BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
απ τη μια διαδηλωση για το ασφαλιστικο κ απ την αλλη για τις ελλεινιδες
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
Εδω ρε μαλακες το μιλφ Η Ρωσιδα η Λανα ειναι γυρω στα 50 και εχει στητο βυζι και ωραιο σωμα,περιτο να πω οτι ειναι παρα παρα πολυ καυλιαρα!
Βλεπω, μετα την πολυ δυνατη απαντηση μου πειρατε μπρος....
Αυτα τα λογια μαζι με τα δικα μου απο κατω ειναι....ολα τα λεφτα.
απ τη μια διαδηλωση για το ασφαλιστικο κ απ την αλλη για τις ελλεινιδες
χαχαχαχαχαχα
Όσον για τον περσόνα βαρέθηκα ρε συ ..έχεις γίνει γραφικός. Είτε με βρίζεις είτε όχι.. σε έχω γραμμένο περσόνα και μόνο όταν θέλω να παίξω λεκτικά θα ασχολούμαι μαζί σου. χεχεχεχε
Που βλεπεις την κλαψα ηθελα να ξερω!Ναι χριστάκι παιδί μου,
μαζεύεστε όλες οι κλαψομουνες και κλαίγεστε με την σειρά..
Παραδεξου τον εριν δεν ειναι κακο.
Σε εξιταρει ερωτικα.Βγες απο τα ταμπου σου![]()
![]()
![]()
και μόνο όταν θέλω να παίξω λεκτικά θα ασχολούμαι μαζί σου. χεχεχεχε
Που εισαι ρε Αννους?Οχι φιλαρακι. Σε εμένα αυτές οι παπαριες δεν πιάνουν...
Απλά είχαμε ένα συμβόλαιο και το σπαμε για να ανανεωθεί. Ξέρει αυτός..χαχαχαχα
εγώ λέω να πας να παίξεις στο Swan.....
Εδω ειμαι λαπλασακο.....βαριεμαι και δεν πολυμπαινω....εχω πηξει και με τη δουλεια...παντως οποτε μπαινω το ιδιο σκηνικο βλεπω απλα με αλλους πρωταγωνιστες....ειναι να μη βαρεθω λοιπον?![]()
κατα ταλλα τι παιχτηκε με την ΟΧΙΑ και το χασα? εχω χασει επεισοδια απ' ο,τι βλεπω.....μπηκαν και νεα γκομενακια ειδα....χεχεχεχε
υ.γ. περσονα πιστεψε με ολη η φαγουρα του αριστερου μου μασταριου ηταν να μπαινοβγαινω με διαφορετικα νικνεημς και να ασχολουμαι με κομπλεξικα μυξιαρικα![]()
υ.γ. περσονα πιστεψε με ολη η φαγουρα του αριστερου μου μασταριου ηταν να μπαινοβγαινω με διαφορετικα νικνεημς και να ασχολουμαι με κομπλεξικα μυξιαρικα![]()
ε,ναι σε κανα μηνα πιστευω θα εχω επανελθει..με τιποτα καφες φιλε, ουτε να τις δω δεν θελω για την ωρα. θα ξαναβγω παλι καμια παρασκευη σε κωλομπαρο να δω καμια ρωσιδα παλι..μεχρι εκει! ;)
Οχι φιλαρακι. Σε εμένα αυτές οι παπαριες δεν πιάνουν...
Απλά είχαμε ένα συμβόλαιο και το σπαμε για να ανανεωθεί. Ξέρει αυτός..χαχαχαχα
Παλι για τον Αλονσο λες?
αλλη δουλεια απο αναζητηση ελληνιδων ον καμερα δεν κανεις εσυ?χαχαχα
μαλακισμενες...