα θρεντς κ εδω θα βριζω τις ελλεεινιδες κ θα το παιζω βαρυμαγκας..
Παραλληλα θα την πεφτω σε ολες,για να βγαλω τουλαχιστον καποια σε περιπτωση που στραβωσει με σενα..

αλλα κατσε μην μας καταλαβουν..
εχω το προφιλ του σκληρου..τζακ νορις κ ετσι..
:P :P :P :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ευα μ αρεσει πως τα λες χαχαχαχαχα

λαπλας δεν θελω να την πεφτεις σε καμια αλλη
για σε παρακαλω
εγω βεβαια θα παιζω κ με αλλους 795479468 ετσι? δεν πιστευω να χεις παραπονο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ευα μ αρεσει πως τα λες χαχαχαχαχα

λαπλας δεν θελω να την πεφτεις σε καμια αλλη
για σε παρακαλω
εγω βεβαια θα παιζω κ με αλλους 795479468 ετσι? δεν πιστευω να χεις παραπονο

εγινε,εσυ θα φλερταρεις με ολους κ εγω για παρτη σου θα κοψω το Bourdela.com σαν καλος μουνοδουλος..
καλη συμφωνια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom